עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eliil1,

יש לי T220P , וכל פעם יוצא לי חלון של Not Optimum Mode Recommended Mode: 1920x1200 60hz, והבעיה שזה משחק ישן והרזולוציה המקסימלית שם זה 1240X768 משהו כזה... ואחרי כמה דקות המסך נכבה ומראה לי את ההודעה הזאת, אז נגיד אני מכבה את המסך ומדליק שוב זה נעלם ואחרי כמה דקות שוב מופיע הדבר הזה... =\ מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by idanarieli,

תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by eliko78,

אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. http://m.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902891-64/47351980 אשתי עובדת על שתי מסכים וזה מאוד עוזר לה. הייתי רוצה לקנות לה את המסך הנ״ל 1. האם זה מסך טוב. מישהו מכיר? 2. האם זה מחיר טוב? 3. האם אפשר לפצל מסך לשתיים באמצעות תוכנה מסויימת או באמצעות התוכנה של הכרטיס מסך? 4. יש לי נייד של דל עם widi האם המסך הזה תומך? אם לא, אז האם אפשר לחבר לו מתאם ליציאת הhdmi שתומך בwidi? 5. בכלל מסך כזה גדול בשימוש למחשב האם מישהו התנסה מבחינת נוחות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שימושים - אינטרנט, סרטים ברמת DIVX, קריאת טקסטים וצפיה בתמונות מדי פעם. לא משחקים ולא HD. בנוסף חשוב לי שהמסך ייראה טוב, יהיה בנוי היטב ושיהיה לו כפתור להתאמה אוטומתית של הצבעים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ואיפה וכמה עולה כבל DVI? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אם כבר החלטתם ללכת על המסך השולחני הגדול ביותר בסביבה - אז למה שלא יכלול גם חומרת מחשב מלאה בתוכו? לכתבה

10. Started by gad57,

למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by swg,

^ יש לי התלבטות האם להשקיע עוד 400 ש"ח בעוד 2 אינצ' או לא. אשמח אם תייעצו לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by יניב432,

טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Handofgod,

ספויילר אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינצ' לשימוש כללי כגון לימודים וצפיה ביוטוב מעוניין בפנל איכותי ככל שאפשר עם דיוק צבעים סביר מחיר:עד 700 עם עדיפות לפחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. השאלה הנוספת היא, איך אני בודק את זה בחנות, מן הסתם יש שם תאורה כזאת חזקה שאני לא אשים לב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Animor,

שלום, ברשותי מסך של ''Dell 24. עד היום הייתי עם Dynamic Contrast אבל רק לאחרונה הבנתי שזו הסיבה שהבהירות משתנה לי מעצמה בנסיבות מסוימות ובאופן מעצבן למדי. בכל אופן, ביטלתי את זה ועכשיו יש לי שליטה ידנית על הבהירות והניגודיות של המסך. רציתי לדעת אם יש כמה כללי אצבע איך לעשות זאת, או אולי איזה benchmark או תוכנה כלשהי שעוזרים לכייל את זה. המטרה שלי היא תמונה אופטימלית למשחקים. אגב, במסך יש אפשרות להגדיר כל מיני מצבים, אני הגדרתי לגיימינג. אני חושב שזה משנה קצת את החום והקור של הגוונים, אבל לא בטוח בקשר לכך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

ניסיתי לשאול פעם בתוך שירשור אחר אבל לא ענו אז אני אשאל בניפרד.תמיד ממליצים על מסכים של כל אחת מהן בנפרד ואני לפחות קיבלתי את הרושם ואני לא יודע אם אני טועה שאלו שתי חברות נפרדות לחלוטין. לא מזמן ראיתי באתר העולמי והרשמי של דל שמוצגים גם מסכים של NEC רציתי לדעת אז מה הקשר בין החברות אם מישהו יודע או למה ומצגים שם מסכים של שתי החברות יחד? http://accessories.us.dell.com/sna/category.aspx?c=us&category_id=5792&cs=19&l=en&s=dhs

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו. הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה? שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT. האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Tx155,

שלום לכולם, ראשית אציין כי כבר הפנמתי כי ה-Vp730 הוא הפייבוריט ב-"17 וה-Vp930 ב-"19, אך לאחר שביקרתי בחנויות וראיתי את המסכים השונים במציאות התרשמתי לטובה דווקא מ-LG, אותו שללתי לחלוטין מהתחלה. מאחר ולא הצלחתי למצוא שום ביקורת עניינית על המסכים שלהם, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנדון. המלצות/ביקורות על דגם מסויים או סדרה יתקבלו בברכה. כמו כן, האם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם על הדגמים הבאים של LG : L1732TQ http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml L1770HQ http://www.lge.com/products/model/detail/l1770h.jhtml המחירים של שניהם בסביבות 1800-1900 ש"ח ע"פ zap. ממה שראיתי המסכים די אזוטרים, ולא מוזכרים כמעט בשום מקום..לכן אש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בדומה ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340791.0 גם לי כבר אין מושג מה לעשות . הייתי אמור לקנות 24 אבל בסוף שיניתי קצת סדרי עדיפויות ועכשיו אני מחפש 22 אינץ'. מה שהולך בשוק פשוט לא נורמלי - לכל חברה גדולה יש 7-8 מסכי 22, אי אפשר לדעת מה קשור למה בכלל. כל אשכול כאן מקבל המלצות אחרות, בורסת הימורים שלמה סביב ה-26BW, תמיד יהיה מישהו שיזכיר איזה דל שכבר אי אפשר להשיג אבל אם בכל זאת אז ללכת עליו... אני רוצה מסך טוב, בעיקר למשחקים, קצת סרטים. זה הכל. שום דבר מעבר - אבל שיהיה איכותי, אחריות נורמלית,ויעשה את המעט שאני צריך.... קראתי כבר מיליון השוואות - כל דבר מחולק ל2-3 כתבות והם אף פעם לא מסכמים בין החלקים השונים של אותה כתבה מה יותר כדאי :s05:. בבקשה לה…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי לכולם, קיבלתי אתמול מסך NEC 90GX2 בהתחלה עבד מצוין אחרי פחות משעה נשרף לו פיקסל באמצע המסך למעלה זה נראה כמו נקודה קטנה שתקועה בצבע כחול. האם בוודאות ניתן להגיד שזה פיקסל שרוף? קניתי את זה בחנות קטנה ודיברתי עם היבואן של המסך והוא אמר לי לפנות לחנות והם ישלחו את זה אליהם, הדבר המצחיק הנקודה נמצאת ברוב הפעמים איפה שיש בארנרים ופרסומות ככה שזה לא מפריע אבל ברקע כחול עם אני שם רואים את זה וזה ממש מפריע. אם זה פיקסל תקוע יש תוכנה שיכולה לשחרר את זה? בקיצור מה אני יכול לעשות עם המסך והאם ניתן לדעת בוודאות שזה פיקסל שרוף? תודה על העזרה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by pet4a,

כשאר המסך המצב PIVOT הוא נוטה שמאלה, לא בצורה קצינות ובכול זאת מפריע לי. מישהו מכיר את התופעה? האם זה מכוסה ע"י האחריות של דל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by hadaris,

היי לכם, הייתי שמחה לקבל חוות דעת על המסכים הבאים והאם המחיר הוא סביר ביחס לתמורה המסך הראשון: Dell 22 monitor - P2213 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-9704 מחיר: 815 ש"ח המסך השני: HP EliteDisplay 24' E241i http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5450082#!tab=features מחיר: 1100 ש"ח. מה דעתכם?:bounce:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים