מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לא אכפת לי אן זה 19" או 20", צריך את המסך הכי טוב וללא מריחות. אם 20" לא הכי טוב נלך על 19" הכי טוב, רזולויה לא מפריעה לי מכיוון שה8800GTS 320MB שלי תקול וכנראה יוחלף בGTS החדש (512MB), או 8800GT 512MB. תודה
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LCD 17" עד 1K שיהיה למשחקים ועיצוב גראפי בעיקר אבל תכלס אני לא מבין מה הולך יש לי מסך סאמסונג 710T שקניתי לפני שנה וחצי והוא אחלה מסך להכל אז מה יש לשלם יותר בשביל דגמים חדשים אם הישנים מספקים |: תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד המון עם אפטר אפקטס (פוסט פרודקשן\אנימציה) ופוטושופ. כמו כן אני משחק במשחקים די כבדים עם כרטיס GEFORCE 8800GTS ,ורוצה לראות סרטים\סדרות ב-HD. חשבתי להשקיע במסך DELL 2407 שעולה כרגע 3600שח. הבעיה שכל מיני REVIEWS מדברים על GHOSTING ועוד כל מיני מונחים שאני לא מכיר כי עד היום עבדתי עם CRT 17 אינץ. אשמח אם מישהו יתן לי המצלמה לגבי המסך. כמובן ש EIZO הוא הפתרון האידיאלי בשבילי אבל זה ממש מעבר לתקציב. (אני סגור על 24 אינץ). תודה מראש לכל המתייחסים והעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO\ כרטיס ג'יגה בייט 3850. 1 - איזה מסך יתאים(גודל 19/20)? 2 - האם רחב או מרובע?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הספציפי שציינתי, מה עוד שיש לו רק יציאת D-SUB 15 - VGA ולמרות זאת, יש לו FULLHD מצד אחד הפרטים מאוד בהירים וכיף להסתכל על התמונה עליו אבל מצד שני התצוגה לא הכי חדה ולא נראה לי שזה בגלל הרזולוציה כי ניסיתי את כל הרזולוציות... או שזה הכרטיס מסך (ואני בספק) שהוא כרטיס מסך מובנה בלוח (צ'יפסט G41) או שפשוט זה בעיה במסך, עכשיו אני לא יודע , יכול להיות שיש עליו איזשהו ניילון צמוד (על המסך) שלא הורדתי? למרות שאני בספק פשוט התצוגה קצת מטושטשת ולא חדה אם מסתכלים בעין בוחנת, אמנם במבט ראשוני זה לא כזה מפריע אבל אם מסתכלים על המסך אז שמים לב, זה לא כזה קשה... למשל ברגעי תאורה בהירים או כשאני רק מפעיל את המחשב בכל מקרה שמים לב לזה, מה אפשר לעשות? וכבר עבר די זמן מאז שקנ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך SAMSUNG T220 עכשיו, יש לי את VGA וDVI אני כרגע מחובר לVGA כי הייתה לי קצת בעיה לDVI.. אם אני יתחבר לDVI מה יהיו ההבדלים?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביישומי טקסט אני מתכוון תכנות וקריאת pdf ממושכת. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, בטווח המחיר שלי יש שני מסכים שעונים לגודל מסך סביר, מעל 100 הרץ, צג ISP וחברה מוכרת. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AD27QD https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=34UC79G-B אף אחד לא באמת סגור על עצמו בקטע שהאם ULTRA WIDE מתאים למשחקים ובכלל אם קעור מתאים. האם יש מסך אחד שעדיף על השני, ללא קשר לפרמטרים? להתרחק משניהם? להטיל מטבע? אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם , כמו שהוכתרת אומרת אני צריך מסך למשחקים + סרטים FHD +עבודה רציפה ( = גלישה + לכתוב עבודות + תכנות ) - אני רוצה לראות את הסרטים FHD על מסך מלא - ולא כמו המסך שלי עכשיו ( 22 1680-1050 ) שאני רואה את הסרטים כאילו זה DVD באמצע המסך. - ללא צורך ברמקולים מובנים \ מצלמה מובנית - עדיפות ל 2MS מספר שאלות : * האם כל מסכי ה FHD תמיד יראו לי סרטי FHD על כל המסך? זה מאוד קריטי * אשמח לקבל גם הצעה מ BUG כי יש לי הנחה. * מסך 23 אינץ זה האידאלי כרגע? מבחינת מחיר? