עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ברשותי מחשב עם כרטיס אם MSI-G31M הכולל כרטיס מסך אינטגרלי (ללא יציאת DVI). שימושי המחשב אינטרנט, אופיס, לפעמים סרט. הציעו לי סמסונג 932BF ב- 1300 ש"ח. בהתחשב שזו הוצאה חד פעמית, הייתי מעדיף את ה- 971P אשר מומלץ בפורום זה. אנא עיזרו לי עם ההתלבטות הבאה: - האם העינים שלי ישארו בחיים עם ה- 932BF לאחר שעה מול האינטרנט? - האם יש טעם לרכוש את ה- 971P ללא DVI במחשב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by joel_p,

Hi All, I'm looking for a 23-24" lcd screen as a secondary display for my HTPC it will be used to watch movies and to read emails occasionally aspect ratio MUST be 16:9 1080p because I use clone settings with the other display. wall mount compatible with vesa100/75 is also a must first option i can think of is Samsung F2380 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 but it lack the vesa wall mount holes that I'm so eager to have anything else I should consider?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טכנולוגיה חדשה בשל Nano-IPS מבטיחה לשפר משמעותית את איכות התצוגה של מסכי המחשב העדכניים מהיצרנית הקוריאנית לכתבה

5. Started by dp86,

שלום לכולם , אשמח לקבל המלצה למסך מחשב גדול , חשוב לציין שאני עובד הרבה שעות על המחשב במהלך היום . שימוש עיקרי , עבודה , בין היתר גם צפיה בסרטים וכו' . המסך יהיה מחובר גם למחשב ווינדוס וגם למחשב לינוקס באמצעות KVM switch . תקציב, עד 2000 , אם יש משהו ממש מומלץ מוכן "להתגמש" עוד 500-700 שקל למעלה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. טוב חברים כנירא שעשיתי איזה פאשלה שלא עונים לי כנירא עברתי על משהו בחוקי הפורום אני סטודנט וחושב לי כל שקל בגלל זה התקציב שלי עד 700 אני מחפש מסך לקריאת טקסט ללימודים ובעיקר למשחקים יש לי התלבטות אם כמה מסכים אני ירשום מחיר ודגם אז ככה 1. chimei 22qd 600 שקל 2.fujicom 2230 600 שקל 3.samsung ex 2220 -700 שקל 4.acer a221hql 600 שקל המסכים שעכשיו אני רושם זה כבר חריגה שלא בטוח היה לי את הכסף אבל זה כבר מסך ממש יותר איכותי בשביל עוד 50 -100 שקל אני יקח 1.samsung b2330 790 שקל 2.lg e2240t 775 שקל 3.samsung 2333t שהבנתי שהוא עולה + - 800 (אני חושב שהכי טוב לקחת את acer ואם כבר חרגתי לקחת את ה lg אבל דעתי לא ניחשבת חחחח אז פניתי אליכם) תודה פורום hwzone אתם עוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, קניתי היום מסך 23 אינץ' LED של Philips (דגם 232EL2). קיבלתי עם המסך רק את הכבל הכחול - VGA. לא קיבלתי את הכבל השני הלבן של DVI. רציתי לשאול מה ההבדל בין החיבורים,ומה כדאי לחבר? בינתיים חיברתי כבל DVI ממסך קודם שהיה לי של LG. זה יכול לפגוע במסך? תודה רבה לכולכם..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אבקש המלצה למסך דק לעבודה משרדית בסיסית (גלישה באינטרנט וצפייה במיילים, ולעיתים רחוקות צפייה ביוטיוב ובקבצי PDF). לא מתוכנן גיימינג או עריכה מסוג כלשהו. תקציב: עד 600 ש"ח. עדיף לחסוך, אם אפשר למצוא ב-450-500 זה יהיה פנטסטי. אין חריגה. חשוב שהמסך יהיה אמין ובריא לעיניים (מיועד לאנשים מבוגרים). אני לא בטוח לגבי גודל המסך, אבל אני מבין שבטווח מחירים הזה יש רק מסכים של 18.5-21.5 אינצ'. אם יש מסך של 21.5 אינצ' שיותר אמין, בריא וטוב ממסך של 18 אינצ' וזה אומר שכן ידרש להשתמש בכל התקציב אז זה אפשרי (אני אשקול את זה אחר כך כשאני אדע יותר מה הכיוון) בבקשה אל תתנו לי הצעות של "יש לך 22 אינצ' ב-700 או אחד אחר ב-800". אני צריך משהו באמת פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מ-600 גג. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by taltarablus,

LG מקווה ששילוב יחס של 21:9 עם המסכים המעוקלים שמשתלטים על השוק יהפוך את הטרנד לרווחי לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-219-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אני מתלבט לגבי 2 מסכים: Asus VM222U Samsung 226BW וגם עוד שאלה: מחיר Samsung 226BW הוא בסביבות 1400 שקל. בכמה הכי נמוך ניתן לרכוש אותו במכירות פומביות. היות וכל האתרים של המכירות הפומביות מחזיקים אותו. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gerdamen,

