עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Adirz0,

הראייה שלי כבר לא כ"כ טובה והמסך שיש לי עכשיו (CTX VL950 19INCH) הוא CRT. כמו שהבנתי במסכי LCD אין קרינה אז זה אני חושב שזה יהיה מצויין ועדיף לעיניים כי אני כרגע לא יכול לשבת יותר מ- 20 דקות ליד המסך הזה... בקיצור אני צריך כנראה מסך LCD שיהיה איכותי, חובה שיהיה מעל 21 אינצ' כי הוא גם הולך להיות טלויזיה (אם אפשר לשים ממיר של הוט והכל... וגם לראות סרטים מהמחשב או כל מיני דברים כאלה) בקיצור צריך משהו טוב. אני יודע שלמסכים למחשב מומלצים ה Dell UltraSharp וראיתי את זה: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256 בתכלס התקציב שלי הוא בוא נגיד 4500 שקל, אם יש משהו יותר טוב ויותר גדול אז יהיה לי עדיף, כי אני מחפש מסך כמה ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by thealon,

יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zoyaniv,

הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by biodome,

איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום חברים פורום נכבדים, שנייה לפני שאתם צועקים עלי דל, אציין שאופן התלייה של ה- AOC (דרך הבסיס, כלומר בחיבור אנכי המסך זוכה בכמה ס"מ של גובה) תואם את צרכי להפליא. השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם ה- AOC, או מה ההבדל בין שני המסכים (שניהם עם פאנל IPS, שמשיטוטי הפורום הבנתי שזה פיצ'ר מצויין). לינק למסך: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ^ מה עושים? יש לציין, שהחיבור הוא ב 15PIN (ישן) ולא ב DVI. הדבר קורה ב MPC וב WMP ב VLC הדבר עובד טוב, אבל אני לא מחבב את הנגן הזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://m.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902891-64/47351980 אשתי עובדת על שתי מסכים וזה מאוד עוזר לה. הייתי רוצה לקנות לה את המסך הנ״ל 1. האם זה מסך טוב. מישהו מכיר? 2. האם זה מחיר טוב? 3. האם אפשר לפצל מסך לשתיים באמצעות תוכנה מסויימת או באמצעות התוכנה של הכרטיס מסך? 4. יש לי נייד של דל עם widi האם המסך הזה תומך? אם לא, אז האם אפשר לחבר לו מתאם ליציאת הhdmi שתומך בwidi? 5. בכלל מסך כזה גדול בשימוש למחשב האם מישהו התנסה מבחינת נוחות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by epichorus,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי את הVP930 . הכל עבד טוב ויפה עד לפני תקופה קצרה כאשר המסך החל לפתע לרצד (מזכיר את התמונה שרואים כאשר מסריטים מסך טלוויזיה). כאשר חיברתי מסך CRT לאותו המחשב ולאותה יציאת VGA (אך עם כבל אחר) רואים רגיל. לקחתי את המסך לאומניטק שלאחר בדיקה אמרו שהוא תקין וכמו כן בדקתי אצלם במעבדה את המסך עם כבל הVGA שלי ואכן היה תקין. מה לפי דעתכם הבעיה ? המסך ? אחד מהכבלים ? הכרטיס מסך ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by חן חן,

שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by gad57,

למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by motogt,

מה עדיף לקנות מסך 4ms בשיטה gtg או מסך 8ms בשיטה רגילה? מדובר ב LG L1752TQ LG L1752T LG 1732Q למי שיש משהו נוסף להציע בברכה. חובה DVI ועדיף LG

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by R0tem1,

אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by soler37,

שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב 23" שנועד בעיקר למשחקי מחשב, 1920X1080, בסביבות ה-1,000 ש"ח. יכולה להיות חריגה אם יש משהו ממש טוב. תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Screw_Master,

מסך 25", QHD, גודל הנקודה כנראה יהיה זערורי, במקור רציתי 24" 1920X1200. האם מדובר במסך מוצלח של הבחרה והמחיר הזה משתלם עבורו? http://www.iqpc.co.il/?product=dell-ultrasharp-24-p2516d-qhd-ips

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RobiNooB,

המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10 התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l " מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ? לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אני מחפש מסך מחשב 22-24 אינץ רחב, עם חיבור hdmi ו vga. בגדול לא צריך רמקולים במסך, ואני לא צריך יכולת שינוי גובה או זוית (למרות שאם זה יבוא עם מסך אז אין לי תלונות ). כרגע יש לי בבית את המסך הזה : dell u2311hb שכרגע הוא מתכוון בזוית , אין לו חיבור hd , אבל הוא תומך ברזולוציות של full hd. ***עריכה*** הסתכלתי קצת באינטרנט, מה דעתכם על המסך - E2241T LG...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by מורדו,

קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. עיקר השימוש שלי הוא משחקים וצפיה בסרטים בד"כ אני מזמין מסכים של דל מדגמי U ואני מאוד מרוצה אבל אני משדרג את המחשב ורוכש כרטיס 1060 ורציתי להזמין מסך DELL P2714H הבנתי שיש לו פנל IPS והוא יחסית זול לגודלו ואיכותו האם מומלץ ? האם יש לו חסרונות ? (מסך 27 אינץ אחר של דל עולה בסביבות 2000 - וזה עולה כ 1600 )

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by taz24,

הי חברים מחפש לקנות שני מסכים שתומכים ב - daisy chain https://www.google.com/search?q=daisy+chain+monitor&oq=daisy+chain+monitor&aqs=chrome..69i57j0l4j69i60l3.12974j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 המשמעות שתיהיה להם יכולת להתחבר אחד לשני ישירות - שהמסך הראשון יוכל להוציא פלט וידאו למסך השני, והמחשב יתחבר רק לראשון, והמחשב יזהה את השני המסכים ראיתי בעבר מסכים של DELL ב -800 שח שתומכים בזה אך אני לא מוצא אותם כרגע אשמח לעזרה תודה :)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.