עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NTT,

שלום,אני קונה מסך דל, ברגע הקניה אני פותח את המסך בחנות,וכמה מינימום פיקסלים מתים אמורים להיות בשביל להחזיר את המסך ברגע הפתיחה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ofekd23,

כותרת איזה מסך עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zxcdsaqwe12345,

רכשתי לא מזמן את המסך הזה . אני על windows 7 . לאחרונה שמתי לב שכאשר אני קורא טקסט שחור על גבי רקע לבן , לדוגמא ב-google , יש צבע אדום וגם קצת ירוק מסביב לאותיות . האם למישהו יש גם כזאת בעיה ?

4. Started by sangoker,

הוא הושק כבר לפני חודש כמה זמן בדרך כלל לוקח למסך חדש להגיע לארץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם נעים להכיר אני חדשה בפורום ורכשתי אתמול מסך LCD. לאחר גיחה לאתר ולפורום (שעורר בי התפעלות על מקצועיות המאמרים) שמחתי להצטרף ולשאול את השאלה הבאה אני מעצבת פנים כיום (עם רקע טוב במחשבים בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסת מערכות מידע- שיניתי פאזה) עוסקת מעט בעריכה גרפית (flash, פוטושופ, פריהנד, ותיכנות באינטרנט) כמו כן עובדת המון מול האינטרנט ועבודה מישרדית. לא משחקת בכלל אבל עדיין רוצה לנצל לצפייה בסרטים אם כי זה הפרמטר הכי פחות חשוב לי.כרגע עובדת עם מחשב נייד. קניתי אתמול מסך LCD של סמסונג אינץ דגם 226BW. לאחר קריאה מעמיקה במממרים שלכם הבנתי כי מדובר בפנל TN שהוא היכ ירוד מבחינת עבודה עם גרפיקה כמו כן מאחר והמסך הוא רחב גם כאן לא נח לעבוד עם ניירת משרדית ואינטרנט. יח…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שלום האם יש מסך של LG בגודל 19 שמגיע בצבע שחור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by QQQ,

הבנתי שהגרסא עם הקושחה המעודכנת כבר יצאה... כך שאמורים לשווק את המסכים עם הקושחה המעודכנת בארץ בקרוב. אני כבר נעול על המסך הזה ויש לי את הכסף במזומן ונשאר לי רק לחכות עד שימכרו את הגרסא החדשה בארץ. האם יש חנויות שלדעתכם יסכימו להתחייב? מה לגבי דרך לבדוק לאחר שאני קונה את המסך אם קיבלתי את הגרסא המעודכנת או לא? בOSD הSHARPNESS צריך להיות בקפיצות של 10 במקום של 25?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  8. 2007wfp אוSyncMaster 226BW ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mrraz,

יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ziv_tt,

כבר רציתי לקנות את ה-VP930 ואז ראיתי באתר של VIEWSONIC שיצא מסך חדש לשוק. יש למישהו איזשהו מידע או מבחן שנערך למסך הזה? האם שווה לחכות עבורו או לרכוש את ה VP930? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TheCrow34,

שלום, המסך מחשב שלי ממוקם ליד חלון וכתוצאה מכך החלון משתקף על גבי המסך (אני אוהב להיות עם תריסים פתוחים ווילון עוזר אבל לא יותר מדי). זה מאוד מציק וגורם לעיניים שלי להתאמץ יותר מדי. רציתי לדעת האם קיים איזשהו כיסוי נגד השתקפויות שאפשר להדביק על המסך (כמו שיש לסמרטפונים)? אם כן, איפה אני משיג את זה ואיך קוראים לזה? תודה

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום, אני צריך מסך מחשב לגיימינג. תקציב: 800 ש"ח שימושים: הרוב גיימינג, לעיתים תכנות וסרטים. חיבורים: HDMI, DVI, Display Port הערות: אני צריך משהו עם זמן תגובה נמוך קצב רענון לא כל כך חשוב לי. חשבתי על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889457 מה אתם אומרים על המסך? או שיש הצעה אחרת? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם . אני מחזיק מסך samsung 931bw ואני מפסוט ממנו חבל זמן... אבל בסרטים ולפעמים בתמונות קורה שהצבע עור יוצא קצת זוהר ומוזר איך אני יכול לסדר אתזה בלי לשנות יותר מדי בהירות מסך (עד שהתרגלתי...) תודה רבה לכולם והמשך יום טוב ...

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by The Ball,

היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בגודל 21.5". אשמח לקבל המלצה למסך מחשב המתאים לעבודה יומיומית ומשחקים בסיסיים כמו lol, diablo, hearthstone עם פאנל IPS. תודה,

17. התבאסתי לגלות שהמסך האהוב שלי DELL U2412M מכיל רק כניסת DVI ו DP ולכן אין באפשרותי לחבר את הממיר של YES אל המסך (זקוק לכניסת HDMI , כבל לא עוזר , יש צורך במתאם יקר). הקיצר , זקוק למסך 24 אינץ ומעלה שכולל כניסות DP ו HDMI . אשמח לכל המלצה בנושא , דרור .

18. אני מחפש לקנות מסך למחשב וראיתי שמסכי 22 אינטץ' לא כל כך יקרים וראיתי את המסך הזה: SAMSUNG 226BW ויש לו נתונים מעולים וגם עולה 1900 ש''ח. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב? והאם יש יותר טובים במחיר דומה, בלי לעבור את ה2000 ש''ח.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by pxst17,

הבנתי מלפני כמה חודשים ש-DELL הולכת להשיק סדרת מסכי מחשב חדשה, שאמורה להיות טובה יותר מ-U2312HM וכו'.. יש לכם מושג מתי זה יקרה ומה יהיה מחירם בארץ?

20. כמו כן המליצו לי 1. סמסונג 226 או דל 228 ( אם אני לא טועה בנתונים) אבקש חוות דעת מהמבינים מאחר והעניין דחוף בתןדה דוד

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. צהריים טובים שאלה בכותרת. אני לא יודע אם אפשר להקביל את גודל התצוגה לפי מיגה כזאת ולכן שואל . אגב , אם ניתן להשוות כך , יש קישור אולי לטבלת השוואה בין הגדלים השונים (כלומר כמה 37 בLCD מקביל לCRT וכו') תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yogurt88,

אני מחפש מסך טוב ובעל שטח עבודה גדול לגרפיקה ווידאו עד מחיר של 2000 ש"ח.. מה דעתעם על אלה, ומי יותר טוב? VX2235WM Viewsonic VG2230WM Viewsonic

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 בעיקר לצורך קריאת מסמכים ותכנות. קראתי את המדריך שכתבתם, ולא ברור לי האם כדאי להשקיע בפאנל IPS או שניתן להסתפק בפאנל TN. ציינתם במדריך שלעבודה ממושכת עדיף פאנל מסוג IPS או VA והבנתי שחסרונותיו העיקריים של פאנל מסוג TN הם זווית הצפיה ומספר הצבעים. אני עובד לבד מול המחשב, כך שזווית הצפיה לא כל כך משמעותית מבחינתי, וכיוון שאני לא רואה סרטים, אני מניח ש- 262 אלף צבעים יספיקו לי. מה הם היתרונות של פאנל מסוג IPS לשימושים שלי? ומדוע הוא עדיף באופן כללי לעבודה משרדית?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Samnet,

אני גמיש במחיר אבל יותר חשוב לי לראות תמונה איכותית וברורה עם טקסט נקי מאשר גודל המסך. השימוש שלי הוא טקסטים ואנטרנט בעיקר. אני צריך המלצות למסך כזה שיהיה "רחב" התלבטות בין 20 ל22 תנו המלצה לאחד המסכים שאתם מכירים .

• 5 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.