עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mikmik,

שלום, אני צריכה להחליף מסך למקינטוש ומכיוון שהמסכים החדשים של APPLE הם כולם LCD אז חשבתי אולי לנסות LCD של חברה אחרת ואולי ככה לחסוך קצת כי LCD 20" של APPLE עולה כמעט 6,000 ש"ח... אז קודם כל: האם יש דבר כזה LCD לגרפיקה? כשחייבים תצוגת מסך מעולה והכי קרובה ל"אמת". ואם יש אז מה הם המומלצים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה אתם ממליצים? אני מתלבט בין שני אלה: LCD LG 32" 32LC2R או LCD Toshiba 32" 32WL66 מה עדיף? ולמה? מה ההבדל ביניהם? תודההה =]]]]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eido300,

שלום חבר ביקש ממני למצוא מסך ספציפי (השאיל מסך מחבר ונשבר ה"סטנד"/בסיס שלו, סיפור ארוך ולא נעים), בקיצור, הוא מחפש כזה מסך ולא מוצא, ככל הנראה מסך די ישן. הפרטים שהוא הביא לי על המסך הם אלה: pixel 19tst lcd monitor model d-s9009 כשככל הנראה פיקסל זה שם החברה. עם המידע שהוא הביא לי לא הצלחתי להשיג יותר מידי מידע באינטרנט, התוצאות חיפוש שלחו אותי למאמרים על פיקסלים ומוניטורים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tidan27,

שלום! ברצוני לרכוש מסך של dell u3014 בדקתי בזאפ וראיתי שהמסך זמין בהרבה חנויות ונכנסתי לאתר של dell וראיתי שהמסך הזה לא זמין יותר מה הסיבה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Mics,

מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, ברשותי מסך "22 של ASUS מזה מספר שנים, המסך שירת ועדיין משרת אותי נאמנה אך החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש. כרטיס מסך: Radeon 7970 oc dual x תקציב לרכישה: 2000 ש"ח בגדול אני מתלבט אם ללכת לכיוון מסך המוגדר כמסך גיימינג (144Hz,1ms וכו') או שניתן לקבל מסך מעולה שיתאים לשימושי בפחות השקעה כספית. בגדול אני אוהב לשחק ברוב המשחקים החדשים ובמשחקי רשת (בעיקר cod לא באופן תחרותי). 1. האם ללכת על מסך "24 או גדול יותר ? 2. האם מומלץ ללכת לכיוון מסך גיימינג כמו שציינתי למעלה בראיה עכשווית ועתידית או האם זה יהיה מיותר לאור זאת שלא ניתן לנצל את תכונותיו ? 3. מחפש מסך איכותי כזה שנסקר רבות ומומלץ כמו לדוגמה Asus VG248QE. אני אוהב להשקיע במוצרים איכותיים ומוכן לשלם עבורם אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by d.k.,

אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by joel_p,

Hi All, I'm looking for a 23-24" lcd screen as a secondary display for my HTPC it will be used to watch movies and to read emails occasionally aspect ratio MUST be 16:9 1080p because I use clone settings with the other display. wall mount compatible with vesa100/75 is also a must first option i can think of is Samsung F2380 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 but it lack the vesa wall mount holes that I'm so eager to have anything else I should consider?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by aviel1204,

שלום לכולם, המסך שלי כבר בן 10 חח, סמסונג מסדרת Syncmaster.. והגיע הזמן להשתדרג.. אני מחפש מסך מחשב למשחקים וסרטים. המחשב עם כרטיס מסך R9 380, כך שאני מאמין שאוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1440 או במינימום Full HD. ההעדפה שלי היא Ultrawide כיוון שאפשר לעבוד איתו על כמה דברים במקביל בצורה יעילה יותר וגם חווית המשחק הרבה יותר טובה ממה שהבנתי. השאלה היא מה אתם ממליצים לשימושים, מסך רגיל, קעור, רחב ? ואיזה דגם מסך הכי מומלץ ? רזולוציה ? גודל ? תמורה לכסף ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by issac,

צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yigael_o,

http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by taltarablus,

LG מקווה ששילוב יחס של 21:9 עם המסכים המעוקלים שמשתלטים על השוק יהפוך את הטרנד לרווחי לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-219-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by motogt,

מה עדיף לקנות מסך 4ms בשיטה gtg או מסך 8ms בשיטה רגילה? מדובר ב LG L1752TQ LG L1752T LG 1732Q למי שיש משהו נוסף להציע בברכה. חובה DVI ועדיף LG

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Pav3l,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SensatioN,

מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ran_01,

שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Vitaly Lubin,

שלום כולם, אנחנו רוצים מסך 21.5 /22' לשימוש בבית. חשוב שיהיה בהיר ומהיר. בעיקר עבודה עם אופיס ותוכנות סטטיסטיות וצפיה בסרטים. חשוב ניתן יהיה לכוונן גובה. אודה להמלצות. חשבתי על המסך הזה, האם יתאים לנו? https://ksp.co.il/?uin=55605&select=.1024..230..194..424.&txt_search= תודה מראש

24. זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TalSedaka,

שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.