מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב 23" שנועד בעיקר למשחקי מחשב, 1920X1080, בסביבות ה-1,000 ש"ח. יכולה להיות חריגה אם יש משהו ממש טוב. תודה (:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עיקר השימוש שלי הוא משחקים וצפיה בסרטים בד"כ אני מזמין מסכים של דל מדגמי U ואני מאוד מרוצה אבל אני משדרג את המחשב ורוכש כרטיס 1060 ורציתי להזמין מסך DELL P2714H הבנתי שיש לו פנל IPS והוא יחסית זול לגודלו ואיכותו האם מומלץ ? האם יש לו חסרונות ? (מסך 27 אינץ אחר של דל עולה בסביבות 2000 - וזה עולה כ 1600 )
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! לאחרונה שקלתי קניית מסך מבוסס IPS ולאחר שגיליתי שמבחינת היחס שבין עלות המסך לשטח העבודה, עדיף לקנות זוג 23' Dell U2312HM במקום אחד של 24'/27'. המסכים עתידים להתחבר לכרטיס מסך GTX260, מחשב עם זכרון 4GB ומעבד Q9550. רציתי לדעת האם אוכל לקבל איכות תמונה מירבית בשימושי מולטימדיה HD ועבודה משרדית/תכנות/אינטרנט? ומה לגבי משחקים? יש על מה לדבר, או שמא אאלץ לשחק על מסך אחד בלבד? אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך ועצות לשיפורים של המחשב לצורך התאמה למערך המסכים. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצאתי מעט מבולבל מכל המידע שניסיתי לאסוף פה, לכן אשאל כמה שאלות ואשמח לתשובתכם: 1) בתקציב של עד 2000 ש"ח מהו המסך הטוב ביותר לצפיה בסרטים ולקריאת טקסט!! 2) האם לשימושים אלו עדיף מסך רגיל או רחב? 3) שאלת הבן השלישי בהגדה ???: האם כשינם שתי חיבורים - אנלוגי ודיגיטלי יש להשתמש באחד מהם או שיש תועלת משימוש בשניהם? 4) אין לי נסיון כלל עם מסכי LCD, אבל קבלתי לבדיקה מסך LG L1970HR וכשניסיתי לראות איתו סרט, היה משהו לא חלק בתמונה! קשה לי להגדיר, מעין טשטוש. הדבר בלט בקטעים בהם הצבעים היו כהים מאוד ובמיוחד בשחור - היו מעין כתמים כחולים! ממה זה נובע? ומהו המסך איתו לא 'אחווה' מראות כאלו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים. הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. ( = דימוי נחמד למצב) התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ. יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי? כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי מעוניין למכור שני מסכים ומעוניין לדעת מה השווי/עצתכם בתמחור אחד DELL U2713HTM בן כמה שנים, מצב מעולה, אך ללא הסטנד לתלייה בלבד השני ASUS XG258Q בן חצי שנה עדיין באחריות, מצ"ב מעולה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מסך מחשב ips ביחס של 21:9 ורזולוצייה של 1440*3440 ורציתי לשאול: בדרך כלל הAero Snap for Side-by-Side בwindows מיועד ל2*2 חלונות, האם ניתן לשנות זאת ל2*3? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק שניתן ללחוץ ימני על שורת המשימות וshow windows side-by-side. עד כמה מסך קעור עדיף על מסך רגיל וכמה שווה להוסיף בשביל זה? האם ברזולוצייה הזו ובגודל 34 אצטרך לשנות את הdpi? כרגע אני משתמש ב3 מסכים, 1- 1050*1680 ו-2 של 5/4 1024*1280 אני חושב להשאיר רק את המסך ברחב בנוסף לחדש, האם תיווצר איזשהי בעיה כתוצאה מההבדל ברזולוציה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 22-24 אינץ רחב, עם חיבור hdmi ו vga. בגדול לא צריך רמקולים במסך, ואני לא צריך יכולת שינוי גובה או זוית (למרות שאם זה יבוא עם מסך אז אין לי תלונות ). כרגע יש לי בבית את המסך הזה : dell u2311hb שכרגע הוא מתכוון בזוית , אין לו חיבור hd , אבל הוא תומך ברזולוציות של full hd. ***עריכה*** הסתכלתי קצת באינטרנט, מה דעתכם על המסך - E2241T LG...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בנושא פליטת קרינה ממכשירי חשמל שונים, לפי מה שהבנתי פליטת הקרינה ממסכי LCD היא זניחה לעומת מסכי CRT שנחשבים הרבה יותר מזיקים, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה? והאם מדובר אך ורק במסכי ה-LCD החדשים או שגם בישנים יותר כי המסך שלי בן 5-6 שנים כבר ( MAG 12ms ). בכל אופן, העניין קצת הלחיץ אותי והחלטתי לקנות מסך LCD חדש, זול, ושיפלוט כמה שפחות קרינה. אין לי שמץ של מושג לגבי שוק המסכים כי אף פעם לא התעניינתי אז אשמח אם אחד מהתותחים כאן ימליץ לי על מסך טוב, כשהדרישה היא קודם כל שיהיה טוב למשחקים עם קצב רענון סביר ו-input lag נמוך עד כמה שאפשר ( וכמובן הקטע של הקרינה אם קיימת בכלל אינדקציה על כמות הקרינה שכל מסך פולט ), יותר גרוע מהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שחבר שלי עבד קשה והשיג את הכסף אז הוא רוצה לקנות בזה מסך LCD הוא רואה המון סרטים במחשב והוא אמר שאפשר אפילו לחרוג עד 1100 .. אני יודע שזה לא תקציב גדול אבל תנסו לתת לי את המסכים הכי משתלמים. יכול להיות אפילו שהוא יקנה ממכרז אז אולי תתנו גם מסכים שחורגים מעט מהתקציב ומשתלמים (מי יודע אולי נשיג אותם במכרז ב- 1000 ש"ח) תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 23:46:50 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=489935איך המסך הזה .. אבל הוא חורג קצת מהתקציב יש לכם הצעות כלשהן? למסכים אחרים? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספויילר אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינצ' לשימוש כללי כגון לימודים וצפיה ביוטוב מעוניין בפנל איכותי ככל שאפשר עם דיוק צבעים סביר מחיר:עד 700 עם עדיפות לפחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-