עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shibie,

אני שם דגש בעיקר על איכות.. תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Joseph Yosi Shimonov,

מסך סטנדרטי לא מצפה למשהו מטורף זה פחות או יותר התקציב אפשר לחרוג בעוד 100 אם יש משהו מיוחד שלושת הדגמים שמצאתי, מצרף תמונה.

3. Started by benyben,

שלום אני משתמש במסך חדש - ורציתי לשאול כיצד עושים ...... קליברציה לצבעים (color calibration). יש הצעות? האם יש כלי מיוחד (תוכנה חיצונית)? וגם - מה עדיף, להתשמש בהגדרות של המסך עצמו (ז"א - לשנות את ההגדרות מהמסך עצמו דרך התפריט שבנוי בו), או דרך תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by EagleX2,

שלום, מי יכול להסביר לי מה ההבדל בין matt ו glossy במסכי LCD? חיפשתי בגוגל ובוויקפדיה, אבל לא ממש מצאתי מידע על זה... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

חיפשתי המון והגעתי למסקנה שברמת מחירים שלו אין משהו ברמה הזו, יש לי כרגע SAMSUNG T220P מלפני כמעט עשור וכבר ממש בא לי לרענן, כרטיס מסך 770GTX שאם אצטרך למסך החדש אחליף בעתיד הקרוב. התלבטתי בין 24 ל27 אבל הבנתי שאלא אם אני קופץ ל - 1440p זה לא שווה את זה, ואני לא רוצה להשקיע כבר סכום כזה. אשמח אם מישהו יודע על מקום שאפשר למצוא אותו בארץ כי לא מצאתי, או דיל יותר טוב ממה שיש פה: https://www.amazon.com/Acer-Predator-XB241H-bmipr-1920x1080/dp/B01C05C1OK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499946169&sr=8-1&keywords=Acer%2BXB241H&th=1 תודה מראש לעוזרים :)!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eldadAF,

זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by maor5,

שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200 ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך? מה לעשות? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : אני יודע שאפשר לשנות בyes ל16X9 אבל איך רואים סרטים שלא למסך רחב או סתם ערוץ 2 10 או אחרים. אשמח לדעת איך רואים אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה ומסך רחב אם זה מקובץ או שפשוט לא רואים על כל המסך? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ofer40,

שבת שלום יש לי מסך של סמסונג מדגם 971P והוא לא מציג כלום על המסך. נורת ה POWER מהבהבת כל הזמן גם כשהמסך לא מחובר למחשב. האם יש למישהו פתרון או שצריך להחליף מסך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב יש לי 2243BW. חיברתי את המסך ולא התקנתי את התוכנות הנילוות של המצורפות. העיגול של הויסטה ב"התחל" הוא טיפה מתחת למסך לא רואים עיגול מלא במסך - אין ממרכזים מסדרים מסך - לא ניתן לעשות AUTO ADJ. יש לי כ. מסך 8400GS. עכשיו לגבי צפיה בסרטים נתקלתי פיקסלים במסך.... עכשיו הורדתי סרטונים של HD וכשזה עובר לפריימים אחרים רואים פסים בריפרוש לאורך המסך מאין ריצודים כאלה. איך מסדרים בעיות אלו? מכוונים מסך וכו? ועוד שאלה. אחרי שהתקנתי את התוכנה של הPIVOT האם זה צריך לעבוד לבד בסיבוב המסך? או שצריך להפעיל זאת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by abirdh,

היי, קיום המסך מחשב בחדרי הוא גם מסך הטלויזיה והוא מסוג HAIER 32 ברזולוציה 720P בזמן האחרון אני שוקל לשדרג את המסך ל1080P בעיקר בשביל לשפר את השימוש במחשב. התקציב שלי דל אבל אני חושב שזה יהווה הבדל משמעותי. השימושים שלי הם כלליים מאוד: משחקים כמו CRYSIS וDIRT3 ועוד משחקים דומים. גלישה וגם עבודה מול PHOTOSHOP תשאלו אותי איך הסתדרתי.. אז היו לי פדיחות לפעמים עם הצבעים... בגלל התקציב הנמוך מצאתי את המסכים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 2. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755614 האם אלה האופציות הכי טובות בשבילי? אם כן אז מה מנצח? או שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 1700ש"ח (מעוניין ב32 אינטש)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום: 1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה. 2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך. 3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות. 4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS. ועכשיו השאלה: הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעת…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by elis02,

שלום, אני מבקש המלצה למסך מחשב טוב של כ-24 אינץ' סכום של כ 500-600 ש"ח. אשמח המלצה מהירה כי היומולדת של אחותי אוטוטו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. קניתי מסך U2312HM מTMS לפני כחודשיים. לפני יומיים הדלקתי את המחשב ופתאום ראיתי שכל הצד הימני של המחשב בצבע ורוד-סגול בהיר,מאוד מפוקסל,ברמה שאני בקושי קורא,אני רואה סוג של "השתקפות" של כרום אחרי שיצאתי ממנו, ו(לא יודע בדיוק איך לתאר את זה) אני רואה את הפיקסלים יורדים\זזים בפסים אנכיים(לא בטוח שבחרתי את המילה ההנכונה מימין לאמצע המסך) וזה משגע את העיניים.(שוב,רק הצד הימני,הצד השמאלי בסדר גמור) אז ניסיתי להליף דרייברים מגרסת בטא לגרסה מלאה ויציבה.לא עזר. ניסיתי לנתק את המחשב ולהיכנס לתפריט של המסך כדי לבדוק אם זה עדיין ככה.התפריט היה די מפוקסל(לא זוכר איך הוא נראה לפני שקרתה התקלה). ניסיתי לסובב את כבל הDVI ולהחליף אותו עם יציאת DVI אטחרת על הכרטיס מסך(אין לי כבל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BEN903,

http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={B91AA13D-6B02-4538-8595-19D7D93B487F} אם אפשר המלצות למסכי 19 זולים אבל טובים חנויות באיזור חיפה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AmiT-AmiRa,

איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by psycho59,

שלום למבינים, אני מתכנן לקנות מסך LCD וכתוב לי בפרטים hd-ready ובהסבר כתוב לי "מוכנות לקליטת שידורי high definition " מישהו יודע מה זה אומר? ד"א שאר המפרט תגידו איך הוא: 1:1200 cd/m2 600 (ה2 אחרי ה m מציין חזקה) רמקולים מובנים DVI AVG SVIDEO SCART 8MS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eranir,

שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by itamar2020,

-

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nirnir93,

שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בחודשים הקרובים אני רוצה ליבא מסך מחשב חדש מארה"ב (אני יכול ליבא ללא מיסים בכלל ,בצורה חוקית ,עקב עלייה של בן משפחה לארץ). ראשית אני מודאג מהאחראיות ,אני שוקל לקנות מסך יקר כלשהוא(כרגע מה שבדקתי עלו כ600$-700$) שאין לו דגם מקביל בארץ ,למישהו יש ניסיון עם העיניין? אני אצטרך לשלוח אותו שוב לחו"ל במידה ויהרס? שנית ,אני חושב ללכת על מסך של 27 אינץ וצפונה. תיהיה לי בעיה עם משחקים מסוימים בגלל הגודל? הייתי שמח לקנות מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה ,אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בחווית המשחק. שלישית ,אני אשמח להמלצות (או אזהרות) על חברות או דגמים מניסיונכם האישי ,כנראה שאקנה דגם שיתמוך בgsync כשיצא למרות שאני לא סגור על כך.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אנחנו מחפשים מסך למחשב גיימרים חדש הכולל כרטיס HD בתקציב של עד 900 ש"ח. ביקרנו באופיס דיפו וראינו כמה מסכים שנשמח לשמוע חוות דעת עליהם: 1. Phillips מסך רחב 24" 241e1sb 2. LG 22" e2240t 3. Samsung led 22" ex2220x 4. sumsung p 2350 נשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים בטווח המחירים הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by life5252,

שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.