עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

חיפשתי המון והגעתי למסקנה שברמת מחירים שלו אין משהו ברמה הזו, יש לי כרגע SAMSUNG T220P מלפני כמעט עשור וכבר ממש בא לי לרענן, כרטיס מסך 770GTX שאם אצטרך למסך החדש אחליף בעתיד הקרוב. התלבטתי בין 24 ל27 אבל הבנתי שאלא אם אני קופץ ל - 1440p זה לא שווה את זה, ואני לא רוצה להשקיע כבר סכום כזה. אשמח אם מישהו יודע על מקום שאפשר למצוא אותו בארץ כי לא מצאתי, או דיל יותר טוב ממה שיש פה: https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB241H-bmipr-1920x1080/dp/B01C05C1OK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499946169&sr=8-1&keywords=Acer%2BXB241H&th=1 תודה מראש לעוזרים :)!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA והרבה תודות לכל המשיב.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Joseph Yosi Shimonov,

מסך סטנדרטי לא מצפה למשהו מטורף זה פחות או יותר התקציב אפשר לחרוג בעוד 100 אם יש משהו מיוחד שלושת הדגמים שמצאתי, מצרף תמונה.

5. Started by RonCohen,

אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by maor5,

שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200 ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך? מה לעשות? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכם, אני מחפש מסך 4k, לצורך עריכה גרפית (צילומים). גודל רצוי - 32 או 31.5 אינטש. לאחר מחקר מקיף צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 מסכי אסוס, האחד זמין בארץ PA329Q (מסך משנת 2016), והגרסה המתקדמת יותר שלו PA32UC לא זמינה בארץ (כוללת HDR10 ותאורה מקומית עם 384 נורות במקום אחת), שזה צעצוע נחמד, אבל לא בטוח ששימושי בעיבוד תמונה, ולא ידוע לי איך זה מתפקד במשחקים או מדיה שהיא לא HDR. זו גם גרסה הרבה יותר יקרה כי הטכנולוגיה עדיין בחיתולים. אני יכול לקנות את 2 המסכים במחיר מוזל ב-BLACK FRIDAY, אבל לצערי לא ראיתי מבצעים בארץ למסכים ברמה הזו, ולכן אני שוקל לקנות בחו"ל. בחו"ל זה יוצא הרבה יותר זול כמובן, גם אם מחשיבים עלות משלוח + מע"מ. השאלה היא אם משלמים על זה מכס בנוסף למע"מ, ו…

10. יש לי בעיה בהצגת סרטים, לא רואים את התמונה טוב, רואים ממש את הצבעים זזים בצורת עגולים. במסך הקודם שלי סמסונג 730B לא הייתה לי את הבעיה הזאת וזה עוד מסך TN ובמסך החדש יש ממש בעיה בלראות סרטים בצורה סבירה אפילו. יש לי גם בעיה בצבע השחור, כשיש מצב בסרט שהתאורה כהה רואים שהשחור משתלט על האזור ולא רואים את הפרטים של הסרט באזור. יכול להיות שהכרטיס מסך שלי חלש למסך הזה וכדי להחליף אותו בחזק יותר? מישהו מכיר את הבעיות האלה בסרטים עם המסך הזה והכרטיס? יכול להיות שסוג המסך הזה לא מתאים לסרטים? מישהו יכול לעזור בבקשה בלמצוא פתרון לבעיה הזאת? ממש התאכזבתי מהמסך הזה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nanus,

הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים

12. Started by bykeking,

בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shloosh,

אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zglazer,

שלום לכולם !!!! לאחרונה התחילה לי תופעה חדשה במסך פתאום מופיע התפריט של המסך מבלי ללחוץ על מקשי המסך ולאחר מס' שניות התפריט נעלם וצץ שוב יש למי שהוא הסבר לתופעה הזו תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by AlterEgo,

טאכלס, מה המסך LCD הנורמלי למשחקים (מסך עם איכות נורמלית) הכי זול שאני יכול להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Pika007,

שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ovadiagil,

שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kalimero1234,

על איזה בהירות מומלץ לכוון מסךCRT ? 17 אינץ אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הי אני עובד כיום במשרדי על שני מסכי מחשב של 19 אינטש שהם ביחס של 5:4. לא כל כך אוהב יחס של 16:9. הם בסך הכול מתאימים לי מבחינת המימדים כי מרבית עבודתי היא על מסמכי word, PDF, דפדפנים וכו'. אני מעתיק לא מעט ממסך אחד לשני, כותב ומחבר לא מעט מסמכים. כעת אני מחליף מחשב והחיבורים של המסכים כבר די ישנים וצריך לחפש בנרות מתאמים. חשבתי לעבור למסך אחד - אולטראווייד ואולי גם קמור - זה לכאורה חוסך כבלז', יפה יותר ואולי נח יותר. הבעייה שלא מצאתי שום אולם תצוגה של מסכים כאלו. מה דעתכם מסך קמור ורחב כזה יתאים לי כתחליף לשני מסכים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by omerpaz,

מחפש מסך 21.5 עם פנל TN שיקביל באיכותו למסך לפטופ עם פנל TN של Lenovo ideapad בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים