מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך השבוע, כרגע יש לי DELL 2209WA והוא נראה לי טוב, אבל אני צריך עוד אחד, איזה מהמסכים הנ"ל עדיף? השימוש יהיה לחבר אותו ללפטופ קטן, לעבוד איתו בעיקר בקריאת טקסטים רבים, ומדי פעם שימוש לצורך תוכנות גרפיקה, עריכת וידאו (לא באופן מקצועי), וצפייה בסרטים. הבנתי ככלל שהפאנל של ה 24 הוא יותר עדכני ואמור להתגבר על כמה בעיות קודמות, וגם שהוא לא משתמש ב PWM כך שסביר פחות שהוא יכביד על העיניים. לגבי ה U2312HM קראתי שרק בגירסת החומרה של A06 (שקשה לברר אותה מראש) ייתכן שאין PWM. אני רגיל ל 22" ולכן לא בטוח שיהיה לי קל לעבור ל 24", אני עובד על שולחן סטנדרטי בעומק של כ 75 ס"מ. אז מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טרם קנייה מה עדיף??? הפרש של 350-400 ביניהם הAOC יקר יותר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש, אני היום מתכוון להניח בצד את הדל 2007WFP שיש ברשותי ובעצם לעבור למסך 27'. עיקר השימוש למסך הוא עבודה יום-יומית, מול טקסטים. גרפיקה. וכן,טיפה גיימינג וסרטים. התקציב שלי עומד על 2.5K וחשבתי על להיצמד לפירמה ולקחת את הU2713HM. יש דברים אחרים ששוה לשקול בתקציב הזה? או הבחירה שלי הייתה נכונה? בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת או המלצה למקום לקנות? תודה מראש ושבוע טוב, דור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב חדש כולל את כל הרכיבים הנלווים כמעט בסביבות אוגוסט (לאחר שיצא הקונרו) ויש עוד הרבה זמן, אבל כבר עכשיו התחלתי לעקוב. בעקרון 3 שאלות: 1. עד כמה לדעתכם יש צורך במסך LCD ולא CRT (יתרונות/חסרונות)? 2. ראיתי שיש כל מיני מסכים עם כל מיני תגיות מחיר ושאתם ממליצים פה בפורום על מסכים מאוד מסויימים של LG וסמסונג (לי באופן אישי יש נסיו מעולה עם CRT's של LG). בכל מקרה ראיתי באתרים בחו"ל שדווקא ממליצים מאוד על מסכים של BENQ, ביניהם ה FP91GP שלו תג מחיר של מסך 17" בארץ (מדובר במסך 19"). רציתי לדעת מה דעתכם עליו? אם ידוע למישהו משהו עליו? אם למישהו יש נסיון איתו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5081 3. כרגע אני משתמש ב CRT 17" ואני די מרוצה. כמה לדעתכם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה crt ישנה ושמתי אותה דיי קרוב למסך שלי(lcd) כי אין ממש ברירה...עכשיו אני יודע שכשמים שתי מסכי crt אחד ליד השני זה דופק אותם מתחילים לראות קווים כאלה ולאט לאט הם נשארים קבוע על המסך...עכשיו השאלה אם זה נכון גם לגבי lcd..הם לא עובדים אותו דבר אז יכול להיות שהטלוזיה לא תשפיע? כי ממש לא בא לי שיהרס לי המסך..אה וגם המודם שלי והסאב קרובים לטלויזיה...משנה משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על ה LCD הזה: http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-6-1-2-0-0&val3=m843632 אבא שלי הזמין בלי להתייעץ איתי בשביל המחשב של אח שלי. המסך הזה שימושי בשביל משחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1798&main=1 זה נראה לי מסך טוב במחיר טוב, הבעיה שאני לא כל כך מתמחה במסכים לכן רציתי לשמוע דעות, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים.. שימושים כלליים וגם משחקים.. לא מהמשוגעים האלה שכל דבר קטן משתגעים המסך לא חייב להיות סוס על פשוט טוב!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר רציתי לקנות את ה-VP930 ואז ראיתי באתר של VIEWSONIC שיצא מסך חדש לשוק. יש למישהו איזשהו מידע או מבחן שנערך למסך הזה? האם שווה לחכות עבורו או לרכוש את ה VP930? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך 21.5 עם פנל TN שיקביל באיכותו למסך לפטופ עם פנל TN של Lenovo ideapad בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200 Dell 24" LED U2414H HUB USB3.0 Pivot 16:9 בבקשה עזרה קניתי מחשב חייב מסך דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך לחדר שלי....אני מחבר אליו את הלפטופ וגם את הממיר HD של HOT דרך HDMI, וכך בעצם אני משתמש במסך גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה. ככה לפחות עשיתי עם המסך הישן שלי עד שזה נהרס שבוע שעבר. לשם כך אני צריך מסך עם: א. כניסה דיגיטלית (HDMI או DVI), אני לא בטוח שזה עובד עם DVI.... 2. יציאת אודיו ורצוי גם רמקולים פנימיים... מבדיקה שעשיתי עלו מספר מועמדים: 1. LG IPS236V - 1190 ש"ח 2. AOC i2353fh 3. DELL 2312 לצערי לא אופציה כי ממה שראיתי אין לו יציאת קול.. בכל אופן אני פתוח להצעות נוספות ולחידודים לגבי הדגמים הנ"ל...התקציב גג שלי הוא 1200 ש"ח. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח על עזרה לגבי כמה מונחים בסיסיים בעולם המסכים שחשבתי שאני מכיר את המשמעות שלהם אשר בימים האחרונים קצת התערער הבטחון שלי. 1. האם כל מסך שרזולוציית מסך שלו היא 1920X1080 הוא HD ? 2. מה הופך מסך ל FULL HD ? 3. מה ההבדל בין 1080P ל 1080I ? 4. האם יש קשר בין החיבורים שיש במסך לבין זה שהוא HD, האם מסך HD חייב שתיהיה לו יציאת HDMI ? תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-