עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך הוא Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS http://ksp.co.il/?uin=22772 לוח האם הוא Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=23030 במחשב יש כניסת HDMI, במסך יש יציאת HDMI וגם הגיע איתו כבל HDMI, חיברתי את הכבל למסך, אבל הוא לא מתאים לחיבור ה HDMI שיש במחשב, נראה שהמחבר של החבר עבה יותר. מצ"ב תמורה של הצד שלא מתאים לכניסה בלוח האם. צריך כבל אחר? מתאם לכבל? [ATTACH=CONFIG]6214[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אתמול קיבלתי סוף כל סוף את המסך!!! התרשמות ראשונית מדהים! אין צורך אפילו לגעת בההגדרות הראשוניות שלו הכל מכוון ומכוייל כראוי.איכות תמונה הכי גבוה שיש ומכל זווית שרק מסתכלים עליו. הפעלתי מספר משחקים באחד מהם FIFA09 שמתי לב שהתמונה ממש נמרחת וזה מעצבן את העיניים יש משהו לעשות כנגד זה??? ראיתי את אותה התופעה גם בCRYSIS אבל הרבה הרבה פחות. שאלה נוספת ואני יודע שהיא תעורר כאן הרבה מחלוקות. הרזולוציה המקורית של המסך היא בפועל 1680X1050 הצלחתי וגם כרגע המסך אצלי עובד על רזולוציה של FULL HD 1920X1080.... זאת אחרי שנכנסתי להגדרות הכרטיס מסך ושם סימנתי בהגדרות מסך את האופציה force HD resolutions, ואז ניתנה לי ההאפשרות לשנות את הרזולוציה עד ל 1920X1080... השאלה שלי היא האם תיתכן פג…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ORBIT,

לאחר שהתברר לי שהמסך שלי שבק חיים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456248.0 רצתי לרכוש מסך חדש של דל E2209WA 22 שתי בקשות: 1. עם איזו תוכנה ממולץ לכיול המסך? אשמח ורצוי לקבל המלצות בנושא הכיול. 2. לאחר הרכישה אני חש שאולי מיהרתי מדי ברכישת מסך רחב, הכל נמתח לרוחב. האם ישנה אפשרות לאזן את זה מבלי כל פעם להיכנס לתפריט המסך ולשנות ידנית מ-16:9 ל-4:3 והפוך? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אממ אני מחפש מסך גדול וטוב שיהיה לי טוב לעריכות ובין השאר משחקים ויש לי כבר מסך 17 אינטץ אז אני לא הולך להתפשר על פחות מ20 כי כל כך הרבה כסף בשביל 3 אינטץ' מסכנים לא שווה בכלל! אז ככה שאני מתלבט בין כמה של 22 אינטץ אם למישהו יש הצעה יותר טובה מהרשימה הזאת בהחלט יכול להציע אותו תודה... E228WFP Dell AL2216WAS Acer W2221A Nu Tech XP2211W Mag BP2219FW Mag FP226AFW Proview FP222W Benq אז....? איזה הכי טוב? נ.ב. אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי והכרטיס מסך יהיה ה8800 החדש עם הדיירקט 10.... אם זה משנה...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by eranir,

סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו. לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו. הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות. הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדוב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FlameThrow,

שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חברים אני מת כבר להשיג מסך עם 120HZ בחול זה כבר יצא מזמן אבל בארץ אני לא מוצא..למשהו יש מושג איפה אני יכול להשיג בארץ מסך עם 120HZ רענון?תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

איך אפשר לנקות DELL U2414H בצורה כזו שלא תשאיר סימני ניקוי והמסך ייראה כמו חדש? כמובן שלא יפגע באיכות התמונה ודברים בסגנון. לא ראיתי בחוברת שכתוב.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ShayM,

שלום לכולם, הייתי די נעול על הVS עד היום. אבל יצא לי לראות את הLG הנ"ל אצל מישהו בבית והוא באמת משהו משהו(!) עכשיו אני לא יודע אם לקנות אותו, כי אהבתי אותו מאוד או לקנות את הVS המהולל שמקבל בכל הביקורות 9 וכל היוזר ריוויוז נהדרים - כי לא ראיתי אותו בפעולה. אם מישהו מכיר את המסך ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה רבה שי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Ishay Melcer,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב. התקציב הוא בערך 700-800 ש"ח. אני סטונדט למשתמש לצורכי לימודים ובנוסף המסך הוא מסך לממיר הוט שיש לי בחדר. אני רוצה מסך 24 אינץ' (אם יש מסך טוב במחיר הזה גדול יותר זה עוד יותר טוב...) אשמח להמלצה למסך טוב שעונה לדרישות! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shosh49,

האם זמן תגובה 8MS מורגש? לא מוצאת מקום שאפשר לראות את המסך. וגם האם מישהו יודע מה ההבדל בין המסך ל- P2311H?

