עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by As-21,

מחפש מסך לגיימניג למשחקי FPS עד 1200 ש"ח ישמש בעיקר בעיקר לגיימניג ככה שמעדיף מסך עם קצב רענון גבוה. האם יש חיה כזאת בתקציב של עד 1200 ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Sunny Jim,

מה אתם אומרים עליו? טוב? הוא יהיה בסדר על משחקי FPS? אם יש מסכים אחרים מומלצים בתקציב של עד 1700 ש"ח (מסכי 19 אינץ') גג אז תמליצו בבקשה... לא מסך רחב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kisin,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by ofer40,

היי נתקלתי במסך הזה של ASUS: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6479 מה דעתכם על מסכים של ASUS ובמיוחד על המסך הזה? מחיר טוב לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by uribank,

שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guylederer0,

רציתי לפתוח תנושא ולשאול תשאלה אומרים שמסך 2 ms מומלץ למשחקים בגלל שהוא עקרונית "יותר מהיר" ממה שאני הבנתי העין האנושית לא שמה לב להבדל מתחת ל 8 ms אז בעקרון 5-2 זה בעצם אותו דבר לא ? ואם לא אז מה ההבדל האמיתי בנהם אני מבולבל וצריך הסבר רציני תודה :]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by חננב,

בגלל שאני לא מעודכן כבר, אני לא בטוח באיזה כיוון ללכת אפילו האם יש מסך VA כלשהו היום במחיר סביר? כלומר, כיוון ה 1500 - 1600. אם לא, איזה מסך מומלץ יש באזור ב 1000 ש"ח? ראיתי את הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676717 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378205 חשוב מאוד - ניגודיות גבוהה, צבעים טובים וחדות. זמן תגובה לא מעניין, וכך גם כל מה שקשור במשחקים. המסך ישמש בעיקר לצפיה בדפי אינטנרנט, וורד, תמונות ועיבוד תמונות. תודה! ! !

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by מורן-85,

מתלבש בין 2 מסכים של 144 הרץ, 24 אינטש: הראשון זה של BENQ XL2430T השני זה של ASUS VG248QE מישהו מכיר או יכול להמליץ על מסך בסגנון הזה לטובת גיימינג? מתחבר לGEFORCE 980 GTX

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. האם קיים מסך 19' LCD Widescreen אשר מסוגל להציג תמונה ביחס של 5:4 או 4:3 במקום למרוח אותה לרוחב?, שיהיו פסים שחורים משני הצדדים. אם קיימת האפשרות, אילו מסכי 19' רחבים תומכים בה? יש לציין שמקור הוידאו הוא לא PC והוא יכול להציג 800X600 1024X768 , והמסך הרחב שלי מותח אוטומטית את התמונה. אין אפשרות לקווץ את התמונה חזרה מתפריט המסך (רק להזיז). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Jimboy,

בהתחלה חשבתי שהתקציב שלי יצליח לכלול את המסך DELL 2007WFP אך במהרה גיליתי שאין לי מספיק כסף ונאלצתי להסתפק במסך Samsung 931BW אתמול הצלחתי להרוויח עוד איזה 1000 ש"ח וכעת אני מוצב בפני דילמה קשה אני יכול לשדרג למסך של DELL או שאני יכול לקנות ממיר של HOT Magic - למי שלא יודע זה הממיר שיכול להקליט תוכניות לעצור ולהעביר אחורה בזמן אמת וכו', יותר פרטים פה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2022〈=he מה לפי דעתכם יותר כדאי לי?? להשקיע במסך יותר טוב? או אולי להשקיע בממיר קסום בבקשה תעזרו לי! זה משגע אותי!!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by artv8,

שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. חבר שלי איש מחשבים הציע לי לקנות את אחד המסכים הבאים: 1- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=418972 במחיר של 1450 ש"ח 2- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399265 בערך באותו מחיר כמו הראשון.. אני צריך את המסך לשימושים הבאים בלבד: אינטרנט,אופיס,סרטים.<משחקים מחוץ לתחום.אני ממש לא משחק> האמת שרציתי לקנות את המסך LG המפורסם,אבל חברי אמר לי שחבל על תוספת של 400 ש"ח והמסכים שלעיל יעשו את העבודה בצורה מצויינת. רציתי לשאול אתכם: 1-האם המסכים האלה מומלצים? 2-איזה מבין שניהם יותר מומלץ? והשאלה הכי עיקרית היא: האם בסכום של עד 1500 ש"ח אני יכול להביא מסך יותר טוב מהמסכים שלעיל? בתודה מראש שי נ.ב-חברי עובד עם היבואנים ניוטק ונק והוא יכול לתת לי גם דגמים אחרים של …

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  15. שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by warthog,

מבקש עזרה בקניית מסך חדש אני מחפש מסך 17" מחברה ידועה חיבור DVI לא צריך רמקולים מובנים על מה אני צריך להסתכל ? מהירות רענון ? יש עוד פרמטרים חשובים ? עקרונית מצאתי משהו והייתי שמח לשמוע דעות מדובר במסך LG L1752TQ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1752TQ&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה מראש על העזרה....

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by adys,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  18. אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  19. גרסה 04 ,שום פיקסל שרוף. שירות מהיר ואיכותי של אומניטק. חוויה לעבוד על כזה מסך... תמונות יבואו בהמשך עקב נסיעתה לחו"ל של המצלמה שלי. יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ORBIT,

תקציב: 2,000 ש"ח עם אפשרות חריגה בתקציב. אני מעוניין לרכוש מסך ייעודי לצפיה בסרטים באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצות ורצוי יותר מדגם אחד, בשלב זה לא משנה כל כך אם המסך רחב או רגיל. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by doker,

יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין בשני מסכים עבור פיתוח נקודות חשובות: 1. המסכים צריכים להיות 16:9 2. צריך שתהיה אפשרות לשנות את הגובה שלהם 3. 16.7 מליון צבעים לגבי גודל מסך, אני לא בטוח איזה גודל כדאי לי. אם מישהו מתכנת ועובד עם שני מסכים או לחילופין יש לו רעיון אחר אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Shaythan,

אהלן, יש לי כיום מסך Dell SE2416H שקניתי כשהייתי בלי תקציב. היום אני רוצה להשקיע ולקנות מסך חדש שיהיה המסך המרכזי במערכת שלי (כלומר המסך Dell הופך להיות המשני). הוא נועד בעיקר למשחקים, אבל ישמש גם לצפיה בסרטים, תכנות ואפילו מעט עריכת תמונות (אם כי לא משהו שדורש דיוק צבעים גבוה) אני רוצה לקנות מסך 27 אינץ' ברזולוציה של 1440P (לא Ultrawide), פאנל IPS עם קצב רענון של 144Hz וטכנולוגיית סנכרון אנכי שתתאים ל-RTX 2070. (לא חייב להיות G-sync compatible, אבל משהו שעובד טוב) אני מתלבט בין Asus PG279Q לבין Gigabyte AD27QD, או כל מסך אחר שתואם לדרישות ואתם יכולים להמליץ עליו. המסך של Asus קיבל המון ביקורות טובות ותומך באופן רשמי ב G-sync, אבל הוא די ישן (3 שנ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. המלצות למסך גדול/רחב לעבודות גרפיקה/פוטושופ ותלת מימד עם רזולוציה טובה וגוונים טובים? סביב ה 1500-2,000 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

שמסך יהיה של LG שלמסך יהיה 2 MS ו1:2000 או 1:3000 שיהיה מסך ממולץ וטוב לא חובה מסך מפואר. המסך ישמש. 15% עבודות ואינטרנט 45% משחקים 40% סרטים נתנאל קורן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.