מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מחפשת מסך מחשב לעבודה משרדית, גודל של אזור 22'. החשוב במסך זה שתהיה בו מצלמה מובנית ורמקולים מובנים (יש שטח מוגבל על השולחן). תקציב: עד 1000 ש"ח (עדיפות עד 750 ש"ח). אשמח להמלצות הדר
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי לכולם, מאחר ולצערי לא קיימת תצוגת מסכים בשום חנות בארץ בסגנון זו שקיימת בחו"ל בחנויות כמו BestBuy, אני נאלץ לחפש מסך על בסיס נתונים טכניים בלבד. אשמח אם תוכלו לתרום מנסיונכם. אני מחפש: 1. 27 אינץ' +-. אפשר 26 ואפשר 28, אבל לא 32 או 24. 2. QHD. לא 4K כי זה כבד מדי לכ.מסך (1070) אבל גם לא HD. 3. זמן תגובה סביר למשחקי יריות. משחק בזמני הפנוי בסופי שבוע בלבד, לכן לא קריטי לי להיות על 165hz ב 1ms g2g אמיתי, אבל אני רוצה להימנע ממריחות ותגובה איטית ככל הניתן. 4. איכות צבעים טובה ככל האפשר בהינתן כל מה שלעיל. עדיף HDR אם יש אפשרות במסגרת התקציב. כמה נקודות נוספות: א. הבנתי שה QLED של סמסונג נותנים איכות צבעים מצוינת, דעת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה. הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה. המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר. יש המלצות? יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333T ראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי. תודה עריכה: עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אין הגבלה במחיר... מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . כיום יש לי מסך דיי ישן , Samsung SyncMaster 2253BW , שעבר אליי בכלל מבן דוד שלי , מי יודע בן כמה המסך הזה בכלל , אני בטוח שהוא ישן והוא אפילו לא FHD אלא רק 1680x1050 . בקיצור בא לי כבר להשתדרג למסך חדש וטוב . השימושים שלי הם : גיימינג פה ושם , והשאר שימושים בסיסיים כגון גלישה , סרטים ותמונות . התקציב שלי הוא : עד 3,000 ש''ח , אפשרי לחרוג ב-500 ש''ח אם זה באמת יהיה שווה על מנת לקבל מסך משמעותית טוב יותר . המפרט שלי : כ. מסך AMD Radeon HD 6970 2GB GDDR5 , מעבד i5 2500K , זכרון G.Skill Sniper 4GB x 2 , 1600Mhz CL9 , ספק Corsair HX850Watt , ובקיצור שאר הירקות . כמו שאמרתי ברצוני להשתדרג למסך חדש , אבל הפעם מסך יותר גדול , מסך ''27 , בשביל שיהיה…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה הייתם ממליצים היום כעל המסך הטוב ביותר העונה על הדרישות הבאות: ''19 4:3 ארגונומיה טובה צרכים: גלישה, משחקים, מסמכים וכ"ו (פאנל TN בהחלט סביר כאן) למרות שציינתי שהתקציב על 1500~ לדעתי אפשר להשיג מסך עם הדרישות האלא גם עד 1000~ ככה שאם חורגים מה 1000 ש"ח צריך להיות סיבה טובה. המלצות יתקבלו בברכה.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 20:36:47 אגב לפי התבוננות באתר יש הרבה המלצות על ה Samsung 971P שנראה שעונה על כל הדרישות אני ישמח לקבל עוד המלצות על מסכים בהשוואה למסך הזה כמובן הייתי שמח להיות עם 2 3 מסכים לבחור מבינהם עם הפלוסים והמינוסים הרלוונטים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ-1500 שקל. במסך חשוב שיהיה טוב לכל ארבעת הדברים העיקריים שאני עוסק בהם במחשב. והחלוקה היא ככה: 50% אינטרנט 20% תמונות וסרטים 20% אופיס 10% משחקים כך שאני דורש מהמסך שיהיה חד וברור בקריאת טקסטים באופיס ואינטרנט, צבעים יפים ועמוקים בתמונות, ונטול מריחות בסרטים ומשחקים. אני לא יודע עד כמה אפשרי בסכום כזה להביא מסך באיכות כזאת, אבל את זה אני משאיר לכם, העיקר שאני ידע שהמסך שקניתי יתאים לי בול ויהיה המסך הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למסך 23 לשימושי אינטרנט וגיימינג. מה ההבדלים בין המסכים, והאם יש לכם המלצה למסך? HP 23 cw 780₪ Dell P2314 900₪ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב בסביבות 2500-3000 שקל.מעוניין במסך עם פנל איכותי ואם אפשרי שתדר העבודה שלו יהיה 80 הרץ . תודה מראש אדי
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי בהתחלה היה 1300 בשביל הCMV-228A של KSP אבל קראתי כאן המון ביקורות לא "נחמדות" בלשון המעטה עליהם (למרות שקניתי משם 3 מחשבים ועד עכשיו היה בסדר גמור) אז אני קצת חושש לקנות מהם שוב. אז למישהו יש המלצה למסך 22" עבור קריאה רוב הזמן (אני רוב הזמן מתכנת), אופיס סרטים אינטרנט ומשחקים לעתים רחוקות? אני מוכן להעלות את התקציב ל1500 (1600 במקרה וזה באמת שווה את זה). תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את ההמלצות שיש באתר ובאשכולות כאן, ועדיין אני לא הצלחתי לבחור. מאחר ואני לא אחד שמחליף מסכים כל שנה-שנתיים (כרגע יש לי מסך CRT של MAG 17 אינץ' מלפני 10 שנים שעובד בלי בעיות בכלל), אני רוצה מסך שיתן לי מענה לעשר השנים הקרובות גם. עיקר הדברים שאני אעשה עם המסך זה אינטרנט, וצפיה בסרטים. אך מאחר והמסך ישאר גם למחשבים הבאים אני צריך שהמשחקים בו יעבודו כמו שצריך. הדברים שפחות חשובים זה: - ארגונומיה. לא קריטי עבורי שיהיה ניתן לסובב את המסך בכל מיני כיוונים מוזרים. - עיצוב. לא אכפת לי עד כמה המסך "יפה". הדברים שיותר חשובים: - שלא יהיה השתקפות. - צבעים חשובים, אבל ברמת פאנל TN. ברור לי שחשוב ניגודיות, אבל ראיתי שבמומלצים הניגודיות לא הכי גבוהה. אשמח להסבר. וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש מסך לסרטים, משחקים, עריכת תמונות סרטים וכו' לא מסך יקר, אגב כרטיס המסך שלי הוא [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h] אני מתלבט בין המסכים הנ"ל : http://ksp.co.il/?uin=13765 או http://ksp.co.il/?uin=19905 או http://ksp.co.il/?uin=17953 מה אתם חושבים איזה מסך עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום אני עובד עם 2 מסכים: aoc 23" tn , hisense 24" with tv את ה aoc קניתי כי הבנתי שהוא מיועד לעבודה כמסך מחשב ולא כטלוויזיה כמו השני. הבעיה שלי היא שאני יושב שעות ארוכות על המחשב ומסיים את היום עם כאב ראש רציני ולכן חשבתי על מספר פתרונות: קניית מסך 27״ ips ברזולוציה UHD לשימוש כמסך ראשי ולשים את ה hisense לידו כמסך משני. קניית מסך 28״ 4k לשימוש כמסך ראשי והשני כמו קודם (בעיה- לא ips והבנתי שיש בעיות scaling) קניית מסך 29״ אולטרה רחב שיחליף את שני המסכים (הבעיה שהרזולוציה שלו יוצאת בערך כמו FHD) השימוש העיקרי שלי הוא גלישה, קריאת pdf, תכנות בשפות שונות, ובקיצור לא גיימינג. התקציב הוא בערך 3000k וניתן קצת למתוח אם יש משהו שהוא בול בשבילי. רצוי להקטין את ההוצאה כמה ש…
-
- 36 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 100-120HZ בשביל משחקים. התקציב שלי 1500ש"ח (עם לא הגיוני במחיר הזה אז תמליצו מה שיש) גודל לא כל כך משנה. תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
האם מסך LG 22" LCD L226WTQ שבעל רזולוציה של 1680X1050, יוכל להתחבר לכרטיס מסך INNO3D GF FX 5500 שכתוב שהוא תומך עד 1600X1200? האם יכולה להיות בעיה? בנוסף אפשר להוריד למסך את הרזולוציה שלו מבלי לפגום משמעותית את האיכות? די דחוף לי כי בידיוק נשרף לי היום המסך (מזל שיש יום הולדת היום) המלצה למסך עד 1800 ש"ח כרטיס מסך FX5500.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, רצוי 23" ומעלה. יעודו העיקרי יהיה למשחקים, וחלק קטן לגלישה באינטרנט. לפני מה שקראתי פאנלים IPS הם הכי טובים כיום למטרות שלי. כמו שהבנתי רוב האנשים ממליצים פה את הU2311H, אבל רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים שיכולים לשמש למטרות אלו. גם כן, רציתי לשאול לגבי המסך הזה: BX2450 הפאנל שלו הוא DLP. לא מצאתי עליו מידע ואני לא יודע לחלוטין האם הוא טוב או לא לצרכים שלי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו על מסך זול לשימושיים משרדיים אם קצב רענון ורזולוציה טובים ורמקולים מובנים (בעיקר ל-SKYPE ו-YOUTUBE). שעלה נוספת: אם מסך תומך HDMI - זה רק לשימוש כטלויזיה או ניתן גם לחבר למחשב לשימושי מחשב רגילים? האם זה משפר את התצוגה? האם תהיה בעיה אם דרייבר ל-LINUX UBUNTU?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש בהמלצה למסך LCD - עדיף מחברת LG, מאחר ויש לאחותי מסף SAMSUNG 730 - ועד היום היא לא מצליחה לכוון אותו כראוי (נראה שזה פשוט לא אפשרי ותמיד יש ריצוד קל). למחשב (לו אנו קונים את המסך החדש) יש כרטיס מסך מובנה Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard - כולל יציאת DVI. למישהו יש המלצות? (אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות כמובן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מסך יותר טוב מהסמסונג הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2212&products_id=11882 התקציב הוא בערך המחיר של הסמסונג +- תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-