מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני עוסק בתיכנות ובמקום עבודתי הקודם היה לי מסך Eizo 19 inch המסך היה מסך מרובע והייתי מאוד מרוצה חיפשתי בזאפ וראיתי שיש מסכים מרובעים תוצרת Eizo הם יקרים מאוד לדעתי, בסביבות 2000 שקלים חדשיים מה שמפריע לי הוא שמה שראיתי שם שיכול לעניין אותי היה מסך שתומך ב dvi אבל אינו תומך ב hdmi אם משקיעים סכום כה נכבד, האם חא כדאי לחפש מסך עם הטכנולוגיה החדשה ביותר ? שאלתי היא, האם חוסר התמיכה בhdmi, שהוא תקן חדש יותר, הוא משמעותי ? או שאין הבדל משמעותי באיכות? בברכה דן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טכנולוגיה חדשה בשל Nano-IPS מבטיחה לשפר משמעותית את איכות התצוגה של מסכי המחשב העדכניים מהיצרנית הקוריאנית לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
Dell 24" E248WFP ??? Samsung 245BW 24" 5MS 1:3000 DCR DVI ??? Samsung 24" Wide 2493HM 5MS 1:10000 1080P HDMI DVI ??? Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp ??? עזרה תעזור!!!!......מה כדי...???... העוזרים יזכו ב.........................................שניצל......תוצרת בייתית..!(שווה לעזור..כל הקודם זוכה!!...)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG. לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג. אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט: דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות), הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה. את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט. יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישו יש נסיון עם הנושא ?? יש פה את ה LG הנ"ל L3200A מישו ניסה אותו 1366x768 8ms DVI Input
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש לאחר ששלי כנראה הלך, לאחר הרבה שנים טובות. השימושים העיקריים של המסך הוא גיימינג כבד(דגש על זה), עבודה, סרטים ועוד. גודל המסך שאני מכוון אליו הוא בין ל22-24 אינץ. כרטיס המסך שיש לי הוא AMD Radeon HD 7870 XT. המליצו לי על מספר מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17320 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE ועל כל מני מסכי DELL אשמח להמלצות על מסכים אחרים או על אלו שפה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך לגרפיקאי, המסך לא יחובר לכרטיס מקצועי ככל הנראה ישודך לכרטיס 1060. מה שחשוב שיהיה דיוק צבעים, לא ישמש למשחקים וכדומה נטו לעבודות גרפאיקה בעיקר עם פוטושופ ומעט פרימייר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותכם שאלה: אחרי נבירות בפורמים כאן והשוואה עם לסמסונג 226BW בחר ב LG לדעתי הצבעים נראים טוב יותר בנוסף עניין הפנאל הסיני וכל הקשור בכך די הרתיעה אותי קניתי את המסך לפני ימים בודדים והייתי רוצה לדעת למה בחלק מהמקומות נראה שהמסך הוא בעל ניגודיות של 1:3000 כאשר על המסך ומפרטי המסך רשום 1:5000.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם עדיף מסך רחב או רגיל ? האם המשחקים תומכים במסך רחב או שהתמונה נהיית מעווותת תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הראשי שלי - DELL 23, רזולציה 1920*1080, מחובר בDVI המסך השני, טלויזיה MAG, 37 אינצ', אותה רזולוציה, מחוברת בHDMI. אני מעוניין לעבוד ב duplicate mode. windows 10 יש מעט משחקים שנפתחים על שני המסכים בfull screen. אבל הרוב נפתחים לי כחלון, אפילו שהטלויזיה כבויה ואני רוצה להשתמש רק ב DELL alt+enter לא עובד. יש פתרון לזה? חוץ מלעבור בין מודים לפני כל משחק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סדרות TV, לא משחק כמעט... מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אנחנו רוצים מסך 21.5 /22' לשימוש בבית. חשוב שיהיה בהיר ומהיר. בעיקר עבודה עם אופיס ותוכנות סטטיסטיות וצפיה בסרטים. חשוב ניתן יהיה לכוונן גובה. אודה להמלצות. חשבתי על המסך הזה, האם יתאים לנו? https://ksp.co.il/?uin=55605&select=.1024..230..194..424.&txt_search= תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב לעבודות גרפיות (פוטושופ, פרימייר וכו') - לכן חשוב איכות הצבעים של המסך. אך גם משחקי sandbox (דוגמא cities skylines 2). קיום עובד עם מסך אחד Dell U2719D, וחסר לי המסך הנוסף לכן חושב להוסיף מסך תואם לזה שיש לי היום, או, לקנות מסך אחד 34'' רחב (יחס 21:09) של Dell. מגלישה באינטרנט חשבתי על מסך Dell U3425We. אשמח להמלצות למסכים אחרים (פחות מכיר את איכות התמונה חברות אחרות). התקציב שלי הוא 3.5-3.8 אלף. (כמובן שאשמח לפחות)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הי אני מתלבט בין המסכים U2412M ,U2414H, P2414H ... בעיקרון המחיר הוא 940, 1280 ו- 1140 בהתאמה. רציתי לדעת האם יש העדפה לדגם הישן - U2412M (רזולוציה גבוהה יותר) או שמא לדגמים החדשים ? הבנתי שההבדל ביניהם לא גדול אבל קיים הבדל משמעותי למדי במחיר כאשר ההפרש הוא חיבור HDMI ועוד כמה פיצ'רים קטנים (בין ה P2414H ל U2414H). תודה לעוזרים (במידה ויש עוד מסך 24 ממולץ אשמח לדעת).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-