עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SleepingSky,

שהמסך דלוק, יוצא ממנו זמזום לא חזק מאוד, אבל מספיק כדי להשתגע בלילה! שאני מכבה אותו הזמזום נפסק אז זה בטוח מהמסך. המסך פגום? זה איזה מאיץ משהו שאני יכול לכבות בלילה? אני צריך להתרגל? תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by infrequent,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך בתקציב סביב ה-800 ש"ח (חריגה עד 100 ש"ח) כרגע למחשב שלי מחוברים 3 מסכים: DELL P2414H 24" בחיבור DP. מסך ראשי DELL U2312HM 23" בחיבור DVI. מרחיב ימינה טלוויזיה 50 אינץ שמתחברת ב HDMI. משכפלת את המסך הראשי כולם מחוברים לGTX770 ברזולוציה 1920x1080 כרגע אני עובד עם שני מסכים ואני מעוניין להשלים את הסט ל-3, יש לי חיבור פנוי אחד של DVI בכרטיס מסך. המסך מיועד בעיקר לעוד שטח תצוגה ועבודה (לא משהו גרפי, תכנות בעיקר חלונות דפדפן וכו') ה-P2414H הוא העיקרי ויהיה באמצע והחדש ירחיב שמאלה. אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב שיהיה בגודל 23" ~ 24" (עדיף 24), שיהיה נוח לקרוא ממנו ולעבוד איתו, כמובן ברזולוציה 1080p. בכללי, רציתי לשאול איך הכרטיס מסך יסתדר ואם עלולו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, אני רוכש בקרוב מחשב חדש וכמובן צריך מסך חדש. כבר עזרו לי עם הרכבת מפרט המשלב מסך Samsung Navy F2380 23" Wide 8ms PVA 1:150000 FHD . באחד הפוסטים פה בפורום ראיתי טענות על כך שהמסך לא מתאים לגיימינג - מה שהמחשב החדש שלי בעיקר הולך לעשות. האם אתם מסכימים עם הטענה הזו ואם כן - האם אפשר לקבל המלצה על מסך שכן מומלץ לגיימינג בתקציב דומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אשמח לקבל המלצות על איזה מסך משתלם יותר. מיועד למישחקים, אינטרנט וקריאה רבה של מסמכים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Liran Shlomo,

שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מסך למחשב בתקציב עד 1000 - אבל עדיף לחסוך ככל שניתן. אני רוצה מסך של חברה אמינה ואיכותית, שיהיה גדול ככל שניתן באמצעות התקציב, ושיהיה איכותי בכלל מכל הבחינות. רצוי LED

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roi13489,

היי, אני סטודנט ומעוניין לקנות מסך איכותי שיתחבר למחשב נייד שלי (Dell Inspiron n5110). השימוש יהיה במסך זה בלבד ללא שימוש במסך המחשב הנייד והגודל הרצוי הוא 23". (יש חיבור VGA וHDMI) משיטוט נרחב בפורום ראיתי שהמסך המומלץ הוא U2312HM. הצורך העיקרי שלי הוא קריאת טקסטים בכמויות. בנוסף, איכות הצפייה בסדרות/סרטים חשובה לי מאוד. לעיתים רחוקות מאוד אני משחק במחשב ואשמח אם המסך יתאים גם לשימוש זה, אך הדבר אינו קריטי. עניין מהותי מאוד עבורי שיהיה אפשר לשחק עם גובה המסך בנוחות וקלילות. ראיתי בKSP מבצע על המסך של סמסונג Samsung S23C650D ב750 ₪. נראה שהוא תואם לדרישות לעיל, אך לא מצאתי ביקורות נורמליות עליו ברחבי האינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ביניהם ולהמליץ על אחד מהם לשימו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by reyrey_200,

שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RGod,

אתמול קניתי 2312HM ,חוץ מזה שהמסגרת שלו בצבע כסף הוא נראה מעולה (חשבתי שיהיה ב שחור ) עובד אחלה ,לא בדקתי האמת פיקסלים שרופים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.

11. ראשית אציין שאני צריך מסך לעבודה משרדית וגם מעט לסרטים. אבל זה לא קריטי. התענייתי במסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= שעלותו 800 ש"ח. לאחר התייעצות הומלץ לי על המסך של דל 2209WA : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720939 שמחירו כבר 1200 ש"ח האם שווה להשיע עוד 400 ש"ח עבור מסך לעבודה משרדית?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Lanzar,

היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב עם מסך AOC בגודל רגיל (אני לא בטוח לגבי המונח הנכון, אבל אני חושב שהכוונה היא ל- 4:3). יש לי קבצי סרטים במחשב, שהתמונה המוצגת בהם היא רחבה (16:9, יש שני פסים שחורים למעלה ולמטה). לי אישית אין בעיה עם הפסים, אבל אין ספק שחלק מהתמונה חסר בגלל הבעיה הזאת (גם אם מדובר במספר מילימטרים, זה עדיין הורס את ההנאה בצפיה). אני די בטוח, שאילו היה לי מסך רחב, הבעיה לא היתה קיימת (ותקנו אותי אם אני טועה). האם אפשר לעשות משהו, כדי שאראה את התמונה המלאה, למרות שהמסך שלי אינו רחב? שינוי הרזולוציה לא עזר לי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, בפרמטרים נראים די זהים. מה מבין השניים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alon f,

שלום רציתי לקנות ב"אייבורי" את הדגם 1972H ושכנעו אותי לקנות 1960. ביררתי באתר של LG וראיתי שהפסיקו לייצר את ה 1960. קראתי את הכתבה מהאתר לבי השוואות מסכי 19" והתרשמתי לא רע מה 1960 (בהשוואה ל1900 ו2 דגמי סמסונג) 1-האם לפי דעתכם שכנעו אותי לקחת את המחשב הנל רק בשביל "לגמור את המלאי בחנות "? 2-מה דעתכם לגבי 1972H ,לא מצאתי שום ביקורת. 3-האם באותו מחיר (בערך) אוכל לקחת מסך של סמסונג טוב? הדרישות הם : 19" לא שטוח , לא למשחקים,לא חשוב מהירות תגובה ממש טובה, כן חשוב איכות טובה ,מכוייל, ונוח לקריאה ממושכת (נדלקתי על 970P של סמסונג עם פנל מתקדם של PVA אבל לצערי ירד מהמדפים....) תודה מראש לכול העונים על 3 שהשאלות (-: [br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:51:25 תיקון לגבי ההודעה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי) במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP.. מה עושים??? יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל?? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ComputerExpert,

רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.

18. זה נכון ש ViewSonic LCD 19 VP930 פחות מומלץ לגיימרים? כפי שצינו כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מפני שהשימוש היחדי של המסך הוא למשחקים... CSS BF2 HL2 NFS וכו'... משחקים כבדים ובמסכים לא מתאימים צפויות מריחות והרבה.. אז אם זה באמת כך, תהיתי אולי לקחת בכלל איזה DELL עם פאנל TN וזהו...? ולמה הם כותבים שזה פחות מומלץ לגיימרים \: התבאסתי לגמרה כשראיתי את זה... והוא עוד עולה 1800 שזה קצת מעל למה שאני יכול להרשות לעצמי בשביל מסך אז לרדת מהסיפור ולקחת DELL 1907 ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by israelnba,

לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. רציתי לדעת, אני וחבר שלי התווכחנו, לשנינו יש נייד, לי יש של אייסר עם מסך קריסטל ברייט, אני מאוד מרוצה מהאיכות והחדות שלו, ולו יש של דל עם מסך "טרולייף", איזה מביניהם טוב יותר לדעתכם? מחכה לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by QttP,

נהוג לחשוב שאחד החסרונות הבולטים של פאנל TN לעומת פאנל VA/IPS הוא עומק צבעים. כידוע, פאנלי TN תומכים בעומק צבע של 6 ביט בלבד ומשתמשים בטכניקות שונות ומשונות כגון FRC, כדי לחפות על כך וליצור אשלייה של צבע 8 ביט. יש האומרים כי הדבר בולט במיוחד בסרטים. משום שלפאנל TN טיפוסי יש חסרונות נוספים הקשורים בצבעים (זויות צפיה צרות, כיול על הפנים מהקופסה), קשה לבודד עד כמה דווקא עומק הצבעים משפיע. בדיון זה אני עושה ניסיון ראשון לבודד רק את המרכיב של עומק הצבע. שש התמונות בהמשך (לקוחות מהסרט "ארבעה חדרים") משוות בין מסך DELL 2007WFP (משמאל) שבו פאנל S-IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 8ביט, לבין מסך FLEXVIEW של נייד THINKPAD T42 (מימין) שבו פאנל IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 6ביט. בהיע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ilstockman,

לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bilbo,

התקשרתי ל notebookclub ושאלתי על הזמינות של המסך 2408WFP. הם טוענים שDELL בארץ לא מביאים אותו יותר משקולים שלהם ורק גירסאות חדשות יותר יהיו זמינות בעתיד. לא שאלתי ברשתות אחרות. עריכה: ניראה לי סתם חירטוט ...אני אדבר עם DELL ... בלי קשר עם כל הבלגן סביב ה2408WFP וכל העלות שלו אני בסוף אתפשר על E248WFP

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dovikina,

קראתי על ה DELL הרבה ביקורות טובות, אבל 24" קטן לי (זה מסך לגרפיקאי). המלצות למסך מקביל בגודל 27"? תודה רבה

25. Started by Epicz,

המסך הראשון הוא של ASUS: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236293 מחיר: 2390 ש"ח. המסך השני הוא של AOC: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160227 מחיר 2185 ש"ח. המון תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.