עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by avi94,

שלום, יש מסך סמסונג שברצוני לקנות כי הוא מתאים לי מבחינת הגודל והעיצוב, אבל חשוב לי לדעת שהמפרט הטכני שלו טוב, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אם המסך איכותי מבחינת המפרט הטכני שלו. לינק למסך- בתודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idan oren,

הלך לי המסך הישן ולכן אני צריך מסך חדש מה שאני צריך זה מסך ברזולוציה של 1920*1080 בגודל של עד 22" התקציב הוא עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eranir,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי את ה-2711, ונהניתי מאוד משטח העבודה שהוא נתן לי מעבר ל-2407 אליו הייתי רגיל. כעת ברצוני להגדיל עוד את שטח העבודה, פעמים רבות אני מוצא את עצמי עובד עם 3 או 4 חלונות פתוחים ברגע נתון, ומסך אחד פשוט לא מספיק. האופציה שלי עלתה לראש היא הוספה של שני מסכים קטנים משני צדי המסך המרכזי. אין לי כוונה לקנות עוד 27, פשוט יקר מדי, וכל אופציה אחרת שכוללת תוספת של מסך אחד בלבד תראה ממש רע. המסכים שראיתי כאופציונליים למתאר הזה הם שני מסכים של דל, ה-1908FPT או ה-2007FP. אני מעוניין דווקא במסכים לא רחבים, גם בגלל מגבלת מקום, וגם בגלל אסתטיקה. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעה למסכים טובים אחרים אני פתוח להצעות. ועכשיו בנוגע לבעיה האמיתית: אין להשיג את המסכים האלו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by taurus007,

שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Frequency,

שלום, כנראה שאלך על ה DELL. אני דיי מודאג לגבי נושא האחריות. DELL ישראל אמרו לי בטלפון שרק מ 5 פיקסלים הם מחליפים. RSM שעובדים איתם אמרו לי שבחודש הראשון גם על פיקסל אחד הם יחליפו. אני יודע שהסיכוי שדבר כזה יקרה הוא דיי נמוך אבל איזה מן דבר זה לקנות מסך חדש ושבמידה וישרפו לך עד 4 פיקסלים אתה תתקע איתו? יש יבואנים אחרים שהמדיניות שלהם שונה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by p_uriel,

שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  8. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  10. אהלן מחר אני הולך לקנות את המסך הנ״ל לאחר שראיתי שהוא הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם צריך לבדוק משהו לפני שאני מקבל אותו? למשל מספר דגם או מפעל/שנת יצור?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב אחרי חיפוש מעמיק הגעתי לכמה דגמים מובילים בתקציב של סביב ה1500 שקל. החלטתי ללכת על 23'', השאלה היא איזה אחד לבחור? נתחיל עם PHILIPS 230C1HSB 1450 שקל. יחס ניגודיות 1:12000 זמן תגובה של 2ms :!: http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=2040 http://www.p4c.philips.com/files/2/230c1hsb_00/230c1hsb_00_pss_eng.pdf אחריו מגיע הLG E2360V-PN עם העיצוב המדהים 1150 שקל. יחס ניגודיות 1:5000000 :shock: זמן תגובה של 5ms http://www.blitzreview.com/monitor/lg-e2360v-pn.html http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-E2360V-PN.jsp ולבסוף יש את הבחירה הבטוחה של Samsung P2350 1220 שקל. יחס ניגודיות 1:50000 זמן תגובה 2ms http://ww…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  13. שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by fenix5545,

שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by IPIP,

1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם יש הבדל גדול בין מסך 5MS למסך 2MS למטרות משחקים וסרטים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by omfglol,

מה הגודל שאתם ממליצים לי למסך כזה? יכול להיות ש23 אינץ' יהיה יותר נוח מ24? מה ההבדל בין המחירים בינהם? לפי מה שהבנתי מזאפ ההבדל קטן מאוד (100-200 שקלים)

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by yaniv55,

שלום , אני מעלה את השאלה עבור חבר שיש לו את האופציה לרכוש את המסך MAG H2401C ב 600 ש"ח ( 650ש"ח כולל משלוח ) לכאורה זה מחיר ממש זול למסך 24" ועל פניו הנתונים לא רעים , מצד שני זה LCD ולא LED , פאנל TN , ויצרן MAG ... האם יש איזו בעיה עם המסך או שהוא נפל על דיל טוב ? יש למישהו המלצה לחיוב או שלילה על הדגם ? דרך אגב , התקציב שלו הוא באיזור 600 ש"ח +- , כך שאם יש לכם הצעה למשהו יותר אשמח לשמוע תודה , יניב

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. איזה עדיף למשחקים? החנות נוטבוק אמינה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jaco21,

שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, איך שאני מדליק את המסך, יש לי 1-2 פסים אנכים בעובי של 1 פיקסל לכל אורך המסך שנעלמים לאחר כמה דקות. זה קורה רק כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה בהשהייה למשך כמה שעות (לדוגמה לאחר לילה). יש לי אחריות על המסך לעוד חודש (סה"כ 3 שנים). הבעיה היא שקניתי את המסך בארץ (מפנדה ז"ל), אבל אני גר בארה"ב. בשירות לקוחות של DELL האמריקאי אמרו שהם לא ממש יכולים לעזור לי כי אין לי קבלה (יש לי, מפנדה, אבל היא בעברית והם לא מקבלים את זה). האם יבואן DELL בארץ יכול לעזור לי ולהחליף לי את המסך בארה"ב? או שאין סיכוי ולחשוב כבר על מסך חדש? (ד"א איך ה Dell UltraSharp U2412M 24" LED - בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת טקסטים). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by natan805,

חפרתי באינטרנט ולא מצאתי(אולי בגלל רימון) מאחורי המסך לא כתוב לי איזה סוג a s או c ששמעתי שה s נחשב לטוב והc גרוע. בservice function שמציג לי על המסך ע"י לחיצה של 5 שניות על source ככה monitor on time : 11462 panel ch.no. : 0 on time 11462 hr cycle 32647 auto auto : on pixelshift : off conuntry: english hdcp hotplug : off hotplug time : 9 scaler - mcu : mstar version : m-me22h0cla - 1004 checksum : 7fd5 אז איך הפאנל הזה נחשב?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  25. שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.

• 6 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.