מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מסך מחשב ואני רוצה לחבר לאינטרקום בבית הבעיה היא שהחיבור ודיאו של האינטרקום הוא RCA ולמסך יש יציאה רגילה VGA. האם קיימת דרך להמיר את האות כך שהמסך מחשב יוכל להציג את התמונה של האינטרקום ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי די דל, ואני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים (גודל לא משנה). למרות שהתקציב נמוך, אני לא מעוניין להתפשר בביצועים ורוצה שהמסך יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אז אני מוכן להרים את התקציב לכל סכום שתמליצו. אין סכום מוגדר, אני רק מבקש שיהיה המסך הכי זול, בקטגוריה של הטובים למשחקים. אם תגידו 1600 שקלים, אז אני אוציא את הסכום בלי בעיה. אבל אם יש סיכוי ליותר זול ועדיין יהיה מסך מצויין, אז יהיה עדיף . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. כ.מסך מובנה, ומסך 953BW. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים! מחפש מסך בתקציב נמוך אין לי מסך אני משתמש במחשב נייד ואני מחפש מסך לחבר אליו את הנייד מתעסק בגרפיקה אילוסטרייטור וקצת פוטושופ אין לי דרישות כ"כ עד גודל 21.5 fhd ips כיסוי ודיוק צבעים חברה מוכרת מצאתי שני מסכים 465 LG https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=934772 594 DELL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=951291 בksp יש את הדל ב570 מציאון ועודפים אם יש מסך במחירים האילו אפשר להציע (לא לנובו) מה שאני צריך לדעת זה הבדלים יתרונות חסרונות בין השניים בעיקר איזה יתרונות יש לLG לעומת הדל תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מסך דק בגודל 19 אינץ' בסביבות המחיר של 1400 עם חריגה עד 100. מצאתי את המסך הזה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 והוא נראה לי מצויין, רק מה ששמתי לב לזה שהוא יותר רחב כזה בצדדים, והרזולוצייה המקסימלית שלו קצת שונה. רציתי לשאול אם בכל זאת שווה לקנות את המסך הזה(אם בכלל שווה לקנות) וגם אם הקטע של הרזולוצייה יפריע לי במשחקים, כי בעיקרון בשביל זה אני הכי צריך אותו...אם אתם יכולים להמליץ על מסך יותר טוב במחיר הזה בבקשה :ם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני חדש (: צריך עזרה קטנה פה מהמומחים: ביום ראשון אני קונה אחד מהם. לשתיהם יש אותו פאנל, ל VIEWSONIC הוא 19" ויש לו PIVOT ועולה 1600 הPHILIPS הוא 20.1" וככל הנראה אין PIVOT. עולה 1500 ש"ח ויש לו גם USB HUB ורמקולים מובנים. הוא מסך רחב. כעקרון שתיהם מסכים דומים מאוד מבחינת איכות... האם עדיף לי מסך רחב או מסך רגיל? מצד אחד הVIEWSONIC יקר יותר ב100 שקל והוא מסך רגיל ואני חושש קצת ממסך רחב אבל גם אף פעם לא ניסיתי אחד במשחק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה lcd חדש למחשב בשביל משחקים ואניטרנט: מה עדיף או שיש לכם הצעה אחרת? LG L1752TQ LG L1753TR LG L1732TQ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר חדש ל 4780 והמספור של המסכים השתנה לי אני רוצה שהדל 24 יהיה מסך מספר 1 והסמסונג 2 זה היה ככה עד עכשיו והשתנה... ושוב המסך 24 הוא מסך ראשי שלי (גם כששני מסכים מחוברים, התצוגה בסדר) רק המספור מעצבן אותי. אני רוצה שה DELL יהיה ממוספר כאחד כשאני עושה identify
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. שמי בקי, ולפני זמן מה בניתי לאחותי מחשב ובו התקנתי לה כרטיס מסך Leadtek - PX8600-GT-TDH 256MB. יש במפרט מעבד אינטל E6300, זיכרון 1X2 = 2GB 667MHZ, לוח אם GA-965P-DS3P של ג'יגהבייט, דיסק קשיח WD 250GB SATA 16MB, ובמארז ישנו ספק כח 500W של אנטק. היא החליטה בעצתי לרכוש מסך LCD 24" של דל. האם כרטיס המסך הנ"ל יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס מבחינת הרזולוציה וכו'? אחותי לא משתמשת במחשב ומשחקת משחקים כבדים (גיימרית), אלא משחקים קטנים ופשוטים, סרטים קצת, אינטרנט ותוכנות האופיס, ובעלה משתמש בתוכנת מפות וכו'(בגלל העבודה שלו).
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והכי חשוב בריאות! חשבתי לקנות 2 מסכים. עכשיו יש קונפליקט ואולי אחד יספיק? מסך כמו LG LCD 20 L204WT נידמה שיש לו הרבה מקום ל"יצירה" ושהtoolbar ישתלב יפה מסביב ולא יתפוס יותר מידי. דילמה שנייה, ViewSonic LCD 19 VP930 קיבל הרבה ביקורות טובות מגולשים. אבל אולי לא יספיק מסך אחד. אשמח לכול "אור" וניסיון שלכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו זה. רכשתי אותו לאחר שעזרתם לי במשך השבועות האחרונים בלבטים ותמכתם כאשר היו לי חששות ועל כך תודה לכל הצוות ולכל המשתתפים בפורום. למי שסקרן: העלות כ- 1600 ש"ח במכרז ברשת.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להבין כמה דברים על המסך הזה,קראתי כאן שממליצים והוא טוב אז רציתי לראות איך מציג אבל המןזר שאין איפה ? לראות. כל החנויות שרשום (מעטות) שיש להם אז כולם אומרים,צריך להזמין התקשרתי לשאול במספר מקומות אין לאף אחד לאחר מכן היתקשרתי לאיסטרוניקס למכירות מספר פעמים לשאול איפה יש מסך כזה לראות הם אומרים תסתכל בזאפ ,אחרי שאמרתי שגם שם אין הם לא יודעים ? שאלתי היום באולסייל גם להם אין ,תבינו אני יכול להזמין ולקבלו ב 1550 שח ,אבל בלי לראות? לא עושה .אז איך זה אם מסך כזה טוב לא נימצא באף חנות והאם מישהו בכלל התנסה בו במשחקים גם זה אף אחד לא יודע חוץ מאדם אחד כאן שאומר שיש לו אבל גם לא יודע לגבי משחקים אז על פי מה ממליצים עליו רק נתונים תאורטיים בנייר וגם ה-8 מילישנ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!! אני מחפש מסך מחשב / טלוויזיה WIDE SCREEN. אשר כוללים כניסות מסוג: קומפוננט , קומפוזיט , VGA , DVI (כל כניסה נוספת תתקבל בברכה). לשימושים הבאים: אינטרנט , WORD , קונסולות - XBOX 360 , טלוויזיה (ממיר). כבר קראתי את המאמר על מסכי ה 24 אבל זה ממש לא בתקציב שלי... המסך צריך להציג מינימום של 720P לא חייב FHD... תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=6_346&products_id=6922
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-