עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן ולילה טוב לכולם, לאחרונה התחלתי שוב לשחק ב-Rainbow six: VEGAS, ושמתי לב שקורה לא מעט שאני מת מטרוריסט שלא היה שם בכלל - מה שאומר שהמסך לא הספיק לצייר אותו מולי בזמן... הדרך לשפר את זמן התגובה של המסך היא כמובן מנגנון ה-OverDrive, השאלה היא איך עושים את זה. לא מצאתי את האופציה בדרייברים של NVIDIA, אבל אולי אחד מכם ראה משהו שאני לא. בתודה, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי לאחרונה מסך P2214H IPS 22 inch של חברת דל. באופן כללי האיכות מדהימה, הצבעים נראים אמיתיים והאחידות של הבהירות מעולה. הבעיה היא, שהמשחקים נראים על הפנים(ובמידה מסוימת גם סרטים- אך זה הרבה פחות ניכר). אני לא מדבר על LAG או מריחה, אלא על כך שהטקסטורות נראות פשוט "משוננות". ראיתי משחקים על מסכי TN זולים- וזה לא היה ככה. אמנם הצבעים נראים הרבה יותר טוב על המסך הזה, אך ה"שינון" המוזר הזה מבאס. כמו כן, גם הטקסטים בווינדוס לא נראים חדים במיוחד, וניתן להבחין בבירור בשינון של האותיות המעגליות. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך שמעידה על תופעה שכזאת. האם זה נורמלי למסכי IPS? אולי מדובר בחולשה של הדגם הספציפי הזה? אם יש למישהו מושג, אשמח לקבל עצה. אציין שאני כמובן משחק ברזו…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by Mingi,

samsung 731BF 17" זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:2000 חיבור: דיגיטלי ואנלוגי בהירות: 300Cd/m^2 רזולוציה: 1024X1280 3 שנים אחריות סביבות ה1500 ש"ח +-.. משתלם? למישהו יש הצעה טובה יותר ? אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בעזרת טישו או משהו ספציפי ??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום. דרושה המלצה ל-4 מסכים אותו דבר בשביל שיעמדו אחד השני (שוליים קטנים ביותר) ולא ידפקו לי את העינים בצפיה 10 שעות ביום. מדובר במסכים שישמשו למסחר. לא משחקים ולא סרטים (אולי קצת ) כמובן חובה שהם יהיו DVI. אין לי מושג כמה מהירות תגובה מספיק לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. טוב כמו שהבנתם מהכותרת, אני רוצה לחבר ת'מחשב וממיר YES למחשב (רק המחשב שאני מחבר ב-FHD)! תודה לכולם! ;D

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by yosi b,

יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zeevru,

אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Yosi199,

שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by danieldand80,

שלום חברים, אני מחפש להחליף את המסך הישן שלי המחשב משמש אותי בעיקר לצרכי עבודה ואני משתמש בו הרבה שעות ביום. המחשב לא משתמש אותי יותר לגיימינג (לצערי) או סרטים הייתי רוצה מסך שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים תקציב: לא מוגבל, כמובן ביחס בין תמורה לתועלת. שוב, אני משתמש בו רק לצרכי עבודה גודל: יש איזשהו יתרון למסך גדול יותר? אני רגיל למסכים קטנים יחסית, באיזור ה24 אינץ. יש הבדל בגודל מבחינת מאמץ לעיניים?

11. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  12. בוקר טוב , הגיע הזמן להעיף את הCRT שגורם לי לצריבות ממושכות בעיניים .. ולהתקדם לLCD "19 . מצאתי שלושה מסכים שבאמת משכו את עיני. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה על מה ללכת ועל מה לא ? Benq FP92W http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039# Proview EP930JW http://zap.co.il/model.asp?model_id=576853# VIEWSONIC LCD 19" WIDE 1440x900 VA1912W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12321 המסך משמש אותי בעיקר לעבודות יומיומיות על המחשב , ומעט מאוד (!!) למשחקים . תודה לכל מי שייעזור

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by yuval-ofer,

יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  14. האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום! ברצוני לקנות מסך 27 אינץ למחשב מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32073

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Naor2231,

אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?

18. Started by shaprap,

אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מישהו הולך לקנות את ה- 2007WFP מפנדה במזומן ביום ראשון או שני ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by o0-lio-0o,

שלום! התקציב שלי לא גבוה במיוחד (700-800 ש"ח) אני מתכנת (שעות רבות של בהייה בטקסט על המסך) וגיימר מידי פעם.. בבקשה לא משהו שהוא פאנל TN או עם ציפוי מבריק... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by KF,

שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.

22. Started by yz101,

לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by ilstockman,

לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.