שלום לכם שוב.. יש לי כמה שאלות לגבי מסך למחשב יש לי 8800GTS 320 עכשיו.. מה יותר עדיף למכרטיס מסך הזה מסך רחב או מסך רגיל? איזה מסך יותר: DELL E207WFP 20'' LCD 5MS או SAMSUNG 206BW 20'' LCD אני סומך עליכם !! ובבקשה זה התקציב הכי הרבה שאני יכול להוציא ..הבנתי שהמסך DELL 2007WFP 20'' האו מסך מעולה! אבל אין לי כסף לקנות אותו.. תודה לכם!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DARK-SPIRIT,

רכשתי השבוע מסך IPS לאחר הרבה ביקורות טובות שנתנו לסוג הפאנל, אני חייב לציין שאני לא רואה הבדל כל כך גדול בין מסך LED עם TN פאנל, אולי ב LG זה פחות מורגש מאשר במותגים אחרים. בכל מקרה הדבר הכי מבאס שבכלל לא היה לי במסך TN הקודם שלי הוא דליפה מטורפת של אור. השאלה האם זה רגיל או שאני יכול לחזור ל KSP ולדרוש מסך חדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by galai198777,

שווה לקנות מסך מחשב 2K אם אני משדרג כרטיס מסך ל 1060 ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by andeimirqhan,

שלום, ברצוני לרכוש מסך מחשב שישמש כיום חלק מתחנת עגינה מאולתרת לנייד ובעתיד הקרוב כמסך למחשב נייח. כמצוין בכותרת התקציב המתכונן הוא בין 900 ל1200, עם אפשרות לחריגה עבור מסכים משתלמים במיוחד. שימושים עיקריים הינם צפייה בסרטים וסדרות, קריאת מלל ומצגות ומשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אין חשיבות לגודל המסך, הגדלים המצויינים הינם מההיכרות המועטה שלי עם טווח התקציב. עדיפות לכושר הפרדה גבוהה, צבעים מדויקים וזמני תגובה טובים על-פני גודל. אעדיף לרכוש מסך הזמין בחנויות הממוקמות בצפון הארץ, אך אין זו מכשלה אם מסך כדאי במיוחד זמין רק בחנות הממוקמת בגוש דן. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, וגם לצפיה בווידאו (סרטים\סדרות) התקציב הוא בערך 1600, אני רוצה שהוא יהיה גדול (22") ועדיפות לרחב יש לציין שאת רוב הצפיה בוידאו אני עושה מהמיטה, בזווית נמוכה יותר מהזווית הרגילה שלי על הכיסא. הציעו לי את ה SAMSUNG 226BW, שנראה די טוב אצל חבר. למרות שלא בדקתי אם הצבעים משתנים מזווית צפיה יותר נמוכה. נ.ב. אם יש לכם קישור לאתר חנות ולא רק דגם אני אודה לכם מאוד.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ואיפה וכמה עולה כבל DVI? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mordehay8886,

שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ?

• תודה!
    • 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מישהו יודע כמה אפשר לדרוש על מסך AOC 2236SWA? הוא FULLHD - 1920X1080@60HZ יש לו רמקולים מובנים אבל יש לו רק חיבור D-SUB והוא יחסית חדש, אם אני לא טועה יש עליו עדיין אחריות יש לו גם חיבור USB... שתהרגו אותי אני לא מבין מה קשור... וחוצמזה אני לא יודע מה טוב בו, למרות שהוא עובד ואין לו פיקסלים שרופים או משהו כזה אבל זה נראה שהיחס ניגודיות שלו ממש על הפנים או שסתם חרא של מסך...., למרות שאם מסתכלים נניח משחק וממוקדים בגרפיקה שמסביב אפשר אולי לא לשים לב לזה שזה חרא של איכות בגלל המסך, אבל ככה ביום יום גם בסרטים וגם בשימוש רגיל פשוט קשה שלא לשים לב שזה חרא של מסך וגם יש לו קטעים בהירים בנקודות מסויימות ששמים לב לזה... קניתי אותו חדש ב800 שח... לפני משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב בעיה מוזרה, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. לאחרונה החלפתי מחשב אבל עדיין משתמש במסך CRT ישן וטוב LG F700B. מחובר בחיבור VGA לכרטיס המסך. הבעייה היא שלאחר החלפת המחשב, התצוגה אינה תופסת את מלוא המסך - ישנה מסגרת שחורה גדולה מסביב לשטח המוצג. העניין נראה לא רק במצב מערכת הפעלה אלא גם בתצוגת ה BIOS, מה שמביא אותי למסקנה שזו לא בעייה של מערכת ההפעלה. בעצם יוצא שכרגע יש לי מסך 17 אינטש שמציג שטח של 15 אינטש בערך. כאשר אני משחק עם הגדרות המסך, הוא מאפשר לי להגדיל ולנצל את כל שטח התצוגה. הבעייה היא שהמסך לא שומר את ההגדרות, לאחר כיבוי המסך והדלקתו הוא מקבל אות חדש מהכרטיס מסך והמצב חוזר לקדמותו. האם יש דרך לפתור הבעייה ולשמור על הגדרות המסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by matanco3,

היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by haviv822,

האם קיים הבדל באיכות בין חיבור מסך לכרטיס מסך ע"י כבל HDMI לבין חיבור בכבל DVI ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nimrodim,

ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.