מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה מפרט.... P42SV6C1H Haier חברה: Haier דגם: P42SV6C1H גודל מסך: 42 אינטש יחס גובה לרוחב: 16x9 טכנולוגיה: פלזמה מסך שטוח: שטוח לחלוטין סטריאו: ו NICAM (לא חשוב יש מע קולנוע) רזולוציה: 1024x768 חס ניגודיות : 1:3000 זיות צפיה: 160ומעלות בהירות: 1000וcd/m2 רוחב: 109.6וס"מ עומק: 11.5 סמ גובה: 59.5וס"מ טכנולגיה:פלזמהו כניסות אחוריות: 15pin?-?vga?-?Dsubו, AVו, Component?x?2ו, DVIו, S-videoו איך היא??? טווח מחירים: 7,850-9900 מידע נוסף....: http://zap.co.il/model.asp?model_id=304974
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66. הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך. האם יש לי דרך לסדר את זה? המון תודה, ניב..
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בגדלים 22 ו-24 אינץ' הנה קישור- http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd למישהו יש מושג איזה סוג פאנל יש להם?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הזמנתי שבוע שעבר בשעה טובה מחשב חדש (עם המון עזרה מהפורומים השונים כאן... ) ואני חייב למהר עם קניית המסך כאמור השימוש שלי במסך הוא משרדי + סרטים (וטלויזיה). (שיהיה 19-20'' ללא רמקולים, זוית צפיה אנכית רחבה) כמה סיבות ושאלות המעכבות אותי בהחלטה: :s05: 1) ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים על ה VP930 המהולל אבל מצד שני יש המון פניות בפורומים (בפורום הזה) עם בעיות עם המסך הזה: מריחות וקורונה, המון מקרי פיקסלים מתים ואני כבר לא זוכר מה עוד (בעיות שהצטרכו להחליף מסך) וכו'.. ונוצר קצת רושם של מסך מעולה תיאורטית אבל לא מאוד אמין בפועל... ובהתחשב שאין איפה לראות אותו לפני הקניה זה בכלל מפחיד 2) יש לי כרטיס TV וכרטיס מסך פשוט ביותר (Integrated ATI Radeon X1250-based graphics ) -…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 20 עד 22 השימוש העיקרי הוא משחקים וגלישה.יש לי כרטיס מסך של radeon hd4870 1g של club3d. הייתי רוצה לדעת על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב הנ"ל או עם חריגה קטנה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיא הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך האם ישנה תוכנה טובה לזה ?? תודה
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות על הצגת HD. 1, בכדי להריץ HD חייב חיבור HDMI במסך המחשב? או שאפשר להעביר HD דרך DVI ל-DVI. 2, קניתי את המסך הבא לפני חודשיים בערך: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000002ikPzKf6rKLCu4EN-GnRER:12bbi68k5?id=4225074&pr=QJ5&N=2%2030250 ** במסך שקניתי אין חיבור HDMI, אבל רשום באתר: "מסך מחשב באיכות FULL HD ברזולוציה 1920X1080 פיקסלים". ** שאלתי באותו הזמן איך אפשר להריץ HD, אמרו לי תחבר DVI לDVI וסיימת. מאז הרצתי סרטי HD ואני לא מבחין באיכות HD אמיתית. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תשמעו היה לי מסך 710T של סמסונג עכשיו שלחתי אותו לתיקון והם מחליפים לי אותו למסך 740N. עכשיו ראיתי שאין לו יציא דיגיטלית רציתי לדעת אם כדי לקחת אותו או לנשאת לקחת משהו אחר שיש להם תודה מראש האם כדי לנשות לקחת את 731B שיש לו יציאה דיגיטלית?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כלומר - תמיכה בצבעים אלה. אם הבנתי נכון - נתון זה - הכי חשוב למסך; או לפחות הכי נדיר, ויכול באופן כללי להראות שיש יותר סיכוי שהמסך כולו - יותר טוב\איכותי. כמו תמיד - הנתון הכי חשוב - הוא זה שמצויין הכי מעט; ובמקרה זה - באתרי השוואת המחירים - המאפיין פשוט לא קיים; כולל בדף המוצר באתר החנות. האם יש מקום שאפשר לחפש מסכים לקנייה לפי זה? ואם לא - הנה מסך שמצאתי דרך גוגל - שנראה באיכות מאוד גבוהה; וספציפית טוב לגרפיקה (מה שאני מתכוון לעסוק בו); ובמחיר טוב. המסך: Philips 276E6ADSS 27-inch – 99% Adobe-RGB – 5ms כתבה - https://www.asus.com/il/Monitors/PA279Q/ בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932480 מה דעתכם עליו? האם הוא טוב; והאם אתם ר…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-