עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Lahad,

האם קיימים היום מסכי LCD ,שמריצים 100הרץ ? למכירה בארץ? אם כן , אשמח ללינקים \ דגמים. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הי, אני כבר הולך לאיבוד מרוב אופציות, מקווה לקבל פה כמה המלצות טובות אז ככה, אני מחפש לקנות שני מסכים עבור: dual monitor setup הדרישות: - שוליים מסך דקים, כדי שהתמונות של המסכים יראו כמה שיותר קרובות- גודל 24" (גם 23.8 בסדר) - הייתי גיימר כבד, היום יותר מזדמן, אבל הייתי עדיין רוצה מסך שיכול להציג איכות סבירה למשחקים (לא FPS) - עד 1000 שח למסך המסך שהכי נראה לי עד עכשיו הוא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24073&iszap=1 הוא 2K רזולוציה, אבל תגובה איטית (8ms) תודה!

3. Started by TopNotch,

ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by HunterVee,

יש לי בחו"ל מסך ACER XB270HU. יש לי אותו כבר יותר משנה והוא פנטסטי. בעיה אחת שיש לו זו המחלה שיש לכבלים של DP שמעל 2 מטר מאבדים רוחב פס/אות. מה שקורה שלפעמים המסך ממצמץ או פתאום הכל הופך למטושטש מאד. את המחקרים ברשת כבר עשיתי וכולם מצביעים על המחלה של הכבלים, את הניסוי גם עשיתי ואכן עם כבל קצר אין בעיות. הבעיה שבשביל שימוש רציף אני צריך כ-5 מטר של כבל. הבנתי שישנם כבלים של DP שנקראים כבלים אקטיביים, עולים יקר, אבל עושים את העבודה בשמירה על רוחב פס מלא לאורכם. השאלה שלי אם מישהו פה בפורום קנה כאלו בארץ ויכול להכווין לחנות? אני בארץ לעוד שישה ימים והסיכוי למצוא את זה באירופה קלוש. תודה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)

6. Started by yuvalg,

מעיון רב בדיונים בפורום אני מבין כי ה-1931 של eizo הוא מסך ה-19 הטוב ביותר שיש כיום כאשר מדובר לשימושים נרחבים (משחקים וגם office) והוא עדיף על ה-vs vp930.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, ההודעה האחרונה שרשמתי בפורומים האלו היתה לפני בערך חמש שנים, נוסטלגי משהו. אבל כמו תמיד נראה לי שעל הפורומים האלה אני אמשיך לסמוך. כמו שכתבתי כבר בכותרת אני מחפש המלצה למסך מחברה אמינה, 22 אינצ' שישמש את המחשב המשפחתי, בעיקר אינטרנט, סקייפ ומעט סרטים, סרטונים וקליפים. רצוי מחנות אמינה עם שירות טוב באיזור כפר סבא / תל אביב. עד עכשיו היינו עם הviewsonic vp930 ששבק חיים אתמול אחרי עבודה מסורה של כמה שנים. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zivgev,

היי, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש. אני מעוניין במסך 27 שמיועד למשחקים בעיקר (לפחות FHD כמובן) התקציב כרגע הוא 1000-1200 חשבתי לרכוש מאייביי, בארץ מאוד קשה למצוא במחיר כזה מסך בגודל כזה ושיהיה גם טוב . האם מישהו מכיר דגם טוב ומומלץ במחיר שציינתי?

9. Started by michael1232,

שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. בנוסף גם שהמסך מנותק מהמחשב ומחובר לחשמל ההודעה "אין אות" בצבע ירוק מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Roy Froimovici,

בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכם, אני מחפש מסך 4k, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"מ, ו…

12. Started by CreedMark,

שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nadnad,

היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים LG 226WTQ Samsung SyncMaster 226BW אני נוטה ל LG לפי דעתי יותר יפה ויש בו פונקציות נוחות כאלה... חיפשתי ביקורות והשוואות לא מצאתי... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. באמור, מחפש מסך עם PIVOT (כן, זה הקיק שלי ) בגודל 24" FHD. ממה שראיתי נפוץ בארצנו הקטנה זה : LG W2442 PA SAMSUNG 2443 BW DELL 2408WFD (מתומחר בצורה לא הגיונית) SAMSUNG T240, רק שלא הבנתי אם הוא PIVOT או רק עם הטייה. מישהו ראה את המסכים הנ"ל באותו מקום מכירה, כדי שאוכל להשוות בינהם בעין בלתי מזוינת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה...אחרי התלבטויות רבות החלטתי לבחור בין שתי המסכים הבאים...רציתי שתמליצו לי מה מבין שניהם הוא מסך שטוב יולר למשחקים וסרטים..מקווה שיותר אני לא אצטרך לשגע אותם עם השאלות שלי ותודה לכל מי שעזר ויעזור. הנה הקישורים למפרט של כל אחד מהמסכים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=nzlfsl9B8IdmdM1h http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nush,

