מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המצלה למסך LCD 19" בטווח מחירים של 1700-1800 ש"ח. מסך רגיל ולא Wide. המסך ישמש לסרטים משחקים אינטרנט אופיס ... בקיצור הכל. לפי מה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש כמה סוגים של פאנלים למסכים: TN-film - הפנל הכי נפוץ במסכי ה-LCD. - אל גם לא כ"כ איכותי IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. - לא מיועד למשחקים וסרטים. VA - שילוב של ה - TN וה - IPS. שמתחלק ל-MVA ו-ל PVA. - זה האופטימלי במבחינתי ,לא ? השאלה אם קיים מסך בטווח מחירים האלה עם פאנל כזה או שכבר עדיף לקנות איזה SAMSUNG עם פאנל TN , כמו ה- 931C שהוא 2ms או 960BF שהוא 4ms. או שעדיף בכלל LG או חברה אחרת ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, האם תוכלו לעדכן מה מצב המלאי ? האם ניתן עוד להצטרף? ומה המחיר שהוא מציע? והכי חשוב מה קורה עם האחריות ? האם היא אושרה ע"י דל הרצליה ? אני לא מצליח להבין כלום מהנושא המפלצתי הזה של 30 עמודים אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך LCD בגדול 32 או 37 אינצ' עם עדיפות למסך 1080, אך אם לא קיים אז מסך 720. המסך יהיה מחובר כמובן למחשב, מה שאומר שהמסך יהיה גם למשחקים, וגם סרטים וגם לצפייה במסמכים. התקציב, כ-8 אלף. אני מקווה שיש מספיק מידע, אם אין אשמח לדעת מה עוד אתם צריכים בשביל לעזור. תודה מראש, Dj-L@g0la5
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול היה לי יומולדת 15 וביקשתי מהוריי כמתנה מסך LCD חדש לחדר (אני כרגע עובד עם CRT). אז ככה התקציב הוא עד 1500 ש"ח (חריגה של עד 70-100 ש"ח, אבל עדיף מאוד שלא, אם זה ממש שווה את זה אז כן). אני רוצה את המסך לשימוש של לשחק במחשב, עריכת וידאו וצפייה בסדרות וסתם גלישה באינטרנט. הכי חשוב אצלי זה העריכה והלשחק במחשב, אחר כך הצפייה בסדרות. בנתיים המליצו לי על המסכים הבאים: Sony X95F (יכול להיות שכבר אין אותו, כי כבר לא מייצרים אותו) 931C (למי שיש את המסך הזה אמר שיש לו מריחות) 931BF L1970HR אז אני אשמח לשמוע את עצותיכם ודעותיכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים ולעריכת טקסט (תכנות). אני רואה סרטים בטלויזיה המחוברת למחשב ולכן אין משמעות לאיכות הצגת סרטים במסך. התקציב הוא גמיש סביב 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך דק, כנראה 19 אינץ' אבל לא פוסל 17 כרגע הומלץ לי על 731BF Samsung שזה 17 אינץ' ועל 931BF Samsung שזה ה-19 אינץ' עכשיו הייתי מעוניין לשמוע תגובות והמלצות על המסכים האלו והאם באמת כדאי לי לרכוש אחד מהם בנוסף הייתי מעוניין להמלצות למסכים אחרים, חשוב לי לציין שהמחיר של המסך ינוע באזור ה-1300-1700 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי שני מסכים של סמסונג 931C אחרי שרבים מחברי (לפני גילוי הפורום הזה) המליצו לי עליו... אני עובד שעות מול המסך (בתוכנות גרפיקה,עריכת סרטים, שעות של גלישה וגם קצת משחקים) והתוצאה היתה סינוור איום מהמסך ועייפות מהירה של העיניים ( ניסיתי לשנות באופן ידני ואוטומטי את הגדרות הבהירות והניגודיות אך כלום לא עזר) לבסוף, ארזתי את המסכים והחזרתי אותם לחנות. כעת אני מבקש ממי שבאמת יודע!!! איזה מסך לקנות (''19) ??? אני מתלבט בין שני דגמים: סמסונג 971P או NEC 1970NX הסמסונג בעל פאנל PVA 6MS 1:1500 178X178 300CDM2 הNEC בעל פאנל S-IPS 18M 18MS (11white / black; 7 black / white 1:800 250CDM2 176X176 שני המסכים הנ"ל באותה רמת מחיר. את הסוני שהו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה חנויות באזור המרכז יש תצוגה של שני המסכים האלה.. dell 2007wfp ו-LG 204wt ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שמעתי שמומלץ לא לשים מסכך כזה בתדירות גבוה, יש לי LCD 19 אינטש יש בעיה לשים על תדירות גבוה ביותר?[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:42:13 הכוונה לrefresh rate
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התלבטות בין benq FP222W http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491104 ל samsung 203b http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=463203 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מרחק הישיבה שלי מול המסך הוא כ-40 ס"מ ... האם 20.1 אינץ' של דל זה גדול מידי ? אני יודע שבטלויזיה רגילה צריך לשבת מרחק מסוים ממנה כדי לראות בצורה אופטימלית..האם כך גם לגבי LCD?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד כמתכנת, וקיבלנו היום מסך LCD של LG L1919S, רציתי לדעת האם מסך זה טוב ומאפשר עבודה ממושכת מולו? כמובן שהשימוש בו הוא לעבודות משרדיות ותכנות. דר"א זה עמוד המוצר ב-LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1919s.jhtml
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-