עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shmonzi,

ל-2333T יש יותר ניגדיות והוא זול יותר, אבל ל-U2311H יש פאנל IPS, ששמעתי שהוא טוב. מה לקחת :s05: *לגיימינג וסרטים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המסך שלי חזר לעשות בעיות . קראתי ביקורות חיוביות על הדגם הזה של HP מסך איכותי (בעיקר אחרי כיול) יחסית למחירו +אחריות 3 שנים בבית הלקוח. מה אתם אומרים כדי ללכת אליו ? או עדיף להשאר בנלי וללכת על ה 2312/2412. נ.ב :חוץ מגודל המסך יש הבדל באיכות (חדות ,דחיסות פיקסלים,צבעים וכו) בין ה 2312 ל 2412?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by adi11.,

אני מחפש עד 1500 ש"ח ואם אפשר פחות אז יותר טוב אני גולש באינטרנט משחק במחשב ומידי פעם צופה בסרטים(לא יותר מידי).. ביינתיים חשבתי על : LG L1953TR 19'' LCD 2MS+DVI - ש"ח 1215 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112 איך המסך הזה הוא טוב? יש מסך אחר שכדאי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום!! אני מעוניין לקנות מסך מחשב גודל 20-22 אינץ' שישמש אותי למחשב הביתי בעיקר לצפייה בסרטים, משחקי מחשב, לימודים וכו'. תקציב כפי שנכתב בכותרת. המלצות/הצעות/טענות/בקשות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Thekingtom1992,

שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם! אני יודע שזה אתגר לא קטן לבקש כזה דבר - אך המצב הוא כזה. מסך הDELL 24 אינץ' שלי מלפני 4 שנים גוסס לאיטו (פס שחור של פיקסלים מתים צץ השבוע) - ואני מעוניין להשתדרג במסך מחשב שישמש גם לעבודה (כתיבת מאמרים ועריכה גרפית ב Lightroom, Photoshop, Illustrator..), גם כטלויזיה (עם רמקולים לא רעים של Audioengine שיש לי פה) וגם לגיימינג (בעיקר אסטרטגיה וסימולטורים - אך גם משחקי פעולה על בסיס היסטוריה כמו באטלפילד וכו') ולחיבור לקונסוליות (PS5 מישהו?). אין לי באמת הגבלה תקציבית משמעותית וגם מבחינת גודל - מניח ש32 אינץ' זה המקסימום אם אני ארצה גם לעבוד עם המחשב. אני שמתי עין על ה-Benq PD3200U- אבל אני מעוניין בעוד המלצות - בעיקר עקב ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by FinalArrow,

קניתי לאחרונה BenQ GL2460HM ואחרי שלוש פעמים שהחלפתי אותו בחדש בגלל פיקסל תקול, החלטתי להבין את הרמז ולעבור למסך אחר. התקציב שלי הוא עד 1300 שח בערך, אפשר להתגמש. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970, ואני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג ולגלישה באינטרנט. שמתי עין על ה-Asus VS248H, אבל באינטרנט אני מוצא ביקורות בעיקר על Asus VS248H-P. האם מדובר באותו מסך? או שניים שונים? אשמח להצעות למסכים איכותיים ועמידים שמתאימים למשחקי סינגל פלייר בעיקר (אין לי צורך בקצבי ריענון מטורפים או דברים בסגנון בשביל גיימינג מקצועי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DoroS,

שלום, אבקש המלצה למסך מחשב אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות באיכות FHD כמו כן מדי פעם משחק COD GHOSTS. דרישות המסך : 1. 23" או יותר 2. פאנל IPS שלפי הבנתי זהו הפאנל המומלץ 3. עדיפות גדולה לחיבור HDMI אך לא חובה, במקרה הצורך אשתמש בכבל HDMI TO DVI 4. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח, אם אפשר בפחות מה טוב. במידה ובמחיר קצת גבוה יותר ישנה קפיצה גדולה באיכות אשקול הגדלת התקציב. 5. המסך ישמש לפטופ עם כרטיס מסך GTX760m תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by יפת,

אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?

