עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?

2. Started by sgendelm,

בוקר טוב מסתבר שגם התחום הזה כבר מזמן עבר את תחום הבחירה הברורה והקלה. אני מחפש מסך מחשב בעל התכונות הבאות: 1. כניסת HDMI 2. FULL HD 3. 23-24" 4. פאנל IPS כרטיס המסך הינו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by TechnoSheep,

היי, אני חדש (: צריך עזרה קטנה פה מהמומחים: ביום ראשון אני קונה אחד מהם. לשתיהם יש אותו פאנל, ל VIEWSONIC הוא 19" ויש לו PIVOT ועולה 1600 הPHILIPS הוא 20.1" וככל הנראה אין PIVOT. עולה 1500 ש"ח ויש לו גם USB HUB ורמקולים מובנים. הוא מסך רחב. כעקרון שתיהם מסכים דומים מאוד מבחינת איכות... האם עדיף לי מסך רחב או מסך רגיל? מצד אחד הVIEWSONIC יקר יותר ב100 שקל והוא מסך רגיל ואני חושש קצת ממסך רחב אבל גם אף פעם לא ניסיתי אחד במשחק. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shay2111,

אני רוצה לקנות את אחד המסכים מה יותר עדיף אני מנסה להבין מה עדיף מי בין השניים ומה יותר טוב המסך של AOC http://ksp.co.il/?uin=30079 או של סמסונג http://ksp.co.il/?uin=32630 השימוש בעיקר למשחקים וסרטים הכרטיס מסך שיש לי מבית AMD 390 הערות ביקורות על המוצרים או העדפה וחוית משתמש אנא תגיבו ותרשמו השמח גם להמלצות למסכים תווך מחיר בחריג 2500

5. Started by yoyo1040,

שלום אני רוצה לכנות מסח בגודל 22" וחשבתי ללחת על המסח של קזירוקס מצופה זרוכית http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599110 האם כדי לי לכנות אותו ? נ.ב הוא לצורחי משחקים וסרטים עם יש לכם משהוא אחר באותו תקציב אני ישמח מאוד רק חשוב שהיה את המסח בשקפ אלטריק תודה מראוש וסליחה על שגיות הכתיב מקוה שלא עברתי על החוקים אני חדש פה

6. Started by Skmush,

שלום ,אני מחפש מסך ששימושו העיקרי הוא למשחקים. הכרטיס מסך שלי הוא: Gigabye GeFore GTX 970 G1 Gaming. מבחינת הצרכים שלי, משחק מגוון רחב של משחקים ורוצה למצות כמה שאפשר את הכרטיס שיש לי. קודם כל, האם כדאי לקנות כבר מסך עם G-Sync ואם זה באמת משתלם? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ מניסיון מה לדעתו עדיף: 1. מסך 1440p וקצב רענון 60Hz כי הכרטיס לא יעבור את זה בהרבה ברזולוציה זו ממה שהבנתי. 2. מסך 1080p שאוכל לנצל קצב ריענון גבוה יותר (גם בשילוב עם G-Sync) ולקבל זרימה חלקה יותר של המשחק. ממה שראיתי המסך Asus ROG Swift מצויין ואני מוכן להשקיע בו אם זו הבחירה הכי טובה, אך אני לא חושב שהכרטיס יוכל באמת לנצל את כל מה שהוא מציע. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by omer_xd,

שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ביחס למסכים עם פאנל VA המיועדים למשחקים גם השערות מבוססות אשמח לשמוע תודה

10. Started by udiudi,

היי. המפרט שלהם כמעט זהה [מלבד הבהירות], רציתי לדעת מכם מה אתם חושבים שכדאי, וכמה ההבדל ב50 יחידות בבהירות קריטי. למישהו יש הוא היה את אחד המסכים? מה אתם אומרים עליו? השימוש הוא למשחקים ועבודה משרדית.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by izikd,

שלום, היום קיבלתי את ה LG L1970HR שלי, ואני נורא מרוצה, אך אני לא מצליח להגדיר את המסך ככה שהוא יהיה לי "נעים לעין". ההגדרות שלי הם: Brightness: 40 Contrast: 70 Gamma: -50 Color: 6500K מה ההגדרות שלכם? במיוחד מבעלי ה L1970HR שפה. בתודה, איציק

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Screw_Master,

למרות שניסיתי לשכנע אותו שזה לא תקציב ושמסך הוא השקעה לטווח ארוך מאוד (מדבר בעלים גאה של Philips Brilliance 200P7ES), הוא מתעקש שאני אמצא לו מסך בתקציב הזה. הוא רוצה גג 19 אינצ', למשחקים בעיקר, אבל אני יודע שהוא גם גולש. יש מסך שמתאים, אפילו בקושי, לדרישות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kobibo,