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת - תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן שתי שאלות לפני שארכוש את המלצת הפורום, 1. במידה ואני מגלה פיקסלים שרופים - אני פונה לדל או לחנות ממנה קניתי? שואל מכיוון ששוקל לקנות באחת מהחנויות שנהוג פה לא להמליץ עליהן בלשון המעטה. אני בטוח אקבל מסך מקורי? יהיו בעיות עם האחריות? 2. מרחק צפיה - הוא הולך לשולחן בעומק של 60 ס"מ, מספיק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקרונית אני מתעסק בצילום, אז אני צריך מסך שהצבעים שלו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור, שיהיה חד מאוד, ושבכללי יהיה מסך איכותי מאוד ויציג גרפיקה באיכות טובה. התקציב : +- 2000 שקל גודל : 22" מסכים ששמתי עליהם את העין : SyncMaster 226BW - Samsung L226WTQ - LG E228WFP - Dell FP222W - Benq אתם מוזמנים להציע עוד דגמים. תודה מראש לכל מי שיעזור יוסי.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאחר שויתרתי על ה LG 34UM95, גיליתי ש AOC מוציאים מסך כמעט זהה לזה של LG, עם אותו פאנל, מעמד הרבה יותר טוב, בלי חיבור TB ומחיר שאמור להיות נמוך משמעותית, להלן ה AOC U3477PQU האם מישהו יודע אם הוא יגיע לארץ? או לחילופין, מי בכלל יבואן AOC? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכונן לרכוש מסך כנראה בשבוע הקרוב! השימושים שלי הם בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט! וממש קצת סרטים שאני מוכן להתפשר על העניין! ואני מתלבט בין המסכים הבאים: ASUS 22 LCD VK222U 2Ms ASUS 22 LCD VW222S 2Ms ASUS 22 LCD VW222U 2Ms ASUS 22 LCD MW221C 2Ms מה עדיף מכל המסכים האלה? למה המחיר של הMW221C גבוה יחסית לשאר המסכים? מה מיוחד במסך של הסידרה VK של החברה(חוץ מהמצלמה 1.3 המובנית)? ולמה אי אפשר לקנות את ה VK222H בארץ שלנו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 206BW. הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. לי יש 7600GT. אני אוכל לשחק משחקים על רזולוציה כמו 1024X768? כי אמרו לברגע שאתה לא ברזולוציה הטבעית אז התמונה לא ברורה. השאלה אם זה גם במשחקים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז זהו זה! אחרי דיי הרבה זמן של חקירת השוק, קריאת מאמרים והשוואת מחירים, המסך האהוב נקנה! החנות: טרוניקס מחשבים, נמצאים במיקדו סנטר שזה דיי קרוב אלי. אמנם החנות עצמה נראית כמו בונקר צבאי מתחת לאדמה והמעלות שמה הן בטוח מתחת לאפס (נו טוב, זה סתם הגזמה, אבל באמת היה קר שם), המוכרים מביאים אחלה שירות, הלצות והסברים. המחיר: 1613 ש"ח. המסך: ViewSonic VP930. ממליץ! למישהו יש תגובות? מילים על המסך? :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מסך חדש, לשימושים של גראפיקה ומשחקים. אני מתלבט בין Samsung BX2450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 לבין Dell U2311H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 אשמח לדעת איזה מסך עדיף.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-