מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מסך "22 של ASUS מזה מספר שנים, המסך שירת ועדיין משרת אותי נאמנה אך החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש. כרטיס מסך: Radeon 7970 oc dual x תקציב לרכישה: 2000 ש"ח בגדול אני מתלבט אם ללכת לכיוון מסך המוגדר כמסך גיימינג (144Hz,1ms וכו') או שניתן לקבל מסך מעולה שיתאים לשימושי בפחות השקעה כספית. בגדול אני אוהב לשחק ברוב המשחקים החדשים ובמשחקי רשת (בעיקר cod לא באופן תחרותי). 1. האם ללכת על מסך "24 או גדול יותר ? 2. האם מומלץ ללכת לכיוון מסך גיימינג כמו שציינתי למעלה בראיה עכשווית ועתידית או האם זה יהיה מיותר לאור זאת שלא ניתן לנצל את תכונותיו ? 3. מחפש מסך איכותי כזה שנסקר רבות ומומלץ כמו לדוגמה Asus VG248QE. אני אוהב להשקיע במוצרים איכותיים ומוכן לשלם עבורם אך לא …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה, אם בכלל, ניתן למצוא את המסך Acer XB270HU בארץ? https://www.amazon.com/gp/product/B00UPVXDA8
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ, שאלותיי: האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג, איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם? ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי.. מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-T220 בעל 2MS ויותר זול מה- T220P בעל ה-5MS אז מי יותר טוב למשחקים??? (המסכים 22") כמובן אם יש משהו יותר מומלץ באותו טווח מחירים אז עדיף..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מפרט חזק(עם geforce 1070) ומתלבט אם כדאי להחליף את המסך ל27 אינץ עם פאנל IPS ו2K או 4K כרגע יש לד מסך דל 24 אינץ (U2412M) השימושים שלי הם סרטים, עריכת וידאו וגרפיקה, אינטרנט, אופיס ותכנות התקציב הוא עד 2500 שקל +- שווה להשאר עם המסך שלי לעוד כמה חודשי-שנה ויותר ואז להחליף או שיש דגמים טובים במחירים שפויים? תוד
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני יודע שהנושא קצת נטחן אבל בכל זאת.... יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח וחשוב לי לציין שרוב השימוש במסך הוא לאינטרנט ומדיי פעם לקצת משחקים וקטעי וידאו (סרטים אני לא רואה דרך המחשב - בשביל זה יש מכשיר DVD שקורא DIVX... מחיפוש שעשיתי ראיתי שרוב ההמלצות נעות לכיוון ה- LG 1970HR ול- SAMSUNG 931BF. (הם בעיקר למשחקים, לא?! האם הם יהיו טובים גם לשיטוט באינטרנט?) לי עד עכשיו היה סמסונג (מסך CRT 17 אינץ 757DFX) והייתי מאד מרוצה ממנו.... אני רוצה פשוט המלצה על מסך טוב לשימושי כפי שפירטתי קודם.... ראיתי לא מזמן אצל חבר מסך של סמסונג דגם 960BF והוא נראה לי אחלה.....מה דעתכם? אשמח להמלצות... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מטלבת בין 3 מסכי מחשב AOC G2460PF 24 אינצ' Samsung C24FG73FQM 23.5 קעור S25HG50FQM 24.5 אני יודע שהAOC יש לו פאנל TN ולסמסונגים יש פאנל VA, רציתי לשאול עם הבדל בפאנל במאת שווה את הפרש במחירים? עד כמה מורגש הבדל הזה, המסך ישמש לגיימינג ושימוש כללי במחשב. המסכי סמסונג בעיקר אותו דבר רק שאחד קעור והשני רגיל שטוח, אף פעם לא השתמשתי במסך קעור. אני יותר נוטה לסמסונג הקעור. אשמח עם תעזרו לי לבחור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול.. ואם אפשר בבקשה שתגיבווווו.. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-