מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד בתחום הפוקר באינטרנט וצריך המלצה למסך גדול, בגודל לפחות 27 כי ב24 שלי כבר אין מספיק מקום להציג את כל המידע שאני צריך. התקציב הוא עד 5K, אני לא יודע אם כדאי למכור את המסך הנוכחי שלי (הוא במצב כמו חדש) בשביל שהתקציב יעלה, זה תלוי במה שתמליצו לי. מה שאני מתלבט הוא אם לקנות אחד גדול או שתיים יותר קטנים, הכרטיס מסך שלי HD5850 ככה שיש לו אינפיניטי לחבר עוד מסכים. הינה דוגמאות לאיך נראית מערכת עבודה של מישהו בתחום שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הפאנל MVA יספק אותי בצורה הטובה ביותר בעבודה משרדית וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מנסה לעזור לחבר אבל מבולבל בעצמי בעצם ! עכשיו נמכרים יותר המסכי LED אני רואה הבעיה שלא בכולם רשום LED ! אז אני לא בטוח בקיצור מה אתם ממליצים ? צפיה בתמונות , קריאת טקסטים זה העיקר וכמובן קצת צפיה בסרטים ואינטרנט עד 900 ...1000 עדיף באיזור ה 800 עד 23 אינצ תודה ! ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז יש לי מסך ישן, מעריך כעשר שנים, לפני כחודשיים אחרי הפסקת חשמל, הוא היבהב אך לא נדלק. לאחר זמן מה, ולאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל חיבור למחשב, החל לפעול. אתמולס שוב אותה תקלה, הוא מהבהב, כאשר הוא ללא הכבל, ההבהוב איטי, כאשר אני מחבר את הכבל למחשב, ההבהוה מהיר אך עדיין לא דולק. ההגיון אומר שתם זמנו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
LG w2261V VS samsung t220/p?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי התלבטות די גדולה בין בני המסכים הללו (ההבדל במחיר של השניים לא משפיע...). מצד אחד כולם משבחים פה את ה - Dell, ככה שזה נראה שכדאי ללכת על ה - Dell, במיוחד שהוא 20". מצד שני, יש לי קצת בעיה עם העניין שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200, כי כל הפונטים יהיו ממש קטנים (ולא, שינוי ה DPI לא בא בחשבון, ובטח שלא התעסקות עם ההגדלה וההקטנה בכל דף אינטרנט). האם רזולוציה 1280X960 תיראה רע על המסך הזה ? האם ה - Samsung הוא בכלל בר השוואה ל - Dell ? (עזבו שהוא 19", כן...). ומשהו לגבי ה - Samsung, הבנתי שהקינפוג שלו הוא רק דרך תוכנה שגם לא מתאימה לכל הכרטיסי מסך, זה נכון ? (יש לי nvidia Geforce 7600GT). האם התוכנה אמורה לרות כל הזמן ברקע, או שמקנפגים פעם אחת, ואפשר למחו…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR לבין SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כל אחד אומר לי שהשני איכותי יותר.. מה אתם אומרים? *המטרות שלי מהמסך הם בעיקר משחקים וגלישה באינטרנט.. תקציב 2400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווח חדש מספק לנו תמונת מצב עדכנית אודות שוק המסכים השולחניים - כשדל מצליחה להגדיל את היתרון שלה, אך במקביל השוק כולו שומר על תחרותיות נאה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעקרון גולש באינטרנט, רואה סרטים, משחק במשחקים ועובד קצת בפוטושופ אני חושב על השתדרגות למסך LCD 19" איזה מסך ייתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ביותר? על איזה מסכים אתם ממליצים לי? תקציב בעיקרון הוא סביבות ה-2000 [2200 גג] ורצוי לרדת אף מה-1800 אבל אני סומך עליכם...אם אפשר מספר המלצות כך שכשאני אלך לראות אני אראה באופן אישי מספר מסכים לפני שאני אקנה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ,אני מחפש מסך ששימושו העיקרי הוא למשחקים. הכרטיס מסך שלי הוא: Gigabye GeFore GTX 970 G1 Gaming. מבחינת הצרכים שלי, משחק מגוון רחב של משחקים ורוצה למצות כמה שאפשר את הכרטיס שיש לי. קודם כל, האם כדאי לקנות כבר מסך עם G-Sync ואם זה באמת משתלם? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ מניסיון מה לדעתו עדיף: 1. מסך 1440p וקצב רענון 60Hz כי הכרטיס לא יעבור את זה בהרבה ברזולוציה זו ממה שהבנתי. 2. מסך 1080p שאוכל לנצל קצב ריענון גבוה יותר (גם בשילוב עם G-Sync) ולקבל זרימה חלקה יותר של המשחק. ממה שראיתי המסך Asus ROG Swift מצויין ואני מוכן להשקיע בו אם זו הבחירה הכי טובה, אך אני לא חושב שהכרטיס יוכל באמת לנצל את כל מה שהוא מציע. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב מסתבר שגם התחום הזה כבר מזמן עבר את תחום הבחירה הברורה והקלה. אני מחפש מסך מחשב בעל התכונות הבאות: 1. כניסת HDMI 2. FULL HD 3. 23-24" 4. פאנל IPS כרטיס המסך הינו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני צריך מסך 19 אינץ LCD הניגודיות לא ממש משנה לי ,אבל כמו תמיד אני רוצה משהו טוב זמן תגובה אני רוצה 4 או 8 ,עדיף 4 ופחות . מחיר עד 2300 שקל . אם אפשר שהאו היהי יפה .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
lg27mp35hq lg27mp55hq מתלבט בין שני המסכים ולא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם שניהם IPS וההפרש במחיר הוא סביב ה200 שח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסך רגיל ומסך רחב, מהו ההבדל ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצרי הדגל של אייסר ואסוס בעולם המסכים השולחניים יתעכבו בהגעתם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-