עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Tom_l,

שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני חושב לקנות מסך מחשב, אבל אני לא יודע מה כדאי לקנות: LG 2453V או LG 2456L LED ? אני קורא בזאפ ורואה ש LED מגיע עם פיקסלים שרופים. מה זו התופעה הזו ? האם שולחים סוג ב' ליבואן בארץ ? בכל אופן, הייתי שמח לקבל את המלצותיכם. השימושים העיקריים - מיילים ואינטרנט, משחקים (בד"כ אסטרטגיה אבל גם מרוצים) וסרטי HD. ועוד שאלה, מדוע צריך 2 כניסות HDMI במסך ? תודה, מיכאל

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!

9. כשאני צופה בדף לבן ריק ואו ככל שהמראה הכללי בהיר יותר (כמו זה של דף כתיבת ההודעה) אני רואה ריצוד של המסך. לעומת זאת בכל דף לבן אחר, דפדפן אחר ואו סתם דף לבן של כתבן וכו אין את הבעיה של הריצוד. האם יש הסבר לתופעה הנ"ל?!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Comes in 22" (~$289) and 24" (~$425). Due at retailers next month. And they're sRGB! Visual Performance: • The ZR24w delivers outstanding visual performance with its S-IPS panel for enhanced color accuracy at ultra-wide viewing angles, 16.7M displayable colors, 1920 x 1200 resolution, 5 ms response time and 3000:1 dynamic contrast ratio. Responsible: • The ZR24w has an 85% efficient power supply, while the chassis is made up of least 25% recycled resin, so you can be confident the ZR24w has the responsible features your business requires. Productive: • The HP ZR24w enables maximum comfort and best visual positioning with an 8-way comfort adjust stan…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש וכניראה שהמסך הקיים נעלב והתפגר. אני לא מעוניין לתקן אותו אלה לקנות חדש. ראיתי במבט ראשוני את המסכים של סמסונג בדגמים XL2370 (חורג מהתקציב) והתרשמתי שאולי אוכל לחרוג טיפה מהתקציב בשבילו. בכל מקרה ראיתי גם את הדגמים: samsung p2370 lg w2486l lg w228l ושמעתי המלצות מחברים גם לפזול לכיוון NEC ו DELL אני מחפש את המסך הכי טוב (רצוי שגם יהיה יפה ולא מכוער) למשחקים וסרטים. אין לי עבודות גראפיות אבל כמובן שחשוב שבצבעים יהיו טובים וחיים. הכי חשוב זה בלי ריצוד כי סבלתי מזה במסך המת שלי ולמרות כל הניסיונות לסדר את זה - לא הצלחתי.

12. Started by Toledo87,

קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Lanzar,

היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by TGA,

יש לי כרגע את המסך LG L1970HR אחלה מסך נהנתי ממנו מכל רגע אבל אני חושב עכשיו לקנות מסך מחשב גדול יותר... אני חושב על מסך מחשב בגודל של 22'... השימושים שלי הם בעיקרון משחקים, עבודות רגילות ופוטושופ.... יש לי GTX285 וזיכרון של 2GB (אם זה עוזר במשהו) איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי במחיר של 1500 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. שניהם 24" כמעט אותה ספקיפיקציה LG W2486L LED Dell ST2410 קצת ביקורות שלכם, המלצות מניסיון,ידע או הסברים יעזרו מאוד. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by shay820,

שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by biodome,

איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by es88,

שלום, יש לי מסך של DELL 2209WA כנראה שעברו על המסך עצמו עם איזה מטלית כלשהי, אולי עם חומר, (רצו לנקות אבק). שהמסך כבוי (בעיקר) ניתן לראות עליו הרבה כתמים כאלה קטנים, אני מקווה מאוד שזה לא הרס אותו או משהו כזה.. בעבודה השוטפת אני לא ממש שמתי לב, עד שעברתי לאיזה מסך בצבע לבן, ואז פתאום שמתי לב. *כמובן שמדובר בכתמי לכלוך כאלה, ולא איזה כתמים שקשורים לכ.מסך או משהו. יש מצב שנוצר נזק כלשהו? בכל מקרה, אם מה עדיף לנקות את המסך? ..

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Borat,

שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zeevru,

אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by idanarieli,

תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by fenix5545,

אני רוצה לחבר את הPS3 ואת המחשב שלי למסך שלי ויש לי במסך רק חיבור DVI וVGA (סמסונג s24b300) ואני רוצה לחבר את שניהם לחיבור DVI אחד איך אני עושה זאת? ואני משתמש במחשב שלי למשחקים בעיקר וסרטים אם אני אחבר אותו בVGA למסך זה ישנה הרבה (יש לי כרטיס מסך חזק HD7950) ? אם זה דורש לקנות משו אין לי גם בעיה להזמין מח"ל דרך האינטרנט

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.