עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by psycho59,

שלום למבינים, אני מתכנן לקנות מסך LCD וכתוב לי בפרטים hd-ready ובהסבר כתוב לי "מוכנות לקליטת שידורי high definition " מישהו יודע מה זה אומר? ד"א שאר המפרט תגידו איך הוא: 1:1200 cd/m2 600 (ה2 אחרי ה m מציין חזקה) רמקולים מובנים DVI AVG SVIDEO SCART 8MS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מסך שלי 17 כבר בן 8 שנים...פעמיים חושך משחקים אני רוצה לקנות מסך חדש הכי טוב... תציעו לי.. תןדה אחים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה אמור להיות ממש קל, אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה. למשל אני רואה סרטון באינטרנט, ואחרי 5 דקות המסך שלי פותח את השומר מסך, כאילו אין שום פעילות. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ranran,

אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sgsg,

מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ychig,

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בתוך ההצעה למפרט הציעו לי גם מסך והמסך הוא Dell 23" Ultrasharp U2312HM השימוש העיקרי זה למשחקים ולסרטים . הכרטיס מסך הוא GTX 660 TI אני צריך חוות דעת על המסך והאם רואים בו טוב ? תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by life5252,

שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות

16. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by evman007,

היום לקחתי אותו מ KSP.בדקתי את המסך שקיבלתי לפיקסלים שרופים ונמצא בו פיקסל אחד שרוף.נתנו לי חדש שאותו כבר לא בדקתי,אבל הכל בסדר ואין שום בעיה. מבחינת איכות התמונה-מעולה,חד,ברור וגדול!!! במשחקים קשה לי לתת חוות דעת כי אני בקושי משחק,אבל שיחקתי טיפה בPRO EVOLUTION SOCCER ולא שמתי לב למריחות או משהו כזה,כנ"ל גם בסרטים. הטקסט חד מאוד,המסך בהיר מאוד,הקונטרסט חזק ביותר,שמתי טיפה מעל החצי. בסך הכל,למחיר שלו מסך סופר איכותי ומשתלם. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by קלוקיי,

שלום , אני מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינצ'. ראיתי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=818414 , הוא נחשב למסך טוב? או שיש טובים ממנו ?.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום: 1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה. 2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך. 3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות. 4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS. ועכשיו השאלה: הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעת…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, ברשותי מסך LCD של LG בן 4 או 5 שנים, בשבועות האחרונים מסרב להדלק, המסך נדלק לשניות בודדות (ללא תמונה, לד החיווי הופך מאדום לירוק) ונכבה שוב, ככה כמה דקות, רק לאחר הוצאה של התקע מהשקע לדקה וכמה נסיונות נוספים המסך נדלק. היום לאחר שהמסך נדלק, שוב עם הבעיה שציינתי, התמונה כולה בגוון אדום (דומה למצב שבו נשרף תותח במסך CRT). מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לתקן, אם אפשר, כמה בערך אמור לעלות תיקון ? תודה מראש על העזרה! ** מנהלים אם הפוסט לא מתאים לפה אז להעביר, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Doron404,

ראיתי שיש במקדונלדס מסכי LENOVO/IBM משהו כמו 19 אינץ' שמציגים פירסומות ללקוחות. התצוגה שם פשוט מדהימה!! הצבעים אמיתיים והכל חד ומאוזן!! יותר מכל מסך LCD מודרני שנתקלתי בו .... אני מתאר לעצמי שהם לא TN כמו רוב המסכים פה. למישהו יש מושג איזה דגם הם? ואם אפשר להשיג אותם בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DoroS,

מה אתם אומרים על המסך ? הביקורות משבחות . החנות = www.bestbuy.com , המחיר - 300$ מה אתם אומרים ? הקפצה - 24 שעות .. למה אף אחד לא עונה ? זהו בעיקרון המחליף של ה226BW .. אך אחד לא מכיר ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים