מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה ה-מ-ו-ן מאמרים על DELL פיליפס וכדומה ויצאתי עם סימן שאלה אחד גדול. יש לי 2000 שקל למסך חדש, ורצוי בגודל כמו בכותרת בין 20-22, מה אני לוקח?! וד"א - ה-VX922 של viewsonic גם בא בחשבון, איך הוא? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ובהצעה שנתנו לי יש מסך של LG זה המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 יש לי איתו שתי בעיות: 1) אני מעדיף מסך רחב כי אני עובד עם CUBASE ופוטושופ וזה הרבה יותר נוח לי במוד רחב 2) אני מעדיף שלא לרכוש LG מטעמי אחריות ונסיון לא טוב אני אשמח לקבל הצעות למסך שישמש בעיקר לשימושים שאמרתי, אני לא גרפיקאי מקצועי או משהו - פוטושופיסט מתחיל למדי והמחשב ישמש בעיקר לעבודה על CUBASE ואינטרנט. מה שכן אני רוצה שתהיה אפשרות לצפות בסרטים כמו בנאדם ואם פעם בעשור יתחשק לי משחק - שאני לא אבכה מעלבון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא syncmaster710n של samsung. אני אשתמש בו למשחקים עכשויים אז יש סיבה מיוחדת להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן חברה, מישהו יכול לעזור לי לבחור מסך? אני לא יודע עד כמה חשוב לי אם הזמן תגובה יהיה 2ms או 5ms, ויש לי תקציב של 1300 שקל. אני רואה די הרבה סרטים על המחשב, אז הייתי רוצה שיהיה לו מסך רחב. בינתיים שמתי עין על הDell E198WFP. למישהו יש משהו אחר להציע? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, אני קונה מחשב חדש למשחקים ואני מחפש מסך LCD איכותי שיתן תצוגה יפה במשחקים. תקציב של 1500 עם חריגה עד 1600. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך שיהיה בעיקר למשחקים בתקציב של עד 1300 ש"ח. איזה מן השלושה יהיה הטוב ביותר לדעתכם? או שאולי יש דגם מומלץ אחר בתקציב הזה? בתודה לעוזרים, עומר.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהתוודעתי טיפה יותר לפורום ואחרי שוטטות ממושכת על ביקורות על מסכים.. החלטתי להעלות טיפה יותר את התקציב שלי (מ1200 ל1800 במקרה הכי גרוע) אז אחרי קריאה של הביקורת על 4 מסכים עם פאנל VA על שלל גווניו ועקב תקציב די מוגבל, נראה לי שאני הולך על המסך הנ"ל. אז לפני שאני מוציא כזה סכום של כסף אני רוצה לדעת שאני לא הולך להתאכזב.. השימוש העיקרי של המסך (כ80% מהזמן) הולך להיות על אינטרנט (אתרים, תוכנות התכתבות וכו') וצפייה בסדרות וסרטים.. השימוש המשני שלו הולך להיות על משחקים בסגנון Need For Speed carbon ו-Call Of Duty 4 ופחות על משחקי אסטרטגיה (לא יודע עד כמה זה משפיע אבל הכרטיס מסך שלי הוא באיכות די ירודה. סדרה 512mb nvidia 8400 של inno 3d.. מה לעשות התקציב שלי היה זעו…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במסך חדש PHILIPS 200W6CS\00 מצטער לא סיימתי את השאלה ע"ג מדבקה לבנה בגב המסך רשום : MODEL ID=200W6CS\00 S\N= ומדבקת היצרן הכסופה מופיע 200W האם יש אתר בו מזינים מס S\N ולדעת את סוג הפנל תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אהלן, בלינק הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=2&t=19&c=220 יש מסך התומך בפורמט. עד כמה אמיתי הדבר ? לא מדובר בעיקר בגימיק שיווקי ומסך בעל תמיכה כזו אמור לעלות קצת יותר ? תודה מראש, רוסטר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאחרונה יצאה גירסה חדשה ל-971P. הסקירה של X-Bit Labs ביוני עמדה על השיפורים שלה לעומת הגירסה הישנה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7.html אני מנסה להבין אם הגירסה החדשה כבר הגיעה ארצה. אפשר לזהות אותה על ידי שם הדגם המלא, שרשום כנראה על המדבקה שבגב המסך. 971P PXHV: גירסה ישנה (שחור) 971P PXFV: גירסה ישנה (לבן) 971P XXFV: גירסה חדשה (שחור) 971P XXHV: גירסה חדשה (לבן) מקור: http://www.terralab.ru/video/335897 מה רשום אצלכם?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכל נסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב... יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך....... תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותי תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
(לא ידעתי איפה לפרסם אבל זה הצעה שקשורה ישירות לפורום אז הנחתי שאפשר לפרסם פה.., אם לא אז תמחקו או משהו : ) להרבה גולשים שרוצים מחשב למשחקים מומלץ אחד מהמסכים של DELL 2007wfp/fp , גם כאשר בונים מפרט בפורום מפרטים זה המסך המומלץ (כמובן באיזור מחירים מסויים) לכן באופן טבעי הרבה שואלים פה שאלות על המסך הספציפי הזה.. ולאחר שקנו באופן טבעי באים לשאול כל מיני שאלה על המסך על הרזולוציה שלו, אל הכיוונון האידיאלי בשבילו.. אז למה לא לעשות סטיקי למסך הספציפי הזה שהוא המסך המדובר ביותר בפורום? ככה גם יקבלו תשובה מיידית או שיהיה לאן להפנות את השואלים.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איזה פאנל הוא? Dell E228WFP . האם הוא מומלץ? בטוח יש פה איזשהו קאץ' לא? השימושים הם אך ורק קריאת טקסטים ועבודה עם תוכמות שמראות גרפים של הבורסה.. שום סרטים ומשחקים. האם הוא טוב למטרות אלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קיבלתי דיל טוב למסך LCD דגם FUJICOM LC3201 זה LCD 32 במחיר של 3000 כולל הובלה מה אתם אומרים מישתלם???? ועם זה מסך טוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאתם רואים אני קונה מסך בתקציב של עד 1300 שקל ועם אפשר גם פחות. אני רוצה שהוא יהיה לפחות 19'. אני גר בקרייות. תודה לעוזרים מחכה לתשובה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-