עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Robbik,

שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by uriel1990,

אני מטלבת בין המסכים: 1.Asus VS248H LED 2.FujiCom FJ2460 LED 3.Okitec V2380 זמן התגובה לשלושתם הוא 2MS. השימושים הם לסרטי HD עם סצנות פעולה עתירות אפקטים, משחקי תפקידים גוף ראשון כדוגמת COD, וליופי(המחשב יישב בסלון חשוב שיהיה בעל עיצוב יפה-יראה טוב) אם יש מסך אחר מומלץ אשמח לשמוע... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by urilotan,

שלום לכם. כבר הרבה זמן אני מחפש מסך גדול במחיר סביר, לאחרונה נתקלתי בשניים, ב-סמסונג וב-CMV CMV : ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? Samsung 225bw: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=829 עכשיו לצורך העניין, בשניהם יש בעיה של Light bleed למעלה ולמטה.. שקצת גורעים מהמסך אבל אני מאמין שאני יוכל להסתדר כי אני לא משחק יותר מדי משחקים (אם בכלל). מבחינת נתותנים הם די דומים, היתרוונת של הסמסונג, הם אחד ארוגונמית, סטאנד יותר אמין ושימושי (אפשרות לשנות גובה, זווית צד וכדומה.. זה חשוב לי כי אני צריך להתאים את זה למסך 19" הנוכחי שיש לי שיעבדו במקביל). והיתרון היותר בולט שלו הוא פשוט החברה, שפשוט יהיה לי יותר קל לסמוך עליה אבל אולי אני טועה. החסרון, והוא בולט כמובן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה אני מתכוון לקנות כנראה את המחשב הזה : כמות. מוצרים סה"כ 1 Point Of View Geforce 7900GT 256MB 1,790 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II 395 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח סה"כ 4,984 ש"ח ואני גם צריך מסך.. אז אני לא יודע מה לקנות.. אין לי ממש הרבה כסף נראה לי מקסימום 6 אלף. וחלק אומרים לי שמסך זה חלק מאוד מאוד חשוב במחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אור*,

לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shual,

שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר: אם יש חיבור HDMI זה מחייב שיהיה רמקולים מובנים מהמסך ? במידה והתשובה היא לא, מה שווה ה-HDMI במסך הזה? במידה ויש רמקולים מובנים במסך ואני מחברת רמקולים חיצוניים למחשב אז אקבל קול במקביל גם מהרמקולים של המחשב וגם מהמסך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eliko78,

יש על המסך הזה כל מיני תגובות ברשת ואני רגע לפני קניית מסך אז מה אתם אומרים יש מריחות או אין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by noazz,

היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני אחרי הרבה מאוד מחקר בנושא מסכים, והגעתי למסקנה שאני רוצה מסך מהיר כי נשבר לי הצוואר לעבוד ולשחק עם המסך של הלפטופ. הדרישות: 27 אינץ' - יש לי מסך באותו גודל בעבודה והוא נראה לי כמו אחלה סוויט ספוט. לא צריך יותר, וקצת מתבאס על פחות. 1440p (כדי לקבל סביב 100ppi). המחשב לא מספיק חזק כדי לדחוף 4K בפריימרייט של מעל 50-60, אז הוא בכל מקרה יהיה על 1440, ואני מעדיף שלא אצטרך להכריח את המסך לעשות אינטרפולציה. 144 או 165 הרץ. לא חושב שצריך יותר מזה. לא רוצה פחות מזה. אם כבר אז כבר. פאנל טוב. מה זה טוב? מדויק, קונטרסטי ומהיר. מה זה מדויק? IPS עם לא פחות מ-100% כיסוי sRGB. מה זה מהיר? זמן תגובה של 4ms זה בסדר גמור. מה זה קונטרסטי? לא יודע, נשמע כמו …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gal426,

אפשר לנעול את הפוסט!!

16. Started by mordehay8886,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?

• תודה!
    • 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idan003,

הי לכולם, יש לי כרגע מסך 22 אינץ של LG אני רוצה להחליף אותו בזוג מסכים חדש. השימוש למסכים הוא בעיקר משחקים ועבודה עם המחשב. (עם זה עוזר כרטיס מסך של GIGABYTE R9 290OC) גודל של המסכים רצוי 23.6 או יותר תקציב שניים ביחד עד 2000 שקל (זה כולל חריגה) אפשרי מחו"ל אם זה יוזיל את המחיר + משלוח תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by omer_xd,

שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ronenosh8,

אני מחפש בסביבות ה- 1,000 שקל מסך שמעתי על ה Samsung P2250 שהוא מסך מעולה וגם על DELL 2209WA שלא נופל ממנו. החשש שלי מהדל הוא שאני רואה המון אנשים שקונים את המסך הזה וצריכים להשתמש בכלים כדי לתקן פיקסלים תקועים, ואין לי כח לעשות את זה. השימושים שלי הם: שימושים: עבודה משרדית/גיימינג/צפייה בסרטים מה יש לכם להציע ח'ברה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by קים,

איך אפשר לדעת את זמן התגובה של המסך אם היצרן נותן רק את ה - GTG? באתר היצרן של NEOVO מצויין שזמן התגובה של מסך neovo f-419 הוא 4MS (GTG). כאשר הכוונה אפור לאפור. איך אפשר לדעת את זמן התגובה האמיתי (ISO)? האם יש איזה מדד לפיו ניתן לדעת את ה - ISO של המסך לפי ה - GTG שלו? תודה על נחשול תגובותיכם המהירות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה המסך http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4433 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EyalOnn,

מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, לצערי הרב המסך שלי לא מוכן להקרין שום דבר מה- Wii שקניתי. חיברתי אותו ליציאת compsite של המסך ואני לא רואה כלום. המסך מזהה שיש לו משהו מחובר אך הוא לא מציג מה מחובר. כל מסך אחר בבית ה Wii עובד בצורה מושלמת. האם מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? המון תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי חלל שבו אני רוצה לשים מסך בשביל סרטים בעיקר! המידות שלו הם רוחב90 גובה 64.5 עומק31.5 אני רוצה לשים בחלל הזה מסך ואולי מארז של מחשב אבל ברעיון זה המקום שיש לי בשביל מסך לסרטים שיחובר למחשב..על מה אתם ממליצים? התקציב הוא לא ידוע אבל אני רוצה משהו לא יקר אבל שהאיכות שלו תהיה טובה ...שוב ..בשביל סרטים בעיקר! תודה

דיונים חדשים בפורומים