מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
24 או 27 אינץ? נראלי 27 גדול מדי.. מה אתם אומרים? תקציב עד 1300. מסך שאוכל לחבר איתו HDMI לממיר של HOT HD יש לי מפצל HDMI אז את המפצל אני מחבר למסך וממנו אחד למחשב ואחד לממיר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי שירת אותי נאמנה במשך שנים רבות, אבל בימים האחרונים הוא מתחיל לרצד ולהציג תמונה כהה מדי לטעמי אז הגיע הזמן למצוא יורש. המסך הישן הוא 19 אינץ' של LG שמחובר ב-VGA, אבל הכרטיס מסך שלי (Gefore 460 GTX) גם תומך בחיבור הזה שנראה כמו צלב (ברח לי השם שלו). אני רוצה לשדרג למסך טוב בגודל 21 אינץ', לא יותר כי לא אסתדר עם מסך גדול מדי. מוכן להוציא עד 1,000 שקל, עם אפשרות להתגמש קצת במחיר. הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD או LED, אני לא בדיוק מעודכן בכל מה שנוגיע במסכי מחשב, יש לי מסך CRT כבר כמה שנים ולאחרונה הבחנתי שהעיניים שלי מתעיפות מהר מדי אז רציתי לדעת איזה מסך לקנות בתקציב האולי צנוע של 1000 - 1500 ש''ח משהו שלא יגרום לי להתעוור? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש עם חלונות 8 וכרטיס מסך GTX660 (nVidia) וחיברתי את זה מסך הישן שלי Samsung SyncMaster T220 שהוא בן 5 שנים פחות או יותר (אולי 4 לא זוכר אבל אין לו חיבור HDMI כי באותה תקופה לא היה מקובל ליצור מסכי מחשב עם חיבור זה). במשחקים מסויימים יש לי בעיות ספציפיות : בstarcraft 2 (בעיקר בסרטים) יש בעיה חמורה כשהתמונה זזה מהר ואז היא נחתכת לרוחב המסך במספר מקומות ולפעמים יש גם bleeding או הבהובים של חלק מהמשטחים שיש איתם אינטרקציה (לדוגמא כשריינור מחזיק כוס). לצורך העיניין זה לא באג במשחק כי במחשב הישן והחלש שהריץ את המשחק עם הגדרות מינימליות לא היו בעיות ויזואליות כאלה מעולם. בLeague of Legends בעיה דומה בזמן שמשחקים אבל פחות נורא. שמתי שהframe rate יהיה בקצב של…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כולל שלט, עבודה משרדית + אינטרנט וסרטים. מלבד זאת צריך שיהיה פשוט לחבר לממירים של יס והוט ושלט גם כן. ואוגנומיה טובה... תקציב גמיש אך לא מופרז. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך חדש dell u2414 אני עובד סה"כ עם 2 מסכים וטלוויזיה, הדל הוא המסך הראשי, סמסונג השני והטלוויזיה מוגדרת כשלישית. מה שקורה זה, שכל החלונות והתוכנות שפתוחים, עוברים לטלוויזיה(שמכובה רוב הזמן) לאחר שאני מכבה את המסכים השניים ולא נוגע במחשב במשך כמה שעות. זה משגע אותי כל הזמן להדליק את הטלוויזיה כדי להחזיר חלק מהחלונות(כי חלק אפשר לגרור חזרה וחלק לא). יש דרך לבטל את האופציה שחלונות יזוזו? שכל חלון שפתוח יישאר במסך שהוא נמצא בו. לפני שקניתי את הדל, ככה זה היה, שום חלון שהיה פתוח בסמסונג לא עבר לטלויזיה, וכל חלון היה נשאר במקום האחרון שהיה פתוח בו. עוד שאלה, כשחיברתי את המסך היה כתוב בהוראות לחבר את הUSB מהמסך ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מתלבט בין המסכים U2412M ,U2414H, P2414H ... בעיקרון המחיר הוא 940, 1280 ו- 1140 בהתאמה. רציתי לדעת האם יש העדפה לדגם הישן - U2412M (רזולוציה גבוהה יותר) או שמא לדגמים החדשים ? הבנתי שההבדל ביניהם לא גדול אבל קיים הבדל משמעותי למדי במחיר כאשר ההפרש הוא חיבור HDMI ועוד כמה פיצ'רים קטנים (בין ה P2414H ל U2414H). תודה לעוזרים (במידה ויש עוד מסך 24 ממולץ אשמח לדעת).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמה יעלה לי מסך דק בגודל 17 רק בשביל לגלוש באינטרנט? וכמה שווה מסך גודל 19 LG F900B בן 3 שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס אם MSI-G31M הכולל כרטיס מסך אינטגרלי (ללא יציאת DVI). שימושי המחשב אינטרנט, אופיס, לפעמים סרט. הציעו לי סמסונג 932BF ב- 1300 ש"ח. בהתחשב שזו הוצאה חד פעמית, הייתי מעדיף את ה- 971P אשר מומלץ בפורום זה. אנא עיזרו לי עם ההתלבטות הבאה: - האם העינים שלי ישארו בחיים עם ה- 932BF לאחר שעה מול האינטרנט? - האם יש טעם לרכוש את ה- 971P ללא DVI במחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שלי כבר בן 10 חח, סמסונג מסדרת Syncmaster.. והגיע הזמן להשתדרג.. אני מחפש מסך מחשב למשחקים וסרטים. המחשב עם כרטיס מסך R9 380, כך שאני מאמין שאוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1440 או במינימום Full HD. ההעדפה שלי היא Ultrawide כיוון שאפשר לעבוד איתו על כמה דברים במקביל בצורה יעילה יותר וגם חווית המשחק הרבה יותר טובה ממה שהבנתי. השאלה היא מה אתם ממליצים לשימושים, מסך רגיל, קעור, רחב ? ואיזה דגם מסך הכי מומלץ ? רזולוציה ? גודל ? תמורה לכסף ? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר באמת התייאשתי מה2007WFP ואני לא רואה שהמסך הולך להגיע בקרוב. בבקשה אל תגידו לי לחכות, כי אני לא רוצה. אם אני אראה שהמסך יגיע בקרוב אני אלך עליו, אבל עד אז אני צריך אפשרויות אחרות. חשבתי על הכיוון של הNEC 20WGX2, ואולי גם על הL2000C. התקציב הוא עד 3200 ש"ח. השימושים שלי במסך הם למשחקים בעיקר, ואח"כ סרטים אינטרנט ועבודות WORD. אין כל שימוש בתוכנות גרפיקה ועריכה. המסך חייב להיות 20" עם עדיפות למסך רחב [בשביל חווית משחק]. אני מעדיף לא לנצל את כל התקציב, ואם יהיה אפשר לרדת לכיוון ה2500+- אז זה יהיה מעולה תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך לא יקר , כמובן שיהיה טוב אבל, והכי חשוב , המטרה שלי שלא יהרוס את העיניים! (אם יש כזה), אם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עיניים. אממ זה יכול להיות 17 או 19 אינץ'. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://youtu.be/RWgQmpzdqpc
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הראשי שלי - DELL 23, רזולציה 1920*1080, מחובר בDVI המסך השני, טלויזיה MAG, 37 אינצ', אותה רזולוציה, מחוברת בHDMI. אני מעוניין לעבוד ב duplicate mode. windows 10 יש מעט משחקים שנפתחים על שני המסכים בfull screen. אבל הרוב נפתחים לי כחלון, אפילו שהטלויזיה כבויה ואני רוצה להשתמש רק ב DELL alt+enter לא עובד. יש פתרון לזה? חוץ מלעבור בין מודים לפני כל משחק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 17' [דגם L1732TQ] השאלה היא האם יהיה הבדל באיכות התמונה אם אני יחליף בין הכבל הרגיל מהמחשב למסך שהוא כבל D [הכחול הרגיל] לבין כבל DVI ? השאלה צצה לי לאחר החלפת כ. מסך לחדש.... לידע כללי תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-