מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הוא יכול להריץ סרט HD 1080 בלי להוריד את הרזולוציה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין המסך מחשב רחב 22" שישמש את הילדים גם כמכשיר טלויזיה המחובר לממיר YES לא ראיתי כאן בפורם התלהבות יתרה "מהמחשביזיה" של סמסונג (P2270HD) ולכן אשמח לשמוע על כל הצעה אחרת לחיבור המסך לממיר YES אני מעוניין במסך 22" או 23" ואשמח לקבל רעיונות / המלצות / הסבר באשר לסוג המסך המיועד לשימושים הללו , ז"א אלו חיבורים צ"ל במוניטור אני חוזר ומדגיש, אני לא מעוניין לחבר / לצפות בטלביזיה דרך המחשב ע"י כרטיס TV דוגמאת WinTV-PVR-150 MCE האם כל מוניטור הכולל חיבורים מסוג: קומפוזיט, S-Video, קומפוננט ו- HDMI יכול להתאים למטרה זו? כיצד עוברים ממצב של גלישה באינטרנט לצפייה בTV ללא שלט? האם המסכים שכה ממליצים עליהם באתר מסוג LG W2220P או Dell U2311H מתאימים לשימוש הנ"ל תודה מרא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים: אחד מהם אני משתמש כמסך ראשי לאיטנרנט והשני למשחקים וסרטים (זה התיכנון בכל אופן...) עם הסרטים אין בעיה - פשוט גוררים את החלון ועושים מסך מלא. עם המשחקים יש בעיה - תמיד הם נפתחים על המסך הראשי... בקיצור, איך אני פותח משחקים על המסך השני? תודה רבה לכולם!!! עריכה: להגדיר את המסך השני כראשי זו לא אופציה.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח, קניתי אתמול LCD מדגם : LG 32LC2R, ואני מעביר בין המחשב לטלוויזה בעזרת כבל HDMI-DVI, עכשיו ניסיתי להחליף רזולצויה, עידכנתי דרייבר ( BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB ) , ועדיין אני לא רואה את כל שולחן העבודה שלי על הטלוויזיה... מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי גם תפונקציה הזאתי של ה HDTV DESKOTOP RESIZE אבל זה לא משפיע זה כאילו אנלא עושה כלום .. בבקשה עזרה !!!
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
האם כדאי לקנות מסך 19" של CMV? תמליצו על דגמים אם נראה לכם.. הבנתי ממישהו שפעם הם כאילו מכרו בכלל חלקים לסמסונג, לאדע איזה חלקים..אבל זה מראה איזשהי אמינות מצד CMV שזה המעט שאני כבר יכול להבין.. בקיצור, אני רוצה מסך 19" טוב לפוטושופ וגם למשחקים, אני לא איזה גיימר משוגע, אבל בוא נגיד שיציק לי לראות חוסר דיוק כלשהו במסך שלי.. ואם CMV כל כך לא נראה לכם אז תמליצו על איזשהו דגם של SAMSUNG אבל תשתדלו להמליץ לי בבקשה על דגם טוב של CMV ודגם טוב של SAMSUNG תודה רבה! =] ד"א תקציב באיזור ה2000 שקל, אני יותר בנטייה למשהו 1500 אבל מוכן בכל זאת להתגמש למשהו באיזור ה2000
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצות הרבות פה ומות המסך הקודם שדרגתי ל2312HM הוא חובר לאותו כרטיס מסך\מערכת מחשב שהייתה עם הקודם רק שהפעם בחיבור DVI-DVI התפועה המוזרה היא שבזמן עבודה המסך יכול "להשתחר" (כל המסך נהיה שחור) ואז חוזר לעצמו. לפעמים חלונות שפותחים על חצי מסך במשך כמה זמן הוא כאילו מאבד סנכרון\התמונה נמרחת וכשהוא חוזר אז אותם חלונות מכווצים למרות שהכפתור של ההגדלה עדיין נראה כאילו שהם כבר הוגדלו. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ניסתי לעדכן דריברים ולהחליף חיבור פיזי בכרטיס(יש 2 DVI)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לפני שבוע מחשב חדש, אך הייתי קצת עסוק אז החלטתי לדחות בשבוע, אלא שבנתיים בכל חנות שבדקתי נעלם הt220 ויש רק את אחיו ה"משודרג". רציתי לשאול, אני אשתמש בו למשחקים אך גם הרבה לקריאת טקסט ועבודה משרדית, האם כדאי להמתין שבועיים לפחות עד להגעתו של t220? או לקנות את השני? ההתלבטות נובעת משוני ברזולוציות הטבעיות, לt220p רזולוציה טבעית גבוהה יותר ואני חושש שלא אוכל לעבוד עם טקסט כי הוא יהיה פשוט קטן מידי, האם ניתן לעבוד בו ברזולוציה של 1680*1020 כמו אצל t220 הרגיל? האם הוא יציג אותה בצורה נורמאלית? כמו כן אני מעוניין לחבר ממיר של יס , איך הוא יציג את התמונה?? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, המסך שלי (19 אינץ' של BENQ) התפגר היום... אני מעוניין לקנות מסך חדש. ממה שראיתי בתחום של מסכים של 22 אינץ' במחיר 1000-1200 אלו הדגמים המומלצים. מי עדיף לדעתכם ולמה? יש איזה דגם אחר באיזור התקציב שעדיף יותר? אפשר לעלות עוד קצת אם יש עדיפות משמעותית תודה! איתי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש ואני לא מיצד אחד שי את SAMSUNG T220 Rose או LG 2252T OK והיום יש לי 1780Q של LG !!!! תודה מרואש ??? ??? :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יש לי שאלה... איך אני יכול לחבר 2 צגים אחד מסך מחשב (בחיבור DVI) ואחד מסך טלוויזיה (בחיבור VGA) לאותו מחשב?? נ.ב. הצלחתי לחבר את שניהם למחשב והצלחתי להגיע למצב ששניהם מראים לי אותו דבר אבל בגלל ההבדלים ברזולוציות של הצגים, הטלוויזיה מראה לי בפורמט של 16:9 והמחשב בפורמט של 4:3, ככה שבקיצור השאלה העיקרתי שלי איך אני עושה ששניהם יראו לי ברזולוציית 16:9 את אותו הדבר בלי בעיות????
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו ויש לי כרטיס Gforce 8600GT עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי המסך הנ"ל רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה האם הוא כדאי? מתאים בשביל משחקים? ואם מישהו יכול להמליץ על שיטה לניקוי המסך, מבלי לשרוט או להרוס אותו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חזק משהו טוב בעזרת העזרה המצוינת שלכם כאן בפורומים של HWzone, הכרטיס מסך שלי הוא הגרסה הכי חדשה של הדגם של ATI HD5770, עם 2 כניסות HDMI ו- DVI כרגע יש לי מסך ישן (אך מהדקים LCD) של MAG. 19". אבל הוא עושה בעיות וחוץ מזה אני עדיין מנצל את הכוח שיש לי בכרטיס מסך כמו שצריך. אז אני צריך ממכם עזרה נוספת, המלצה למסך טוב בגודל של 22" ומעלה עם ניגודיות וזמן תגובה טוב. התקציב הוא 900-1250 ש"ח. חברה מובילה בזה (סמסונג, LG...) אם אני מחבר את המסך למחשב בחיבור HDMI האם באמת יש הבדל מה- DVI? אם כן וזה נכנס בתקציב הייתי שמח למסך עם יציאת HDMI.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (nVidia) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מה עדיף למשחקים בעיקר וגם לסרטים? ה1970HR או הVX922? תודה לעוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של lg, ויש לו שני חיבורים דיגיטלי ואנלוגי. באיזה חיבור אני אקבל איכות טובה יותר של תצוגה? הכוונה גם לסרטים, וגם ובעיקר לתמונות (פוטושופ וכדו')..
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שמסכים קונים לפי MS כמה שיותר נמוך יותר טוב, וכמה שרזולוציה יותר גבוהה זה יותר טוב אבל מה זה 1080 ו 720 ?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חייב המלצה למסך איכותי וגדול עד כמה שאפשר שיתאים לדרישות התקציב (בתקציב כבר בחריגה נוראית ולכן תשתדלו לא לחרוג ממנו) אני לא מבין את כל העניין של ה 8 MS וה 2 MS לגבי משחקים וסרטים אז פשוט תמליצו לי על הטוב ביותר בשביל הצרכים האלו. אני מודה לכם מראש על התגובות!
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלנו טלויזית lcd 32' אבל חיברתי אותה למחשב, וממה שאני רואה זה עובד מעולה ומאוד יפה... אני שוקל להשאיר אותו ולותר על קניית מסך lcd קטן של 19 (יחסי אני משער) למחשב, כי זה מתפקד כמסך מחשב רגיל (חוץ מהגודל חחח). יש לי שני שאלות, ראשית - יש לדבר חיסרונות? יש משהו שמונע מזה להיות מסך לכל דבר? אני משחק הרבה, זה יכול להפריע (אולי תגובה של טלויזיה איטית מזו של מסך מחשב?)? שנית, משום מה, עכשיו שחיברתי את המסך הזה (ואפילו התקנתי מחדש דרייברים כי זה לא עבד בהתחלה) הרזולוציה המקסימלית שאני יכול לשים היא 1028X768... אני משער שזו לא רזולוציה טבעית למפלצת כזו.. מישהו יודע למה? וכיצד אני יכול לשנות את זה, אם בכלל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-