עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eldadAF,

זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מתבלט בין המסך http://h20386.www2.hp.com/MalaysiaStore/Merch/Product.aspx?id=J7Y62AS&opt=&sel=MTO לבין מסך זה http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS27D391HS/XU מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי מסך של DELL 2209WA. שמתי לב שבמשחקים כגון Killing Floor, COD- MW2, וכול', הוא מרצד בקטעים שחורים ואפילו רגילים. רציתי לדעת אם זה נפוץ למשחקים, למסך הזה, או האם יש לי בעיה? תודה, הילה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by CreedMark,

שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתכוון בימים הקרובים לקנות תמסך הזה אבל יש לי כמה שאלות החנות היחידה מאזור צפון (אני מהקריות) שמצאתי שמוכרת אותו היא TMS אבל המחיר שלו שם הוא 1550 ככה בערך וזה ממש יקר..אז אני חושב להזמין את המסך מתל אביב במחיר של 1395 שקל..קודם כל הנה קישור לאתר של החנות: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395 רציתי לשאל, שמעתי שלא ממולץ להזמין מרחוק כדאי יותר לבוא ולבדוק אם הכל בסדר...אז אני שואל מה לעשות לנסוע עד תל אביב לבדוק תמסך או להזמין?(פשוט גם המשלוח הוא עד הבית אם שליח והוא בחינם וזה ממש שווה במקום לבזב כסף על נסיעה..)וגם אולי מישהו מכיר תחנות יש דעות אליה?אך היא?ואולי מישהו יודע מאיפו יותר זול או יותר כדאי לקנות תמסך?תודה בכל מקרה. עריכה:אמרו לי עכשיו ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by reviZor,

שלום אנשים מכיוון שהמסך הישן שלי הלך כבר בפעם ה שלישית לתיקון מעבדה אז כבר נמאס לי ואני רוצה לקנות מסך חדש. אני רוצה מסך 24" ושישרת אותי נאמנות בשלל דברים כמו: גרפיקה (פשוטה קצת פוטושופ ואולי מידול קל), סרטים, משחקים (כאן יש קצת בעיה כי האחיין משחק על המחשב וגם אני). מה שאני דורש זה צבעים טובים וזווית צפיה טובה. אם אתם שואלים למה דווקא 24" אז רק בגלל שטח עבודה ואני צריך הרבה ממנו. תודה מראש לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 17:44:24 חבר'ה אני מאוד מצטער אבל למה אתם לא רוצים לעזור לי?כבר מספר ימים אני מחכה לתשובה יש 230 צפיות ואף לא תגובה אחת..

12. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by omer2704,

מישהו מכיר את המסך הזה? הוא יהיה טוב לשימוש במשרד? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812284 תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kalimero1234,

על איזה בהירות מומלץ לכוון מסךCRT ? 17 אינץ אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bati6,

היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב אני מניח 27 אינץ'...צריך לראות בעין, השאלה שלי איזו חברה מומלצת? האם אסוס? על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מסך 4k? וכמה עולה מסך טוב שאני אהיה מרוצה ממנו לטווח ארוך, אבל לא משהו בשמיים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Tuki sheishmor alay,

בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?

18. היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by daves,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לקנות מסך 22" חדש ומהסקר שערכתי פה הבנתי שה - DEL2209WA מומלץ. אני לא משחק במחשב, אלא ב - PS3 שכיום מחובר לטלויזיה LCD, אך יתכן ובקרוב יהיה מחובר למסך מחשב. אני כן רואה לא מעט סרטים במחשב, היום ברשותי מסך 17" של סמסונג. האם עקב המעבר ל - DELL אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכיום הוא built-in? ושאלה נוספת: האם אוכל לחבר את המסך בקלות ל - Play StatioN? תודה מראש על העזרה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Pika007,

שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ovadiagil,

שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MCB,

טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TopNotch,

ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nanus,

הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים

25. Started by Drek Boy,

אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים