עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי את המסך כבר כמעט שנתיים, והייתי די מרוצה ממנו. תמיד השתמשתי בו על NATIVE ב1280*1024 עם 75 הרץ או 60 הרץ - לא הרגשתי בהבדל, ובכל מקרה זה לא הכי רלוונטי במסכי LCD. לאחרונה חיברתי אותו לכ.מסך לא O/B(מה שהיה לי עד עכשיו). החיבור של המסך הוא VGA רגיל בלבד(לא DVI) ולכ. המסך יש גם חיבור DVI וגם חיבור VGA רגיל. חיבור הVGA הוא לא מחובר ישירות ללוח של הכרטיס אלא עובר בחוט מעפן של כמה גידים. בזמן האחרון, *לי* יש תחושה שהמסך מרצד, בערך כמו מסך CRT על 60 הרץ ואני מרגיש שהוא גורם לי לכאבי ראש, עייפות בעיניים ולפעמים דמעות. מדובר במסך LCD - ואני לא מבין מדוע זה קורה. האם יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? למרות שהתופעה חזרה בכל כרטיס שיש לי חיבור VGA כמו שיש לכרטיס הנוכחי. האם להשתמש ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אחלה מסך באמת אני נהנה כל שנייה ממנו אבל השאלה שלי זה אם חייבים להתקין את הדרייבר שבא עם המסך?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by D-j-d,

אוקי אז ההתלבטות היא ככה: LG W2261V SAMSUNG 2333SW CHEIMI 222H אוקי, ה LG והסמסונג הם FHD שזה נחמד והכל אבל בכל מקרה אני צופה רק ב 720p ולא ב 1080p. שנית, אולי אני גם ארצה לחבר את הממיר שלי למסך משהמסך של CHEIMI נותן לי את האופציה לעשות, אך אין בו תמיכה ל FHD. מה אתם ממליצים.. שפכו כל מה שעלו על ראשכם =] תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dark crystal,

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI.. בנתיים אני מחובר עם הVGA. בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30 ואני לא מצליח לראות כלום.. מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה? לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית ועכשיו גם הרזולוצייה.. מעצבן

6. Started by DrStyle,

יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך SAMSUNG T220 עכשיו, יש לי את VGA וDVI אני כרגע מחובר לVGA כי הייתה לי קצת בעיה לDVI.. אם אני יתחבר לDVI מה יהיו ההבדלים?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  7. היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by רועי אלגרבלי,

מחפש המלצה למסך התקציב הוא עד 1600 שקלים בלי לחרוג ולא חייב להשתמש בכל הכסף כלומר אם יש משהוא שנותן תמורה וביצועים ביחס למחיר והוא עולה פחות אז תתנו אותו השימושים שלי הם: שימוש ביתי ומשרדי, צפייה בסרטים, קריאת ספרים במחשב, וגלישה מרובה באינטרנט חשוב לי שיהיו ביקורות חוות דעת והמלצות על המסך והמסך יהיה חד ונוח לקריאת ספרים וצפייה בסרטים ונוח לעבודה רצופה שעות ארוכות גודל מסך: לפחות שמתחיל ב23 אינטש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ddjjsegev,

שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת מסך. דרישות: יציאת HDMI רזולוציה FULL HD גודל 23-24 מחיר: עד 1200 אחריות: 3 שנים מעוניין בפנל יחסית איכותי אין חשיבות לשאר היציאות ורמקולים עדיפות לחברה מוכרת samsung\dell\lg\hp תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idanmal,

היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pcGamer,

אני מחפש מסך עם רזולוציית 1920x1080 שיהיה נוח לשימוש יומיומי אך גם יתאים לגיימינג. ראיתי שהרבה אנשים בפורום ממליצים על ה-Dell U2312HM. מה דעתכם על המסך הזה - Samsung S23A700D? הוא תומך ב-3D (והמרה של 2D ל-3D), יש לו קצב רענון של 120Hz וזמן תגובה של 2ms. המחיר לא נורא כל כך - 1476 ש"ח בוואלה שופס. אני חושש קצת מכך שיש לו glossy finish, שמעתי שזה גורם להשתקפויות במצבים של תאורה גבוהה (האם זו תהיה בעיה בחדר שמואר רק על ידי מנורה על התקרה?). איזה מסך עדיף לדעתכם: ה-Dell או ה-Samsung? כרטיס המסך שלי - AMD Radeon 7970

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  16. שלום. לאחרונה קניתי מחשב חזק במיוחד לצורך גיימינג והחלטתי לקנות מסך שיתאים למחשב הזה. עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 המסכים הנ"ל, ואני לא בטוח מה מתאים יותר... האם הips באמת שווה משהו או שעדיף ללכת על המסך השני? תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by liorch22,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך בגדול 24", המסך משמש בעיקר לעיצוב גרפי ומשחקים. התקציב 900-1200 ש"ח אני לא ממש מבין בתחום, וקראתי פה המון תגובות והמלצות. והגעתי למסכים האלה: Dell U2412M LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 LG LED E2442T http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8820 הצעות אחרות יתקבלו בברכה תודה רבה לעזורים!

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by morx,

שלום! איזה מסך עדיף מבין 2 אלה למעלה? אישית אני מעדיף את הרזולוציה של הדל אבל הסמסונג נראה יותר איכותי. מה עדיף ? תודה!!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by kdani,

מתלבט בין שני מסכים לחבר: זה הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21218 וזה השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18636 שניהם IPS, אחד עם חיבור DVI, השני עם HDMI. אני אחבר את המסך כנראה לכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11048 המלצות / הערות יתקבלו בברכה. (מדובר במחשב לילדים ביסודי, אבל רוצים "איכות" וגם לראות סרטים) תודה, דני

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dandan7400,

צהריים טובים.ברצוני לרכוש את המחשב הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/dell%20vostro%203360/vostro-3360-b3337um.htmהאם ניתן לחבר את המחשב ל 2 מסכים, כך שבכל מסך תוצג תמונה אחרת.דוגמא: במסך 1 יוצג אקספלורר, ובמסך ה 2 יוצג כרום.EXTENDבנוסף, האם ניתן לעבוד עם המסך של המחשב נייד שישמש כמסך שלישי שבו תוצג תמונה אחרת. לדוגמא: דפדפן אופרה. EXTENEDתודה רבה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי שלשום קניתי את המסך המדובר בחנות KSP בעיר מגוריי, המסך הגיע מתאריך ייצור 04/2013, REV A00. למרות שאין זליגות אור חריגות, נתקלתי בבעיה של חוסר אחידות בפאנל - השליש השמאלי של המסך מציג גוון מעט צהבהב ו"חם" יותר משאר המסך, זה בולט על רקעים אפורים בהירים או לבנים, כמו למשל באתר ZAP, שרקעו אפרפר, או אפילו באתר הזה. מצד אחד, אני לא רוצה לחזור למסך הישן שלי (גם Dell 2007FP ששירת אותי נאמנה למעלה מ-6 שנים ובינתיים עבר לאבי) מכיוון שהמסך סה"כ מדהים בגודלו ובחדותו. מצד שני, חשבתי שאוכל "לחיות" עם התופעה אך גיליתי שהיא מציקה לי. מה האפשרויות שלי? הבנתי שכיום אני יכול פשוט להתקשר לשירות הלקוחות של החברה והם ישלחו שליח עם מסך חדש? או להתנהל מול החנות - והם יחליפו לי למסך חדש? והי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by eldadAF,

זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dani0147,

אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HADARY99,

שלום, אני צריך מסך למחשב בגודל 22" הכי טוב שיש ב 800 - 1000 שח ( רזולוציה 1680X1050 ) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.