מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! רכשתי את המסך הזה לפני כמה ימים וכרגע אני עובד איתו. הכל סבבה, מסך מעולה אבל יש כמה דברים שעדיין לא הבנתי : 1. באיזה שיטה כדאי להשתמש במשחקים וסרטים ? 16:9 או 16:10 ? 2. המסך מפיק הרבה אור, כאילו שהדלקתי פלורסנט בחדר, באיזה אפשרות כדאי לשחק כדאי לא להרוס את איכות התמונה וגם כדי שיהיה פחות "בוהק" ? 3. האם יש מקשי קיצור לשינויי מצבי תמונה (משחק, מולטימדיה, שולחן עבודה וכו.. ) ? *לכל מתלונני ה LAG במסך, אני חייב להגיד שמבחינת המשתמש הביתי שהוא לא GAMER כבד, המסך הזה מעולה מכל הבחינות, שווה כל שקל ! תודה מראש על כל מענה בקשר לשאלות
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב בשביל אחותי שיוחבר לממיר HOT שימושים : יוחבר לממיר HOT , סרטים , קצת משחקים קלילים אבל בעיקר צפייה בTV עכשיו יש לי 2 שאלות : הבנתי שיש מסך טלווזיה בגודל 24-22 אינץ שיכול להתבר למחשב .. אפשר לחרוג קצת בתקציב אם צריך ושווה.. 2) או שעדיף מסך מחשב רגיל בגודל 22 אינץ שיוחבר לממיר HOT ? דרך אגב אפשר פשוט לקנות כרטיס טלווזיה לשים במחשב ולחבר לממיר נכון? המסך יחובר לכרטיס מסך 8600 ומעלה ( עדיין לא החלטנו איזה כרטיס לקנות ) דרוש מסך HD READY רזו 1680-1050 (כרגיל ל 22 אינץ ומעלה )..
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר למחשב שלי 2 מסכים ככה : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66849 לכרטיס מסך שלי יש שתי יצאות dvi אבל אחרי החיבור מה ההמשך ?מה מגדירים ? יכול להיות שעושים את זה ככה : "כל מה שצריך זה כרטיס מסך עם שתי יציאות אתה מחבר שני מסכים ואז בהגדרות תצוגה נכון יש ריבעוים שכתוב 1 ועל השני כתוב 2 אתה מאפשר את 2 ואז יש לך 2 מסכים והעכבר עובר אחד מהשני ואתה יכול לפתוח 2 חלונות במסך מלא באותו הזמן זה "
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חשוב שהמסך יהיה מותאם למשחקים. אין כניסות מיוחדות שמעניינות אותי. אם אפשר מסך טוב עם חריגה של עד 200 שקלי מהתקציב אז זה גם בסדר גמור. תודה.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים המסך מחובר בחיבור דיגיטלי, הבעיה היא שלפעמים אני מדליק את המסך וזה מציג לי הודעת NO SIGNAL למרות שהמחשב דלוק, ללא ברירה אני נאלץ לעשות איתחול ידני למחשב ורק אז המחשב עולה, מה פשר הבעיה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום ... הכותרת ... צרכים : נטו עבודה איימילם ואינטרנט וחשוב שיראו טוב.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות בקרוב מסך LCD חדש, כרגע אני עם 22 אבל בא לי על 24 או 26 שיתנו לי FULL HD, גם למשחקים גם לסרטים. אני מתכוון להשקיע במשהו איכותי, מעניין אותי שיהיה גם איכותי וחזק, והעיקר כאן הוא לא רק שיהיה מתוייג כמסך גדול 24 או 26. כרגע אני עם T220 שהוא מבחינת צבעים די טוב, אבל אני קניתי לא מזמן את ה4870X2 מה שנותן לי לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד ועדיין יהיו לי ביצועים טובים. ההתלבטות שלי בין 24 ל-26 נובעת מזה שאני סה"כ יושב מטר מול המסך, השאלה אם זה יהיה קרוב מידי למסך בגדלים האלה, כי אני לא רוצה לשבת 2 מטר מהמסך כדי לראות כמו שצריך, בLCD הרי רואים יותר טוב ככל שמתרחקים. אז השאלה באמת אם שווה להשקיע עוד כמה אלפים למסך 26, או לעצור ביינתים ב-24. אם אפשר…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רציתי לפתוח תנושא ולשאול תשאלה אומרים שמסך 2 ms מומלץ למשחקים בגלל שהוא עקרונית "יותר מהיר" ממה שאני הבנתי העין האנושית לא שמה לב להבדל מתחת ל 8 ms אז בעקרון 5-2 זה בעצם אותו דבר לא ? ואם לא אז מה ההבדל האמיתי בנהם אני מבולבל וצריך הסבר רציני תודה :]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה... יש לי באמצע המסך נקודה קטנה בצבע לבן והיא תקועה ככה לא מתחלפת. אני מניח שזה פיקסל שרוף אבל יש לי שאלה: האם גם כשהמסך מכובה הנקודה נשארת בצבע לבן?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8838
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לשדרג את מסך הCRT הישן שלי למסך LCD. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג ועבודה עם טקסט אך לא חסרים רגעים בהם אני רואה סרטים ומתעסק ב3D. כרגע יש לי מסך 19' ובגלל שהמסך ימוקם בגומחא קטנה בשולחן המידות המקסימליות שלו יכולות ליהיות אורך- 44ס"מ רוחב- 47 ס"מ. התקציב המקסימלי שלי הוא 1000 ש"ח. אין לי העדפה לחברה מסויימת. מפרט ניתן ליראות בצד.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-