עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by sholzer,

היי קראתי איפשהו שאם מגדירים במסך הזה רזולוציה נמוכה מהמקסימאלית יש כל הזמן הודעת שגיאה מעצבנת. מישהו יודע משהו על זה? יש למישהו ניסיון עם המסך הזה שנראה די פופולארי בימים אלו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ערב טוב. אני מחפש לשדרג את המסך שברשותי. הצורך הוא עריכת תמונות. כבר לא מעט שנים שאני עושה שימוש במסך Dell U2410, מסך אותו בחרתי בקפידה (קניתי אותו בזמנו ביד 2) לאחר שמצאתי שיש לו רמת דיוק צבע מאד גבוהה. העיקר - המסך הוא מסך 8bit אמתי (10bit = 8bit + FRC), ‏ppi גבוה (94), ‏RGB 100% ובסך הכל עושה את העבודה. המסך מתחיל להתעייף, ובנוסף קיימים היום מסכים עם צריכת חשמל נמוכה משמעותית (בגלל השינוי בתאורה האחורית, מגיע לשביעית מצריכת החשמל). הבעיה היא שאני מתקשה למצוא מסך 24'' עם רמת דיוק צבע דומה, במחיר סביר (אני פתוח לחיפושים ביד 2), בדגש על 8bit של ממש. אשמח לעצה למסך מומלץ, ואולי להחכים ולהבין למה אני לא מוצא מ…

3. Started by blightshadow,

שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מסך חדש בגודל 27" שיחליף את מסך ה TN 24" הישן שלי בתקציב של עד 3000 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין אלה: "26.9 Samsung Odyssey G7 QLED 240Hz 2K Gigabyte AORUS FI27Q-X 27" IPS המפרט שלי: כ.מסך - GIGABYTE RTX 2070 Super מעבד - AMD Ryzen 7 3700X 16GB RAM אשמח לשמוע דעות לגבי המסכים האלה (או מסכים מומלצים אחרים)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hadaris,

שלום לכולם, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המסך הבא ועל המחיר. מדובר במסך HP Z Display Z23i IPS. להלן קישור למפרט: http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5409795 המחיר הוא 920 ש"ח. האם המחיר הוגן והאם המסך טוב? תודה הדר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by p-o-i,

שלום הציעו לי בחנות פה את המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 מה אתם אומרים עליו?? שווה?? אני מחפש מסך 19 ב1300-1400 שקל....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Mozeliko,

שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, קודם כל, אני שונא מסכי 16:9 לדסקטופ. לטעמי זה נוגד כמעט כל שימוש שעושים במחשבים אלו. כיום יש ברשותי מסך 5:4 19 אינץ ברזולוציה של 1280 על 1024 ואני מחפש להחליף אותו. אני מחפש מסך בגודל מעט יותר גדול, 20-21, אולי 22. הדבר הכי חשוב לי זה שהרזולוציה האנכית לא תרד מ-1024. המסכים של היום, בגדלים שמגיעים ל-23-24 ואף יותר, שהרזולוציה שלהם היא פחות nnשלי(אנכית כמובן) הם מגוכחים(ב-98% מדפי האינטרנט ובוורד אני רואה יותר מידע ב-19 שלי מאשר ב-24!). המסך משמש אותי בעיקר לגלישה ולעיתים רחוקות למשחקים. אופציה של pivot גם חשובה לי. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. שבוע טוב ותודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lilith,

שלום רב אחרי ימים של בדיקה ונסיון כלשהו להפיק מסקנות מקריאה אודות המסך הזה.. ולאחר שלא הצלחתי למצוא באתר כאן סיקור מדובר ברכישה בחו"ל בתקציב מוגבל של כ 300 דולר ובמדינה שאין בה למרבה הצער מגוון רחב לרכישה און-ליין אני מבקשת מאוד חוות דעת על המסך זה אם יש המלצות מושכלות על מסכים טובים יותר "22 wide -screen בטווח ה 300 דולר, אנא... לא בדקנו עדיין חנויות לא וירטורליות אבל אם לא תיהיה ברירה ויש אופציות טובות יותר במיגבלות המחיר הזהת אשמח לשמוע מדובר בקניה במקסיקו, ולמרבה הצער אני לא נמצאת שם פיזית בדי לראות את המסכים תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ZenBOT,

אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nirfun,

http://www.lg.com/in/computer-products/led-monitor/LG-E2240T.jsp לשימוש משרדי וסרטים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אני משחקת כרגע Call of Duty Modren warfare 2, ושמתי לב שיש ריצוד במסך. עכשיו, האם הבעיה במסך, בכרטיס מסך, או בכלל במשחק? משחק : Call of Duty Modren warfare 2 ( לא מקורי, פרוץ ) מסך - DELL 2209WA IPS כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD5770 מערכת הפעלה - Windows 7 אשמח לתשובה מהר, כי אם הבעיה נעוצה בחלק במחשב, אחליף אותם באופן מיידי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by g1zey,

תיכננתי לקנות את הLG 1970HR , ויצא לי להסתכל קצת באתרים על עוד כל מיני מסכים ובדרך ראיתי את המסך הזה : BenQ FP93GX . רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ? ואם כן איך הוא והאם הוא עדיף על ה LG 1970HR ? ד"א לינק למסך : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omerpaz,

מחפש מסך 21.5 עם פנל TN שיקביל באיכותו למסך לפטופ עם פנל TN של Lenovo ideapad בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות את המסך הזה אחרי שהמסך 17" שלי הלך, עכשיו מעל המקום של המסך יש לי מדף. לפי המידות באתר הוא יכנס(יש לי 55 סנטימרים) השאלה שלי היא אם המידות הם עם המעמד(כשהוא הכי למעלה או למטה) או בלי וזה מידות נטו של המסך. אמממ אני חושב לקנות בSKYPC משהו יודע במקרה אם האחריות היא שלהם או של היבואן? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by EagleX2,

שלום, מי יכול להסביר לי מה ההבדל בין matt ו glossy במסכי LCD? חיפשתי בגוגל ובוויקפדיה, אבל לא ממש מצאתי מידע על זה... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. האם מישהו יודע אם יש אחראיות בארץ על מסכי ASUS שנקנו מחו"ל, אמזון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by duhifat,

למי שלא יודע, לפני כחצי שנה התבצעה הקניה הקבוצתית הראשונה מנקסטופ. עד כמה שאני יודע, מבין כ-40 מסכים שנרכשו (לא סגור על הכמות המדוייקת אבל נראה לי שזה היה הסדר גודל) רק אני ו-XENA גילינו פיקסל מת במסך שלנו. קיבלתי התחייבות מפורשת מיעקב (נקסטופ) שהוא יחליף לי את המסך למרות שבדיוק באותו זמן היבואן הרשמי של DELL החליט לשנות את מדיניות החלפת המסכים ללפחות 4 פיקסלים מתים כדי לבצע החלפה אפילו בשבוע הראשון. יעקב אפילו דאג לרשום לי על תעודת האחריות שהוא פיקסס לי "רשאי להחליף מסך". חיכיתי בסבלנות ~5 חודשים עד לקניה הקבוצתית הנוכחית, כשסוף סוף הגיעה "נגלה" נוספת של המסכים. ואני שמח לבשר שביום חמישי האחרון החלפתי את המסך עם הפיקסל המת במסך חדש ותקין גירסה A05 פאנל מסוג S-IPS. באתי, …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by le011,

ישנה אפשרות לקחת את המסך הנ"ל במחיר של 1350 שקל. מה דעתכם? מסך 19" עם כניסת DVI 4 MS מצורף מפרט טכני מהאתר של היצרן תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Yoram_gini,

היי מה נשמע אני רוצה לקנות 2 מסכי 24 של חברה שאני מכיר וסומך האם המסך הזה נופל בהרבה מסדרת הUltra Sharp הישנה ? יש לי את ה UltraSharp הראשון ואני מרוצה ממנו, אבל הוא קטן ואני צריך 2 גדולים יותר. האם אוכל לקבל דעה ממישהוא שהשתמש גם באולטרה שארפ וגם בדגם הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Or Gindy,

היי חברים אני מעוניין לרכוש מסך חדש העדפה לקעור (כרגע יש לי 27 אינץ' קעור 1080P) חשבתי על משהו בכיוון של "32 1440P 120HZ בזאפ הופיעו המסכים האלה אבל אין לי באמת אינדיקציה למה עדיף https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=1048526,1071240,1065220,1002559 או שבכלל עדיף להשקיע במסךך 4K למרות שכולם 60HZ? אשמח להמלצות ותובנות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים