עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by romzzz,

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736277 איך הוא אני חייב תשובה אני רוצה להזמין עכשיו יש הצעות החל מ555 שקל ואני יקח .....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by epichorus,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי את הVP930 . הכל עבד טוב ויפה עד לפני תקופה קצרה כאשר המסך החל לפתע לרצד (מזכיר את התמונה שרואים כאשר מסריטים מסך טלוויזיה). כאשר חיברתי מסך CRT לאותו המחשב ולאותה יציאת VGA (אך עם כבל אחר) רואים רגיל. לקחתי את המסך לאומניטק שלאחר בדיקה אמרו שהוא תקין וכמו כן בדקתי אצלם במעבדה את המסך עם כבל הVGA שלי ואכן היה תקין. מה לפי דעתכם הבעיה ? המסך ? אחד מהכבלים ? הכרטיס מסך ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Danniel,

מטרה: לימודים ומשחקים, אם אפשר קעור, והכי חשוב הכי (או הכי פחות מזיק) בריא לעיניים של הילדים, כרטיס מסך 1060/1070 (יש 2 מחשבים), תקציב 1000-1200

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אני חושב לקנות מסך מחשב ips ביחס של 21:9 ורזולוצייה של 1440*3440 ורציתי לשאול: בדרך כלל הAero Snap for Side-by-Side בwindows מיועד ל2*2 חלונות, האם ניתן לשנות זאת ל2*3? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק שניתן ללחוץ ימני על שורת המשימות וshow windows side-by-side. עד כמה מסך קעור עדיף על מסך רגיל וכמה שווה להוסיף בשביל זה? האם ברזולוצייה הזו ובגודל 34 אצטרך לשנות את הdpi? כרגע אני משתמש ב3 מסכים, 1- 1050*1680 ו-2 של 5/4 1024*1280 אני חושב להשאיר רק את המסך ברחב בנוסף לחדש, האם תיווצר איזשהי בעיה כתוצאה מההבדל ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים). זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה? (לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by infrequent,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך בתקציב סביב ה-800 ש"ח (חריגה עד 100 ש"ח) כרגע למחשב שלי מחוברים 3 מסכים: DELL P2414H 24" בחיבור DP. מסך ראשי DELL U2312HM 23" בחיבור DVI. מרחיב ימינה טלוויזיה 50 אינץ שמתחברת ב HDMI. משכפלת את המסך הראשי כולם מחוברים לGTX770 ברזולוציה 1920x1080 כרגע אני עובד עם שני מסכים ואני מעוניין להשלים את הסט ל-3, יש לי חיבור פנוי אחד של DVI בכרטיס מסך. המסך מיועד בעיקר לעוד שטח תצוגה ועבודה (לא משהו גרפי, תכנות בעיקר חלונות דפדפן וכו') ה-P2414H הוא העיקרי ויהיה באמצע והחדש ירחיב שמאלה. אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב שיהיה בגודל 23" ~ 24" (עדיף 24), שיהיה נוח לקרוא ממנו ולעבוד איתו, כמובן ברזולוציה 1080p. בכללי, רציתי לשאול איך הכרטיס מסך יסתדר ואם עלולו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שימושים עיקריים : לראות סרטים , שיראה סרטים באיכות טובה משחקים , שלא יהיה מריחות במשחקים גלישה באינטרנט, שהטקסט באינטרנט יהיה חד עכשיו אני יודע שיש את כל הקטע של הפאנלים וזה ואני לא מבין כלכך בזה... הייתי רוצה לדעת אם פאנן TN יעמוד בדרישות שרשמתי למטה ואם לא אז איזה פאנל הכי מתאים לדרישות. המחיר שאני מחפש לא ממש גבוה בערך 1500-1600 לא יותר מזה תודה רבה רבה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני יודע שכבר שאלו פה, וקראתי הכל + עוד חומר באינטרנט ואני פשוט לא מצליח לבחור מסך לעצמי... התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אני מעדיף מסך של VIEWSONIC - גודל 17 מספיק לי בהחלט. היעד הוא ביתי (עבודות ואינטרנט ואופיס), אבל גם למשחקים וסרטים! אשמח לקבל המלצות + אתרים עם המלצות וכו'... תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך: [br]פורסם בתאריך: 28.12.2008 בשעה 23:50:59יש מישהו שיכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by schumih,

אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. פשוט ראיתי את המחיר הנמוך הזה בKSP ואני קצת תמה לגביו... אם אפשר חוות דעת על המסך הזה אשמח מאוד. תודה רבה לכם הצלתם אותי הרבה פעמים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים מה שלומכם?? אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך מחשב (מקריאה שלי פה בפורום הבנתי LED\ LCD לא כזה משנה אלה הפאנל והאיכות) איכותי, שמתאים למשחקי מחשב FPS בעיקר ושלא יעלה מעל ל-800 ש'ח(לא יהרוג אף אחד אם יחרוג טיפה ). תודה מראש לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Hasamba,

יש מבצע בשקם אלקטריק, על כל קנייה של אחד המסכים הנל מקבלים גם DVD נייד, השאלה היא איזה מהם עדיף, הסמסונג קצת מפחיד אותי כי הוא רחב, אני לא רואה סרטים במחשב (יש מדיה סנטר) וכמעט לא משחק, רק עבודה ואינטרנט. האם גלישה ועבודה רגילה יראו טוב יותר במסך רחב מבמסך רגיל? תשובות מהירות יתקבלו בברכה, אני מתכנן לקנות היום תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by soler37,

שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני רוצה בקרוב לקנות מסך חדש בגודל 20-24 אינץ (עדיין לא בטוח בקשר לגודל) הלכתי להרבה חנויות מחשבים OFICE DEPOT שקם אלקטריק וכל המסכים שראיתי שם היו פשוטים לא יותר ממסכי TN 22 שעולים 1000 ש''ח אני רוצה לראות מסכים מסוג פאנל S-IPS בתצוגה.זה בכלל אפשרי? אני לא רוצה ללכת על קניה עיוורת לקחת הימור אם המסך באמת טוב כמו שאומרים. חשבתי לקנות את ה-DELL ULTRASHARP 24 אינץ עם פאנל IPS יש מקום שאוכל לראות אותו בפעולה כמו משחקים סרטים ורקעים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by אחד שיודע,

שלום יש לי מסך מחשב של AOC מדגם 2219vwa הוא עומד על סטנד שמגביה אותו מהשולחן ב-6 סנטימטרים, ואני חייב להנמיך אותו. רציתי לדעת, האם אני יכול לקנות מעמד שונה למסך. האם ניתן לתלות אותו בצורה שונה ? האם אני יכול להזמין "חלקי חילוף" מ - AOC ? וגם אשמח לדעת אם המעמדים הם סטנדרטים ואני יכול פשוט להוציא ע"י הברגים את המעמד למסך ולשים מעמד אחר ? אשמח לקבל תשובה בתודה רבה !

20. Started by Fighter,

2350 שקלים בKSP 22 אינץ' http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 אבל לא מצאתי אם הוא 6 ביט או 8 ביט

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by יוסףש,

כרגע בדקתי את הרזולוציית מסך וראיתי שזה על 1920 על 1080 ולא על 1440P ,איך זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. החלטתי לקנות מסך חדש בגודל 22".. אז ככה, התקציב שלי הוא 1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג, ועוד דבר מאוד חשוב שהמסך נתלה על הקיר מולי, לכן אני מתלבט בין שני דגמים עם תקן VESA (ניתן לתלייה). Samsung 2253BW vs Asus VW224U אני ממש מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל ואיני יודע מה לקחת.. מבחינת צבעים אני יודע שהאסוס יותר טוב.. (ד"א זה הדגם החדש מעדיף אותו על פני 222U שפחות יפה). שני המסכים הנ"ל די יפים בעייני ויכול להיות שגם קצת זהים בנתונים אבל מכמה בחינות הבנתי שהאסוס הוא הטוב מבינהם.. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא. ועוד שאלה קטנה, שני המסכים הנ"ל עם אותה רזולוציה.. הרזולוציה הנ"ל תספיק לכרטיס מסך שברשותי?, Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אין צורך ב1…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by benz89,

אני קונה מחשב חדש וקיבלתי הצעות מחיר וכל אחת כוללת מסך אחר. רציתי לדעת מה מהם עדיף או יותר טוב למרות של משחקים וצפייה בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by motogt,

מה עדיף לקנות מסך 4ms בשיטה gtg או מסך 8ms בשיטה רגילה? מדובר ב LG L1752TQ LG L1752T LG 1732Q למי שיש משהו נוסף להציע בברכה. חובה DVI ועדיף LG

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים