מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר אותו שאני אראה טוב כאילו בקשר לבהירות ולניגוד איך להגדיר אותם כמה אחוזים? למה העיניים שלי דומעות כבר שאני מסתכל איזה חצי שעה על המסך
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה לגבי כיול הצבעים ב 2408 יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בכיול הצבעים ? [br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 11:59:15 אני מנסה לכייל את המסך לפי הכתבה הזאת:http://monitortest.blogspot.com/ מה בכוונה ב ~ 140cd/m2 מה הביטוי הזה אומר ? לא מצליח להבין אם יש שם עוד אופציה לכיול .. אשמח אם משהוא יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2013/10/31/new-dell-ultrasharp-monitors-deliver-phenomenal-screen-performance-and-clarity-for-an-impressive-viewing-experience.aspx Dell UltraSharp 32 Monitor (UP3214Q) Dell UltraSharp 24 Monitor (U2414H) מעניין תוך כמה זמן נראה את ה U2414H במחזותינו ובאיזה מחיר...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש להחליף את המסך 21-22אינטש שיש לי כרגע, התחילו להופיע עליו קוים צבעוניים בינתיים שניים בCYAN ואחד בYELLOW.... כל יום מופיע עוד קו אנכי חדש. בהתחלה מכות על המסך העלימו אותם אבל עכשיו הם כבר די קבועים. חשבתי לקנות משהו מפה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=2121&t=91 המחירים נראים סבירים. אני יודע שבאג מייקרים הרבה דברים, זה כולל גם מסכים ? יש הרבה מסכי BENQ, הם מומלצים? עד עכשיו היה לי CHIEMI ישן שמהתחלה היו מלא בעיות איתו, בהתחלה החלפתי אותו בגלל פיקסלים מתים ואחרי זה החדש החזיק מעמד 10 שנים אבל המעמד שלו היה עקום, כמו מגדל פיזה בערך. מבחינת יציאות וחיבורים אני משתמש או בDVI או בD-SUB, אם יהיה HDMI גם סבבה אבל נראה לי שבכל מסך …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת על המסך מחשב Dell U2211H LCD המחיר שלו 1000 ש"ח. לגיימינג ושאר ירקות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לאחר שרכשתי את המוצר גיליתי להפתעתי שהמסך אינו מסופק עם כבל DVI. המסך עצמו די מרשים ולאחר ההתקנה אני די מרוצה למעט "נזילות" של אור שרואים בעיקר בתחתית המסך כאשר מוצג רקע שחור בעיקר. לעניות דעתי, חברת "פיליפס" טועה כאשר אינה מצרפת למסך כזה כבל DVI. היה עדיף כבר לעלות בכמה שקלים את מחיר המסך ולצרף את הכבל מאשר המצב הקיים שגורם לדעתי נזק תדמיתי לחברה. אין לי ספק שבארה"ב, אירופה ועוד מדינות המסך נימכר עם הכבל. חוץ מעניין הכבל- מסך בהחלט מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רזולוציה של 4K בדרך להפוך לחדשות ישנות? מסך חדש של פיליפס כולל פאנל 5K בהתבסס על טכנולוגיית ה-PLS של סמסונג, שמצטרפת אל המתחרה LG לכתבה: http://hwzone.co.il/סמסונג-מצטרפת-אל-מירוץ-רזולוציות-ה-5k-במ/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עמדתי לקנות את המסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=22773&select= וחשבתי על כך שבתוספת כמה מאות שקלים אני כבר יכול לקנות טלביזיה 40" במקום. מאידך, לעבוד על טלביזיה 40" תוך ישיבה מול שולחן אפשרי רק אם השולחן בקצה השני של החדר. מה דעתכם? כמו כן, האם יש דרך בדוקה ועובדת לשקף את המסך של לפטופ עם אובונטו 14.04 לטלביזיה בצורה אלחוטית? אם זה באמצעות Miracast והטלביזיה לא תומכת בטכנולוגיה הזו, איזה סטרימר זול ייתן את הפונקציונליות הזו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה המפרט כיצד הוא נראה לכם? רזולוציה מקסימלית: 1280x 1024 גודל נקודה: 0.294 חיבוריות: VGA+DVI בהירות BrightNess: 300cd נגידות Contrast: 1:2000 זמן תגובה: 2ms זוית ראיה: 160X 160 רמקולים: לא צבע: לבן שנהב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויודע מה ההבדל בין שני הדגמים והאם לדגם TQ יש גם חיבור DVI? באינטרנט כמעט שלא הצלחתי למצוא תגובות בקשר לדגם ה TQ.. :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אילו מבין 2 המסכים בכותרת עדיף? שניהם עם פרמטרים ומחיר דומים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכי "22 1. "XEROX XM7-22WF 22 VIEWSONIC VX2235WM 22" .2 אני צריך את המסך לעבודה שוטפת משחקים וצפיה בוידאו. בתודה מראש קובי.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 ראיתי אותו והוא עשה עלי רושם ממש טוב התצוגה שלו ממש טובה ואני יכול להשיג אותו ב 1300 ש"ח.. מה שמעניין אותי זה שאין עליו ביקורות באינטרנט אבל בכלל בכלל והוא גם לא מופיע בזאפ חרשתי את גוגל - יש רק ביקורות על ה 22" שאומרים שהוא מסך מעולה [br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 23:46:28 מישהו? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-