הינה המפרט כיצד הוא נראה לכם? רזולוציה מקסימלית: 1280x 1024 גודל נקודה: 0.294 חיבוריות: VGA+DVI בהירות BrightNess: 300cd נגידות Contrast: 1:2000 זמן תגובה: 2ms זוית ראיה: 160X 160 רמקולים: לא צבע: לבן שנהב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קודם כל שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש ועכגשיו אני רוצה לחדש גם את המסך, יש בידי 2 אופציות שהם בטווח הכסף שיש לי בערך 800-850 שקל +- , שני המסכים נראים לי מעולים ויש לי עדיפות לאחד מהם, אני ישמח לשמוע אבל דעה ממכם ואם יש אפילו מסך טוב יותר בערך באותו המחיר.. מסך ראשון הוא מהאתר אולסייל שך LG: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955058&af=2055&bid=true מה שבעיקר מושך אותי הוא שזה פול HD עם 1: 5 מיליון בניגודיות, הקטע הוא שהזמן תגובה הוא רק 5 שזה פחות ב60 אחוז מהמסך השני (2MS). מסך LED "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 5ms – מהמהירים בעולם!!! זווית צפיה רחבה: 170/176 יחס ניגודיות דינמית: 1:5,000,000 בהירות: 250cd/m² רזולוציה:1…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by smit,

שלום לכולם, יש לי מסך ASUS VW222U כבר מספר חודשים ולפעמיים אני נתקל בבעיה מוזרה המסך מחובר ללאפטופ בחיבור אנלוגי לפעמיים, לא תמיד, המסך מרצד בצבעים כהים כמו שחור / אפור. ברקע לבן אין בעייה. כלומר אם הדסקטופ שלי כהה, ויש ריצוד אז זה נראה כאילו התמונה מתבהרת ומתכהה מלמטה למעלה.. ושאני פותח דף לבן זה מפסיק. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, בעייה באמת מוזרה... לפעמיים אין בעייה בכלל. כאילו יכול להיות שאין ריצוד או ריצוד קל ממש שלא מורגש, אבל לפעמיים זה דיי בולט.. פתוח להצעות לנסות כל דבר.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by שיקאגו,

טוב לקחתי בסוף סמסנוג T200 עכשיו כשאני רוצה להתקין ת'דרייברים יש לי שתי אופציות שאני לא יודע איזו מהן לבחור 1- דרייבר ל-T200 אנלוגי 2- דרייבר ל-T200 דיגטלי, מה ההבדל ביניהם ואיך אני יודע איזה אני צריך למסך שלי, נושא שני הוא קביעת ההגדרות, יש לי כפתור auto שלחצתי עליו והוא כיוונן את הרזולוציה השאלה היא מה לגבי בהירות וכו' מה הכי נכון ובריא לעיניים, איך אני יודע להתאים את הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איזה מסך עדיף....Dell 2007WFP או DELL E207WFP או LG L204WT או LG L2000C אם אפשר השוואה קטנה השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים ולסרטים תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by timont,

שלום לכולם, אודה על עזרה בבחירת מסך: תקציב : עד 1200 ש"ח. שימוש: בעיקר אינטרנט ואופיס, מעט סרטים ולא פחות חשוב: המסך והמחשב נמצאים בסלון (אז שיהיה יפה ). Samsung: 2494HS מחיר 1150 ש"ח. P2370 מחיר 1190 ש"ח. P2350 מחיר 1100 ש"ח. LG: W2362TQ מחיר 1180 ש"ח. Philips: 230C1HSB מחיר 1200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. התקשרתי היום לחנות LCDTV בפ"ת והבחור שעובד שם אמר לי ש99% מהמסכים שהגיעו אליהם היו עם פיקסלים שרופים לכן הם הפסיקו לעבוד איתם..... האם יש אמת בדבר? אני חייבת מסך דחוף תודה עינת

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אריה7,

אילו מבין 2 המסכים בכותרת עדיף? שניהם עם פרמטרים ומחיר דומים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Double_M,

אשמח לקבל המלצה למסך כזה עד מחיר 1.5K כמו כן אשמח לקבל חוות דעתכם על המסך הבא: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=852140&rmf=1 המסך מיועד למפרט המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d32rckvm תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by matanya,

קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ronenosh8,

אני מחפש בסביבות ה- 1,000 שקל מסך שמעתי על ה Samsung P2250 שהוא מסך מעולה וגם על DELL 2209WA שלא נופל ממנו. החשש שלי מהדל הוא שאני רואה המון אנשים שקונים את המסך הזה וצריכים להשתמש בכלים כדי לתקן פיקסלים תקועים, ואין לי כח לעשות את זה. השימושים שלי הם: שימושים: עבודה משרדית/גיימינג/צפייה בסרטים מה יש לכם להציע ח'ברה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.