מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
[move][move]שלום,[/move][/move] אני צריכה עזרה דחופה לגבי בחירת מסך LCD(באופן זמני אני נאלצת לעבוד כרגע עם CRT) אני מעונינת במסך 24 שישמש אותי לגלישה +מעבדי תמלילים בעיקר ולצפיה בסרטים(חיבור HDMI ל-DVD) וטלויזיה. המסך מיועד לחדר לא גדול ולכן צריך לשמש לשני הפונקציות. לפי תחקיר שעשיתי אין יותר מדי מסכים שמשמשים כטלויזיה כולל שלט. אני רוצה לחבר אנטנה ישרות למחשב ללא צורך בממיר. אשמח להמלצות כולל אופציה של מסך ללא חיבור לטלויזיה ותוספת של טיונר שיכלול שלט ואפשרות להתחבר לאנטנה תודה, הילה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים , אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למסך מחשב לקנייה בארץ. אני מעוניין במסך קעור בין הגדלים 27 - 34 אינצ שתומך בFREE SYNC וברזולוציה גבוהה מFHD, התקציב הוא 2600-3000 בתקווה להוציא כמה שפחות. תודה מראש, עופר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל. קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל) ברחבים יש את ה- 22" CMV 221D ב- 2150 20" LG L204WT ב- 2000 20" DELL E207WFP ב- 2000 מה כדאי מביניהם? או משהו אחר? ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם הטרי של AOC קובע רף נמוך חדש לאמצעי תצוגה עם טכנולוגיות סנכרון אנכי חומרתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב LCD 19אינצ' רציתי לדעת אם מסכיי המחשב שנמכרים בארץ תומכים ב - High Definition ואם חייבים כרטיס מסך באותו פורמט בשביל לראות ב - High Definition
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN או DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 DVI WIDE SCREEN השימוש הוא מסמכים אינטרנט ומשחקים אנילא אראה סרטים בכלל במחשב יש לי LCD 32' של סוני מחוברת למחשב עכשיו יש לי כרטיס מסך GTS 8800 512 MB איך אתם אומרים הוא יגיב כשאני ישחק?.. אני יודע שזה לא הפורום לכן השאלה הזאת פחות רלוונטית כרגע מה שיותר חשוב הוא מה יותר כדאי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה - הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות. לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD.... את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות - 1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ? 2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות זה http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=161&salenum= או http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=202&salenum= או שיש לכם המלצה אחרת למסך עד 1100 ש"ח שיתאים למחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך מחשב ותוהה למה בעצם לא לקנות טלויזיה שתשמש כמסך מחשב ? טלויזיות חדישות כמו שיש היום ברזולוציות גבוהות ובגדלים גדולים כבר לא עולות כל כך הרבה כסף, ולדעתי אם לא יושבים ממש קרוב לטלויזיה כמו שיושבים קרוב למסך מחשב, אפשר להתשמש בה כמו במסך מחשב רגיל, לא ככה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני לא בטוח לגבי המקום, פשוט זה הכי קרוב שמצאתי ומאמין שכאן נמצא הקהל עם התשובה (פורום אודיו וקולנוע ביתי נוטה לכיוון של האודיו בעיקר). אני אני מחפש טלויזיה 50 אינץ' 4K סמארט לנטפליקס (אמא שלי גילתה עולם חדש עכשיו). אני רואה מחירים ברשת לכל מיני דגמים החל מ-900 שקלים ועד ל-2,500, ההבנה שלי בנושא שואפת ל-0 ואשמח לעשות החלטה נבונה בעזרתכם. כמובן ללא איסוף עצמי בימי שכאלה, תודה רבה מראש ורק בריאות. *במידה וחסר מידע אשמח לתגובה אערוך בהתאם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד בתחום הפוקר באינטרנט וצריך המלצה למסך גדול, בגודל לפחות 27 כי ב24 שלי כבר אין מספיק מקום להציג את כל המידע שאני צריך. התקציב הוא עד 5K, אני לא יודע אם כדאי למכור את המסך הנוכחי שלי (הוא במצב כמו חדש) בשביל שהתקציב יעלה, זה תלוי במה שתמליצו לי. מה שאני מתלבט הוא אם לקנות אחד גדול או שתיים יותר קטנים, הכרטיס מסך שלי HD5850 ככה שיש לו אינפיניטי לחבר עוד מסכים. הינה דוגמאות לאיך נראית מערכת עבודה של מישהו בתחום שלי: תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למען האמת - הסמסונג עולה יותר מ-300 ש"ח פחות מה-LG. אותה ניגודיות ואותו זמן תגובה. 300 ש"ח לא הולך ברגל, וסמסונג בחזית יצרניות ה-LCD. אמנם, כולם מתלהבים כאן מה-LG הזה, וגם אמרו לי להזהר מה-BF. ובכן - האם יש הבדל משמעותי בין השניים, שיצדיק 300 ש"ח? סמסונג 2MS עם ניגודיות 2000 ב-1,700 ש"ח? נשמע כמו מציאה, אלא אם אני מפספס משהו. ועוד דבר מוזר - המחירים (לפחות ב-ZAP) משונים מאוד. מסכים עם נתונים פחות טובים עולים יותר לעיתים קרובות. ולהיפך. איך אתם מסבירים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי הנה המפרט הדרוש: 19" ניגודיות של 1:2000 לפחות. זמן תגובה דיי נמוך (משו כמו 4MS-2MS) אני שמתי את העין על ה1970HR של LG.... מה אתם אומרים עליו? תודה בהקדם! REGMAN עריכה: שימושים: מישחקים (FPS בעיקר), סרטים....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד המסכים מה יותר עדיף אני מנסה להבין מה עדיף מי בין השניים ומה יותר טוב המסך של AOC http://ksp.co.il/?uin=30079 או של סמסונג http://ksp.co.il/?uin=32630 השימוש בעיקר למשחקים וסרטים הכרטיס מסך שיש לי מבית AMD 390 הערות ביקורות על המוצרים או העדפה וחוית משתמש אנא תגיבו ותרשמו השמח גם להמלצות למסכים תווך מחיר בחריג 2500
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1.קניתי מסך 2253bw של samsung החדש 22 אינץ(עם הניגודיות 1:8000) לאחר מסך 17 אינץ CRT ישן. רואים יפה אך משום מה סרטים של DVD או DVIX שראיתי יפה ב CRT אני רואה די גרוע כאילו זה לא DVD. התמונה לא ברורה וגם הצבעים לא ברורים (מזכיר קצת גרסאות של סרטים בעלי איכות נמוכה שמורידים מהאינטרנט). וגם סרטים HD אומנם אני רואה יותר טוב מ DVD אך עדיין לא מדהים כמו שציפיתי לראות. יש לציין שכרטיס המסך שלי הוא ge force 7600gs (לא יודע אם זה קשור). חיבור DVI למחשב. תוכנות צפייה שהשתמשתי: 10 bsplayer, msi (dvd), vlc, media player 2. כדי להשתמש בניגודיות של 1:8000 צריך להשתמש באופציה של dynamic contrast. הבעיה היא שבסרטים כשאני בוחר באופציה זו, כשיש מסך שחור למשל ,בסוף הסרט כשיש את הכתוביות או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב לא כ"כ מוגדר.. אז אשמח לקבל המלצה על כל מה שנע בין 22 או אפילו 21 ועד 24 אינץ ככה שזה ינוע קצת במחיר.. אין לי ממש מושג באיזור המחיר, אבל כמובן שאני לא אשקיע מתחת ל2500.. ואם זה משנה.. אני בעיקר צופה בסרטים.. משחק ממש קצת במחשב.. וזה הכל. נ.ב.- העדפה למשהו באיזור נתניה והסביבה.. למשל www.ksp.co.il או http://www.aluf.co.il/ כי אני מגיע לקחת ולא מזמין הביתה.. ואני לא מתכוון למחוץ לנתניה, כי אם יהיו תקלות כלשהן אז זה כאב ראש אחר כך.. תודה מראש ;D עריכה: אה כן.. שאלה חשובה: מה ההבדל בין טלויזית LCD למסך LCD למחשב?? בחיבורים/בביצועים..?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני זקוקה לטלויזיה לסלון, עד 40" , שמסוגלת לשדר את המחשב דרך VGA ברזולוציה של FHD 1920X1080. אני בטוחה שיש מי שיש לו בבית כזה דבר. רצוי מחיר עד 1800ש"ח תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי כרגע מסך 22 אינץ של LG אני רוצה להחליף אותו בזוג מסכים חדש. השימוש למסכים הוא בעיקר משחקים ועבודה עם המחשב. (עם זה עוזר כרטיס מסך של GIGABYTE R9 290OC) גודל של המסכים רצוי 23.6 או יותר תקציב שניים ביחד עד 2000 שקל (זה כולל חריגה) אפשרי מחו"ל אם זה יוזיל את המחיר + משלוח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-