מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני אחרי הרבה מאוד מחקר בנושא מסכים, והגעתי למסקנה שאני רוצה מסך מהיר כי נשבר לי הצוואר לעבוד ולשחק עם המסך של הלפטופ. הדרישות: 27 אינץ' - יש לי מסך באותו גודל בעבודה והוא נראה לי כמו אחלה סוויט ספוט. לא צריך יותר, וקצת מתבאס על פחות. 1440p (כדי לקבל סביב 100ppi). המחשב לא מספיק חזק כדי לדחוף 4K בפריימרייט של מעל 50-60, אז הוא בכל מקרה יהיה על 1440, ואני מעדיף שלא אצטרך להכריח את המסך לעשות אינטרפולציה. 144 או 165 הרץ. לא חושב שצריך יותר מזה. לא רוצה פחות מזה. אם כבר אז כבר. פאנל טוב. מה זה טוב? מדויק, קונטרסטי ומהיר. מה זה מדויק? IPS עם לא פחות מ-100% כיסוי sRGB. מה זה מהיר? זמן תגובה של 4ms זה בסדר גמור. מה זה קונטרסטי? לא יודע, נשמע כמו …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל לגבי מסכים שיש בשוק עד גודל 24 אינץ'. האם ה-U2414H הוא הטוב ביותר כרגע? או שהוא בין הטובים ביותר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הפאנל MVA יספק אותי בצורה הטובה ביותר בעבודה משרדית וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נחשפתי למסך הזה : http://skypc.co.il/sg_product~CREAM2333TPVA~9~0.htm קראתי עליו פה ושם שהוא מומלץ בגלל הפאנל PVA שלו. ברצוני לדעת האם המחשב שלי(בחתימה) יוכל להריץ משחקים עם המסך הזה ( יש לי HD4850), וכן האם הוא מסך טוב למשחקים, אני משחק משחקים כמו COD ועוד משחקים איכותיים, אני רוצה תמונה נקייה ויפה, האם המסך הזה מוגדר כאחד שטוב לגרפיקאים ומשחקים כאחד ? אני מעוניין בו גם מבחינה כלכלית- הוא זול יחסית , 23 אינץ'.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית פורצת את הסכר ומציגה דגמים ראשונים אשר נוטשים את התלות הבלעדית בחיבור ה-DisplayPort, ומציעים סינכרון חומרתי של קצב הפריימים עם חיבורי HDMI נפוצים האם טכנולוגיית ה-FreeSync לביצוע סינכון אנכי בין אמצעי התצוגה לכרטיס הגראפי בדרכה להפוך לסטנדרט המוביל בשוק המסכים כולו? סמסונג מכריזה על שלושה מסכים חדשים, שהם הראשונים מסוגם אשר מציעים תמיכה בטכנולוגיה שפיתחה AMD בהתבסס על חיבורי HDMI הנפוצים, במקום חיבורי ה-DisplayPort המוכרים מעט פחות עליהן היא התבססה (וגםטכנולוגיית ה-G-Sync המתחרה של NVIDIA מתבססת) עד היום. הדגמים החדשים עונים לשמות CF390 (הפשוטים יותר, בגדלים של 23.5 אינץ' ו-27 אינץ') ו-CF591 (המתקדם יותר, בגודל 27 אינץ' בלבד), וממשיכים את טרנד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש, MAG BK24FHD,שמחובר אליו ממיר HD עם כבל HDMI-HDMI,ומחשב עם כבל HDMI-DVI. טלוויזיה רואים מעולה,FHD,אין טענות. המחשב לא רואים טוב בכלל. הצבעים לא טובים,מטושט וכו',ואני לא מצליח לסדר את זה בהגדרות.. יש למישהו פתרון? יכול אולי להיות שהבעיה היא דווקא בכבל,ובגללו לא רואים טוב? המסך מחשב הקודם היה 22" של LG,וראו בו לא רע בכלל. (המסך הוחלף עקב צורך בFULL HD ולשם חיבור ממיר HD למסך) תודה,בעז
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מטלבת בין המסכים: 1.Asus VS248H LED 2.FujiCom FJ2460 LED 3.Okitec V2380 זמן התגובה לשלושתם הוא 2MS. השימושים הם לסרטי HD עם סצנות פעולה עתירות אפקטים, משחקי תפקידים גוף ראשון כדוגמת COD, וליופי(המחשב יישב בסלון חשוב שיהיה בעל עיצוב יפה-יראה טוב) אם יש מסך אחר מומלץ אשמח לשמוע... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה lcd חדש למחשב בשביל משחקים ואניטרנט: מה עדיף או שיש לכם הצעה אחרת? LG L1752TQ LG L1753TR LG L1732TQ
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ppi גבוה (94), RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם..אני צריך מסך למשחקים וסרטים נטו,ולכן חשבתי על CRT.. הכי חשוב שיהיה לו REFRESH RATE גבוהה,ושיהיה 19".. אני חשבתי על המסך : Viewsonic CRT 19 GF90 מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי המסך : האם הצבע השחור משנה גוונים (נראה כאילו הוא מבריק) כאשר משנים מבט במסך ? או שזה רק אצלי וזה תקלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו זה. רכשתי אותו לאחר שעזרתם לי במשך השבועות האחרונים בלבטים ותמכתם כאשר היו לי חששות ועל כך תודה לכל הצוות ולכל המשתתפים בפורום. למי שסקרן: העלות כ- 1600 ש"ח במכרז ברשת.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה פגשתי במסך Yakumo 20 אינץ ברשת במחיר אטרקטיבי של 1300 ש"ח. לא מצאתי אזכור לסוג הפאנל (כנראה TN) אולם הרזולוציה הנתמכת 1600X1200 נשמעת לי מאוד מעניינת לרמת מחיר זו. האם למישהו יש ניסיון עם מסכי Yakumo ? האם רזולוצייה כה גבוהה נתמכת בכרטיסי מסך שהם חלק מהלוח הראשי במחשבי P4 ? תודה ויום טוב, גל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-