מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איון המסך לא נדלק גם במצב שינה העכבר אינו אלחוטי וגם עם לחיצת מקלדת הוא לא נדלק . יתכן שיש בעיה בהגדרות של המסך?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ומסך חדשים ראיתי את http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E2342T-led-monitor ב788 ₪ כדאי? אם לא תנו משהו אחר בעד800 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 20 אינץ' והתקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. התבלטתי בין השניים הבאים: Samsung T200 2ms 20,000 LG L207WT 2ms 10,000 ע"פ הנתונים נראה שה-Samsung יותר טוב. מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי מסך Dell U2417H . חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI. כשהמסך נדלק יש הערה : hdmi /mhl input . אחרי חמש שניות ההערה נעלמת. מה הכוונה? יש משהו לא תקין? תודה ניבר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22" אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה, או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צוטט מ-ZAP "מסך לא מגיע עם פיבוט למרות האמור באתר היצרן, אלא הוא אופציונלי וכנראה לא מגיע עם הדגם שהגיע לארץ. מי שרוצה את זה עדיף שיקנה את הדגם 2234BW, שאמור להיות דומה למדי למסך הזה חוץ מזה שהוא צורך יותר חשמל. המסך עצמו מספק תמונה בהירה ונעימה. קצב העדכון קצת נמוך אז יש "מריחה" של הטקסט כאשר גוללים אותו, אבל בסה"כ סבבה." יתרונות: שטוח, קל, אחריות ל3 שנים, כפתורים מגניבים, זול יחסית. חסרונות: אין פיבוט או פונקציות ארגונומיות אחרות (בניגוד למה שמצויין בזאפ).
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום רביעי קניתי את מסך LG L194WT בחנות באג שהוא משווק מורשה מקבוצת ח.י. בקשתי מהמוכר לבדוק את מצב צג לפני שאני לוקח, אך הוא אמר שבחנות באג לא נמצא טכנאי ולא רוצים לעשות בעיות עם מחשבים בלי טכנאי ואמר כשתהיה בעיה, תחזור ונחליף. חזרתי הביתה והרכבתי את צג כמו שצריך עם חיבורים. במהלך טעינת בדוס ראיתי את נקודה כחולה, כשהוא עבר לחלונות והוא נעלם, אך לצערי כשתמונת צילום או סרטים מופיע פיקסל כחול. אז בדקתי את תוכנה בשם dead pixel buddy וגיליתי לסאב פיקסל לא מסתדר טוב עם רקע בצבע שחור והוא נעשה לכחול בוהק, ושאר רקעי צבעים בסדר. קראתי פה בפורום שאפשר להחליף את צג עם פיקסל אחד סאב שרוף בשבועיים הראשונים מיום קנייה, ואחרי שבועיים מחליפים את צג רק עם 3 פיקסלים שרופים לשלוש שנים. קראת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הטלויזיה LG LD460 עם המסך IPS אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשחק איתו גם יחסית מקרות זה אומר חצי מטר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://global.acer.com/products/monitor/P_series.htm# http://global.acer.com/products/monitor/X_series.htm# יש כאלו בארץ? שכוללים את הכול הפיצ'רים כולל FULLHD וCrystalbrite? אני רגיל לCrystalbrite עוד מהנייד שלי (גם מאותו הבית) והאיכות מצוינת לטעמי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך נוסף ולהשתמש בשני מסכים כשהמסך הקיים שלי (DELL U2412) יהיה המסך השני. אשמח להמלצה על מסך איכותי לעיצוב גרפי וגיימינג בתקציב לא גבוה (להערכתי 2K אמור להספיק, במידה ולא וכל המסכים בתקציב זה לא מספיק טובים אשמח להמלצה על מסך איכותי - אך לא בטופ - גם אם הוא מעבר לתקציב). כמו כן, הכרטיס מסך כרגע הוא AMD Radeon R9 200 Series, האם הוא מספיק טוב או שכבר כדאי להחליף?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך dell 2007fp ויש משהו שאני לא בטוח לגביו. אני יושב במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. האם במרחק כזה ה2007fp לא ירגיש גבוה מדי? אני לא חושב שתהיה לי בעיה בעניין של עבודה עם מסמכים ואינטרנט. אני חושש שכאשר אני אשחק למשל במשחק יריות מהמרחק שציינתי, אני ארגיש שהתמונה גבוהה מדי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חנות כלשהי באיזור המרכז שבה ניתן לראות תצוגה של ה2312 של דל? עדיפות לראשל"צ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני רוצה מסך lcd לסרטים, אופיס וגרפיקה, איזה עדיף לקחת רחב או רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מחשב יחסית סבבה ואני מעוניין לרכוש מסך חדש שימוש של משחקים (לא גיימר כבד ) ושימושים כלליים (סרטים בfull hd וכאלה) כרטיס מסך (אם רלוונטי בכלל) GTX550i איך המסך הזה לדוגמא ? 955 שקלים [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]מותג[/TD] [TD=width: 70%, align: right]LG[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]22EA53VQ[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]גודל מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"21.5[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]טכנולוגיה[/TD] [TD=width: 70%, align: right]IPS LED[/TD] [/TR] …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של חברת XEROX כבר 5 שנים (כבר אין אחריות ) דגם מדויק: xm7-22w היום בבוקר כאשר ניגשתי אליו והדלקתי אותו הוא נדלק לכמה שניות (הראה את הלוגו של xerox ) היה ווליום לכמה שניות מהממיר ואז הוא נכבה ועוד פעם נדלק לכמה שניות וכך זה חוזר על עצמו. חשוב לציין כי המחשב שמחובר אליו כן עובד בצורה תקינה וכך גם הממיר אז השאלה שלי היא האם בא יומו? ואם לא יש דרך לתקן אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-