עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by hadaris,

שלום לכולם, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המסך הבא ועל המחיר. מדובר במסך HP Z Display Z23i IPS. להלן קישור למפרט: http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5409795 המחיר הוא 920 ש"ח. האם המחיר הוגן והאם המסך טוב? תודה הדר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by k[]m,

האם כדאי לחכות למסך ה-LED החדש של סמסונג - http://www.engadget.com/2009/01/13/samsungs-led-backlit-p2370l-lcd-monitor-looks-good-for-399/ או ללכת על 2209WA? השימוש למשחקים עם כרטיס HD5850. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by xXx Lid,

המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Checker,

היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, ברשותי המסך של דל 2209WA. ולאחרונה התחילו כל מיני מריחות לצד ימין והכול נראה די זוועה, במיוחד בסרטים ומשחקים שאז כל התמונה מרוחה / כאילו שיש לה צלליות/שכפוליםם בהירים. זה מטריף אותי. מה אני יכול לעשות? בתודה מראש =].

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by le011,

ישנה אפשרות לקחת את המסך הנ"ל במחיר של 1350 שקל. מה דעתכם? מסך 19" עם כניסת DVI 4 MS מצורף מפרט טכני מהאתר של היצרן תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי משהו שעונה על כל המפרטים הנ"ל. יש טיפים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by KDavid,

שלום, איך אני יודע לפי המפרט של המסכים שברשימה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_41_2213 מי מהם מסך רחב ומי לא (כלומר, ריבועי)?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF

12. אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by omerz90,

שלום, בעוד כמה ימים אני הולך לקנות את המסך SAMSUNG P2370 ורציתי לדעת אם יש לו יציאת Composite, אני צריך אותה כי אני רוצה גם לראות טלוויזיה במסך, אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה האם יש יציאת Composite למסך SAMSUNG P2370.

14. Started by QQQ,

יש לי אופציה לעבור מהמסך הנוכחי שלי DELL 2007FP לSAMSUNG T240. אני כמובן יודע שהמסך שלי נחשב לפי כמה וכמה איכותי לעומת הT240 (אלוהים ישמור, 2007FP חדש עולה 2300 ש"ח, הT240 עולה 1750 ש"ח, והוא 24" רחב ), אבל בגלל השימושים שלי חשבתי שאולי כדאי לוותר על "איכות" למען "כמות". הסיבות שיש לי לעבור לT240: שטח עבודה גדול יותר (1920*1200), מסך רחב (חשוב לי בשביל סרטי HD וגם משחקים), מולטיטסקינג, אפשרות לFHD, בקיצור מסך גדול יותר יתרונות של S-PVA לעומת TN הם בעיקר זוית צפייה ודיוק בצבעים, לא? זוית צפיה בכל אופן אני לא צריך, העיניים שלי הן בדיוק מול המסך, דיוק צבעים אני גם לא מי יודע מה צריך, אני לא עורך גראפי או משהו. מה שכן, אני מקווה שאני לא אקבל מסך שהוא ממש "זבל" במובן של הט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש המלצות למסך מחשב LCD 24-26 אינץ' איכותי, עד מחיר של 3700 ש"ח , ושהפאנל אינו TN . השימושים העיקריים למסך יהיו משחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה . הכרחי שהמסך יתמוך בFULL HD . במידה ויש מסך מחשב (שהוא לא בעצם מסך טלויזיה שתומך בחיבור למחשב,אלא מסך מחשב ) LCD 26 שעומד בכל הדרישות פרט למחיר ניתן יהיה לחרוג במחיר עד ל4,000 ש"ח. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by psychuil,

האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Jviiega,

האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?

20. Started by evman007,

היום לקחתי אותו מ KSP.בדקתי את המסך שקיבלתי לפיקסלים שרופים ונמצא בו פיקסל אחד שרוף.נתנו לי חדש שאותו כבר לא בדקתי,אבל הכל בסדר ואין שום בעיה. מבחינת איכות התמונה-מעולה,חד,ברור וגדול!!! במשחקים קשה לי לתת חוות דעת כי אני בקושי משחק,אבל שיחקתי טיפה בPRO EVOLUTION SOCCER ולא שמתי לב למריחות או משהו כזה,כנ"ל גם בסרטים. הטקסט חד מאוד,המסך בהיר מאוד,הקונטרסט חזק ביותר,שמתי טיפה מעל החצי. בסך הכל,למחיר שלו מסך סופר איכותי ומשתלם. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. גורמים בחברת NVIDIA מצפים לראות את הדור הבא של מסכי הגיימינג מושק בקרוב מאוד לכתבה

22. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב מעל 27" עבור משחקי FPS, תקציב סביב 2500 אני חשבתי על Samsung 28'' U28E590D 4K 1ms אבל ההתלבטות שלי האם עדיף לי מסך עם קצב ריענון של 144 במקום 60, מכיוון שאני משחק רק משחקי FPS? אני לא אשחק יותר מדי 4K כי הכרטיס משלי שלי GTX970 והוא לא בSLI, וקצב הריענון של לפחות 60 חשוב לי במשחקים לכן אני לא מאמין שהמחשב שלי יוכל להעלות לרזולוציות גבוהות (מעל 1920X1080) במהלך משחקי רשת עם FPS מספק. העניין הוא, שאם אני כבר קונה מסך במחיר כזה, חשבתי שעדיף שתהיה בו אופציה ל4K עבור סרטים וסדרות שאני מרבה לצפות במחשב. מפרט המחשב הוא: intel i7-6700 CPU @ 3.40GHZ gigabyte gtx 970 8gb memory אשמח לעזרה, חקרתי לא מעט בנושא, ויש כלכך הרבה אפש…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by b11y,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ומחפש גם מסך ומתלבט בין כמה דגמים: 1. P2314HDell 2. P2414HDell 3. E2414HDell 4. E2314HDell יש לציין שאני לא צריך חיבור HDMI והמחשב מיועד למשחקים, סרטים ואינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר לגבי ההבדלים בין המסכים האלו. התקציב הוא בערך 800-1000 ש"ח שארבעתם עומדים בו. לגבי המפרט של המחשב עוד לא הרכבתי. אני מחפש משהו באזור 23-24 אינצ' FHD. תודה רבה לכולם!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Cilay,

שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם... אחרי כמה שעות מול המסך קצת ביקורת עליו... היה לי לפני 226BW של סאמסונג אני רואה גוון יותר צהוב מסך מאשר לבן... אני לא מבין למה עשיתי REST לתמונה וזה עדיין נשאר... חוץ מזה לא רואה הבדלים בין המסכים...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים