עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין הרבה בתחום ולכן מבקש דעתכם על מסך שמצאתי. אני מחפש מסך בגודל 21 אינץ', לשימוש משרדי בעיקר.. אני לא אראה בו סרטים כי יש לי טלווזיה ליד שמחוברת למחשב. מצאתי מאמר של אתר wisebuy.co.il בו הם ממליצים על Samsung BX2253. יש לי הנחה של 30% באופיס דיפו (של חבר לאנשי קבע) ולכן אני יכול לקנות אותו בכ600 ש"ח (860 ש"ח לפני הנחה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007QtkXq9QBhI9v8atxd649pp:12bbi68k5?id=4349163&pr=&N=2 חיפשתי ביקורות על המסך ברשת אבל לא הצלחתי למצוא.. גם לא באנגלית מה דעתכם על המסך? האם בתקציב דומה (אני יכול להתגמש בעוד כ150-200 ש"ח אם זה שווה את זה) כדאי לרכוש דגם אחר? תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dark Phoenix,

שלום. אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך. התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ykg,

היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by מאפיונר,

אני רוצה לקנות מסך דק חדש מה המסך הכי טוב ויעיל בעיקר למשחקים 19"בתקציב של עד 2000 שקל תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bykeking,

בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ilia2k,

שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום כולם, האתגר שהציבו לי - למצוא מסך LCD שניתן לראות בו דברים בגדול. המשתש הוא אדם מבוגר שלא רואה טוב, ועד לאחרונה השתמש במסך CRT די גדול ברזולוציה נמוכה. אז - 1) האם יש מסכים שידועים ביכולת להציג תמונה ברזולוציה נמוכה בצורה טובה (ואז נניח 19 אינצ ב1024 * 768 או 800 * 600 יתן תמונות גדולות) ? 2) האם יש אפשרות לקנפג את זה בכרטיס מסך מצורה טובה? 3) האם יש תוכנות שמאפשרות משהו כזה בצורה טובה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tenana,

התקנתי את התוכנות Natural Color וMagic Tune ומשום מה כל פעם שניסיתי להשתמש בהם נתקע לי המחשב, כלומר הצלחתי כבר להפעיל את התוכנה אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה היא נתקעה :\ ואיתה כל המחשב.. רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה לפניכן? ורציתי בנוסף לדעת האם יש לחצן כלשהו שמכוון את המסך בצורה אידיאלית? או שאם יש בתוכנות משהו שמכוון אותו אוטומטית?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום כידוע לכם, אני קונה טלויזית LCD בקרוב, השאלה שלי היא כזו- את הטלויזיה אני מתכוון לחבר למחשב בשביל לראות סרטים ב HDTV (לא נכנס על DVD של 4.7 ג'יגה, מן הסתם) אז רציתי לשאול- האם יש הבדל קריטי בין האיכות בחיבור VGA ל DVI? במסך המחשב שלי, סאמסונג 730B, ההבדל נראה לעין רק באיכות הטקסטים, וזהו. מה לגבי הטלויזיה? o_O

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RonCohen,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maor5,

שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200 ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך? מה לעשות? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ABLB,

שלום אני מחפש לקנות מסך "27 ומעלה לצורכי גרפיקה after effects; photoshop,cinema 4d וכו ברשותי מסך 23 אינץ fhd רגיל TN של LG עם כרטיס מסך 760GTX מחשב עם I5 תקציב 2500+- האם מסך 4K לא ידרוש מהכרטיס/מחשב יותר מדי משאבים? האם ניתן להסתפק ב 2K ? כך שבישיבה קרובה של 50 ס"מ אני לא אראה פיקסלים האם באמת ה Curved חשוב למשהו ? נוח יותר ? מהם הדגמים המומלצים בקטגוריה ? *ידוע לי שפאנל IPS איכותי יותר מבחינת דיוק צבעים וכו' אבל לעבודתי זה פחות חשוב, אני כעת עם פאנל TN ומסתדר יפה מאוד, אבל תמיד אשמח לקחת משהו טוב יותר אם אני נשאר בתקציב הנכון. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA והרבה תודות לכל המשיב.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המסך הזה לא דומה לשום מסך TN אחר שראיתי עד כה . ועוד קטנה : גם לא ל SAMSUNG 971P שכן ראיתי באופיס דיפו . למעט הרגל המסיבית המסך פשוט מדהים !!! אני מניח שהרגל באה על חשבון יכולות כיוונון המסך המעולה ( למעלה/למטה/צדדים/פיבוט ) ושוב תודה .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by pet4a,

השעה טובה ומוצלחת רכשתי דל 2209 מפנדה במחיר אטרקטיבי, אני חייב לציין. יש איזה תוכנות שעוזרות בכיול, איזון של הצבעים ובבדיקת פיקסלים ? בדגם המצויין על המסך הוא DELL 2209 WAf rev01 מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל ל DELL 2209 WA?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי בעיה בהצגת סרטים, לא רואים את התמונה טוב, רואים ממש את הצבעים זזים בצורת עגולים. במסך הקודם שלי סמסונג 730B לא הייתה לי את הבעיה הזאת וזה עוד מסך TN ובמסך החדש יש ממש בעיה בלראות סרטים בצורה סבירה אפילו. יש לי גם בעיה בצבע השחור, כשיש מצב בסרט שהתאורה כהה רואים שהשחור משתלט על האזור ולא רואים את הפרטים של הסרט באזור. יכול להיות שהכרטיס מסך שלי חלש למסך הזה וכדי להחליף אותו בחזק יותר? מישהו מכיר את הבעיות האלה בסרטים עם המסך הזה והכרטיס? יכול להיות שסוג המסך הזה לא מתאים לסרטים? מישהו יכול לעזור בבקשה בלמצוא פתרון לבעיה הזאת? ממש התאכזבתי מהמסך הזה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kombuntor,

היי קניתי אתמול מסך חדש (Lenovo LI2264D ) שחיברתי אותו למחשב והגדרתי אותו ברזולוצייה המתאימה (1920X1080) התמונה הופיע התוך מסגרת שחורה כאילו המחשב לא מנצל את כל גודל המסך שיניתי את ההגדרות בכרטיס מסך ובמחשב הורדתי דרייבר חדש לכרטיס מסך ועדיין נשארה מסגרת שחורה סביב המסך מישהו יודע איפה הבעיה? (כרטיס מסך ATI Radeon HD 4250)

23. Started by shloosh,

אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by fenix5545,

שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכם, אני מחפש מסך 4k, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"מ, ו…

דיונים חדשים בפורומים