עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Evyatar,

שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, לפני זמן קצר הופיע לי על המסך קו אופקי ורוד(בערך באמצע השליש הימני של המסך). בדקתי עם DPB- והקו הופיע בכל הצבעים חוץ מבצבע לבן. הקו נעלם וחזר מספר פעמים(בעת כתיבת שורות אלו הקו הופיע לכ-10 שניות ונעלם. האם מישהו נתקל בתופעה הזו? האם יש משהו לעשות חוץ מלפנות לחיוון ולממש אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. מסך LCD לא משנה הגודל העיקר האיכות.... ואני לא יכול לתת יותר כסף למסך אז לצערי חייב פנל TN... מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577971

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by b11y,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ומחפש גם מסך ומתלבט בין כמה דגמים: 1. P2314HDell 2. P2414HDell 3. E2414HDell 4. E2314HDell יש לציין שאני לא צריך חיבור HDMI והמחשב מיועד למשחקים, סרטים ואינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר לגבי ההבדלים בין המסכים האלו. התקציב הוא בערך 800-1000 ש"ח שארבעתם עומדים בו. לגבי המפרט של המחשב עוד לא הרכבתי. אני מחפש משהו באזור 23-24 אינצ' FHD. תודה רבה לכולם!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by reviZor,

שלום אנשים מכיוון שהמסך הישן שלי הלך כבר בפעם ה שלישית לתיקון מעבדה אז כבר נמאס לי ואני רוצה לקנות מסך חדש. אני רוצה מסך 24" ושישרת אותי נאמנות בשלל דברים כמו: גרפיקה (פשוטה קצת פוטושופ ואולי מידול קל), סרטים, משחקים (כאן יש קצת בעיה כי האחיין משחק על המחשב וגם אני). מה שאני דורש זה צבעים טובים וזווית צפיה טובה. אם אתם שואלים למה דווקא 24" אז רק בגלל שטח עבודה ואני צריך הרבה ממנו. תודה מראש לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 17:44:24 חבר'ה אני מאוד מצטער אבל למה אתם לא רוצים לעזור לי?כבר מספר ימים אני מחכה לתשובה יש 230 צפיות ואף לא תגובה אחת..

7. Started by XMB,

אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itail,

אהלן, המסך שלי (19 אינץ' של BENQ) התפגר היום... אני מעוניין לקנות מסך חדש. ממה שראיתי בתחום של מסכים של 22 אינץ' במחיר 1000-1200 אלו הדגמים המומלצים. מי עדיף לדעתכם ולמה? יש איזה דגם אחר באיזור התקציב שעדיף יותר? אפשר לעלות עוד קצת אם יש עדיפות משמעותית תודה! איתי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HilaX3,

שלום, יש ברשותי מסך של DELL 2209WA. שמתי לב שבמשחקים כגון Killing Floor, COD- MW2, וכול', הוא מרצד בקטעים שחורים ואפילו רגילים. רציתי לדעת אם זה נפוץ למשחקים, למסך הזה, או האם יש לי בעיה? תודה, הילה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Brox,

שלום, יש ברשותי מסך שהתקלקל (CHIMEI CMV T39D) שאח שלי קיבל במתנה מחנות שהוא עבד בה. הבעיה שלו היא המסך לא נדלק והנורת LED של הPOWER מהבהבת או שזה מראה מסך לבן מלא. שזה התחיל לפני שבוע+ הייתי מנתק מהחשמל איזה פעמיים וזה היה מסתדר אבל עכשיו כבר לא. מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע אם יש משהו לעשות או שזה מקרה אבוד? אני יודע שהבעיה היא במסך ולא במחשב כי חיברתי מסך אחר שיש לי והוא עובד. אחריות הייתה ל-3 שנים והן חלפו כבר. במקרה ואין מה לעשות הייתי מעוניין בהמלצה למסך חדש. חשוב לציין שמהמחשב שלי כבר לא הכי חדיש (בן שנתיים כמעט) ויש בו כרטיס מסך Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI. השימוש העיקרי הוא למשחקים/סרטים. לגבי תקציב אני לא ממש מכיר את המחירים אבל נגיד בסביבות 1,200? או שאני בכלל לא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by גד :),

מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?

13. Started by kobi_sion,

הביאו לי לעבודה את המסך הבא HP P221 http://bcdvideo.com/wp-content/uploads/2015/04/P221-Quick-Specs.pdf http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5342568#!tab=features הוא ארוך וצר וקצת מסנוור וכתוב עליו תאורה אחורית מה ההבדל בינו לבין IPS ? אני יושב רוב על היום מולו, לנסות להחליף ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

אני ממש לא מבין הרבה במסכים מישהו יכול להגיד לי אם המסכים האלה שווים? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014111 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 ואם יש לכם יותר טובים אני ישמח לראות תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by n_aviv1,

אני לא מקצוען, אני לא עובד בשום דבר שקשור לזה, אבל לאחרונה התחלתי לצלם בתור תחביב והמסך של הלפטופ שכרגע אני משתמש בו מכוייל על הפנים. אני רוצה שהתמונות יראו טוב על המסך שלי, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מכייל. מה ההבדל בין מכייל ב1500$ למכייל ב100$? האם כדאי לי בכלל לקנות מכייל?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sting,

שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shahar31,

מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. :s05: ? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? ? ? מה שמעניין אותי במיוחד זה האם אני אוכל לחבר אליו xbox360 ולראות יפה ולא מתוח, אם בכלל זה אפשרי

21. Started by zionc,

שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב מעל 27" עבור משחקי FPS, תקציב סביב 2500 אני חשבתי על Samsung 28'' U28E590D 4K 1ms אבל ההתלבטות שלי האם עדיף לי מסך עם קצב ריענון של 144 במקום 60, מכיוון שאני משחק רק משחקי FPS? אני לא אשחק יותר מדי 4K כי הכרטיס משלי שלי GTX970 והוא לא בSLI, וקצב הריענון של לפחות 60 חשוב לי במשחקים לכן אני לא מאמין שהמחשב שלי יוכל להעלות לרזולוציות גבוהות (מעל 1920X1080) במהלך משחקי רשת עם FPS מספק. העניין הוא, שאם אני כבר קונה מסך במחיר כזה, חשבתי שעדיף שתהיה בו אופציה ל4K עבור סרטים וסדרות שאני מרבה לצפות במחשב. מפרט המחשב הוא: intel i7-6700 CPU @ 3.40GHZ gigabyte gtx 970 8gb memory אשמח לעזרה, חקרתי לא מעט בנושא, ויש כלכך הרבה אפש…

23. Started by rami052,

אחד השיקולים זה בגלל ה freesync .. ויש לי כרטיס מסך AMD , אומנם כבר ישן , אבל אני מניח שבשנה הקרובה אשדרג... אני רגיל למסך גדול , אז אני חושש לקנות מסך 24" , למרות שאפשר למצוא אותם עם נתונים יותר טובים בפחות כסף . אז המסך הזה הוא 27" . אולי בעלי ניסיון יודעים האם זה משמעותי הבדל של 3 אינצ' ? מה גם שמבחינת נתונים למסך בגודל ובמחיר הזה , הם הכי טובים שמצאתי רזולוציית 2K תדירות של 144Hz רזולוציית ( WQHD (2560 x 1440 רוב המשחקים שאני משחק הם FPS . לא מצאתי בשום מקום ביקורת או חוות דעת על המסך הזה , אז אשמח אם תאירו לי נקודות שליליות שאני לא רואה ...

24. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון. רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19". וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.