עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by borsood,

סופסוף ראיתי אותו בתצוגה היום. מסך מהמם הוא לא ענקי, אפשר לשבת לידו בשולחן ואיכות הצבעים מעולה. המוכר בדיוק הציג עליו סרט ורואים נהדר ללא מריחות וגם סצינות חשוכות נראות נהדר. וזה עוד ברזולוציה לא טבעית (כרטיס מסך מימי הביניים). זווית הצפייה היא בערך 120 מעלות לפני שהצבעים מתחילים להשתנות. הרבה יותר טוב מכל מסך שראיתי עד עכשיו. גם טקסט נראה עליו חד וברור. המסך הזה היה כמובן SIPS גרסא A02. מהמשלוח הקודם. המסכים שיש להם ממשלוח חדש כך שהם יכולים להיות SPVA אבל ראיתי שהם כולם תוצרת מקסיקו. היה נדמה לי אן שבאמת SIPS מגיעים מקסיקו וSPVA מגיעים מסין? בכל מקרה אם מישהו מתלבט בינו לבין ה"CMV 22 ה dell איכותי יותר (בכל מקרה לכו לראות בעצמכם)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Meir787,

אחרי חיפושים ומאמצים רבים, מצאתי את המסך הנ"ל, שנראה משתלם מאוד - עם חמש שנות אחריות, זמן תגובה של 5מ"ש, כיסוי זכוכית ופיבוט - ב1630 ש"ח. האם ההצעה משתלמת ? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by liorbm,

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו. אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  5. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות דיי רצינית. ההתלבטות היא בין שני דגמים. ה SAMSUNG T220P - מסך 22" עם רזולוציה של 1920X1200 לבין ה SAMSUNG P2370 - מסך 23" עם רזולוציה של 1920X1080 ואין לי מושג מה לבחור. מצד אחד יש את המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר של 1920X1200 - מסך 16:10 שהוא גבוה יותר עם יותר שטח עבודה. אבל הוא קטן יותר - "רק" 22 אינצ'. ומצד שני יש את המסך עם הרזולוציית FHD הסטנדרטית - 1920X1080. שזו רזולוציה של מסך 16:9 שהוא נמוך יותר. אבל מסך גדול יותר 23 אינצ'. איזה מסך הייתם בוחרים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מצאתי מסך שלהם בארץ 22" - לאתר הרשמי: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74 בעיה שאין שום מידע על המסכים שלהם! כלום! וגם באתר שלהם לא כתוב אפילו כמה מליון צבעים המסך שלהם => אין מושג מה הוא הפנל!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omerr8,

שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by Morfium,

סוף סוף קניתי את ה Dell 2408 !!! הוא פשוט מדהים אין מילים בכלל ! עכשיו אני מעוניין לכייל אותו כמו שצריך ולהפיק ממנו את המקסימיום ( כמובן שרכשתי גם כרטיס תואם בדמותו של ה HD 4870 )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by generalA,

שלום אנשים ! יש באפשרותי לרכוש את המסך הבא במחיר מיוחד לעובדי חברה. המסך הינו LG 19 אינץ מדגם: L1932TQ במחיר של 1050 ש"ח. האם המחיר שווה ? האם הוא טוב? האם הסכנה בפיקסלים שרופים תרד או תעלה לעומת מסכים אחרים מאותו גודל וסוג? האם הוא שווה את המחיר? יש לציין שאני אחבר אותו אנאלוגית כי אין לי DVI בכרטיס. ומה עוד ניתן לומר עליו ? אשמח לקבל חוות דעת גם ממנהל הפורום. תודה אנשים !!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אוקיי אז ככה, אני מחפש מסך 19' שישמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים וכתיבת מסמכים. יצא לי להיתקל במסך של דל גירסאת הUltraSHarp שכן על הדגמים "הגדולים" שלו המליצו רבות, וכן על הנייר הוא נראה מעולה. אז רציתי לשאול את חוות דעתכם. איך הוא? מישהו התנסה בשימוש שלו? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by Oriz,

לא מזמן נשרף לי המסך (הוא היה ממש זקן...) אז קניתי מסך LCD חדש (931C, קניתי לפני שהייתה ההשוואה, טעות, אבל לא נורא, אני די מרוצה בכל זאת) הבעיה היא שכשאני מנסה לחבר את המסך בDVI אני לא מקבל תמונה בכלל (גם לא לפני שווינדוס עולה) חיפשתי בפורום ומצאתי כל מיני ת'רדים בנושא וכולם הסתדרו איכשהו אחרי התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס מסך או משהו דומה. משום מה אצלי זה לא עובד, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים (ד"א, הכרטיס הוא 6800GT), חיפשתי ב Nvidia Control Panel, אבל אני לא מצליח לגרום לכרטיס להוציא DVI.... מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני מנסה לסובב את המסך ב90 מעלות (שיהיה לגובה ולא לרוחב), והתחתית של המסך נתקעת לי בבסיס שלו.(למרות שהמסך מוגבה עד הסוף). האם צריך לפרק את הבסיס כדי לסובב אותו ב90 מעלות ? למישהו יש את המסך הזה ומצליח לסובב ב90 מעלות?

14. שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by ronin,

מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Avishay115,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ראיתי מבצע עכשיו למשך הזה: AOC 24" 2460VQ6 1MS FREESYNC ב780 שקל ורציתי לדעת אם זה משתלם לקנות אותו אני לא גיימר גדול ואני קונה מסך אחת ל3 שנים בממוצע... הבנתי שיש לו 1MS ואת הטכנולוגיה של FREESYNC מבחינת מחיר הוא סביר רציתי לדעת אם יש המלצות יותר טובות או משהו אחר יותר משתלם לדעתכם? אני צריך מסך לא פחות מ22 אינץ תודה לכולם!!! צריך תשובה דחופה כי המחיר עד מחר!

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. עד שחשבתי שמצאתי את המסך המושלם בשבילי ( dell 2007fp) עושה רושם שנורא קשה להשיג אותו ובנורא אני מתכוון אולי לא אפשרי בארץ (שזה לא אפשרי מבחינתי). לכן אני מקדים תרופה למכה ואני כבר אתחיל לתכנן תוכנית ב': דרישות: גודל ''20 - ''22 עדיפות לא רחב (בעיקר אם הוא בגודל ''20) צרכים: מסמכים גלישה סרטים ומעט עיצוב גרפי (ואולי בעתיד משחקים) וכמובן אין מה להציע לי את ה dell שעליו במקביל אני מברר אם אפשר להשיג או לא.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by simonidis,

שלום ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן? לעזרתכם אודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, הלך לי היום מסך 19 אינג ' של חברת aoc שקניתי לפני כמה שנים.. (הלך הספק כוח שלו אני מאמין). בכל מקרה, אני בעניין להביא אחד אחר, שימושיי הם אינטרנט וסרטים ואולי בהמשך קצת משחקים לא כבדים. ההתלבטות שלי היא האם לקנות מסך חדש באיזה 700שקל21 אינג בערך או משומש באיזה 300 שקל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sasa,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שבו כרטיס מסך עם חיבור DVI בלבד. המסך שלי קצת ישן (דגם lg f700p( והחיבור שלו הוא VGA. הבנתי שאני צריך לרכוש מתאם VGA ל DVI אבל שלא כל המסכים תומכים בכך. כיצד אני יכול לדעת אם המסך שלי יידע לעבוד עם המתאם? תודה,

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by wta,

אם אני קונה לוח עם יציאת HDMI, עדיף לי מסך 22 עם יציאת HMDI או שאפשר להתפשר על יציאת DVI? כאילו, השאלה נשמעת טיפשית, אבל מה יציאת HDMI נותנת לי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by asilbob,

סתם שאלתי בגימר מה עדיף תsamsung 2243bw הsamsung 2253bw אמרו לי שה2253BW הרבה יותר טוב ....... מה הם אומרים שטויות או אמת ?? כי עד עכשיו לפי מה שאני מבין ללכת על ה2243 ללא ספק במיוחד בגלל המחיר ועוד כמה תוספות סיבוב מסך כיוונון ארגונומיה יותר טובה קיצר על מה ללכת סופי ביום שני ..

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.