מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מסך, בתור מסך משני (וחשוב לי גם pivot) נתקלתי במסך הזה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998967 אשמח לקבל עליו ביקורת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הנה מסכים שכעת במצע ב-KSP: http://ksp.co.il/eoty15/?cat=6 יש גם ב-IVORY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2602&orderBy=priceLow מה התקציב שלי: עד 600 ש"ח שימושים שלי: 60% לעבודה משרדית 20% לעבודה פשוטה בתוכניות לעיצוב גרפיקה 20% סרטי יוטוב מה חשוב ביותר? בריאות עיניים. שמתי לב שעם מסכים הגדולים עיניים שלי מתעייפות ואף יש כפילות כי לרוב הכל קטן מידי. חשוב שיהיה משחק עם רזולוציה בשביל לאפשר בחירה המתאימה. המבצע נערכת עד יום ראשון הקרוב 7/12/14 ולכן אני אשמח לתגובות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, וגם לצפיה בווידאו (סרטים\סדרות) התקציב הוא בערך 1600, אני רוצה שהוא יהיה גדול (22") ועדיפות לרחב יש לציין שאת רוב הצפיה בוידאו אני עושה מהמיטה, בזווית נמוכה יותר מהזווית הרגילה שלי על הכיסא. הציעו לי את ה SAMSUNG 226BW, שנראה די טוב אצל חבר. למרות שלא בדקתי אם הצבעים משתנים מזווית צפיה יותר נמוכה. נ.ב. אם יש לכם קישור לאתר חנות ולא רק דגם אני אודה לכם מאוד.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואני מחבר אותה לרשת האם אני יכול לחבר מלקדת ועכבר לטלוויזיה ולגלוש דרכה באינטרנט וכמו כן לצפות בתכנים בצפייה ישירה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סדרות TV, לא משחק כמעט... מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שימושים: כיום יש לי מסך SMSNG 2234BW פאנל TN הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העיניים, בעיקר קריאה מסמכים, קצת משחקים וסרטים התלבטות בין פאנל IPS ל VA ? למרות שהבנתי שVA יותר מתאים לקריאה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות. המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה. התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מסך 23 אינץ' LED של Philips (דגם 232EL2). קיבלתי עם המסך רק את הכבל הכחול - VGA. לא קיבלתי את הכבל השני הלבן של DVI. רציתי לשאול מה ההבדל בין החיבורים,ומה כדאי לחבר? בינתיים חיברתי כבל DVI ממסך קודם שהיה לי של LG. זה יכול לפגוע במסך? תודה רבה לכולכם..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במסך 27 עם 4K בתקציב 2000 מטרת שימוש הינה זום, תוכנות אדריכלות וחיבור סטרימר לצפייה בסרטים רצוי שהמסך יהיה בעל שתי כניסות HDMI (מחשב וסטרימר) USB שמתחבר למקלדת ועכבר (ככה קל לי להעביר ממחשב למחשב עם כבל USB שמתחבר למסך מבלי ליפול רכיב USB אלחוטי של מקלדת) ויכולת להסתובב את המסך בצדדים והכי חשוב,פחות עייפות מול המסך תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה , הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ? ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אפתח פה כי המטרה שלי ברכישת המסך היא לעבודות מחשב. בכותרת המוצר נטען שהמסך הינו ברזולוציית FULL HD - להבנתי מדובר על 1920X1080 (הדיוט בתחום) בתוך הפירוט נטען שהטכנולוגיה היא HD READY, זה לא בעצם HD רגיל? דף הקנייה: http://www.bigmaster.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=545432&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he השאלה שלי היא האם כאשר אחבר את המסך למחשב, אקבל רזולוציית 1080p או HD "מורחב" סטייל 1366X768? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1400 שקל, חשבתי על הDell E197FP, יש כאלה שאומרים שהמסך מציג צבעים אפילו יותר יפים משל ה931C של סאמסונג, ויש כאלה שאומרים שהמסך הנ"ל הוא מסך חביב למחיר אבל ממש לא ניתן להשוואה עם 731BF. המסכים היחידים שאני חושב להסתכל עליהם זה Dell E197FP ו- Samsung 731BF. מה אתם אומרים על 2 המסכים הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי 2 מסכים: Asus VM222U Samsung 226BW וגם עוד שאלה: מחיר Samsung 226BW הוא בסביבות 1400 שקל. בכמה הכי נמוך ניתן לרכוש אותו במכירות פומביות. היות וכל האתרים של המכירות הפומביות מחזיקים אותו. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין המסכים לדעתכם מציג את איכות התמונה הכי טובה? באילו פרמטרים המסך שלדעתכם טוב יותר? יש מסך אחר בטווח המחירים הזה שהוא יותר טוב? השימוש הוא למשחקים כמובן וגם לעבודה שוטפת, בין השאר תכנות (אם רלוונטי - שעות עבודה רבות..) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כול שאלה - למה המסכים האלה - http://www.skypc.co.il/pl_product~36110-022-00~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SL3220W~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~T2200HDA~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~W2209B~9~0.htm כאלה זולים?? מה שונה בהם? הם נראים מ-ע-ו-ל-י-ם! למה הם במחיר הזה? והבקשה - התקציב : 700 ש"ח החריגה מקסימאלית 750 ש"ח אני ישתמש במסך למשחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט הכרטיס מסך שלי הוא: כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 אני רוצה שיהיה רחב (9X16) ולא יקר ויהיה יחסית איכותי (אני יודע שכמעט לא אפשרי בתקציב) ושיהיה 22"
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מסך 22 של LG ורואים בו קצת מטושטש. מה ההגדרות הכי טובות עבור מסך כזה? האם מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-