עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rollcage,

דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. דגם 190cw? מסך רחב רזולוציה של 16:10,1440X900..כניסות:VGA,DVI נקנה לפני כשנתיים וחצי בכ-1200 ש"ח? עקב קניית מסך גדול יותר(u2412m).. *חשוב לציין שהמצב של המסך מצוין. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by TicTacToe,

כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ofiry,

שלום לכולם, כמו רוב האנשים כאן גם אני קראתי את הביקורות על הדגם המוצלח של DELL והתלהבתי. עד שנתקלתי בקטע הבא: Several manufacturers, including Dell and Samsung, have played the panel "bait and switch" game thinking no one would notice. A controversial practice called a "panel lottery" by others, they will originally release a good panel (for reviewers) and switch to an inferior one later on (probably to make some more money). Dell first put an S-IPS in their 2007WFP and later switched to an S-PVA, whose performance was deemed very low compared to the S-IPS. Samsung originally was making "S" (Samsung) TN panels for their 226BW, until they outsourced their production to A…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. הכי חשוב שאינטרנט וטקטסט יראו טוב ולא יעייפו את העיניים וברזולוציה שתיתן פונטים גדולים דיים כמו 1024*768 . 2. פחות חשוב משחקים אם כי אני משחק במשחקים אסטרטגיה שהם פחות מהירים - האם המריחות וכו' בסמסונג 971 יבואו לידי ביטוי? קראתי בפורום ועדין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי בדרישות הנל. האם אחד מאילו או בכלל מסך אחר -19 או 20 עד 2000 שח . תודה לכולם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, בעיקר לעבודה באינטרנט, טקסטים וצפיה בסרטים מדי פעם. ראיתי בזאפ מבחר גדול של מסכים אך איני יודע מה מומלץ, או מתאים יותר לצרכים שלי. אז אשמח לחוות דעתכם.. כ. מסך שלי: Leadtek winfast PX8800GT 512mb PCle זה הסינון בזאפ לפי הדרישות שלי : http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB346073=346075&DB4147=4919,4920,4151,145179,4922,663024,4153,4923,4152&DB346076=346077

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by alex542,

אני צריך המלצה על מסך בסיסי בסביבות 500 ש"ח חדש או המלצה על מסך ביד שנייה בסביבות 200 - 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by YinonOzery,

אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, המסך מיועד לתכנות וקריאה אינטנסיבית (בעיקר קבצי PDF). דרישות המסך: 1) 22" 2)רזולוציה 1050:1680 לא יותר בשום פנים ואופן 3)פנל מאט (לא מבריק) רצוי anti-glare. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Lidor1,

אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by itaym120,

Samsung UE50KU7000 4K הציעו לי טלוויזיה כזאת ב3200. אבל בדגם כתוב samsung 50m7000 במקום. האם יש הבדל בין הדגמים? ומה הטלוויזיות המומלצות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tascam,

סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ^^ כותרת. המסכים: http://a.zap.co.il/compare.asp?sog=C-Monitor&models=490583,424619,501592,577957 השימוש שלי בעיקר משחקים, אינטרנט, ICQ, וגראפיקה חובבנית. איזה הכי מומלץ מבינהם והאם יש גם חנות מומלצת לקנות? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה אתם אומרים על dell 2007wfp? (תקציב של1500-2000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mistaarvim,

איך הוא בתור מסך למשחקי מחשב, וורד וסרטים.. ובכלל בכלליות מה היתרונות שלו ומה החסרונות, כמובן שלא בתור קנייה עכשיווית כי קניתי אותו כבר מזמן ויצאו הרבה שיכלולים מאז, אני רוצה לדעת איפה הוא עומד כיום..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by husky,

שלום רב, יש לי התלבטות בין כמה מסכים. אני לא מוצא מקום שאפשר לבחון אותם. חשוב לי מאוד שיהיה מסך שניתן לראות כתוב בצורה חדה מישהו מכיר איזה מסך למטה ויכול להמליץ שרואים ברור ויש לו TILT לשנות זוית ? הם כולם LED גודל 20-22 מחיר של עד 700 ש"ח הנה המסכים : Fujitsu L22T3 LG E2241T Philips 226V3LSB FujiCom FJ2240 מישהו מכיר איזה מסך ויכול להמליץ על אלו או משהו אחר ? תודה HUSKY

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני נוטה לצד הדל בגלל שהניגודיות הסטטית שלו גבוהה יותר משל המסך המתחרה,וגם משום הפאנל. אבל מצד שני 28" ולמסך יש נתונים מרשימים יחסית למחיר שלו.שמותיר אותי בסימן שאלה ענק. אז ככה.. לאחר שראיתי ב2 סקרים בין הדל לבין ההאנס או מה ששמו יהיה, ראיתי שישנם הרבה חסרונות בדל.ופחות התלוננויות על ההאנס. אז כך: אני צריך אחד מבין השניים הללו ל3 שימושים סך הכל. 1.PS3 2.ממיר HD 3.PC בקשר לכניסות HDMI,הזמנתי כבר רכזת . אודה לחבר'ה שיעזרו ,אני ממש מבקש את עזרתכם. אני נמצא כאן בדילמה רצינית המרחק ממני למסך הוא בערך 80 ס"מ.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.