13. Started by CrossFireX,

חזרתי הביתה, באתי למחשב אני גולש לי באינטרנט ואני שם לב שהמסך מביא הבהוב כל בערך 4 שניות, וגם הבהירות השתנתה למקסימום, ניסיתי להוציא מהחשמל, את הכבל DVI הגדרות הכול לא עוזר. ועוד דבר הוא כשניסיתי לשנות את הבהירות הכפתור של ה - Menu של המסך נתקע כזה, לא פיזית אלא צריך ללחוץ עליו מלא פעמים והוא נתקע באיזה חלון בהגדרות וכ'... עצות ? ועוד דבר - כנראה שאני אצטרך להתחדש במסך חדש, יש לי בעיה אחת, אני רגיל ל - 16:10 .. (1920x1200) והמסך "24 של Dell שתומך ברז' הזאת עולה 2200 שקל שזה הרבה בשבילי .. יש חלופה למסך הנ"ל מבחינת הרז' ? (חוץ מ - http://tms.co.il/product/10396 כי הוא לא נראה לי משו ..) ועוד דבר, במידה ואני אתפשר על "23 1920x1080, על איזה Dell ללכת ? http://tms.co.il/produ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, יש לי את ה DELL 2407 WFP, והאמת הבעיה היחידה שלי איתו היא שהפיקסלים קטנים מדי. למרות איכותו, יותר נוח לי לעבור עם מסף 19' עם פאנל TN בגלל שהפיקסלים שם גדולים יותר. ניסיתי כל מני תצורות להגדלת הגופנים: - הגדלת ה DPI ל 120 - פשוט כל השאר נראה זוועה! אין שום פרופורציה - הגדלת הפונטים של WINDOWS (כלומר בDISPLAY PROPERTIES, ואז ב APPEARANCES בחרתי ב LARGE FONTS), אך זה מגדיל רק חלק קטן מהפונטים של WINDOWS, ולא את הרוב. - שינוי הרזולציה מה NATIVE של ה 1920 על 1200 נראה גרוע בכלל, וכמובן לא הגיוני. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? אני כבר ממש קרוב להחליף את המסך לקטן יותר בעל רזולוציה נמוכה, אך בעל פיקסלים גדולים רק בגלל הבעיה הזו..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by d800,

אהלן חברים אני מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אני רואה שיש הבדלי מחיר בין המסכים, האם ההבדלי מחיר מוצדקים? אין לי בעיה להוסיף את ה 350 ש"ח עבור הdell אם הוא באמת שווה את זה. מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם שני המסכים הללו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by afe123,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפש מסך מחשב 22' או 23' כאשר אם המחיר יאפשר זאת אעדיף 23'. השימושים שלי מעבר לשימושים הרגילים הם הרבה קריאה של מאמרים, מחקרים ועיתונים באינטרנט כמו גם הרבה צפייה בווידאו של שיעורים מוקלטים והרבה סרטים . אני עובד הרבה עם המחשב במסגרת הלימודים והרבה שעות. המליצו לי על מסכים עם פאנל IPS שהם נוחים יותר לעיניים בשימוש ממושך במחשב. במהלך החיפושים נתקלתי בשלושת המסכים הבאים שעומדים בתקציב שלי קצת יותר מ- 700 ₪. הראשון LG 22EA53T שעולה 700 ₪ מותג ידוע שנראה טוב על הנייר ויש עליו ביקורות טובות בסך הכל אבל הוא 22'. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22980412 השני MAG H2402 שעולה 700 ₪ אבל לא מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? ‏2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen‎ או ‏2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen‎ מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אני אשמח שמי שיש לו את הצג Dell 2407WFP-HC יגיד לי עם אילו הגדרות תצוגה הוא עובד (קיבלתי את הצג אתמול ואין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם כל ההגדרות...). אם אני זוכר נכון דובר על זה שערכים של אדום-86, ירוק-85, כחול-84 אמורות להפחית את הגוסטינג. מה בקשר לבהירות וכו'? האם יש ערך מומלץ? ומה בקשר למצבי התמונה? מה הם משנים בכלל? (אם אני זוכר נכון יש מצב gaming, מצב desktop ועוד משהו - בדגמים אחרים אני יודע שזה איכשהו השפיע על בנדינג - מה עם הדגם הזה?) תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו. האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר? כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN. מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by קובי 1980,

היי,אספתי אתמול את המסך המושמץ פה,ה 226bw של סמסונג.רציתי רק לשתף אתכם בהתרשמות שלי עליו.חשבתי לכתוב סקירה אבל לא יהיה בה צורך ככל הנראה. ובכן המסך הזה פשוט עצום מבחינת גודלו ועם זאת התרגלתי אליו מאוד מהר (הופתעתי מכך שיש המון אתרים שתומכים בWD). הייתה לי בעיה מסויימת עם powerdvd בצפייה בסרטים אבל עם שאר התוכנות אין שום בעיה.ואני עובד על העניין הזה, הסרטים עצמם אכן לא ממש פסגת האיכות (ה17'' הישן הציג בצורה קצת טובה יותר) אך הגודל מפצה על האיכות.בצפייה בסרטי dvd אין שום בעיה והתמונה טובה מאוד. ניסיתי להריץ מס' משחקים על ההגדרות הגבוהות שלהם והתוצאה לא איכזבה אותו,שום מריחה ושום נעליים תמונה מעולה.ואני עוד עם כ.מסך סטנדרטי יחסית. אני חוזר על משהו שכבר אמתרי לא פעם,נכון זהו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dlivneh,

אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן , אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1200 אפשרות לחריגה קלה ... מטרות המסך הם לחבר אליו לפטופ מטרת תחנת עגינה ועבוד נוחה יותר ולחבר אליו PS4 . חשוב שיהיה לו חיבור HDMI והוא יוכל להציג בצורה איכותית משחקי מחשב/PS4 תודה רבה לממליצים .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים