עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך הזה של סמסונג SAMSUNG 932B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 או המסך הזה של benq fp93gx http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 שימוש לאינטרנט בעיקר..

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by loadstone007,

Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by level2,

קראתי בעיון את המאמרים המעולים שפרסמתם על מסכי LCD. השאלה היא האם ידוע על מסך 19 אינטצ' המכיל את כל הנתונים האופטימליים - פאנל, ניגודיות, רזולוציה, זוויות צפיה וכיוצ"ב ? המסך אמור לשמש לעבודה בטקסטים, גילישה באינטרנט וסרטים. תודה !!

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by JamesKOng,

שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  5. משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by orinky,

שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  8. חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by nondos,

שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by spaltiel,

מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dmanbuhnik,

ערב טוב אנשים, הפעם דווקא אני הולך לקנות את המסך, זה הולך לקרות כשאני מקבל את המשכורת (עוד 10 ימים.....WOWOW) וזה הולך להיות מסך גדול (לפחות 20'') ואיכותי כמה שניתן. התקציב הוא עד 2500 ש"ח והכוונה כרגע זה ה2007FP של DELL, אבל אני יכול לקנות מסכים של LENOVO במחיר "קצת" פחות ממחיר לצרכן אז אני רוצה לדעת אם יש מסך 20'' ברמה גבוהה (כמו ה2007FP) לLENOVO תודה מראש לעונים ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by uncommon,

האם ה-XG-91D הוא 8 ביט?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by ofir_mim,

כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי מעוניין לדעת איך אני יכול כייל שיתאים לי למשחקים וסרטים תודה (: :hi:

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by ftzahi22,

יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by xyples,

לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by trxman,

כמו שציינתי בכותרת , מחפש מסך LCD 19אינץ לאיסיקיו , שירים , ואינטרנט. מהמלצות שקיבלתי : Lenovo L192P Xerox XG91D מה יותר מומלץ ? ואיזה מסך בעל פאנל יותר איכותי ?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  18. תראו את זה לדוגמה - http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0926INGFS10086668&catid=23244&test%5Fcookie=1 איך אתם מסבירים את זה שפה בארץ מסך כזה היה עולה הרבה יותר? יצא לי לדבר עם הרבה אנשים בחו"ל והם טוענים שמחירי המסכים ירדו דרסטית בזמן האחרון וכל אחד עכשיו קונה לו איזה 32".

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by fire1ce,

שלום כולםת היום קבלתי בדואר דף בוא מצוין האחריות על המסך שרכשתי דרכם. בדף מצוין כי לאור העובדה ש DELL שינו את מדיוניות ה פיקסלים השרופים גם NEXTOP שינו את זה ל 6 פיקסלים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by taiber,

כרגע יש לי מסך 17 אינץ' ואני חושב אולי לקנות מסך חדש עם המחשב ההחדש שלי... אמרו שלי שרק ככה אני יוכל לשחק ברוזולציות גבוהות במשחקים ושאחרת עדיף לי במקום 8800 לקנות 8600... איזה גודל כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? (תקציב למסך של עד 2500 ש"ח).. אולי כדאי לי לקנות בחו"ל? קצת מידע בבקשה - עריכה: כמו שאמרתי יש לי כרגע 17 אינץ' ואם אני לא קונה מסך חדש אני קונה 8600 ואם אני כן קונה זה 20 אינץ' וזה 8800... ההבדל במחיר יהיה של בערך 3000 שקל.. שווה לי בכלל? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by Yogurt88,

אני מחפש מסך טוב ובעל שטח עבודה גדול לגרפיקה ווידאו עד מחיר של 2000 ש"ח.. מה דעתעם על אלה, ומי יותר טוב? VX2235WM Viewsonic VG2230WM Viewsonic

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by SPIDERRRMAN,

איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  23. כותרת בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  24. אני לא משחקת יותר מידיי, אבל כן מתעסקת בגרפיקה רואה הרבההה סרטים וסדרות דרך המסך מחשב חשוב שאיכות המסך תיהיה טובה זמן הריענון לא כזה חשוב כי למען האמת אף אחד לא מבדיל כשזה נוגע למיליסקונד חשבתי ללכת על דל שמעתי שהם איכותיים במסכים השאלה איזה דגם ומה כדאי התקציב הוא 1500 מקס'. תודה לכל הועזרים, דפנה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by Black_wizard,

מה אתם חושבים עליו ? ניסיתי למצוא ביקורות באינטרנט אך לשווא. מבחינת מחיר הוא נותן פייט ל dell בכך שהוא מתומכר ב 1700 ש"ח בלבד ! האם זו אכן מציאה או משהו פה מסריח ?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.