מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך מחשב שישמש כיום חלק מתחנת עגינה מאולתרת לנייד ובעתיד הקרוב כמסך למחשב נייח. כמצוין בכותרת התקציב המתכונן הוא בין 900 ל1200, עם אפשרות לחריגה עבור מסכים משתלמים במיוחד. שימושים עיקריים הינם צפייה בסרטים וסדרות, קריאת מלל ומצגות ומשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אין חשיבות לגודל המסך, הגדלים המצויינים הינם מההיכרות המועטה שלי עם טווח התקציב. עדיפות לכושר הפרדה גבוהה, צבעים מדויקים וזמני תגובה טובים על-פני גודל. אעדיף לרכוש מסך הזמין בחנויות הממוקמות בצפון הארץ, אך אין זו מכשלה אם מסך כדאי במיוחד זמין רק בחנות הממוקמת בגוש דן. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה אלו הם ההתלבטויות שלי : SAMSUNG T240 (ב1550) LG W2452T LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים) LG L246WH [br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04 משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה מזה ארגונומיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין ממשיכה בחיפושים אחר מסך (אחרי שהחזרתי את הפיליפס...) רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון אם המסך של סוני ההתלבטות שלי נובעת בין היתר מתקציב (נראה לי מוגזם להוציא יותר מ 1800 על מסך) והשימוש של המסך הוא עיבוד תמונות ואינטרנט אשמח לקבל המלצות על מסכים מ19 ומעלה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה..... המסך מיועד למשחקים.....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בכלל מפורום צילום בתפוז, אך הפנו אותי אליכם על מנת שתצליצו לי על מסך LCD 19. השימושים העיקריים בו יהיו עיבוד תמונה, אינטרנט, טלויזיה מהאינטרנט, וקצת סרטים(אני לא מתכוונת לראות עליו סרטים באורך מלא, אבל כן מידי פעם לערוך סרטים ביתיים). בינתיים המליצו לי על ה VP930 של VIEWSONIC, ועל הסמסונגים 930B ו-971P. התקציב הוא עד 400$ במחירי ארה"ב שכן אני כרגע בשליחות ויביאו לי משם. המון תודה, יעל.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אקבל בקרוב תקציב לקניית מסך LCD ואני מעוניין לשמוע המלצות (אם אפשר מנסיונם האישי של הממליצים) חיפשתי כאן בפורום והתבלבלתי בין כל ההמלצות שאנשים נתנו. אז ככה: אני מחפש מסך שישמש אותי לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה) כרגע התקציב פתוח. אני מתלבט בין 19 ל17 כאשר הגורם שיכריע הוא האיכות (כלומר אני אקנה מסך 17 טוב יותר במגבלות התקציב מאשר מסך 19 בינוני) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם (לפי סדר העדיפויות): סרטים משחקים תיכנות אינטרנט וטקסט כמובן עדיף פאנל איכותי ועיצוב נוח תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-T220 בעל 2MS ויותר זול מה- T220P בעל ה-5MS אז מי יותר טוב למשחקים??? (המסכים 22") כמובן אם יש משהו יותר מומלץ באותו טווח מחירים אז עדיף..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי במקבוק פרו 2018, אני מעוניין להקים עמדת עבודה בבית, עיקר העיסוק שלי הוא פיתוח ׁכלומר קוד חשבתי על 2 מסכי 27 אינץ', עדיפות עם חיבור ל usb-c (במקבוק יש רק usb-c) למרות שאפשר גם להסתדר עם חיבורים אחרים בעזרת מתאמים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח לשני המסכים, אשמח להמלצות על מסכים טובים למטרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS Dell P2419H 23.8'' LED IPS אני מתעסק מעט עם גראפיקה וגיימינג(לא חשוב לי כל ה144hz וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי תמורה למחיר תמיכה האפליקציות ממשק נוח עם השתלטת מהנייד ה tcl עולה 1350 ה lg עולה 1650
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך של המחשב הישן שלי (7 שנים!!) נשרף, ולכן החלטתי לקנות מסך חדש Dell U2211H.. הבעיה שהצבעים במסך מרצדים בצורה קשה.. רואים מעין גלים מאוזנים על כל המסך, רואים שהצבע לא נתפס טוב, בייחוד בצבעים בהירים. האם הבעיה היא בהגדרות? או שפשוט כרטיס המסך המאד ישן והמסך החדש לא מסתדרים ביחד? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש״ח.שימושים: גיימינג.מה משחק: Far cry, battlefield 1, codגודל מסך: גג 24 אינצ׳.כרטיס מסך: geforce GTX 1070 8gb ddr5 vr ready הערות: חשוב לי שיהיה בו קצב רענון 144hz, וצבעים יפים. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחים, [קראתי את הנעוצים והשאלות האחרונות אך לא מצאתי תשובה לצרכיי] אני מעוניינת לרכוש מסך חדש באכות גבוהה המיועד לישיבה ממושכת מולו, 10-12 שעות ביום, כל יום. המסך שברשותי כרגע (CRT) שורף את עיניי גם עם הנמכת בהירות משמעותית. מחפשת מענה שייתן לי בהירות גבוהה (על מנת לעבור מכתיבה לצפייה בלי להתעסק בהגדרות) ללא תחושת צריבה בעיניים. כרטיס מסך קיים - ATI RADEON HD 4670. צופה כרגע ברזולוציה - 1280x960 ב- 100 HZ, כך שזה מינימום הדרישה מהמסך. עדיף כמובן רזולוציה ורענון גבוהים יותר (הכרטיס תומך בהרבה יותר). מיועד לכתיבה (דורש רענון מהיר), אינטרנט וצפייה בסרטים (16:9, HD). גודל רצוי - 22-24" טווח מחיר - רצוי עד 1400-1500 ש'. אם ישנה הצעה מיוחדת במחיר גבוה יותר, מבקשת גם לש…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
19 אינץ' 8ms 1:500 300cd/m^2 1250 ש"ח... בתור מסך למשחקים בתקציב מאוד מצומצם - מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-