מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי תגובה של DELL לא יצא שידרוג לבעיות הצללים של ה- HC ומי שלא מרוצה יכול להחזיר את המוצר או להישאר איתו. ידוע אבל על שיטה לתיקון הבעיה וזה עובד אצל רוב האנשים: http://www.pretentiousname.com/dell2407fix/index.html עכשיו השאלה האם שווה להסתכן ולקנות את ה DELL או ללכת על הסמסונג שגם יותר זול אבל עם פאנל פחות טוב? אני כבר לחוץ על הקניה וצריך להחליט כבר אבל כל הזמן צצים עדויות כנזכר למעלה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון בימים הקרובים לקנות תמסך הזה אבל יש לי כמה שאלות החנות היחידה מאזור צפון (אני מהקריות) שמצאתי שמוכרת אותו היא TMS אבל המחיר שלו שם הוא 1550 ככה בערך וזה ממש יקר..אז אני חושב להזמין את המסך מתל אביב במחיר של 1395 שקל..קודם כל הנה קישור לאתר של החנות: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395 רציתי לשאל, שמעתי שלא ממולץ להזמין מרחוק כדאי יותר לבוא ולבדוק אם הכל בסדר...אז אני שואל מה לעשות לנסוע עד תל אביב לבדוק תמסך או להזמין?(פשוט גם המשלוח הוא עד הבית אם שליח והוא בחינם וזה ממש שווה במקום לבזב כסף על נסיעה..)וגם אולי מישהו מכיר תחנות יש דעות אליה?אך היא?ואולי מישהו יודע מאיפו יותר זול או יותר כדאי לקנות תמסך?תודה בכל מקרה. עריכה:אמרו לי עכשיו ש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, השבוע התחדשתי במס LED 24' של סמסונג מדגם BX2450. המסך בעיצוב דק ונפלא, בעל שתי כניסות HDMI וכניסת VGA. באחת הכניסות מחובר בכבל HD לממיר HD של חברת הוט, ובכניסה שניה מחובר למסך בHD ובצד שני למחשב בחיבור DVI. בשביל להעביר מצבים (ממיר למחשב) אני משתמש כל פעם מחדש בכפתור הSOURCE שנמצא בתחתית המסך מימין. במסך עצמו יש 3 כניסות- אחת VGA ושתי HDMI. לכן בכל פעם הלחיצה כפולה במעבר בין שלושת הכניסות. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בקיצור דרך (מקלדת למשל) על מנת לעבור בין שתי כניסות הHD בלבד? תדה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 או יותר. ם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים: בעיקר מדיה, מעט משחקים תקציב: רצוי לא לעבור את ה-3k האם ניתן להסתפק בפאנל VA? יש דגמים מומלצים? אם ה-HDR מקפיץ משמעותית את המחיר ניתן לוותר עליו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך 21.5 עם פנל TN שיקביל באיכותו למסך לפטופ עם פנל TN של Lenovo ideapad בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 5 שנים עם המסך 17 אינץ' LCD שלי הגיע הזמן להחליף,אז הסתכלתי קצת על מסכים ומצאתי כמה דגמים שעניינו אותי: 1)Dell UltraSharp 2209WA-הוא לא LED אבל הוא עם פאנל IPS ואני יודע שהמלצתם עליו הרבה 2)LG E2350T-LED LCD -בדקתי אותו בCNET קיבל ציון טוב מאוד 3)LG W2486L LED -כנ"ל כמו הקודם 4)AOC V22+-שגם קיבל ציון יפה בCNET וגם הוא בהמלצת אופטימריסט מומחה שזה חשוב לי כי אני מרכיב משקפיים ורוצה לשמור על העיניים שלי 5)Dell G2210 6)Benq V2220 זהו,אולי יש לכם עוד דגמים להמליץ לי אני מחפש מסך בגודל 22/23/24(עם עדיפות לכמה שיותר גדול אבל זה לא קריטי אם לוקחים איכות טובה יותר בחשבון) והתקציב שלי הוא עד 1300-1400(עם עדיפות לכמה שיותר נמוך) בעיקר למשחקים וסרטים(עם דגש על משחקים…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אצטרך כנראה להחליף את המסך שלי L1750HQ במסך אחר במסגרת אחריות ולפי מה שהבנתי אין 1750HQ ולכן אצטרך לקבל מסך תחליפי. יש למישהו מושג מה המסך המקביל אליו פחות או יותר בדגמים הנוכחיים של LG?