מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22 לשימוש כללי באיכות טובה חשוב לי שטקסט יוצג חד וברור ולא קטן מידיי משחקים במינון מאוד נמוך תקציב עד 1200 תודה לממליצים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בא לי להחליף את המסך 19" שלי ביותר גדול. השימושים שלי הם בעיקר מחשב,סרטים וטלויזיה. אני צריך מסך שיתאים לי גם לצפיה בטלויזיה(הממיר מחובר למחשב)- מה שאומר בעתיד אצתרך HD. אני משחק די הרבה(אם תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות בדרך כלל יש להם). ואני מקווה שאני יחבר אליו איזה 360 שתומך ב1080P (מה שאומר HD בעתיד היותר קרוב אם אני אקנה). זהו בעיקרון, כמה מסך איכותי לכל הדברים האלה אמור לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מי יכול להסביר לי מה ההבדל בין matt ו glossy במסכי LCD? חיפשתי בגוגל ובוויקפדיה, אבל לא ממש מצאתי מידע על זה... תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בתכלס - מה עדיף מביניהם ? לאינטרנט, קצת משחקים וסרטים.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מסך LCD של LG בן 4 או 5 שנים, בשבועות האחרונים מסרב להדלק, המסך נדלק לשניות בודדות (ללא תמונה, לד החיווי הופך מאדום לירוק) ונכבה שוב, ככה כמה דקות, רק לאחר הוצאה של התקע מהשקע לדקה וכמה נסיונות נוספים המסך נדלק. היום לאחר שהמסך נדלק, שוב עם הבעיה שציינתי, התמונה כולה בגוון אדום (דומה למצב שבו נשרף תותח במסך CRT). מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לתקן, אם אפשר, כמה בערך אמור לעלות תיקון ? תודה מראש על העזרה! ** מנהלים אם הפוסט לא מתאים לפה אז להעביר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות את הLG 1970HR , ויצא לי להסתכל קצת באתרים על עוד כל מיני מסכים ובדרך ראיתי את המסך הזה : BenQ FP93GX . רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ? ואם כן איך הוא והאם הוא עדיף על ה LG 1970HR ? ד"א לינק למסך : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך. אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לפי ההמלצות פה דגם 2007WFP של Dell מ"גיבור מחשבים", מה שעלה לי 2150 ש"ח. מה שמטריד אותי שזה מחיר נמוך ב200 ש"ח מחנות אחרת שאני רגיל לקנות בה, שידועה בתור חנות זולה ואמינה. השאלה שלי היא כזאת, האם יש גרסאות שונות למסך הזה שיכולות לעלות פחות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי VP930 ושמתי לב שמדי פעם הוא נכבה לכ-3 שניות ואז נדלק מחדש אני מניח שהוא מחליף מודים אבל למה זה קורה תוך כדי גלישה באינטרנט או בעבודה בחלונות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... קניתי היום מסך LG W2261V ובסך הכל אני מרוצה, מסך סימפטי מאוד ואחרי קצת משחקים עם הבהירות הקונטרסט והחדות, מדובר בשיפור משמעותי על המאג 17 אינצ' (CRT) הקודם שישב כאן. אבל... קצת אחרי שחיברתי אותו למחשב (DVI, כרטיס מסך radeon 9600 pro), שמתי לב שמדי פעם הוא פשוט נכבה לו בעצמו. נדלק מחדש בלי בעיה, לפעמים בלחיצה על הכפתור ולפעמים גם בלי. אבל פשוט ככה סתם נכבה לו. עכשיו, מי שמכיר את המסך בטח מכיר את כפתור הכיבוי/הדלקה החמוד שלו שמבוסס על טכנולוגית מגע http://en.wikipedia.org/wiki/Touch_switch. יכול להיות שיש איזה רגישות מסוימת שגורמת לכפתורים כאילו להלחץ? מישהי נתקל בתופעה כזאת, או שכדאי לי פשוט להחזיר את המסך לחנות (למרות שבכלל הזמנתי באינטרנט)?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, מאחר ולצערי לא קיימת תצוגת מסכים בשום חנות בארץ בסגנון זו שקיימת בחו"ל בחנויות כמו BestBuy, אני נאלץ לחפש מסך על בסיס נתונים טכניים בלבד. אשמח אם תוכלו לתרום מנסיונכם. אני מחפש: 1. 27 אינץ' +-. אפשר 26 ואפשר 28, אבל לא 32 או 24. 2. QHD. לא 4K כי זה כבד מדי לכ.מסך (1070) אבל גם לא HD. 3. זמן תגובה סביר למשחקי יריות. משחק בזמני הפנוי בסופי שבוע בלבד, לכן לא קריטי לי להיות על 165hz ב 1ms g2g אמיתי, אבל אני רוצה להימנע ממריחות ותגובה איטית ככל הניתן. 4. איכות צבעים טובה ככל האפשר בהינתן כל מה שלעיל. עדיף HDR אם יש אפשרות במסגרת התקציב. כמה נקודות נוספות: א. הבנתי שה QLED של סמסונג נותנים איכות צבעים מצוינת, דעת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים, [קראתי את הנעוצים והשאלות האחרונות אך לא מצאתי תשובה לצרכיי] אני מעוניינת לרכוש מסך חדש באכות גבוהה המיועד לישיבה ממושכת מולו, 10-12 שעות ביום, כל יום. המסך שברשותי כרגע (CRT) שורף את עיניי גם עם הנמכת בהירות משמעותית. מחפשת מענה שייתן לי בהירות גבוהה (על מנת לעבור מכתיבה לצפייה בלי להתעסק בהגדרות) ללא תחושת צריבה בעיניים. כרטיס מסך קיים - ATI RADEON HD 4670. צופה כרגע ברזולוציה - 1280x960 ב- 100 HZ, כך שזה מינימום הדרישה מהמסך. עדיף כמובן רזולוציה ורענון גבוהים יותר (הכרטיס תומך בהרבה יותר). מיועד לכתיבה (דורש רענון מהיר), אינטרנט וצפייה בסרטים (16:9, HD). גודל רצוי - 22-24" טווח מחיר - רצוי עד 1400-1500 ש'. אם ישנה הצעה מיוחדת במחיר גבוה יותר, מבקשת גם לש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך "24 עם 144hz עד מחיר של 2,200 ש"ח כולל חריגה. אני מתלבט בין דגם של ASUS לבין דגם של BENQ ASUS http://esport.vgames.co.il/deal/31.html BENQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים! והכרטיס מסך שלי לכל המתעניין הוא GIGABYTE HD7970 3GB OC
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-