עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שימושים - אינטרנט, סרטים ברמת DIVX, קריאת טקסטים וצפיה בתמונות מדי פעם. לא משחקים ולא HD. בנוסף חשוב לי שהמסך ייראה טוב, יהיה בנוי היטב ושיהיה לו כפתור להתאמה אוטומתית של הצבעים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ilstockman,

לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, אז לאחרונה נכנס לי ג'וק לשדרג את המסך שלי (2209WA של דל). יש הרבה מושגים חדשים וסוגי חיבורים ואני מרגיש קצת אבוד. חשובה לי האיכות - איכות, איכות ועוד פעם איכות, גם על חשבון גודל מסך. אני רוצה מצד אחד רזולוציה גבוהה, אבל גם פאנל איכותי (IPS?) ואולי אפילו מסך קעור? אני לא יודע מה מומלץ. אני רק יודע שאני רוצה לשבת בנוחות ובתענוג מול המסך, שלדעתי הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר במחשב. עיקר השימוש יהיה קריאה אינטנסיבית, כך שהייתי רוצה מסך נוח לעין. בנוסף, אצפה בסרטוני YOUTUBE אבל ככל הנראה לא בסרטים. חשובה לי נאמנות לצבעים גם כן, אבל שמתי לב שבמסך שלי סרטונים רצים לא חלק לעומת מסך טלויזייה מתקדם. נאמר לי שזה בגלל מנגנון החלקת תנועה שיש בטלויזיות. האם…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Globalization,

ברשותי מסך סטנדרטי AOC e2343f, וחשבתי אולי להחליף למסך ייעודי לגיימינג למשל כמו BenQ LED XL2430T. לא אגיד שאני גיימר מטורף, אבל כן, אני עדיין משחק BF4, COD, GTA ועוד... באילת המסך עולה 1733. מה אומרים, המעבר יורגש ויהיה כדאי?

7. Started by rabbit,

אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SpEcToR,

אני צריך אותו איכותי.. =] רצוי 4MS ואני עוד מעט משיג כרטיס מסך X1800XT.. =] ומה הסיכוי שהוא יבוא עם פיקסלים שרופים..? ותגידו.. פיקסלים יכולים להישרף במהלך עבודה...? או שהוא ישר בא ככה..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ComputerExpert,

רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.

10. Started by lee.,

המסך הנ"ל http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-p-13881?language=he זול בכ-60 שקל מהדל המומלץ (ומקבל כמוהו 50 ש"ח הנחה בקניית מחשב בחנות) מישהו מכיר בעיות כלשהן של המסך? העדפה לכאן או לכאן באיכות? בשירות? בארגונומיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by iSyndroMe,

שני המסכים הם FHD 1080P , האם לכרטיס מסך אכפת באיזה גודל מסך הוא רץ או שרק הרזולוציה משנה? הרי בשניהם הוא צריך לעבד אותה כמות פיקסלים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Fighter,

מישהו שמכיר את שני המסכים או יודע עליהם מידע כל שהוא יכול להגיד לי איזה יתרונות יש בכל אחד ומי מהם יותר משתלם? שניהם בסביבות 2000+ אני יודע בינתיים שלLG יש 1600:1 ולVX922 יש פיבוט

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Vaz,

יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. כותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zone glide,

יש ברשותי מסך U2515H של דל והאמת אני מרוצה ממנו, אבל במחשב החדש חשבתי אולי להחליפו. הסיבה היא שיש מסכים בשוק שתומכים 120hz או יותר מזה ולפי מה שהבנתי נותנים חווית משחק שונה לגמרי וגם לא רק בכל מה שקשור למשחקים.. גם אם זה יהיה אולי מעבר לפאנל אחר מסוג TN זה באמת יהיה גרוע? כיום אני עם IPS והאמת מרוצה מאיכות התמונה אצלו.. בעקרון אני ראיתי מסכים לא יקרים כל כך שהם FHD אבל עם 120HZ אבל השאלה אם אני ארד ברזולוציה זה יפגע מאוד באיכות התמונה ואם זה צעד חכם.. הרזולוציה שלו היא QHD אני חושב שזה די אידיאלי להיום, אני רק לא יודע אם עדיף לשדרג לקצב רענון גבוה או אולי ללכת על אופציה של 4K אבל אז כנראה אצטרך כרטיס מסך חזק יותר בהתאם.. מה דע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by reyrey_200,

שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Jeka90,

שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני רוכש בקרוב מחשב חדש וכמובן צריך מסך חדש. כבר עזרו לי עם הרכבת מפרט המשלב מסך Samsung Navy F2380 23" Wide 8ms PVA 1:150000 FHD . באחד הפוסטים פה בפורום ראיתי טענות על כך שהמסך לא מתאים לגיימינג - מה שהמחשב החדש שלי בעיקר הולך לעשות. האם אתם מסכימים עם הטענה הזו ואם כן - האם אפשר לקבל המלצה על מסך שכן מומלץ לגיימינג בתקציב דומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by אלון פ2,

היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by liores121,

שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ratzabi,

לאחרונה אני מתעניין יותר בקניית מסך LCD למחשב שלי. הסתכלתי וחיפשתי כל מיני מסכים אך היחיד "שעשה לי את זה" היה ה-LG L1970HR. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L1970HR&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&DeptIDReq= רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם הוא שווה את המחיר שלו, אם יש לו אלטרנטיבות יותר משתלמות, או כל מידע אחר בעד/נגד המסך? נ.ב הרצתי חיפוש קראתי קצת על המסך אבל הת'רד האחרון שהיה על המסך הזה היה לפני כחודש ומאז יכול להיות שיצאו מסכים חדשים ומשתלמים יותר. אקבל כל המלצה, הערה או תגובה בשמחה. תודה מראש Ratzabi

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by puvsc,

יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום כרגע יש לי T260HD ישן משהו כמו 8-9 שנים אבל עבד לי סבבה. רמקולים מובנים אז פשוט השתמשתי ב HDMI ואוזניות. הוא גם טלויזיה (עם מקלט דיגיטאלי) אז הוא שימש אותי קצת כטלויזיה בתחילת דרכו. הבעיה היא שהוא עכשיו בשיעול מוות. מדי פעם הוא פותח את התפריט של המסך על דעת עצמו או מחליף source . הוא עשה את זה בעבר אבל בזמן האחרון זה הפך שכיח יותר ובלתי נסבל. אני אוהב מסכים עם אקסטרה פיקסלים ומשחק לרוב ב 1080p windowed . אני חושב ש4X יהיה קצת מוגזם והכרטיס מסך שלי , HD7950 לא יאפשר אפילו 1440P אבל יש גם מחשב חדש בתוכניות. אז או 1920X1200 או 1440p שהיא אופציה שרק היום חשבתי עליה. התקציב כ2000 ש"ח גמיש (תחרגו נראה אם זה שווה) . מעדיף לקנות בשני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HADARY99,

שלום, אני צריך מסך למחשב בגודל 22" הכי טוב שיש ב 800 - 1000 שח ( רזולוציה 1680X1050 ) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים