מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי משהו שעונה על כל המפרטים הנ"ל. יש טיפים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גודל 21-23 אינץ', עדיפות ליחס 16:9. אני לא כ"כ יודע איזה פרמטרים חשובים לי, אני יכול להגיד שאני אבלה מולו שעות ביום ולכן אני מעדיף אחד שלא כ"כ גרוע לעיניים. שיהיה נוח לקריאה, גם במצב "מסובב" (היו לי מסכים שברגע שסובבתי אותם הפונטים היו פחות נוחים לקריאה). אני מעדיף שלא יהיו לו רמקוליים ותקציב בין 400-900 ש"ח. לפחות Full HD. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה המלצה למסך מחשב ממומלץ למשחקים וסרטים ברזולוציה 1080*1920 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מלפני כמה חודשים ש-DELL הולכת להשיק סדרת מסכי מחשב חדשה, שאמורה להיות טובה יותר מ-U2312HM וכו'.. יש לכם מושג מתי זה יקרה ומה יהיה מחירם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מחברת אתהHDMI מהמסך למחשב כי יש חיבור VGA ואני לא רוצה להשתמש בו כי רואים בו הרבה פחות טוב לעומת ה HDMI\DVI ואין בו בכלל חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות אחד משני אלה אבל קשה לי להחליט לפי מה שהולך בפורום, כל אחד מושך את החוט לכיוון שלו ואני מתלבט. אין לי בעיה לשלם את ה600 שקל אפ זה באמת שווה את זה. וחוץ מזה ראיתי לפי אחד השרשורים שתיתכן בעיה של דגם ה - 24, כמה זה נכון? השימושים העיקריים של זה יהיו סרטים משחקים וקצת אינטרנט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל...השימושים שלי הם : עבודה עם פוטושופ, משחקים וקצת סרטים. תודה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתדרג למסך 22" שיתאים מכל הבחינות ולכל הדרישות האפשריות מתחיל בעיצוב פשוט ונגמר במשחקים עמוסי גרפיקה וסרטים. בסל: 1,300 ש"ח. לפי Reviews שנערכו באתר עלו בכפי שני מסכים ה-VW222u וה-VW222S. ה-u זה הנסקר באתר, וה-s זה הדגם החדש היותר (נכון להיום הכי חדש בסידרה ספציפית זו). וגם עולה פחות בארץ. ד"א, איך המסך הזה: FP2426W של Proview http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX2123tz יש שם אפשרות לשדרג ל-AFW 24" עם זמן תגובה 2ms בתוספת של 60 ש"ח... האם זה שוה ומה זה AFW עוד מותג מדבקה? (אני מודע לאשכול הרציני והדעות השונות שנאמרו על ה-FP2426W של Proview) אך בכל זאת שווה לציין אותו. מה דעתכם? מה עדיף? וכו'... חשוב לי שלמסך תהיה אפשרות תלייה על הקיר מה שאני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA והרבה תודות לכל המשיב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך לגרפיקאי, המסך לא יחובר לכרטיס מקצועי ככל הנראה ישודך לכרטיס 1060. מה שחשוב שיהיה דיוק צבעים, לא ישמש למשחקים וכדומה נטו לעבודות גרפאיקה בעיקר עם פוטושופ ומעט פרימייר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הזה לא דומה לשום מסך TN אחר שראיתי עד כה . ועוד קטנה : גם לא ל SAMSUNG 971P שכן ראיתי באופיס דיפו . למעט הרגל המסיבית המסך פשוט מדהים !!! אני מניח שהרגל באה על חשבון יכולות כיוונון המסך המעולה ( למעלה/למטה/צדדים/פיבוט ) ושוב תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השעה טובה ומוצלחת רכשתי דל 2209 מפנדה במחיר אטרקטיבי, אני חייב לציין. יש איזה תוכנות שעוזרות בכיול, איזון של הצבעים ובבדיקת פיקסלים ? בדגם המצויין על המסך הוא DELL 2209 WAf rev01 מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל ל DELL 2209 WA?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך גיימינג עם קצב רענון גבוה לאחר שימוש במסך דל 27" 2K 60HZ, משהו ברזולוציה לא גבוהה מידי כדי לא לאנוס את הכרטיס מסך כל פעם ולהגיע לקצב רענון גבוה ככל האפשר (כרגע יש לי 1070). חשבתי על ה 34UC79G-B שמגיע ברזולוציה מעניינת אך המסך נשמע גדול מידי לרזולוציה שלו כך שאשמח לביקורות על האיכות. כמו כן הבנתי שכרגע אין צורך בכרטיס תמוך GSYNC אלה גם FREE SYNC יעבוד עם הדריוורים החדשים, האם המסך הזה הכן יתאים לכך? אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקי מחשב גם FPS. עדיף מסך IPS ולא TN מצאתי אפשרות אחת, מה אתם חושבים? U2211H וכמובן עוד הצעות שלכם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-