13. אהלן. יש לי מסך Dell UltraSharp U2414H ואני מאוד מבסוט ממנו, במיוחד מכמות המכובדת של Presets. אבל, החיסרון של זה שאם אני שם Preset של Gaming למשל, איני יכול לראות את המספרים של הContrast ונתונים אחרים שה-Preset קובע. הסיבה לשאלה שלי היא שברצוני להגדיר במסך אחר, שאין בו Presets (מסך ישן יותר) את אותם המספרים שיש במסך שציינתי למעלה. למה? כי כשאני מגדיר Peset של Gaming, אני מסוגל לשבת מול המסך ולשחק במשחקי מחשב שעות על גבי שעות. במסך השני, חמש דקות והעיניים שלי מדממות. וברצוני, אם אפשר, להגדיר את אותם הגדרות התמונה שיש לי כמו בDELL. אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין. הרצתי חיפוש בגוגל Dell UltraSharp U2414H Preset details אך לצערי לא מצאתי שום מספרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by barak_11,

היי כולם, רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים. הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. ( = דימוי נחמד למצב) התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ. יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי? כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oren12,

אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Richardsmith,

התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hadaris,

היי לכם, הייתי שמחה לקבל חוות דעת על המסכים הבאים והאם המחיר הוא סביר ביחס לתמורה המסך הראשון: Dell 22 monitor - P2213 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-9704 מחיר: 815 ש"ח המסך השני: HP EliteDisplay 24' E241i http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5450082#!tab=features מחיר: 1100 ש"ח. מה דעתכם?:bounce:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mr.positive,

שלום יש לי בבית עכשיו את הU2311H ואני רוצה לקנות אחד גם לאבא שלי, לפי מה שאני מבין U2312HM זה הדגם החדש של U2311H רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה מסך יותר טוב נכון להיום לשימושים של סרטים ועבודה משרדית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Rocktor,

הי, יש לי כיום מסך ביחס 3:4. החלטתי להחליף אותו ולאחר חיפושים והתנסויות הבנתי שלא נוח לי לכתוב עם מסך רחב לכן החלטתי לבחור במסך עם pivot. השימושים העיקריים של המסך יהיו צפייה בסרטים ובטלוויזיה, עבודה עם טקסט ומשחקים. מחיפוש בזאפ ראיתי את המסכים הבאים: -ה2209WA המדובר - Samsung BX2440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753523 -הF2380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 וה-U2311H לשימושים שציינתי, איזה מסך יהיה הטוב ביותר? ולגבי אחריות- על זאת של dell שמעתי רבות. יש למישהו ניסיון עם זו של סמסונג? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by The Coolest,

שלום חבר'ה. אני קיבלתי MP4 1GB מתנה לראש השנה מהעבודה. עכשיו לי כבר יש MP4 2GB, אז יש לי אפשרות ללכת לניופאן ולקבל זיכוי של 550ש"ח על הנגן. הסתכלתי ככה באתר שלהם, והדבר היחיד שהיה עוד איכשהו מעניין היו המסכים שלהם. יש להם שלושה דגמים של מסכי ACER, אחד מהם הוא WS. המסך עולה 1090 ככה, אבל אחרי הזיכוי זה יורד ל540ש"ח. כרגע אני יושב עם LG FLATRON 795FT PLUS בן יותר מחמש שנים שעובד סבבה. למסך AL-1916ws אין DVI, אבל הוא כ"כ זול שאפילו אם לא ימצא חן בעיניי תמיד אוכל למכור אותו ולהמשיך להשתמש במסך שלי. השאלה שלי היא: אני יושב המון באינטנט, צ'אטים וכו'. לפעמים אני מתכנת המון. אני מידי יום-יומיים משחק שעתיים-שלוש ב-UT2004 ברשת ולפעמים רואה סדרות במחשב (כרגע דרך טלויזיה 21" CRT עלוב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בדומה ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340791.0 גם לי כבר אין מושג מה לעשות . הייתי אמור לקנות 24 אבל בסוף שיניתי קצת סדרי עדיפויות ועכשיו אני מחפש 22 אינץ'. מה שהולך בשוק פשוט לא נורמלי - לכל חברה גדולה יש 7-8 מסכי 22, אי אפשר לדעת מה קשור למה בכלל. כל אשכול כאן מקבל המלצות אחרות, בורסת הימורים שלמה סביב ה-26BW, תמיד יהיה מישהו שיזכיר איזה דל שכבר אי אפשר להשיג אבל אם בכל זאת אז ללכת עליו... אני רוצה מסך טוב, בעיקר למשחקים, קצת סרטים. זה הכל. שום דבר מעבר - אבל שיהיה איכותי, אחריות נורמלית,ויעשה את המעט שאני צריך.... קראתי כבר מיליון השוואות - כל דבר מחולק ל2-3 כתבות והם אף פעם לא מסכמים בין החלקים השונים של אותה כתבה מה יותר כדאי :s05:. בבקשה לה…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מה הייתרון של הרזולוציה הזו (שעד עכשיו הייתה במסכי 24) על הרזולוציה הרגילה במסכי 22 1680x1050 ???

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד! אני בהתלבטות בינו לבין U2713HM בגלל המחסור ב IPS ולדעתי רק צפייה בו במציאות תעזור. בתודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.