מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנות Natural Color וMagic Tune ומשום מה כל פעם שניסיתי להשתמש בהם נתקע לי המחשב, כלומר הצלחתי כבר להפעיל את התוכנה אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה היא נתקעה :\ ואיתה כל המחשב.. רציתי לדעת אם לעוד מישהו זה קרה לפניכן? ורציתי בנוסף לדעת האם יש לחצן כלשהו שמכוון את המסך בצורה אידיאלית? או שאם יש בתוכנות משהו שמכוון אותו אוטומטית?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הגיעה אליי קופסה הבייתה עם מסך DELL U2713HM והמון ניירת. רציתי לשאול - היכן מופיע המספר הסידורי של המסך ואילו מסמכים כדאי לשמור למימוש עתידי של אחריות? כמו כן, האם כדאי לשמור את הקופסה או שאין צורך? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום באתר של דל או אצל משווק של המסכים התייחסות לאחריות שהחברה נותנת. מישהו יודע להגיד מה התקנון לגבי מספר פקסלים שרופים שמצדיק החלפת מסך? אני מכיר את האפשרות לפתוח את המסך בחנות אבל זה לא מונע הופעת פיקסלים כאלו יום אחרי הקניה. בנוסף, יש התייחסות לנושאים כמו זליגת אור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם יש כאן 3 דגמים של סמסונג ו2 מהם יקרים יותר מהשלישי בערך 350 שקל, אני לא מבין למה. 1)מחיר 1300 S24A450BW קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24A450BWT/CH 2)מחיר 1250 S24B370H קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH-spec 3)מחיר 930 S24B300BL קישור לפרטי המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B300BL/CH-spec רק המסך הראשון הוא רזולוציה 1200-1900 2האחרים 1900-1080 אין לי מושג למה המחיר של המסך השלישי הוא רק 930 ושל המסך השני 1250 כי לפי המפרט אין הבדל ביניהם פרט למהירות תגובת מסך של 2 לעומת 5 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ככה.. 1300 זה הגג אני יושב במרחק של איזה חצי מטר - מטר ממנו.. אז 20" ככה יספיק אני חושב.. אני לא משחק הרבה במשחקים וכאלה וגם לא רואה הרבה סרטים.. רוב השימוש שלי זה אינטרנט ומסנג'ר ושטויות כאלה.. אין לי מושג אם כדאי מסך רגיל או רחב.. תגידו אתם :]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 9800GTX + , אני צריך מסך למשחקים,סרטים , וקריאה וכו'... התקציב הוא עד 1200 שקל בערך, אפשר קצת לחרוג. לפי מה שהבנתי מסכי ASUS יש להם תמונה מאוד איכותית , לכן חשבתי על כמה : VW222U MW221C MK221H VK222H ויש גם את מסך הסמסונג שקראתי עליו ביקורות טובות , ויש לו גם ארגונומיה טובה, פיבוט גובה הטייה ....... לא סגור על עצמי מה עדיף מבין כולם...=\ אשמח לעזרה תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למסך 27" מסך מחשב גודל 27 תקציב 1600 כרטיס מסך:GTX 1060 המלצה למסך
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כמה שנים של שימוש במסך Dell 2007WFP שנקנה בקניה מרוכזת בפורום הנפלא הזה, אני מעונין להחליף את המסך הנ"ל במסך יותר גדול. לא זקוק לגודל מפלצתי, אבל עוד כמה אינצ'ים לא יזיקו לי כלל. מעונין במסך שאינו נופל באיכותו מהמסך הנ"ל [מיותר לומר שמסכי TN לא באים בחשבון]. אני משתמש לגרפיקה ולסרטי HD הצגתי תקציב של עד 2000 ש"ח, אך אם יש משהו שעונה על הדרישות במחיר נמוך אפילו בהרבה, אסתפק בזה באותה הזדמנות, אשמח לדעת אם יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על המסך שברשותי - במצב מעולה [אפילו האריזה וחלק מהתוספות במחסן]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עכשיו בתהליכי קניית מסך (ואני מתכוון שאני בתהליכים, בעוד כשעה וחצי אני כבר יוצא לקנות) חדש למחשב. מטעמי מקום בחדר, אני מחליף את מסך הCRT שלי (LG Flatron EZ T710SH ) במסך LCD LG 19" L1970HR. קצת פרטים על המסך החדש כולל כניסת DVI רזולוציה: 1024x1280 זמן תגובה: 2ms בהירות: 300cd/m2 זווית צפייה: 160 יחס ניגודיות 1:2000 המחיר הוא 1884 ש"ח. רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם, והאם המחיר הוא סביר למסך הזה. תודה רבה מראש. NEXT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2243BW. חיברתי את המסך ולא התקנתי את התוכנות הנילוות של המצורפות. העיגול של הויסטה ב"התחל" הוא טיפה מתחת למסך לא רואים עיגול מלא במסך - אין ממרכזים מסדרים מסך - לא ניתן לעשות AUTO ADJ. יש לי כ. מסך 8400GS. עכשיו לגבי צפיה בסרטים נתקלתי פיקסלים במסך.... עכשיו הורדתי סרטונים של HD וכשזה עובר לפריימים אחרים רואים פסים בריפרוש לאורך המסך מאין ריצודים כאלה. איך מסדרים בעיות אלו? מכוונים מסך וכו? ועוד שאלה. אחרי שהתקנתי את התוכנה של הPIVOT האם זה צריך לעבוד לבד בסיבוב המסך? או שצריך להפעיל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חושב שזה המקום הכי קרוב להתאים... פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני גולל את העמוד כלפי מטה ומעלה אז זה לא גולל חלק כמו שהיה פעם אלא בקפיצות שנורא מציקות... זה קורה גם בתיקיות ובאינטרנט . איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כידוע לכם, אני קונה טלויזית LCD בקרוב, השאלה שלי היא כזו- את הטלויזיה אני מתכוון לחבר למחשב בשביל לראות סרטים ב HDTV (לא נכנס על DVD של 4.7 ג'יגה, מן הסתם) אז רציתי לשאול- האם יש הבדל קריטי בין האיכות בחיבור VGA ל DVI? במסך המחשב שלי, סאמסונג 730B, ההבדל נראה לעין רק באיכות הטקסטים, וזהו. מה לגבי הטלויזיה? o_O
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מסך טלויזיה לחיבר למחשב. דרישות - סטנדרטיות [גלישה, סרטים], מרחק ישיבה מטר, לא משתמש בטקסט באופן מיוחד. חובה חיבור RF לכבלים. אני מעדיף LED, אבל גם-כן אין דרישה מיוחדת. תקציב - 2500 ש"ח (גמיש) אני לא נעול על 32" - אפשרי גם 36" קראתי פה בפורום, וראיתי שיש תגובות טובות על הLG LD460, אבל התקציב שלי יותר גבוה, ותהיתי אם אוכל לקנות מסך יותר איכותי. אגב, מישהו יודע איפה אפשר לקנותו בארץ עם פאנל ISP? אחת מהאופציות שבדקתי היא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794975 אשמח לעזרתכם לגבי המסכים שציינתי/ לחילופין המלצות למסכים אחרים שאתם מכירים. תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-