עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה דעתכם על המסך Q27T1 ,מישהו\י התנסה איתו? יחס ניגודיות 1:1300 ו107% Srgb. אני לא מוצא מסך 27" 2K יותר טוב, עם יחס ניגודיות אמיתי שנמדד מעל 1:1000 ; מסך עם ספק כוח חיצוני(לא משולב) ולא קעור .בתקציב - עד 1800 ש"ח. אין בביקורות עליו מידע על יחס הניגודיות שנמדד ,אחידות של בהירות המסך \זליגת אור וכדומה, למעט כמה ביקורות של קונים על זליגת אור . אין כוונון לגובה (בלי לשים כדי לכוונן אותו..). המסך לשימוש יום יומי ממושך בבהירות משתנה... בשביל קריאה ממושכת, אומנות דיגיטלית ,תלת מימד , תוכנות גרפיות מידי פעם, אז דיוק הצבעים (לפחות 100% Srgb \או דומה..)ואיכות חשובים כאן, במסגרת התקציב . תכננתי לקנות את ה MZ27AQ אבל בביקורת …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hadaris,

היי לכם, הייתי שמחה לקבל חוות דעת על המסכים הבאים והאם המחיר הוא סביר ביחס לתמורה המסך הראשון: Dell 22 monitor - P2213 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-9704 מחיר: 815 ש"ח המסך השני: HP EliteDisplay 24' E241i http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5450082#!tab=features מחיר: 1100 ש"ח. מה דעתכם?:bounce:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Rocktor,

הי, יש לי כיום מסך ביחס 3:4. החלטתי להחליף אותו ולאחר חיפושים והתנסויות הבנתי שלא נוח לי לכתוב עם מסך רחב לכן החלטתי לבחור במסך עם pivot. השימושים העיקריים של המסך יהיו צפייה בסרטים ובטלוויזיה, עבודה עם טקסט ומשחקים. מחיפוש בזאפ ראיתי את המסכים הבאים: -ה2209WA המדובר - Samsung BX2440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753523 -הF2380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 וה-U2311H לשימושים שציינתי, איזה מסך יהיה הטוב ביותר? ולגבי אחריות- על זאת של dell שמעתי רבות. יש למישהו ניסיון עם זו של סמסונג? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FinalArrow,

קניתי לאחרונה BenQ GL2460HM ואחרי שלוש פעמים שהחלפתי אותו בחדש בגלל פיקסל תקול, החלטתי להבין את הרמז ולעבור למסך אחר. התקציב שלי הוא עד 1300 שח בערך, אפשר להתגמש. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970, ואני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג ולגלישה באינטרנט. שמתי עין על ה-Asus VS248H, אבל באינטרנט אני מוצא ביקורות בעיקר על Asus VS248H-P. האם מדובר באותו מסך? או שניים שונים? אשמח להצעות למסכים איכותיים ועמידים שמתאימים למשחקי סינגל פלייר בעיקר (אין לי צורך בקצבי ריענון מטורפים או דברים בסגנון בשביל גיימינג מקצועי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kolp,

נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by swg,

^ יש לי התלבטות האם להשקיע עוד 400 ש"ח בעוד 2 אינצ' או לא. אשמח אם תייעצו לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by adinaklar,

הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shkup,

אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by zoyaniv,

הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TrancEnergY,

שלום רציתי לדעת איפה הרזולוציה יותר גבוהה ברגיל או ברחב? מדובר במסך של DELL 2007

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ultramot,

מישהו יודע אם אפשרי לקנות אותו בארץ ? ואיפה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Mr.positive,

שלום יש לי בבית עכשיו את הU2311H ואני רוצה לקנות אחד גם לאבא שלי, לפי מה שאני מבין U2312HM זה הדגם החדש של U2311H רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה מסך יותר טוב נכון להיום לשימושים של סרטים ועבודה משרדית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ben_amitai,

אני מעוניין לקנות עכשיו מסך הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5706 לפי מה שכתוב הוא ניראה לי המקסימום שאפשר להביא במחיר הזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DoroS,

שלום, אבקש המלצה למסך מחשב אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות באיכות FHD כמו כן מדי פעם משחק COD GHOSTS. דרישות המסך : 1. 23" או יותר 2. פאנל IPS שלפי הבנתי זהו הפאנל המומלץ 3. עדיפות גדולה לחיבור HDMI אך לא חובה, במקרה הצורך אשתמש בכבל HDMI TO DVI 4. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח, אם אפשר בפחות מה טוב. במידה ובמחיר קצת גבוה יותר ישנה קפיצה גדולה באיכות אשקול הגדלת התקציב. 5. המסך ישמש לפטופ עם כרטיס מסך GTX760m תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by spiidx117,

אהלן אני מחפש מסך 24 אינץ' איכותי, ויש לי כמה שאלות. 1.האם התקציב מספיק? 2.האם המחשב שלי יסחוב משחקים חדשניים על רזלוציה של 1920X1200? 3.איזה מסך מומלץ? התעניינתי לאחרונה במסך הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8233 מה דעתכם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by elad_nisim,

שלום אני מחפש מסך טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח בעיקר לגיימינג יש לי כרגע מסך AOC E2343F ואני מעוניין לחבר את שניהם כשהחדש ישמש כמסך הראשי שלי . הכרטיס מסך שלי זה sapphire hd 7950

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Shmonzi,

ל-2333T יש יותר ניגדיות והוא זול יותר, אבל ל-U2311H יש פאנל IPS, ששמעתי שהוא טוב. מה לקחת :s05: *לגיימינג וסרטים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by דודי המלך,

אהלן חברים אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש שהשימושים בו הם גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, לא משהו רציני (סרטים אני רואה בטלויזיה שלי שמחוברת למחשב ומשחקים יש לי סוני 4) מה שהיה חשוב לי זה שהפאנל יהיה ips לאחר חיפוש קצר ברשת עם טווח מחיר די מוגבל הגעתי ל- LG 22EA53T-P דף הרכישה באייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11305 לי זה נשמע דיי נחמד חברה: lg (חברה מוכרת אך אין לי מושג איך הם במסכי מחשב) גודל מסך 21.5 אינץ׳ (מספיק לשימושים שלי) רזולוציה 1920x1080 זמן תגובה 5 ms והכי חשוב פאנל ips בגלל שהידע שלי במסכי מחשב די מוגבל אשמח לחוות דעת לפני רכישה + עלות-תועלת (670-700 שקל) תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אז החלטתי לנסות ללכת על גודל של 27, שימושים של קצת משחקים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. מבחינת עלות: בערך 1500 ש"ח. מה דעתכם על הדגם הזה למשל? https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18600 יש משהו עדיף בעלות הזאת כולל משלוח ומיסים מחו"ל? ראיתי שממליצים על newegg למשל.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים