מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אז אחרי למידה ונבירה אחר אינספור מידע וביקורות, אני די מתלבט בין שלושה מסכי מחשב חדשים. השימוש העיקרי הוא משחקים, אינטרנט וסרטים. שום עבודות גרפיות או משהו בסגנון. רק אומר שאני לא רוצה מסך גדול יותר מ- 24 אינץ' בגלל חוסר מקום ותכלית. התקציב בתחום הסביר. אופציה הראשונה שהיא די המומלצת כאן זה: Dell U2414h. אופציה שניה זה ללכת על מסך TN ולהשקיע קצת ב- BenQ XL2430T. אני לא שחקן מקצועי/תחרותי אבל כן משחק במשחקי אסטרטגיה ויריות, וקראתי ב- tomshardware שמבחינת איכות צבע, הוא לא נופל ממסך IPS (הבעיה היא רק הזוויות צפיה, שאין לי בעיה מאחר ואני יושב ישירות מול המסך). יש הרבה שטוענים ש 144hz זה הבדל מהותי, ומסך ברמה גבוהה שכזה אולי שווה ההשקעה? אופציה שלישית ששמתי לב…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין לי כוח כבר לחכות ל דל 2408 ראיתי את המסך הזה ראית שיש גם שתי גירסות TN\SPVA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=10710 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589636 משהו מכיר יודע ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אמור להיות ממש קל, אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה. למשל אני רואה סרטון באינטרנט, ואחרי 5 דקות המסך שלי פותח את השומר מסך, כאילו אין שום פעילות. איך אני מבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מבחינת רזולוציות ושאר סוגיות התמיכה. אין לי כוונה לשחק משחקים. המסך לסרטים ועבודה משרדית בלבד.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך חדש. ראיתי שיש הרבה דיבורים על ה DELL2209WA, אבל לא ברור לי מה היתרון הגדול שלו על פני מסכים אחרים. (האם ההבדל בפאנל באמת כל כך משמעותי ? ) הייתי שמח לשמוע דעה בנוגע לכך ולקבל המלצה למסך נוסף מלבד זה במידת האפשר. בתודה מראש לכולם.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, יש לי דילמה בנוגע למסך מחשב. אז ככה אני כרגע עם LCD 17 כרטיס מסך 99 אחוז 9800gtx. רציתי לדעת מה יותר שווה לי.. להשאיר תמסך הזה ולקנות LCD 32 לחדר ולחבר אותו למחשב? או לקנות מסך יותר טוב למחשב ולפי מה שהבנתי הכי טוב לכרטיס הזה זה 20 אינץ' כי ככה הוא יפיק ממנו את מיטב הביצועים. בעיקרון השאלה היא איך יראו משחקים עם הכרטיס הגרפי הזה במסך גדול 32 ?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר לפורום המתאים. עקב מעבר עמדה החלטתי לחסוך במקום על השולחן ולתלות את המסך מחשב על הקיר. המסך שלי הוא LG IPS236V שמאפשר את זה, השאלה היא לגבי הזרוע, אני רוצה זרוע שקרובה כמה שיותר לקיר ושיתיה חזקה ויציבה, הקיר הוא קיר מבטון (ממ"ד) צריכה ליהיות בעיה עם זה? אשמח להמלצה על זרוע שעונה לדרישות, עוד דבר, אין צורך באחת מתכוונת אני צריך שהמסך יהיה מקובע. השאלה השנייה: יש לי מסך טלוויזיה שמחובר למחשב במקביל מסך הראשי בשביל לצפות בתכני מדיה, הבעיה שהוא לא מציג את השוליים של המוצג בו כלומר יש תוכן חסר שלא מוצג. ניסיתי לשחק עם הדרייבר אבל לא מצאתי פתרון לזה, שהייתי עם win7 זה עבד כראוי, וגם אין לי אפשרות ששני הצג…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שנים עם המסך LG FLATRON W2286L והגעתי למצב שאני צריך להסתכל מהזווית שלי המסך בשביל לראות דברים שהם בצבע אפור בהיר (כמו נניח לסמן V בקוביה בהרשמות וכו'). סימן שצריך מסך חדש אני מניח.. אבל... אני לא מבין בזה כלום. לכן אני פה להתייעצות.. המפרט הנוכחי שלי מבוסס על 770GTX ומעבד intel i5 4570. אני יודע שאני מעדיף 1980x1050.. אני משחק בעיקר PUBG ואני לא משחק המון שעות ביום לכן הבנתי שאין לי באמת צורך ב144Hz אלא 60Hz יספיקו.. הבנתי שעדיף מסך שהוא IPS אני מעדיף מסך שאפשר לכוונן.. כלומר אם אשב גבוה ממנו אז אוכל להזיז את המסך שיהיה 110 מעלות במקום 90 נניח.. אין לי תקציב מדויק.. אני פשוט רוצה משהו שיענה על הצרכים שלי. פה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים. מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך syncmaster t200 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים, אך לאחרונה שמתי לך שאני צריך יותר שטח עבודה על המסך ולא כל כך נוח לקרוא ממנו טקסט ובמיוחד קיימת תופעה מוזרה כשאני רואה סרטי HD ומשהו זז מהר אז יש סוג של שובל ככה במעבר בין תמונות. יש לי כרטיס מסך radeon 4770 אם זה משנה. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב לצפייה בסרטי HD והמון כתיבה וקריאת טקסט בתקציב של 2000 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המסך המצוין בכותרת , ובגלל שמאוד קשה למצוא אותו עם פאנל S רציתי לדעת האם ההבדל בין הפאנלים הוא משמעותי? והאם משהו יודע איכן באמת ניתן להשיג את המסך עם פאנל S? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על מסך מסוג זה לשימוש במחשב אישי ואיזה כרטיס מסך מתאים לו
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיזה חברה לקנות, אני לא רוצה לקנות מסך מהתצוגה ואח"כ להתאכזב... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ Samsung27f391fh או P2719H DELL
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני פעם תכננתי לקנות את המסך הזה(DELL 2007WFP) והוא מאוד תואם לדרישות שלי, עם הפאנל S-IPS, ראיתי כאן בדיון שכבר לא מייצרים את המסך הזה,יש מקומות שעדיין אפשר להשיג אותו אולי בארץ? והוא עדיין מסך שנחשב טוב היום? ויש אולי מסך שהוא S-IPS,רחב,20" ומעלה ולא יותר מ2000 ש"ח מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך נועד בעיקר לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. דברים שאני אשמח שיהיו אבל לא חובה: PIVOT וחיבורי טלויזיה (COMPONENT ו COMPOSITE). רשמתי שהם לא חובה כי עבור מסך יותר איכותי אני מוכן להתפשר בסוגיות הללו. תודה רבה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-