עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by The_Israeli,

הפלסמה 42' בת שלוש השנים + שלנו נפטרה בשיבה טובה, ונאמר לנו שיעלה הרבה מאוד כסף לתקנה. החלטנו לקנות במקום LCD חדש. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. בעיקרון מדובר במסך שישמש אותנו בסלון הבית. לא צריך רמקולים מובנים למסך - יש מערכת 5.1 מאוד איכותית. אולי בעתיד מתישהו נחבר למחשב, אבל זה לא צריך להיות שיקול... זקוק להמלצה למסך שהוא הכי משתלם בסכום המדובר ביחס של עלות-גודל-איכות, וגם המלצה למקום לקנות בו את המסך המדובר. אנחנו גרים בר"ג ככה שעדיף משהו בסביבה של ת"א-ר"ג-גבעתיים. תודה רבה מראש חברה! באתי לכאן לשאול כי אני יודע שפה אנשים מבינים עניין.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by furyanaor,
    • 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by chatin,

מה דאתכם על המסך הנ"ל במחיר של 840 ש"ח אחריות 3 שנים של אקסטרוניקס שימושים הם: אניטרנט . עבודות ומסנג'ר ( WEBCAM )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים

5. Started by ConRoe X Fire,

שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. דיווח חדש מספק לנו תמונת מצב עדכנית אודות שוק המסכים השולחניים - כשדל מצליחה להגדיל את היתרון שלה, אך במקביל השוק כולו שומר על תחרותיות נאה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%9c-%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%a8-%d7%a9%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by g2505,

דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש פס כזה שמתחיל למעלה כסנטימטר אחד מהקצה ומצד שמאל.. עד אמצע המסך הוא נעלם לאט לאט.. מזה? עוד דבר.. הוא מופיע רק אחרי פעילות ממושכת של המסך.. כשרק מפעילים את המסך אין את הפס.. מזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kudu,

אני רוצה לקנות מסך גדול LCD למשחקים ועבודה בווינדוס אני לא יודע איך האיכות של המסך כי הוא מאד זול -2500 למסך בגודל כזה אני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שראו אותו. אני מבקש לא לתת לי המלצות בקשר למסכים אחרים, רק השוואות עינייניות (אם ראית את המסך) תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mor_S,

כרגע יש לי את המסך 190V של חברת PHILIPS, וכל רגע הוא עושה ריענון למסך. וזה חירפן אותי לאללה, אז הבאתי מכה לפאנל [כפתורים] ומהסך נסדק למטה קצת . אז אני כרגע רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 22'-24' עד 1500 ש"ח, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאין הרבה מרחק ביני לבין השולחן. בתודה אהה ושחכתי לציין שאני צריך עם חיבור HDmi וגם שהמסך יהיה FullHD אם אפשר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kobibo,

הינה המפרט כיצד הוא נראה לכם? רזולוציה מקסימלית: 1280x 1024 גודל נקודה: 0.294 חיבוריות: VGA+DVI בהירות BrightNess: 300cd נגידות Contrast: 1:2000 זמן תגובה: 2ms זוית ראיה: 160X 160 רמקולים: לא צבע: לבן שנהב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shlomihd,

שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני אחרי הרבה מאוד מחקר בנושא מסכים, והגעתי למסקנה שאני רוצה מסך מהיר כי נשבר לי הצוואר לעבוד ולשחק עם המסך של הלפטופ. הדרישות: 27 אינץ' - יש לי מסך באותו גודל בעבודה והוא נראה לי כמו אחלה סוויט ספוט. לא צריך יותר, וקצת מתבאס על פחות. 1440p (כדי לקבל סביב 100ppi). המחשב לא מספיק חזק כדי לדחוף 4K בפריימרייט של מעל 50-60, אז הוא בכל מקרה יהיה על 1440, ואני מעדיף שלא אצטרך להכריח את המסך לעשות אינטרפולציה. 144 או 165 הרץ. לא חושב שצריך יותר מזה. לא רוצה פחות מזה. אם כבר אז כבר. פאנל טוב. מה זה טוב? מדויק, קונטרסטי ומהיר. מה זה מדויק? IPS עם לא פחות מ-100% כיסוי sRGB. מה זה מהיר? זמן תגובה של 4ms זה בסדר גמור. מה זה קונטרסטי? לא יודע, נשמע כמו …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Static,

אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by udiudi,

היי. המפרט שלהם כמעט זהה [מלבד הבהירות], רציתי לדעת מכם מה אתם חושבים שכדאי, וכמה ההבדל ב50 יחידות בבהירות קריטי. למישהו יש הוא היה את אחד המסכים? מה אתם אומרים עליו? השימוש הוא למשחקים ועבודה משרדית.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Reader300,

שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by uriel1990,

אני מטלבת בין המסכים: 1.Asus VS248H LED 2.FujiCom FJ2460 LED 3.Okitec V2380 זמן התגובה לשלושתם הוא 2MS. השימושים הם לסרטי HD עם סצנות פעולה עתירות אפקטים, משחקי תפקידים גוף ראשון כדוגמת COD, וליופי(המחשב יישב בסלון חשוב שיהיה בעל עיצוב יפה-יראה טוב) אם יש מסך אחר מומלץ אשמח לשמוע... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by momi2004,

עד עכשיו עבדתי עם CRT 17 והייתי די מרוצה מבחינת הגודל. כמובן שכל תוספת גודל היא מבורכת. היה נחמד לקנות 4:3, אבל אני מבין שהם יקרים יותר, ולכן אני מתפשר על 16:9 או 16:10. אין לי צורך במסך למשחקים או סרטים. אני כן אשמח למסך איכותי מבחינת תצוגת תמונות, גודל הנקודה, רזולוציה נוחה לעבודה גם מבחינת הגודל של שולחן העבודה ובכלל מסך שמתאים לעבודה ממושכת. הייתי מאוד מרוצה ממסך ה LG שהיה לי, כך שאם יש להם משהו שמתאים, אז אני מעדיף אותם, אבל זה לא הכרחי. האם בכלל הדרישות האלה ריאליות במגבלות התקציב? אם לא, אז אני אקח פשוט CRT 17 מחבר ואחכה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omery000,

כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות מסך חדש, והמסך העיקרי שרציתי זה u2711 ועכשיו כשמחליפו נכנס אז זה השתנה ל- dell 2713hm. לאור החשיפה הרבה בזמן האחרון של מסכי 27' מחברה לא מוכרת בעלי פאנל IPS במחיר מצחיק חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה יותר טובה, רק הבעיה היחידה שלי עם מסכים אלה - כל המסכים מבריקים. הדרישות שלי מהמסך הם: 27', פאנל IPS, בהירות גבוה (350cd/m2+), רזולציה של 2560X1440, וכמובן שיהיה מט. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות! תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ido135,

ברשותי מסך DELL U2414H ולפני כמה שבועות אחרי שחזרתי מחו"ל התחילה בעיה מעצבנת שמסתירה את כל המסך. המסך עובד אבל הגווני צבע לבן מסתירים אותו. התמונה היא מה שהמסך מראה עכשיו אבל היו מקרים גרועים יותר שהוא היה לבן לגמרי ניסיתי לעשות איפוס ולהחליף כבל מDP לHDMI וזה לא עזר האחריות הסתיימה בנובמבר 2017

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matan147,

שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים