מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במשחקים המסך שלי פועל נפלא (L1970HR), לא מרגיש שום מריחות. אבל בהתעסקות עם חלונות (WINDOWS) יש מריחות של הטקסט. האם זה נובע בגלל שהזמן תגובה משחור ללבן הוא גבוה בהרבה מזמן התגובה בין גוונים? בנוסף - יש סרטים שבהם העין שלי חשה באי נוחות כשיש תנועה מהירה על המסך. אבל כשאני עוצר את התמונה (PAUSE) - אני רואה שהמריחה עצמה היא בגוף הסרט. האם זה בגלל האיכות הגרועה של הסרט או שזה עדיין קשור למסך? והאם זמן תגובה יכול לגבוה עם השנים? (כלומר - האם ה"איכות" של התגובה המהירה נפגמת עם שימוש ממושך במסך?)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 20 אינץ' כדי שתהיה לו רזולוציה של 1600X1200 התקציב שלו הוא 4000 ש"ח השימוש של המחשב הוא משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים על המסכים הבאים: EIZO COLOR EDGE CG211 EIZO FLEX SCAN S2000 viewsonic VP2030B
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסך NU LCD L922A בלי להתייעץ עם אף אחד... http://zap.co.il/model.asp?model_id=418972 הוא עדיין יכול להחליף אותו אז מה דעתכם, מסך טוב? גרוע? ואיך החברה באופן כללי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני עכשיו צריך מסך LCD 19" שתיהיה לו איכות מעולה. המסך ישמש אך ורק לעבודה משרדית ולעבודה גרפית (או יותר נכון לצפייה בעבודות רגפיות ותמונות) לכן חשוב שתיהיה איכות תמונה מעולה והצגת טקסט מעולה גם כן. המסך לא ישמש לא לצפייה בסרטים או למשחקים לכן אלו לא קריטריונים. עוד דבר, יש עדיפות רצינית למסך עם רמקולים built in. זה לא חובה אבל זה יתן + רציני מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין מאוד במסך,עקב מחירו הזול וגודלו.השימוש העיקרי הוא סרטים,אינטרנט ומוזיקה. יש למישהו חוות דעת עליו? מישהו ראה אותו בתצוגה של KSP?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
19"-20" אינצ או 19 או 20 והתקציב 2500 גג! אז ככה אני רוצה מסך שאוכל לחבר אותו לכבלים (לראות בו טלוויזיה) ושגם אוכל לחבר למחשב... עכשיו ראיתי הרבה טלוויזיות\מסך המחיר שלהם הוא בסביבות ה2500 שעושות את שתי הפעולות אבל חשבתי אולי לקנות מסך רגיל רק למחשב ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו מהמחשב אבל אני רוצה לשים את הטלוויזיה טיפה רחוק מהמחשב עצמו משהו כמו 4-3 מטר עכשיו יש קבל שיתחבר לכרטיס טלווזיה באורך כזה? והאם יראו טוב עם כרטיס טלוויזיה? *אני רוצה לשים אותו ככה מרחק כי אני רוצה לראות בספה וככה יותר נוח וגם שיתחבר למחשב... אך המסך הזה? http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3515&zap=1 הוא רחב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. Acer AL1716B מומלץ לעבודה משרדית? אני מתכנת, וקורא וכותב.. המסך הזה טוב בשבילי? אגב, לפני שאני קונה את המסך הזה, יש דברים שאני צריך לוודא שיש לי? כל מיני חיבורים? תוכנות? אולי המסך זקוק לתמיכה מסויימת בחומרה שלי? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות אותה בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? ( אני יודע שזה הגיוני שזה הרגיל אבל אני רוצה ליהיות בטוח ) בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה .
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מדי כמה ימים, תוך כדי עבודה שוטפת (בין אם זה עבודה על מסמך או גלישה) המסך(Dell 2407 HC) פתאום נהיה שחור ומופיעה הודעה entering to power save לא עוזר שאני מזיז את העכבר או לוחץ על כפתורים במקלדת - אני נאלץ לעשות reset למחשב ההגדרות ב- "Power Options" נמצאות על כיבוי המסך לאחר 10 דקות כמו כן נראה לי שיש לי Catalyst מעודכן, זה הגרסה שיש לי: תודה רבה למשיבים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הכוונה לטקסטים אינטרנט וגרפים ,ואולי גם קצת סרטים,על רזולוציה מירבית. מה שיש לי זה Intel Extreme® Graphics 2 64mb ד"א, הייתי מחליף לכרטיס מסך רציני יותר אבל ל-AGP אין מבחר גדול ויכול להיות שאצטרך להחליף גם ספק כוח (יש לי 250W אם אני לא טועה),ואז כל הסיפור נהיה מסובך ויקר.....תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-