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מסך של סמסונג כעור שיש אותו במבצע בksp זה הדגם Samsung C24F390FH 24'' LED VA הוא כרגע עולה 785 שקלים השאלה היא אם כדאי לי לקנות את המסך הזה לגיימינג או שללכת על מסך 2k 27 אינץ מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה מפרט.... P42SV6C1H Haier חברה: Haier דגם: P42SV6C1H גודל מסך: 42 אינטש יחס גובה לרוחב: 16x9 טכנולוגיה: פלזמה מסך שטוח: שטוח לחלוטין סטריאו: ו NICAM (לא חשוב יש מע קולנוע) רזולוציה: 1024x768 חס ניגודיות : 1:3000 זיות צפיה: 160ומעלות בהירות: 1000וcd/m2 רוחב: 109.6וס"מ עומק: 11.5 סמ גובה: 59.5וס"מ טכנולגיה:פלזמהו כניסות אחוריות: 15pin?-?vga?-?Dsubו, AVו, Component?x?2ו, DVIו, S-videoו איך היא??? טווח מחירים: 7,850-9900 מידע נוסף....: http://zap.co.il/model.asp?model_id=304974
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם סרטים בעיקר עבודה שוטפת,אינטרנט וגם משחקים. המפרט שלי יהיה מבוסס קונרו עם כרטיס מסך 7600GS כפי הנראה או משהו אחר באותה רמה +-. מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שה-VP930 הוא הדבר הטוב ביותר לצרכים שלי ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה. אני רק מתלבט בינו לבין הEIZO שלגביו לא ראיתי תגובות פה. את שניהם ניתן להשיג באותו מחיר בערך 2,300 ש"ח. יש מישהו שמכיר את המסך ויוכל לחוות דעתו עליו ביחס לVP930 בהתאם לצרכים שלי כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך חדש. המסך ישמש לצרכים של עבודה משרדית ומשחקים. כרגע המחשב I7-4770, 16GB DDR3, GTX 760, בגדול התקציב נניח עד 4000 אך עדיף פחות. גודל מסך לפחות 27 עדיפות ל1440P אך לא חובה, וכמובן 144HZ+, לא TN. למיטב הבנתי קריטי שאם הולכים על כרטיס מסך NVIDIA צריך מסך תומך בGSYNC. אבל מסכי הGSYNC יקרים בצורה משמעותית. נגזר מכך שגם הכרטיס מסך יקר משמעותית וגם המסך. לכן חשבתי על RX 580 8GB, ומסך עם FREESYNC. יש לכם המלצות/דעות אחרות? ואשמח לקבל המלצות למסך ספציפי.כרגע חשבתי על: 1. lg34uc79g 2. msi optix mag27cq 3. viewsonic vx3258-mhd תודה מראש, ערן.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב להחליף את זוג מסכי הDELL שיש לי היום בדגם P2415Q של DELL. השימוש העיקרי של המחשב הוא תכנות ועבודה ממושכת, ומידי פעם משחקים. האם יש למישהו ניסיון בלעבוד על מסך 4K 24 אינצ'? איך זה? שווה את ההשקעה? משפר את היעיליות? בגלל מקום על השולחן על דיי מוגבל, ואני גם מעדיף מסכים של 24 מאשר 27 או יותר גדולים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את המסך הנ"ל. לאחר המלצות רבות. הבנתי שלמצב האופטימלי ביותר של המסך צריך להיות ברזולוציה של 1680*1050. האפשרות הכי קרובה שהגדרות שלי במחשב נותנות לי היא: 1600*1200 למי הפיתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שלי (שננעל למרבה האירוניה לא בגללי) בגלל 3 משתמשים בויכוחים, להלן התמונות: תמונות נוספות בהמשך..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers- שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.1…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מסך סמסונג 2335BX המסך מיועד למשחקים ולסרטים אני מבקש אם משהוא יכול לחוות את דעתו עליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, ויש בו פליקרים מעצבנים בכל מיני מצבים, לדוגמא - אם אני רואה סרט ורוב המסך שחור, יש פליקרים אדומים, כך גם למשל כשאני פותח ב WIN8 את הפאנל הימני שבו בוחרים רשת אלחוטית. על רקע לבן לעיתים אני רואה פליקרים כחולים, זה קרה לי למשל בעיקר ב WORD , אבל היום לדוגמא בינתיים זה לא קורה. אני משתמש בחיבור HDMI שמחובר ללפטופ עם מתאם DVI למסך. השתמשתי קודם במסך DELL 2209WA בדיוק עם אותו לפטופ כבל ומתאם ולא הייתה בעיה כזו. מה מקור הבעיה, ומה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-