המסך מיועד למשחקים ועבודה כללית. הוצע לי מסך של PROVIEW 20 סביבות ה-1200 שקל. אחריות בבית הלקוח. שווה או שכדאי משהו אחר? אם יש דברים אחרים שעדיפים עד 1500 ש"ח, אני אשמח לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מסך מחשב טלוויזיה של סמסונג 26 אינטש דגם T260HD. לאחרונה, התפריטים של המסך עולים לפתע ללא סיבה. לפעמים למשך מספר שניות, לפעמים למשך זמן רב יותר. כמובן שזה מציק ומפריע לעבודה. ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי? האם יש משהו שניתן לעשות בנדון? בהנחה שהמסך אכן נפגם, ולא בטוח ששווה לתקנו- על איזה מסך אחר הייתם ממליצים? חשוב לי בעיקר שיהיה גדול (לפחות 29 אינטש), מאחר ואני בד"כ יושב רחוק ממנו. עשיתי חיפוש בזאפ ובעצם לא מצאתי הרבה דגמים בגדלים האלה, ובמסגרת תקציב של עד 2500 שקל, אפשר חריגה קטנה. הדגמים שעלו בחיפוש Dell U2913WM LED Samsung 320BX LCD האחרים כבר חוצים את רף ה-3000 שקל. אשמח ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. המפרט שלי : P4 כ.מסך LEADTEK 7600GT לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך. אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב) נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MCB,

טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nazgull,

קניתי את המסך u2414h לא מזמן והמסך מדהים, הכל עובד תקין הבעיה היחידה שכאשר אני מחבר את הכבל display port מהמסך ללפטופ בחיבור thunderbolt המסך לא מזוהה ופשוט לא עובד. למישהו יש רעיון? בדקתי בביוס החיבור thunderbolt עובד . לעזרתך אודה,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחרי כל ה"הילולים" ששמעתי על הפאנל TN, חשבתי לעצמי שאולי במקום מסך מחשב 22'' עדיף לי לקנות טלוויזיה 22'' ולחבר אותה כמסך, בגלל הפאנל כמובן. השאלה היא, האם הטלוויזיה תתאים לצרכים שלי: אינטרנט, משחקי FPS מהירים, אופיס וסרטים :cwm39:. אחרי חיפוש קצרצר בזאפ, הטלוויזיה הכי זולה שמצאתי היא זו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7701155. האם הטלוויזיה הזאת טובה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by etay93,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מסך dell ultrasharp led 23'' u2312hm עד עכשיו לא ניקיתי אותו ורציתי לשאול האם אפשרי לנקות אותו עם אותו סוג חומר שניקיתי עד עכשיו את מסכי ה lcd שלי ? והאם יש משהו שונה בצורת הניקוי ? ניסתי לבדוק בסטיקי אבל שם רשום רק לגבי מסכי lcd.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by איציק כהן,

איזה מהירות מסך יותר כדאי 2ms או 8ms? ואיזה עוד דברים כדאי כדי שיהיה נוח למשחק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ABLB,

שלום אני מחפש לקנות מסך "27 ומעלה לצורכי גרפיקה after effects; photoshop,cinema 4d וכו ברשותי מסך 23 אינץ fhd רגיל TN של LG עם כרטיס מסך 760GTX מחשב עם I5 תקציב 2500+- האם מסך 4K לא ידרוש מהכרטיס/מחשב יותר מדי משאבים? האם ניתן להסתפק ב 2K ? כך שבישיבה קרובה של 50 ס"מ אני לא אראה פיקסלים האם באמת ה Curved חשוב למשהו ? נוח יותר ? מהם הדגמים המומלצים בקטגוריה ? *ידוע לי שפאנל IPS איכותי יותר מבחינת דיוק צבעים וכו' אבל לעבודתי זה פחות חשוב, אני כעת עם פאנל TN ומסתדר יפה מאוד, אבל תמיד אשמח לקחת משהו טוב יותר אם אני נשאר בתקציב הנכון. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.