עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by +Eliran+,

אפשר הצעה למסך שיתאים גם למחשב וגם לPS2? אני מחפש מסך שיתאים בתור מסך למחשב לא צריך משהו בומבסטי צריך שיהיה טוב ויביא תמורה טובה לילד בן 11. והכי חשוב זה שיתאים לפליסטיישן אם קיימת אפשרות כזאת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Lahad,

האם קיימים היום מסכי LCD ,שמריצים 100הרץ ? למכירה בארץ? אם כן , אשמח ללינקים \ דגמים. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by HunterVee,

יש לי בחו"ל מסך ACER XB270HU. יש לי אותו כבר יותר משנה והוא פנטסטי. בעיה אחת שיש לו זו המחלה שיש לכבלים של DP שמעל 2 מטר מאבדים רוחב פס/אות. מה שקורה שלפעמים המסך ממצמץ או פתאום הכל הופך למטושטש מאד. את המחקרים ברשת כבר עשיתי וכולם מצביעים על המחלה של הכבלים, את הניסוי גם עשיתי ואכן עם כבל קצר אין בעיות. הבעיה שבשביל שימוש רציף אני צריך כ-5 מטר של כבל. הבנתי שישנם כבלים של DP שנקראים כבלים אקטיביים, עולים יקר, אבל עושים את העבודה בשמירה על רוחב פס מלא לאורכם. השאלה שלי אם מישהו פה בפורום קנה כאלו בארץ ויכול להכווין לחנות? אני בארץ לעוד שישה ימים והסיכוי למצוא את זה באירופה קלוש. תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש יום יומי ממושך . בשביל מדיה, אינטרנט , אומנות, ומעט עיצוב גרפי. ללא גיימינג. מסך מעל 32' (אפשר מחו"ל) .77-88 PPI עומק צבע: לפחות 8 ביט אמיתי - חובה ללא Frame Rate Control = FRC חובה flicker-free (ללא PWM) תקציב - עד 499$ ,עם חריגה קלה לדמי שחרור וכל התהליכים הבירוקרטיים שאח"כ. ראיתי את הדגם הבא: LG 34UM59-P 34" 21:9, השאלה האם זה באמת ללא Frame Rate Control = FRC וללא PWM תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חיפשתי מסך טוב די הרבה זמן ונכנסתי לביקורות שלכם באתר וראיתי את השואת המסכים {24 אינץ' של אושר [http://hwzone.co.il/reviews/lcd24_part1/9//url] } וקניתי את המסך הנ"ל של DELL הבעיה היא שקניתי אותו "יד שניה " וראיתי בביקורת שיש אפשרות לדעת את גירסת המסך השאלה היא איך נכנסים לפונקציה הזאת האים משהו יכול לעזור לי ? "בנוסף לתפריט הרגיל, כולל המסך של Dell תפריט "מפעל" אשר מציין מספר נתונים אודות המסך, כגון סה"כ הזמן שהמסך מחובר לחשמל, הגדרות הצבע המדויקות של הבחירות המוקדמות הזמינות למשתמש (כגון PC Normal, PC red, PC Blue) וכו'. בעזרת תפריט זה ניתן לרוב לדעת באיזה פאנל מצויד המסך ובאיזו גרסת תוכנה; לדוגמא, המסך שלנו מצויד בגרסה 04 ולכן הקוד הוא V1B29 HN208L6 (בעו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם? כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by spektrum,

הלכתי לכמה חנויות והם אמרו לי שאין מה לקנות מסך רחב אם המטרות שלי לא למשחקים וסרטים.. הם צודקים? כדי לי לקנות רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nadnad,

היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים LG 226WTQ Samsung SyncMaster 226BW אני נוטה ל LG לפי דעתי יותר יפה ויש בו פונקציות נוחות כאלה... חיפשתי ביקורות והשוואות לא מצאתי... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by erezb84,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר לשימושים ביתיים. פונקציות שחשוב לי שיהיו: 1. חיבור Wifi 2. הדפסה דו צדדית אוטומטית (אם זה מייקר משמעותית, ניתן לוותר). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PunkiD,

