עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lee.,

המסך הנ"ל http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-p-13881?language=he זול בכ-60 שקל מהדל המומלץ (ומקבל כמוהו 50 ש"ח הנחה בקניית מחשב בחנות) מישהו מכיר בעיות כלשהן של המסך? העדפה לכאן או לכאן באיכות? בשירות? בארגונומיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by uri_sd,

שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Alroit,

שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Fighter,

מישהו שמכיר את שני המסכים או יודע עליהם מידע כל שהוא יכול להגיד לי איזה יתרונות יש בכל אחד ומי מהם יותר משתלם? שניהם בסביבות 2000+ אני יודע בינתיים שלLG יש 1600:1 ולVX922 יש פיבוט

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by elibadra2,

שלום חברים. מה דעתכם על המסכים של mag : h2202 ו - h2402 שניהם עם פנל ips הם ברמה של ה דל . תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כל הפרטים בתמונה המצורפת. ואם אפשר הערכת מחיר , תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by IcE_MaN0,

אני צריך שתמליצו לי על מסך lcd בין 1000 ל2000 ש"ח תודה |:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by biodome,

איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mrraz,

רכשתי VP930 ושמתי לב שמדי פעם הוא נכבה לכ-3 שניות ואז נדלק מחדש אני מניח שהוא מחליף מודים אבל למה זה קורה תוך כדי גלישה באינטרנט או בעבודה בחלונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ComputerExpert,

רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.

11. Started by OR2OOO,

כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by roes,

סקר: לכמה פה יש מסכי CRT ולכמה יש LCD לי יש LCD י...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, התחדשתי לי במקבוק פרו 2018, אני מעוניין להקים עמדת עבודה בבית, עיקר העיסוק שלי הוא פיתוח ׁכלומר קוד חשבתי על 2 מסכי 27 אינץ', עדיפות עם חיבור ל usb-c (במקבוק יש רק usb-c) למרות שאפשר גם להסתדר עם חיבורים אחרים בעזרת מתאמים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח לשני המסכים, אשמח להמלצות על מסכים טובים למטרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rabbit,

אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by HADARY99,

שלום, אני צריך מסך למחשב בגודל 22" הכי טוב שיש ב 800 - 1000 שח ( רזולוציה 1680X1050 ) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום ושבת שלום, אני מחפש המלצות למסך מחשב לגיימרים. אני מחפש משהו בין 24"-27", כאשר הדגש העיקרי הוא על קצב הרענון של המסך. כמובן שהמסך גם צריך להיות איכותי. התקציב הוא גמיש, כרגע אני מתחיל ללמוד את הנושא ומחפש המלצות על מסכים טובים. שמעתי שהמסכים של BenQ הם טובים? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Epicz,

המסך הראשון הוא של ASUS: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236293 מחיר: 2390 ש"ח. המסך השני הוא של AOC: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160227 מחיר 2185 ש"ח. המון תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Viewsonic 19" LCD VX922 2MS+DVI מחירו היום 2110 ש"ח במידה ואתם ממליצים על משהו אחר...תרשמו פה ואם אפשר לינק זה יהיה מצויין [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by spider272,

שלום לכולם מחפש מסך FHD עד 1000 רצוי לא לנצל את כל התקציב והאם המחשב הזה יריץ סרטי HD ומשחקים חלק? מפרט: 4850 hdmi e7500 @3.30 ocz 1066 2x2gb ep45 ud3lr enermax naxn 550w תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ilstockman,

לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.

24. Started by aviel1204,

שלום לכולם, המסך שלי כבר בן 10 חח, סמסונג מסדרת Syncmaster.. והגיע הזמן להשתדרג.. אני מחפש מסך מחשב למשחקים וסרטים. המחשב עם כרטיס מסך R9 380, כך שאני מאמין שאוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1440 או במינימום Full HD. ההעדפה שלי היא Ultrawide כיוון שאפשר לעבוד איתו על כמה דברים במקביל בצורה יעילה יותר וגם חווית המשחק הרבה יותר טובה ממה שהבנתי. השאלה היא מה אתם ממליצים לשימושים, מסך רגיל, קעור, רחב ? ואיזה דגם מסך הכי מומלץ ? רזולוציה ? גודל ? תמורה לכסף ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קראתי את כל המידע על המסך הזה גם כאן בפורום וגם בהרבה אתרים אחרים אבל נותרו לי מספר שאלות : 1. אני רוצה לקנות את המסך האם יש מצב לקנות אותו בפחות מ-1500 ש"ח בקנייה במזומן כקונה יחיד? (איזור נהריה כרמיאל) ואם לא אז מתי יוצאת לדרך רכישה קבוצתית נוספת ? 2. לא מסוגל לקבל פיקסל שרוף אחד או תקוע אחד , האם יש מצב לבדוק את המסך בחנות , ואם כן באיזה תוכנה להשתמש ? 3. אני רוצה לקנות את המסך ב-KSP אבל אני מפחד שאולי המסך שלהם סוג ב (פחד לא רציונלי או שאולי קצת רציונלי ) והאם המסך מגיע מהיבואן הרשמי של DELL בארץ או ביבוא של KSP מ Dell ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים