מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין הרבה במסכים מישהו יכול להגיד לי אם המסכים האלה שווים? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014111 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 ואם יש לכם יותר טובים אני ישמח לראות תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
24 או 27 אינץ? נראלי 27 גדול מדי.. מה אתם אומרים? תקציב עד 1300. מסך שאוכל לחבר איתו HDMI לממיר של HOT HD יש לי מפצל HDMI אז את המפצל אני מחבר למסך וממנו אחד למחשב ואחד לממיר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואני מחבר אותה לרשת האם אני יכול לחבר מלקדת ועכבר לטלוויזיה ולגלוש דרכה באינטרנט וכמו כן לצפות בתכנים בצפייה ישירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
השעה טובה ומוצלחת רכשתי דל 2209 מפנדה במחיר אטרקטיבי, אני חייב לציין. יש איזה תוכנות שעוזרות בכיול, איזון של הצבעים ובבדיקת פיקסלים ? בדגם המצויין על המסך הוא DELL 2209 WAf rev01 מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל ל DELL 2209 WA?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לקנות מסך 22" חדש ומהסקר שערכתי פה הבנתי שה - DEL2209WA מומלץ. אני לא משחק במחשב, אלא ב - PS3 שכיום מחובר לטלויזיה LCD, אך יתכן ובקרוב יהיה מחובר למסך מחשב. אני כן רואה לא מעט סרטים במחשב, היום ברשותי מסך 17" של סמסונג. האם עקב המעבר ל - DELL אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכיום הוא built-in? ושאלה נוספת: האם אוכל לחבר את המסך בקלות ל - Play StatioN? תודה מראש על העזרה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב Lenovo Legion Y27q-20 המסך כאמור 2K ומוגדר ברזולוציה כזאת בוינדוס 2560X1440 ביושוק אינפינט מוגדר על המחשב ו geforce experience הגדיר את ההגדרות האופטימליות כ4K - 3840X2160 המשחק רץ חלק.. מה אני מפספס? איך זה שמסך 2K מריץ משחק ברזולוציות 4K? להישאר על הרזולוציה הזאת או לרדת ל2K? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין הרבה בתחום ולכן מבקש דעתכם על מסך שמצאתי. אני מחפש מסך בגודל 21 אינץ', לשימוש משרדי בעיקר.. אני לא אראה בו סרטים כי יש לי טלווזיה ליד שמחוברת למחשב. מצאתי מאמר של אתר wisebuy.co.il בו הם ממליצים על Samsung BX2253. יש לי הנחה של 30% באופיס דיפו (של חבר לאנשי קבע) ולכן אני יכול לקנות אותו בכ600 ש"ח (860 ש"ח לפני הנחה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007QtkXq9QBhI9v8atxd649pp:12bbi68k5?id=4349163&pr=&N=2 חיפשתי ביקורות על המסך ברשת אבל לא הצלחתי למצוא.. גם לא באנגלית מה דעתכם על המסך? האם בתקציב דומה (אני יכול להתגמש בעוד כ150-200 ש"ח אם זה שווה את זה) כדאי לרכוש דגם אחר? תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך איכותי בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך למשחקים ולסרטים (bluray hdvd) וגם לקריאה אני קורא הרבה מאד מסמכים על המסך במשך היום ואני צריך מסך איכותי שהעיניים שלי לא יצרבו אחרי זה.... ו ממתין בדריכות להמלצות, ועם המון תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מלפני כמה חודשים ש-DELL הולכת להשיק סדרת מסכי מחשב חדשה, שאמורה להיות טובה יותר מ-U2312HM וכו'.. יש לכם מושג מתי זה יקרה ומה יהיה מחירם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה האתרים שלהם: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/41/products_id/7023?osCsid=514caa97c51da0110f44c6f86bf4f75f http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=2243BW&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מאוכזב מהמסך הנ"ל ( 931c של סמסונג ) אומנם יש בו מעט מריחות ולא מורגשות כלל במשחקים אבל הצבעים מאוד מעצבנים ומציקים לעין שלי. ובנוסף יש לו דיליי בין בהיר לכהה... החלטתי שאני מעביר את המסך למחשב השני שיש לי ולמחשב החדש שאני אקנה אני אביא מסך חדש בתקציב של עד 2300 ש"ח. על איזה מסך תמליצו לי ? רצוי שהמסך יהיה מאוד איכותי ויציג צבעים טובים המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. ( לא רוצה להתקל במריחות או דברים מסוג אחר ). לא משנה אם המסך רחב או לא ... העיקר שיעמוד בתנאים שלי. אני יודה לכם מאוד. תודה ויום נעים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, האתגר שהציבו לי - למצוא מסך LCD שניתן לראות בו דברים בגדול. המשתש הוא אדם מבוגר שלא רואה טוב, ועד לאחרונה השתמש במסך CRT די גדול ברזולוציה נמוכה. אז - 1) האם יש מסכים שידועים ביכולת להציג תמונה ברזולוציה נמוכה בצורה טובה (ואז נניח 19 אינצ ב1024 * 768 או 800 * 600 יתן תמונות גדולות) ? 2) האם יש אפשרות לקנפג את זה בכרטיס מסך מצורה טובה? 3) האם יש תוכנות שמאפשרות משהו כזה בצורה טובה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת סרטים, לא רואים את התמונה טוב, רואים ממש את הצבעים זזים בצורת עגולים. במסך הקודם שלי סמסונג 730B לא הייתה לי את הבעיה הזאת וזה עוד מסך TN ובמסך החדש יש ממש בעיה בלראות סרטים בצורה סבירה אפילו. יש לי גם בעיה בצבע השחור, כשיש מצב בסרט שהתאורה כהה רואים שהשחור משתלט על האזור ולא רואים את הפרטים של הסרט באזור. יכול להיות שהכרטיס מסך שלי חלש למסך הזה וכדי להחליף אותו בחזק יותר? מישהו מכיר את הבעיות האלה בסרטים עם המסך הזה והכרטיס? יכול להיות שסוג המסך הזה לא מתאים לסרטים? מישהו יכול לעזור בבקשה בלמצוא פתרון לבעיה הזאת? ממש התאכזבתי מהמסך הזה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-