מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
יש לך מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר חוזר מספר פעמיים ביום . בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, לדוד שלי הלך המסך והוא מחפש מסך חדש... הוא משתמש במחשב לקריאה\תמונות\סרטים, ואני חושב ש19" יספיק לו... אני עדיין לא יודע על תקציב כלשהו, אבל התקציב לא הכי גבוה בעולם.. מצד שני 19" בדרך כלל לא עולים כל כך הרבה.. יש לכם המלצות למסך מחשב איכותי בשבילו? אה ובבקשה שלא יהיה מסך רחב, שיהיה 4X3 רגיל.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך. הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T. התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר. במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח. האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית? יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים). המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני רוצה לקנות מסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=21976 או זה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=22056 הבעייה היא... שהם לא HD..אלא DVI עכשיו השאלה פה.. אם אני מביא כבל שצד אחד שלו זה DVI והצד שיוצא למסך הוא HDMI כבל במחירו בין 150 ל-400 שקל... האם באמת אני יקבל מסך Full HD או רק חלקי? מה אתם אומרים?? האיכות של הכבל לא יהיה כמו HD שמגיע בהגדרות של המסך במידה ואני יחליט להשתמש בכבל מסוג זה? הנה הכבל.. http://zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05DB%u05D1%u05DC%20DVI%20%u05DC%20HDMI
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך Dell 22" E228WFP ורציתי לדעת איך? הוא נחשב טוב ? ומה החיסרונות שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הבנתי שכבל HDMI מגביל אותי מבחינת FPS כשמדובר ברזולוציות גבוהות ולכן רציתי לדעת האם זה אפשרי להשתמש ב DisplayPort to HDMI Adapter עלמנת לקבל ביצועים גבוהים יותר או שאני בעצם חייב להשתמש בכבל DP 1.2 ללא ההמרה? (מה שלא מתאפשר לי)
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ידוע כמובן ש- IPS הוא הכי טוב ואיכותי ו- TN לא משהו. השאלה היא כמה זה באמת משפיע, למשל למשחקים. לדוגמה, המסכים של ASUS ידועים כמסכים ממש טובים למשחקי מחשב, אבל לרוב אין להם פאנל IPS. גורם נוסף הוא שלפאנל IPS יש זמן תגובה גבוה יותר מלפאנל TN וזה משפיע. וספציפית- יש למישהו מושג איזה פאנל יש במסך ASUS VE248H? אפילו באתר היצרן לא רשום.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך 27" רזולוציה 2K זמן תגובה 5-6ms ומטה ללא רמקולים חיבור Display Port 1.2 לגבי פאנל הייתה לי התלבטות בין IPS ל-PLS, אבל הבנתי שPLS מציג יותר צבעים (מיליארד לעומת 16.7 מיליון). יש פאנל נוסף שנקרא AH-IPS שמציג 1.07 מיליארד צבעים, אז עכשיו אני מתלבט בין שני הפאנלים. יש לי התבלטות בין שני המסכים האלה: Samsung S27D850T: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887818 Dell U2713H: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=846637 אשמח להמלצות!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... יש רשותי לוח אם מסוג Intel Eva Cove DG35EC עם כרטיס מסך מובנה מסוג Intel® G35 Express Chipset Family יש לי במחשב יציאה אחת VGA ויציאה אחת של DVI כמו כן ברשותי שני מסכים עם חיבור של VGA בלבד. שאלתי היא איזה מתאם אני צריך לקנות (אם יש דבר כזה) על מנת לחבר את המסך השני ליציאה של ה DVI. תודה מראש יותם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני אמור לקבל מחשב שהורכב פה תודה דרך אגב ואני בין היתר צריך גם מסך חדש הצרכים העיקריים שלי הם גימיינג ברמה גבוהה וסרטים באיכות גבוהה. מצאתי את המסך הזה AOC E2451FH במחיר של 979 שקל באתר KSP: http://ksp.co.il/?uin=23502 אשמח לדעת מה אתם חושבים אליו ואם הוא יענה על הצרכים שלי אם אתה חושבים שיתאים לי יותר מסך אחר אשמח לשמוע תקציב: 1000 שקל (לא יותר) רזולוציה: 1920x1080 גודל : 24 אינטש כרטיס מסך שאליו יחובר המסך מחשב: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עבודה משרדית, כמה מסמכים פתוחים במקביל. מערכות צילומי אוויר אורתופוט. מה שקרוי GIS משום מה נדמה לי שהצפייה יותר נוחה. האם זה כך ?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב http://tms.co.il/preview/spec/rl8v41ht המסך בעיקר למשחקים ולסרטים. תודה
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-