עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by marlboro,

יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אני זקוק למסך לחדר של הבן שלי שישמש (אם אפשר כמובן) לבאים : 1. מחשב - עיקר השימוש הוא אינטרנט, Word, קצת משחקים (FIFA, NFS, PES וכו') 2. XBOX360 3. תחליף טלוויזיה (היום 20 אינץ פשוטה) רוצה להשקיע כאמור עד 1500-1600. השילוב הוא בשביל לחסוך מקום בחדר ולהיפטר מהטלווזיה (מחוברת ל- Yes) מאוד מעריך את העזרה !

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by Thekingtom1992,

שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by EAD,

שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ElemenTal,

מי מבין שלושת המסכים האלה הכי טוב: (להכל, ודגש על משחקים - ריענון מהיר וללא מריחות) MW221U VW222U VW222S אני לא מזכיר את ה MW221C כי הוא יקר מדי שבילי. ואם אתם יכולים אז תפרטו - מה יש/אין לכל מסך לאומת אחר ומה יש/אין לכל המסכים לאומת ה MW221C שאני יודע שהוא מומלץ וטוב אז יענו מה הופך אותם לפחות טובים ממנו. תודה ענקים לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by devek,

יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by clubnet1,

היי חברים עד היום היה לי את המסך : סמסונג 22 אינץ , דגם : 2253BW הוא פשוט הפסיק לעבוד.. תאמת שירת אותי נאמנה.. בכל אופן רציתי מסך גם כן של "סמסונג" אפשר LED או LCD אם יש דגם דומה לשלי יהיה סבבה..ואם אין אז משהו דומה! זהו אשמח מאוד להמלצות מה לרכוש.. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני מתלבט בין שני המסכים האלה... הצרכים שלי יהיו למשחקים וסרטים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף ואם יש מסך אחר יותר טוב באותו סדר גודל מחיר אני אשמח לדעת. המסך יהיה על כרטיס מסך GTX260 התקציב שלי הוא 1100 +/-.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  11. אז ככה לאחר המלצות בפורום קניתי את המסך 971P של סמסונג. מסך מעולה להכל פרט למשחקים.. רואים מעולה במשחקים עד הרגע שבוא מזיזים את העכבר בג"נרלס או מוסרים מסירות ארוכות בפיפא. ואז רואים איזה צריבה רצינית במסך שהורגת לכם את העינים . ככה שכל מי שחושב על המסך הזה לצורך משחק שיוותר. עיקרון מחר אני מדבר עם החברה על ההחזרה של המסך כי הם הבטיחו שהוא יהיה טוב למשחקים. קניתי מרואים עולם ,נראים אחלה חברה. בקיצור אני צריך מסך אחר 19 לא משנה לי רחב או לא. שתהיה בו חדות בערך כמו הסמסונג או יותר טובה ושיהיה מעולה למשחקים עם פאנל איכותי. כמובן שאני אצטרך אותו ללימודים בעוד שנה וחצי ככה אז שיהיה טוב לטווח ארוך.. טווח המחירים עד 1900 . ומה דעתכם על המסך : NEC LCD MultiSync 19" 1970NXP

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  12. היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Liran3331,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 זה נכנס לי בידיוק בתקציב.... זה מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by eldadAF,

זה נושא שאני ממש חלש בו, אני רוצה לקנות מסך מחשב לגיימינג נטו עד 1600 שח,יש איזה מסך טוב להמלצה?20 עד 24 " ובעתיד לקנות עוד 2 מסכים נוספים מאותו סוג,עדיפות לפנל דק כדי לחבר את שלושתם בעתיד תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ב 10,000 ~ עם מסך... אשמח לקבל המלצות על מסכים 21''+ --למשחקים בלבד-- **עדיף לא WIDE** תודה מראש :

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  16. אהלן.. כפי שמרמזת הכותרת, יש ברשותי מסך VP930-3 של VIEWSONIC שנקנה לפני כשנה וחצי מTMS.. המסך עצמו נהדר, מתעלה בהרבה על כל המסכים שאני רואה אצל אחרים, אבל לאחרונה אני צופה ביותר ויותר סרטים וסדרות והצורה של המסך מפריעה לי, החלטתי למכור אותו ולקנות מסך רחב ויותר גדול, המצב שלו סבבה. בכמה כסף אפשר לדעתכם למכור אותו? האם אתם חושבים שמסך כזה יימכר? תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by SerpentMage,

