עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by myjunkmail0000,

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idanarieli,

תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by omerico22,

שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב אז בעיה ראשונה היא הגדרת המסך של המחשב לטלויזיה : יש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני נכנס ללוח בקרה ובוחר בDual View שאוכל לראות גם בטולויזיה. (מצורף תמונה) אני בוחר באופציה הזאת לוחץ Apply ואז המסך קופץ כזה וחוזר שוב למצב הרגיל (ז"א שהוא לא מצליח לכנס למצב הזה) בדקתי את החיבורים והכל בסדר. http://img190.imageshack.us/i/91030124.jpg/ הבעיה השנייה היא בתצוגה של המסך, משום מה שאני גורר תיקיות זה מראה כמו סימון כזה כאילו זה זז לאט, כנ"ל אם מנסה לסגור/למזער חלון כלשהו שפתוח, זה כאילו נסגר בהילון איטי. אין לי מושג למה זה קרה, עשיתי כמה ריסטרטים למחשב אבל שום דבר לא עזר וזה ממש מציק. העלתי 2 תמונות: סגירת חלון (בהילון איטי): http://img80.imageshack.us/i/38716193.jpg/ ג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by שלומיקס,

Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 Dell 24" LED U2414H HUB USB3.0 Pivot 16:9 בבקשה עזרה קניתי מחשב חייב מסך דחוף

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

יש הבדל בחדות התמונה במסכי LCD נגיד במסכים של סאמסונג תיהיה תמונה חדה יותר מהמסכים של LG ? ואולי במסכים המבוססים על פאנל E-IPS תיהיה תמונה חדה יותר בכללי ממסכי ה-TN? אף פעם לא הזכירו את הפרט הזה במסכי LCD תמיד מדברים על ה CONTRAST צבעים וזמני תגובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by de_inco,

היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://global.acer.com/products/monitor/P_series.htm# http://global.acer.com/products/monitor/X_series.htm# יש כאלו בארץ? שכוללים את הכול הפיצ'רים כולל FULLHD וCrystalbrite? אני רגיל לCrystalbrite עוד מהנייד שלי (גם מאותו הבית) והאיכות מצוינת לטעמי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by CocaColaBoy,

המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מתכוונת לרכוש סמסונג 971P. האם יש דרך לוודא במעמד הקנייה שהמסך אכן מגיע עם פאנל PVA? (מספר סידורי???) האם יש בדיקה בסיסית שניתן לעשות בחנות כדי לאתר פיקסלים שרופים? מה המדיניות הנוכחית של סמסונג בנוגע לפיקסלים שרופים? יש לי כרטיס מסך של PALIT: nvidia 256m עם DVI- האם אמור לעבוד טוב עם המסך המדובר? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dfriedd,

החלטתי לרכוש מסך נוסף ולהשתמש בשני מסכים כשהמסך הקיים שלי (DELL U2412) יהיה המסך השני. אשמח להמלצה על מסך איכותי לעיצוב גרפי וגיימינג בתקציב לא גבוה (להערכתי 2K אמור להספיק, במידה ולא וכל המסכים בתקציב זה לא מספיק טובים אשמח להמלצה על מסך איכותי - אך לא בטופ - גם אם הוא מעבר לתקציב). כמו כן, הכרטיס מסך כרגע הוא AMD Radeon R9 200 Series, האם הוא מספיק טוב או שכבר כדאי להחליף?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iGodly,

היי חברים, אז יש ברשותי כבר שנה את המסך Samsung c27hg70qqm שאני די מרוצה ממנו וגם קניתי אותו בזמנו במחיר מוזל מאוד. נפלה לי הזדמנות כרגע להשיג את המסך LG 27GL850 במחיר מוזל מאוד שוב (1300 ש"ח לצורך העניין) וחשבתי האם שווה לי "לשדרג" את המסך שיש לי למסך הזה? כי אני רואה ביקורות די טובות על ה LG למרות שה HDR שלו פחות טוב מה HDR במסך שלי אבל מצד שני הוא פאנל NANO IPS מול VA, האם זה משמעותית משפיע על איכות הצבעים? את הסמסונג שלי אמכור באותו מחיר שאני קונה את ה LG ככה שאני לא "מפסיד" כסף השאלה אם מבחינת ביצועים/איכות המעבר הזה שווה את הכאב ראש של להתחיל לפתוח מודעות של מכירת יד שנייה על הסמסונג? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Alex89,

לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by גליטו,

שלום לכולם ! קניתי לא מזמן את המסך ה-lcd - samsung 2253bw המסך "תלוי" על איזה ציר שמחזיק אותו ואי אפשר להנמיך את המסך או להגביה אותו .. רציתי לשאול אם ידוע לכם על איזה אפשרות לקניית ציר חדש שיתאים למסך ויתן את האפשרות של הגבהה והנמכה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rogbi,

אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shlomosk,

מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by koko0,

הי, אני עובד עם המסך הזה כבר כמה זמן על hdmi מהמחשב הנייד, והכל סבבה. עכשיו עברתי לנייח, עם gtx970 של asus, וכשאני מחבר בDisplayPort הדבר היחיד שאני יכול להשיג מהמסך זה Entering Power Save Mode. אני רואה שיש דיבור על התופעה הזאת ברשת, אבל לא מצאתי פתרון. עד כמה שאני יודע זה אחד המסכים הכי מומלצים פה, ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אבל צריך לזכור שב-DPREVIEW כותבים אנשים שמכורים קשות לאיכות ברמה הגבוהה ביותר והם מאוד ביקורתיים. בעיקר בעיה של זויות צפיה ואיכות הטקסט. תקראו ותשפטו בעצמכם: http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1004&message=18381426 מסתבר שהדגם הזה בא עם אחד משני פאנלים - או של PHILIPS או של SAMSUNG. יש השערה שלסקירות נתנו את הפיליפס ובחנויות זה 50.-50 והפיליפס טובים יותר. לא יודע אם זה נכון אבל כדי לברר לפני הקניה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by J0n1,

חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים