עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן חבר'ה! לאחרונה שקלתי קניית מסך מבוסס IPS ולאחר שגיליתי שמבחינת היחס שבין עלות המסך לשטח העבודה, עדיף לקנות זוג 23' Dell U2312HM במקום אחד של 24'/27'. המסכים עתידים להתחבר לכרטיס מסך GTX260, מחשב עם זכרון 4GB ומעבד Q9550. רציתי לדעת האם אוכל לקבל איכות תמונה מירבית בשימושי מולטימדיה HD ועבודה משרדית/תכנות/אינטרנט? ומה לגבי משחקים? יש על מה לדבר, או שמא אאלץ לשחק על מסך אחד בלבד? אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך ועצות לשיפורים של המחשב לצורך התאמה למערך המסכים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by roma,

קניתי היום את המסך הנ"ל, אמא שלי בדקה פיקסלים מתים בחנות ולא היה, אבל היא לא בדקה צבע שחור אלא רק RGB. בבית הרצתי את הDEAD PIXEL BUDDY וגיליתי שרק בשחור פיקסל אחד לא פועל. בשאר הצבעים הוא עובד. רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר.. ואיך מטפלים בזה מבחינת אחריות? ד"א החנות שממנה קניתי היא KSP.[br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:26:39 -הקפצה-זה ממש חשוב לי, אני רוצה לדעת אם הפיקסל הזה שלא מאיר בשחור ועפור כהה(כלומר נקודה לבנה), לאחר זמן מה פשוט יכבה ואני יראה אותו גם בגוונים בהירים כנקודה שחורה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eladrevach,

המסך התלת מימד החדש של lg באמזון http://www.amazon.com/LG-W2363D-PF-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B0043D2OEA/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 ואת המוצר הזה כן שולחים לארץ... תנסו ותיראו בארץ בכל מקום רוצים עליו 2200 פה 400 דולר ועוד משלוח של משהו כמו 50 דולר ביחד יוצא משהו כמו 1600 שקל חסכתם 600 שקל מישתלם... אני כנראה מזמין נישארו 3

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by wta,

המסך הוא AH778 Mag השאלה היא האם מסכים זה דבר שקונים יד שניה... מציעים לי אותו ב130 ש"ח, והוא עולה ברגיל 520, האם יש סיבה לחשוד, או ששוק הCRT ירד ממש? מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי איפה לשאול.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by אברהם שביב,

שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).

7. שלום, היום שידרגתי את המחשב של אמא שלי. המפרט (שמשנה): לוח אם של גיגהבייט GA-MA69VM-S2 . http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 מסך CMV T39D 20.1" המסך מחובר עם חיבור 15פינים ללוח. (אין יציאת DVI במובנה) התקנתי את גרסה 7.10 (העדכנית ביותר) של הדרייברים של ATI\AMD. הבעיה- אני לא מצליח לקבוע רז' נכונה למסך. (הנתונים שלו אינם מזוהים ע"י הכרטיס מכיוון שהוא לא מחובר בחיבור DVI) האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (ולא, לא לקנות כרטיס לא מובנה)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by callmeshay,

תקציב - 2,000 שקלים( ל2 המסכים ז"א 1,000 לכל אחד אפשרות חריגה קטנטנה אם זה באמת משפר ועוזר) המחשב הינו מחשב נייד מסוג Lenovo Ideapad Y50 70 קישור למפרט: https://www.amazon.com/Lenovo-Y50-Laptop-Computer-Generation/dp/B00KD5DUR2 בבקשה שימו לב איזה חיבורים יש כי אין לי מושג איך עושים חיבור 2 מסכים למחשב ניד( אשמח להסבר בנוסף איך לעשות זאת ) קצת פרטים חשובים של המחשב הנייד שברשותי לבחירת המסכים : 15.6" Full HD LED Backlit Anti-Glare Display (1920x1080) NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Graphics Card / Intel Dual Band Wireless-AC 3160 המחשב יהיה למטרות משרד ביתיות בעיקר: 85% תכנות, 15% גלישה באינטרנט. אני חושב ש 22-24 אינץ מספיק מאח…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. BLUESONIC דגם 1920D הדגם הנ'ל עולה בסביבות 1700 שקל ויש מלא מכרזים שאפשר להשיג אותו ב1200 שזה פרון קל למי שאין כסף ל19 אינ'צ טובים יותר השאלה פה האם הוא יהיה שווה את הכסף? על הנייר יש לו 3 שנים אחריות dvi 8 ms ניגודיות 600... אמור להיות מסך סביר אבל לא מתאתי שום ביקורת עליו... מישהו יכול להמליץ לי עליו לטובה או לרעה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אממ אני מחפש מסך גדול וטוב שיהיה לי טוב לעריכות ובין השאר משחקים ויש לי כבר מסך 17 אינטץ אז אני לא הולך להתפשר על פחות מ20 כי כל כך הרבה כסף בשביל 3 אינטץ' מסכנים לא שווה בכלל! אז ככה שאני מתלבט בין כמה של 22 אינטץ אם למישהו יש הצעה יותר טובה מהרשימה הזאת בהחלט יכול להציע אותו תודה... E228WFP Dell AL2216WAS Acer W2221A Nu Tech XP2211W Mag BP2219FW Mag FP226AFW Proview FP222W Benq אז....? איזה הכי טוב? נ.ב. אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי והכרטיס מסך יהיה ה8800 החדש עם הדיירקט 10.... אם זה משנה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש המלצות? שימושים עיקריים? תכנות, אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות וקצת משחקים ברמה של FIFA ו-PES, קצת עריכת סרטונים ביתיים וקצת פוטושופ (כתחביב, לא מקצועי במיוחד) רצוי מאוד: רזולוציה טבעית 1920x1080. הבנתי שעדיף להתרחק מפאנל TN, האם יש משהו בתקציב הזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jingel,

חברים יקרים רכשתי לפני שבוע בערך את המסך האמור לצערי בכל רזולוציה כולל הטיבעית של המסך ( 1680X1050) - פשוט קשה לי ליצפות בו לאורך זמן ( אפילו 3 דקות ) - העיניים שלי שורפות ופשוט לא נוח מה עושים ? מחזירים אותו ? - הבעיה אצלי ? - אובד עצות ומחכה לעזרתכם נ.ב - אם מישהו הצליח לכייל אותו כמו שצריך - אשמח לקבל את הפרמטרים של הכיול מחכה ומצפה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kalimero1234,

כמה להגדיר Brightness ו Contrast במסך 2209WA? יש משהו מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by azaz,

אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Super Sonic,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.

16. Started by ofer40,

היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש

17. Started by eviatar28,

Dell משחררת כל שנה דגמים חדשים של מסכים, אולי מישהו יודע מתי הם ישחררו דגמים חדשים מסדרת u? כאילו כמו זה: 2013- u2413 2014- u2414 2015- u2415 הu כאילו מסמן את הסדרה ואחריו גודל המסך ואחרי זה שנת יציאה... אז למישהו יש מושג מתי u2416 יצא (ואולי יגיע לישראל)? (כן אני יודע ש 2016 עוד לא הגיעה אבל כאילו אם זה תחילת שנה או חודש אפילו...)

18. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים ולסרטים ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PF כדאי 27 ?

21. Started by ronte,

שלום, אני מחפש מסך בסביבות ה1000 ש"ח. הוא מיועד בעיקר לאדם העובד עבודה ממושכת מול מחשב בקריאת וכתיבת מסמכים, תכנות וקצת סרטונים אונליין. הייתי רוצה לקבל את הגודל המקסימלי האפשרי של מסך איכותי בתקציב הזה. מבדיקה קצרה ראיתי שיש מסכים של DELL בגודל 23.8'' סביב ה-1K ואילו 24'' סביב ה1.4K. עד כמה ההבדל בגודל מורגש? איך DELL? אשמח ל-2\3 אלטרנטיבות איכותיות. חשוב שיהיה כבל DVI, מתחבר לכרטיס די ישן. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by username80,

שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by digitalseeker,

לכולם קיבלתי עכשיו את הDELL U2711 - עכשיו אני משתגע ! קודם כל - האייקונים נראים מפוקסלים !!! עכשיו אני מבין שהטקסט לא נראה טוב אלא אם כן אני מגדיר בהתאמה אישית את גודל הטקסט ל200% הבעיה היא שהאייקונים בשולחן העבודה גם כן גדלים ! ואז נהיה לי פחות מקום מהמסך הקודם שלי (שהיה FHD). גם פה הטקסט נראה זוועה אלא אם כן אני מגדיל בצורה משמעותית. מה אני עושה לא נכון ? האם WINDOWS פשוט לא מתאים מעל לרזולוציה של FHD ? ולמה על FHD הכל נראה עדיין חרא ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה

25. Started by MagnuM_47,

אני קונה בקרוב מסך יש לי בחירה, צריך את עזרתכם: 1) דגםT240 - אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI USBX2 AUDIO OUT FULL HD 2)דגם 2333HD-TV אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:10,000 רזולוציה 1,920x1,080dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI Component TV(Digital TV/Analog TV) Optical Out, Scart, CI Slot רמקולים 3WX2Ch FULL HD 3)דגם 2433BW אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI FULL HD 4)דגם 2333HZ-3D אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 3MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,680x1,050dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI תואם Mac מצטער על הבאלגן, ארבעת הדגמ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.