רוב המקורות שעוסקים ב LCD בד"כ לא עדכניים מספיק, אמינים ככל שיהיו. ובכן, האתר הבא: http://lcdresource.com/ מתעדכן בסדירות, מצויין, וכולל מידע נרחב לגבי מסכי LCD, וממנו קישור לדיון הבא ב Anandtech: (האתר lcdresource נפתח, אפשר לומר, בעקבות הת'רד המרשים הזה) http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344 שימו לב לכך שמעבר לאינפורמטיביות המצויינת בקישור השני, יש בו (תגללו עוד קצת למטה) את מה שרבים מחברי הפורום כאן רצו - רשימה מגוונת של מסכי LCD מומלצים לשימושים שונים, במחירים שונים לגדלים 19 - 20 אינטש, והכי חשוב - כל הפרטים, כולל רשימת המסכים הנ"ל, מתעדכנים באופן סדיר. תהנו חשוב לציין שחברי הפורום הזה ויוצרי האתר מגלים סובלנות קטנה מאוד עד …

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  18. אני די מתלבט, מסכי 24 נראים לי מאוד איכותים בכך שמאפשרים HD ורזולציה גבוהה וכו' השאלה היא מבחינת נוחות של אנשים שיש את זה בבעלותם, האם זה נוח לצפיה? האם לא גדול מידי? האם יושב טוב בחדר מחשב? פשוט כרגע יש לי מסך 19 דק, ולעבור ל24 נראה קפיצה גדולה, השאלה האם זה שווה את זה לא מבחינת העלות, אלא מבחינת האיכות והנאה מן התצוגה (האם זה לא גדול מידי) תודה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by natan805,

שניהם באותו מחר ההבנקיו עם 6 ms וה aoc עם 8ms מה עדיף לקנות? תציעו לי רק את אחד מהשניים ולא אחרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by j,

יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כנראה אנחנו נקנה מ- KSP. המחשב ישמש למשחקים,סרטים,אינטרנט וכל מה שילד בן 13 עושה. כדאי שתהיה לו גם אמינות\אחריות טובה. ראיתי שיש להם שם מסכי Chi-Mei במחירים נורא מצחיקים, האיכות היא בהתאם? הצעתי להורים שלי שיקנו לו את ה- Dell2007FWP או FP אבל המחיר נראה להם מוגזם מדי. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by ronik56,

אני מחפש מסך 27 או 32 אינץ', הכי חשובה לי איכות התמונה בסרטים/סדרות, אחר כך עבודה משרדית/גלישה במשך לא מעט זמן ביום ובסוף גיימינג (אני אשחק על 60FPS@1080P גם אם מדובר במסך 144 ו-4K). אני תמיד נוטה ל-IPS, אבל אני כן אוהב לצפות בחדר חשוך ולמרות שעד היום לא ממש הפריע לי, הרבה מדברים על הניגודיות והעדיפות של VA בחדרים שחורים. מצד שני אני מבין שאני מקריב קצת מאיכות התמונה, אז קצת מתלבט. התקציב בין 2000 ל-3000, אם יש משהו קצת מעל 3000 שיהיה הבדל רציני אני מוכן להוסיף. הדילמה העיקרית שלי היא כמה מהותי יהיה ההבדל בין המסך הנוכחי שלי (Dell P2314H, פאנל IPS ו-1080p) לבין מסך חדש. מהרושם שאני מקבל לא נראה שהיו שיפורים מהותיים מדי במסכים בשנים האחרונות, כל דור נראה שיש שיפו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by zoyaniv,

היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  24. ישנו את מסך הlg דגם L1953TR ויש את הסמסונג 19 אינץ' גם כן 931BW שני המסכים עומדים על המחיר של 1000 -1100 ש"ח מה נראה לכם שכדאי לי לרכוש או שיש לכם אופציה אחרת מעניינת בשבילי?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by bneli,

יש ברשותי את המסך הזה :Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB ורציתי לדעת מה האיכות שלו... כאילו עם אני רואה נגיד סרט HD אז הוא תומך? (מחובר כרגע על DVI) האם DVI מוציא HD? פשוט זה המסך היחיד שהצלחתי למצוא שהו מרובע (3X4) ולא מסך רחב פשוט קניתי אותו ממשהו שיש לו חנות מחשבים והוא החליף את כל המסכים בתצוגה לרחבים... אם תוכלו לתת לי פרטים קצת זה יעזור בתודה אלי. נ.ב. :שבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.