עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by BEN903,

http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={B91AA13D-6B02-4538-8595-19D7D93B487F} אם אפשר המלצות למסכי 19 זולים אבל טובים חנויות באיזור חיפה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nush,

המסך מיועד למשחקים ועבודה כללית. הוצע לי מסך של PROVIEW 20 סביבות ה-1200 שקל. אחריות בבית הלקוח. שווה או שכדאי משהו אחר? אם יש דברים אחרים שעדיפים עד 1500 ש"ח, אני אשמח לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bykeking,

בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kolp,

שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הצבעים ובעיקר השחור לא מספיק "כהים",והתמונה "בהירה " מדי, לא חד מספיק,ניסיתי לכוון אבל ללא שיפור. בהירות 80% קונטרסט 95% custom color R 98% G 97% B 97% sharpness 90% חיבור HDMI ל DVI האם עשיתי משהו לא נכון ? כיצד ניתן לשפר ? תודה.

7. שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. באמור, מחפש מסך עם PIVOT (כן, זה הקיק שלי ) בגודל 24" FHD. ממה שראיתי נפוץ בארצנו הקטנה זה : LG W2442 PA SAMSUNG 2443 BW DELL 2408WFD (מתומחר בצורה לא הגיונית) SAMSUNG T240, רק שלא הבנתי אם הוא PIVOT או רק עם הטייה. מישהו ראה את המסכים הנ"ל באותו מקום מכירה, כדי שאוכל להשוות בינהם בעין בלתי מזוינת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tal_p,

אם אפשר שתהיה לו אורגנומיה טובה, וPIVOT, זה די עקרוני לו.. כמו כן 16:10..... אפשר לחרוג בגג 50 שקל.... אם יש למישהו מושג אם ה2443BW עתיד לחזור למלאי בחנויות אשמח לדעת כי זה המסך שבעיקרון רציתי...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by M3m3,

אני מחפש מסך 22-24" עד אלף שקל. כמה שיותר גדול - יותר טוב, ואני מוכן לזלוג קצת החוצה במחיר, אבל לא יותר מדי. ראיתי את הדגם שהציעו לכמה אנשים כאן: http://www.1pc.co.il/product-4732-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Dell_23_P2414H_LED_.aspx והנה אחד שמצאתי בעצמי (בדקתי סיקורים וחוות דעת באתרים מחו"ל כי לא מצאתי מקומיים): http://store.pc365.co.il/product-1119-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Samsung_S24C650PL_LED_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 עוד אופציה שעומדת לפני (אבל לא בדקתי אותה טוב כמו הקודמת): http://store.pc365.co.il/product-1195-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_LG_24…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני אשמח להמלצה על מתקן תליה שולחני לארבעה מסכים VESA 75/100 העדיפות הוא משהו מתכוון וזול (עד 1000)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום קודם כל ושבת שלום לכל קהילת HWZONE ברשותי כיום מסך CRT שהורג לי תעניים לאט לאט והחלטתי לזרוק תמסך הזה ולקנות LCD משומש ב350 הבן אדם שדיברתי איתו נשמע ממש אמין לינק למוצר http://www.shopstar.co.il/product.as...225&CatCode=94 אז אני אקנה אותו ב350 הוא נקנה לפני שנה מהדיוטי פרי איך המסך הזה סך הכל? (חשוב לציין אין לי כל כך הרבה כסף בשביל זה אני שומר את זה למשהו אחר) ועוד שאלה האם מסכי LCD בכלל אבל בכלל לא גורמים נזק לעינייים?לפי מה שלמדתי במגמת תקשוב הם פולטים חומר נוזלי כימי לעומת מסכי הCRT שיורים את הקרינה ישר לעיניים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה דעתכם הנה הקישור, הוא יוצר ללא מכס אז כנראה רק מע"מ , יוצא פחות מ 1400 שקל כולל הכל מחשב בעיקר לפרויקט תיכנות קצת משחקים, והטלויזה של החדר http://www.ebay.com/itm/New-ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-27-LED-Quad-HD-DVI-2560x1440-16-9-6ms-PC-Monitor-/110833856200?pt=Computer_Monitors&hash=item19ce366ec8#ht_11029wt_1102

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eyalze,

היי הייתי רוצה המלצה איזה משלושת המסכים הבאים עדיף http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4323630&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4361101&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 יש מסך אחר שעדיף על אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. קניתי מסך LCD חדש -Benq fp93gx וקיבלתי אותו עם ריכוז קטן של פיקסלים שרופים. איך אני יכול לבדוק כמה פיקסלים זה? זה נראה כמו שריטה קטנה, אבל לפי הגודל ברור לי שזה מספר פיקסלים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by psycho59,

שלום למבינים, אני מתכנן לקנות מסך LCD וכתוב לי בפרטים hd-ready ובהסבר כתוב לי "מוכנות לקליטת שידורי high definition " מישהו יודע מה זה אומר? ד"א שאר המפרט תגידו איך הוא: 1:1200 cd/m2 600 (ה2 אחרי ה m מציין חזקה) רמקולים מובנים DVI AVG SVIDEO SCART 8MS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by osi,

אני שניה לפני קניית מסך מחשב חדש- קראתי כבר את הכתבות של ה-22" ופתאום חשבתי שאולי כדאי לי להשקיע קצת יותר ולתת לעצמי אופציה עתידית גם לראות טלוויזיה במחשב. האם זה אפשרי /כדאי? או שהאם כדאי לי ללכת על מסך 22" (כנראה הסמסונג 2243BW)? הסתכלתי גם על ה-DELL וה- EIZO. השימוש במחשב הוא די רגיל- אינטרנט, סרטים. פלוס תוכנת אוטוקד שהיא תוכנה טכנית אבל לא נחשבת לתוכנה גרפית שדורשת מסך יעודי. לא מיועד כמעט למשחקים. תודה מראש על כל תגובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by CoBrA-MaN,

היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Noni Lev,

שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..

23. Started by oneq,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג עם GTX 1070. עד היום שיחקתי במסך Full HD בגודל 24״ והחלטתי שבא לי להשתדרג למשהו יותר גדול. בגדול אני משחק מדי פעם במחשב אבל לרוב השימוש הוא מעורב ואני גם קורא וגולש באינטרנט. הסתכלתי קצת על מסכים, וראיתי ש ViewSonic הם מסכים במחיר יחסית נמוכים ורציתי לשאול איך הם? במידה והם טובים, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסך הזה: https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17328 לבין זה: https://www.wellcom.co.il/vx32112kmhd ובאופן כללי אשמח לשמוע להמלצות למסכים בגודל 27״ עד 32״ ברזולוציה 1440p שיכולים להתאים לתקציב שלי (שהוא בערך עד 1400…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Joseph Yosi Shimonov,

מסך סטנדרטי לא מצפה למשהו מטורף זה פחות או יותר התקציב אפשר לחרוג בעוד 100 אם יש משהו מיוחד שלושת הדגמים שמצאתי, מצרף תמונה.

25. Started by Cilay,

שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.