כרגע יש לי מסך 20 אינץ' שהוא אינו FULL HD, משהו של סמסונג. חשבתי להזמין את U2515H מחו"ל כי הבנתי שהוא מסך די טוב, גם למשחקים וכל השאר. איך המסך הזה בגדול? הוא איכותי? ואם יש לי אפשרות ללכת על 4K זה יהיה עדיף? כי אולי אם כבר קונים מסך אז ללכת על הרזולוציה הכי טובה שיש היום? האם יש הבדל דרמטי בגודל בין 20 לבין 25? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Roy Froimovici,

בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by itayshar,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1798&main=1 זה נראה לי מסך טוב במחיר טוב, הבעיה שאני לא כל כך מתמחה במסכים לכן רציתי לשמוע דעות, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים.. שימושים כלליים וגם משחקים.. לא מהמשוגעים האלה שכל דבר קטן משתגעים המסך לא חייב להיות סוס על פשוט טוב!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, משום מה שמתי לב כשאני גולל בדפים פה בפורום לדוגמא בדפדפן פיירפוקס. אז כשאני גולל אז אני רואה שיש מריחה של הטקסט הכוונה כשאני גולל למטה אז אני רואה את אותו טקסט כמו GHSOT כזה.. החלפתי לכבל DVI חדש. התקנתי דרייברים אחרונים של NVIDIA ניסיתי לשחק עם ההגדרות של color. גם חיברתי את המחשב הנייד שלי עם כבל VGA ו.. נראה קצת יותר טוב אבל עדין לא משהו. ממה יכולה להיגרם התופעה? תודה מראש ***תיקון*** ביטלתי בפיירפוקס את האופציה של Smooth Scrolling למרות וזה כן עוזר אבל עדיין זה מציק לי

15. Started by parker8,

זה המפרט שלו: מסך מחברת Samsung דגם 931Bf גודל מסך: "19 חיבור אנלוגי ודיגטלי גודל נקודה: 0.294 מ"מ רוזולוציה מקסימלית: 1280X1024 כמות צבעים: 16.7 מיליון רמת בהירות: CD/M2 300 יחס קונטרסט: 1:2000 זוית צפיה אופקית/אנכית: 160/160 זמן תגובה: 2ms צבע: לבן שנהב יחס הקונטרסט וזמן התגובה בהחלט קורצים לעין.... מה גם שהמחיר שלו בארץ הוא 1960 ש"ח! (בדקתי בנועה) האם הוא מתחרו של ה-LG 1970HR, ואולי הוא אף מנצח אותו? מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by מורן-85,

טרם קנייה מה עדיף??? הפרש של 350-400 ביניהם הAOC יקר יותר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אחרי 5 שנים עם המסך 17 אינץ' LCD שלי הגיע הזמן להחליף,אז הסתכלתי קצת על מסכים ומצאתי כמה דגמים שעניינו אותי: 1)Dell UltraSharp 2209WA-הוא לא LED אבל הוא עם פאנל IPS ואני יודע שהמלצתם עליו הרבה 2)LG E2350T-LED LCD -בדקתי אותו בCNET קיבל ציון טוב מאוד 3)LG W2486L LED -כנ"ל כמו הקודם 4)AOC V22+-שגם קיבל ציון יפה בCNET וגם הוא בהמלצת אופטימריסט מומחה שזה חשוב לי כי אני מרכיב משקפיים ורוצה לשמור על העיניים שלי 5)Dell G2210 6)Benq V2220 זהו,אולי יש לכם עוד דגמים להמליץ לי אני מחפש מסך בגודל 22/23/24(עם עדיפות לכמה שיותר גדול אבל זה לא קריטי אם לוקחים איכות טובה יותר בחשבון) והתקציב שלי הוא עד 1300-1400(עם עדיפות לכמה שיותר נמוך) בעיקר למשחקים וסרטים(עם דגש על משחקים…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by idoyi,

אבי קיבל מחשב נייד DELL ואיתו הוא גם ריבל מסך LCD הדגם של המסך הוא Dell UltraSharp 1704FPV 17-inch Flat Panel Monitor http://www1.euro.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=il&l=he&s=bsd&~id=monitors&~subcat=gen&redirect=1 זהו קישור למאפיינים של המסך איך המסך??? רציתי לשאול אם כדאי לשים אותו במקום ה-CRT הישן והטוב או לא ומה הקצב ריענון של המסך ב-msec תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Mactural,

אני הולך לרכוש מחשב חדש כולל את כל הרכיבים הנלווים כמעט בסביבות אוגוסט (לאחר שיצא הקונרו) ויש עוד הרבה זמן, אבל כבר עכשיו התחלתי לעקוב. בעקרון 3 שאלות: 1. עד כמה לדעתכם יש צורך במסך LCD ולא CRT (יתרונות/חסרונות)? 2. ראיתי שיש כל מיני מסכים עם כל מיני תגיות מחיר ושאתם ממליצים פה בפורום על מסכים מאוד מסויימים של LG וסמסונג (לי באופן אישי יש נסיו מעולה עם CRT's של LG). בכל מקרה ראיתי באתרים בחו"ל שדווקא ממליצים מאוד על מסכים של BENQ, ביניהם ה FP91GP שלו תג מחיר של מסך 17" בארץ (מדובר במסך 19"). רציתי לדעת מה דעתכם עליו? אם ידוע למישהו משהו עליו? אם למישהו יש נסיון איתו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5081 3. כרגע אני משתמש ב CRT 17" ואני די מרוצה. כמה לדעתכם …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by etay93,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מסך dell ultrasharp led 23'' u2312hm עד עכשיו לא ניקיתי אותו ורציתי לשאול האם אפשרי לנקות אותו עם אותו סוג חומר שניקיתי עד עכשיו את מסכי ה lcd שלי ? והאם יש משהו שונה בצורת הניקוי ? ניסתי לבדוק בסטיקי אבל שם רשום רק לגבי מסכי lcd.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ערב טוב אני מתלבט בין 2 דגמים : 22QD וה-228D של CHIMEI הראשון 21.6 והשני 22. המסך ישמש לרוב לשימוש גלישה באינטרנט (כמעט ולא משחק וסרטים בעיקר בטלוויזיה) . ב-QD22 כתוב באתר שהרזולוציה המקסימלית :1920X1080 ב- 228D כתוב באתר שהרזולוציה הטבעית : 1680X1050 מס' שאלות : 1) האם משמעותי הבדל הגדלים של המסכים . ה-21.6 הוא נמוך יותר או צר יותר ברוחב מה-22 ? (יש לי ניסיון עם 19 של LG שהוא ממש צר ורחב לדעתי) 2) המסך יחובר עם מפצל מסכים ל-2 מחשבים . אחד עם כרטיס מסך מובנה בלוח GA-G31M-ES2L והשני עם כרטיס 8500GT. האם יש משמעות לאיכות כרטיס המסך , כלומר ברמת תמיכה ברזולוציה של המסך ? ממה שבדקתי עכשיו , אין לי בכלל אפשרות להגדיר את 2 הרזולוציות האלה במחשבים...האם המסכים בכלל מת…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nush,

המסך מיועד למשחקים ועבודה כללית. הוצע לי מסך של PROVIEW 20 סביבות ה-1200 שקל. אחריות בבית הלקוח. שווה או שכדאי משהו אחר? אם יש דברים אחרים שעדיפים עד 1500 ש"ח, אני אשמח לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMI השימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים