עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ORBIT,

לאחר שהתברר לי שהמסך שלי שבק חיים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456248.0 רצתי לרכוש מסך חדש של דל E2209WA 22 שתי בקשות: 1. עם איזו תוכנה ממולץ לכיול המסך? אשמח ורצוי לקבל המלצות בנושא הכיול. 2. לאחר הרכישה אני חש שאולי מיהרתי מדי ברכישת מסך רחב, הכל נמתח לרוחב. האם ישנה אפשרות לאזן את זה מבלי כל פעם להיכנס לתפריט המסך ולשנות ידנית מ-16:9 ל-4:3 והפוך? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום,אני מעוניין בקניית מסך ואולי תהייה לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי.. האם המסך של המחשב צריך לתמוך בHD בשביל כרטיסי מסך HD? אם כן, אני צריך מסך HD של בערך 18-22 אינץ' ולא יעלה יותר מ1,000 ש"ח.. רצוי של חברה מוכרת כמו LG תודה ויום טוב

3. Started by yamamoto,

מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך של DELL U2311H אם אני זוכר עם חיבורי USB במסך, כשאני מכבה אותו ומדליק אותו אז מתאם הBT שמחובר אליו לא נדלק,יש אפשרות שזה יהיה דולק כל הזמן? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by srulikg,

שלום רב. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. איפה כדאי לקנות? ב"אופיס דיפו" או KSP או TMS ואיזו חברה כדאי לקנות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dani0147,

אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ishay Melcer,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב. התקציב הוא בערך 700-800 ש"ח. אני סטונדט למשתמש לצורכי לימודים ובנוסף המסך הוא מסך לממיר הוט שיש לי בחדר. אני רוצה מסך 24 אינץ' (אם יש מסך טוב במחיר הזה גדול יותר זה עוד יותר טוב...) אשמח להמלצה למסך טוב שעונה לדרישות! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. BLUESONIC דגם 1920D הדגם הנ'ל עולה בסביבות 1700 שקל ויש מלא מכרזים שאפשר להשיג אותו ב1200 שזה פרון קל למי שאין כסף ל19 אינ'צ טובים יותר השאלה פה האם הוא יהיה שווה את הכסף? על הנייר יש לו 3 שנים אחריות dvi 8 ms ניגודיות 600... אמור להיות מסך סביר אבל לא מתאתי שום ביקורת עליו... מישהו יכול להמליץ לי עליו לטובה או לרעה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avivboker,

שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Sblast,

קניתי עם המשחב החדש את המסך שלי , והוא פשוט מסך מחורבן. קיבלתי הרבה המלצות עליו. המסך אינו שטוח על שטוח. (כמו LG) הוא אינו מתאים בדיוק לפריים, והתצוגה מאוד קשה ליכוונון. צבעים חלשים. אני צריך לקנות כבל חדש?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום , אני קונה כבר השבוע מסך 22 dell2209wa . יש לי כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. ציטוט מביקורת באתר prad.de : "Professional gamers will unfortunately have to opt for a monitor with a TN panel." הציטוט מתייחס ללגים , מעבר בין פריימים (אני לא בטוח - כנראה זמן תגובה)... והאמת שכתוב שלמסך יש 13ms (באתר שבחן את הזמן תגובה) , זה זמן תגובה שהיה קיים לפני 4 שנים (למסך שלי מלפני 5 שנים יש 12ms). בכל זאת , רוב האנשים בפורום שקונים מחשב עם כרטיס מסך מעל 800 ש"ח (נטו משחקים כבדים) - קונים את המסך הזה. אחד המשחקים שאני באמת משחק זה pro evolution soccer , אני לא רוצה שהמסך יהרוס לי את החווית משחק - במיוחד שאני משקיע 1200 ש"ח בכרטיס מסך. השאלה: איך המסך מתפקד במשחקים? 2…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eviatar28,

Dell משחררת כל שנה דגמים חדשים של מסכים, אולי מישהו יודע מתי הם ישחררו דגמים חדשים מסדרת u? כאילו כמו זה: 2013- u2413 2014- u2414 2015- u2415 הu כאילו מסמן את הסדרה ואחריו גודל המסך ואחרי זה שנת יציאה... אז למישהו יש מושג מתי u2416 יצא (ואולי יגיע לישראל)? (כן אני יודע ש 2016 עוד לא הגיעה אבל כאילו אם זה תחילת שנה או חודש אפילו...)

16. ולתת כיוון מסודר לגבי מסכי LCD, מה הכי טוב לפי סדר גודל של מחירים: 1800,2000,2200 ועוד אני ביצעתי חיפוש בפורום ולא הגעתי לכל מסקנה ברורה אני מעונייןבמסך 19 LCD באזור ה1800 ש"ח. יש לי כבר סלט תורכי מכל המסכים כל אחד רושם משהו אחר. מישהו יכול לעזור... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כפי שכתבתי בכותרת, התקציב הוא 2000 ש"ח -גג עליון. לא משנה לי אם המסך יהיה 19" או 17" העיקר שיהיה איכותי במיוחד ויריץ משחקים מהירים וחדשים בלי מריחות ובעיות. חיבור DVI חובה. תודה לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by outburst,

היי חברים, מחפש מסך 27" איכותי למחשב עד 2000 ש"ח (קצת גמיש) יעבוד עם הכרטיס מסך הנ"ל. אין כוונה לעבוד ב-4K , לא בטוח שאפילו הכרטיס מסך שלי יאפשר את זה. 1 Sapphire Radeon RX 480 8GB GDDR5 HDMI 3xDP PCI-E VGA Cards 39388 תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולכם! יש לי כמה שאלות לגבי מסכים, אודה מאוד אם תגיבו 1) זמן תגובה: אם אשחק משחק יריות במסך עם זמן תגובה של 5ms ולא 2ms, יש סיכוי שהמשחק יתקע מידי פעם? 2) גודל המסך: נגיד אני משווה "22 ו-"24, האם יש עוד שני אינטץ' מכל צד? או אינץ' אחד מכל צד וזה מתחבר ל+2 אינץ' (ההפרש בין "22 ל"24)? ומה לגבי הגובהה? 3) מרחק צפייה: מה מרחק הצפייה המומלץ במסכי "24, ובמסכי "26? מי שיודע רק מניסיון אישי בבקשה (או מנתונים רשמיים של חברה כלשהי) תודה! העדכון החדש למטה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by afe123,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפש מסך מחשב 22' או 23' כאשר אם המחיר יאפשר זאת אעדיף 23'. השימושים שלי מעבר לשימושים הרגילים הם הרבה קריאה של מאמרים, מחקרים ועיתונים באינטרנט כמו גם הרבה צפייה בווידאו של שיעורים מוקלטים והרבה סרטים . אני עובד הרבה עם המחשב במסגרת הלימודים והרבה שעות. המליצו לי על מסכים עם פאנל IPS שהם נוחים יותר לעיניים בשימוש ממושך במחשב. במהלך החיפושים נתקלתי בשלושת המסכים הבאים שעומדים בתקציב שלי קצת יותר מ- 700 ₪. הראשון LG 22EA53T שעולה 700 ₪ מותג ידוע שנראה טוב על הנייר ויש עליו ביקורות טובות בסך הכל אבל הוא 22'. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22980412 השני MAG H2402 שעולה 700 ₪ אבל לא מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אתמול קיבלתי סוף כל סוף את המסך!!! התרשמות ראשונית מדהים! אין צורך אפילו לגעת בההגדרות הראשוניות שלו הכל מכוון ומכוייל כראוי.איכות תמונה הכי גבוה שיש ומכל זווית שרק מסתכלים עליו. הפעלתי מספר משחקים באחד מהם FIFA09 שמתי לב שהתמונה ממש נמרחת וזה מעצבן את העיניים יש משהו לעשות כנגד זה??? ראיתי את אותה התופעה גם בCRYSIS אבל הרבה הרבה פחות. שאלה נוספת ואני יודע שהיא תעורר כאן הרבה מחלוקות. הרזולוציה המקורית של המסך היא בפועל 1680X1050 הצלחתי וגם כרגע המסך אצלי עובד על רזולוציה של FULL HD 1920X1080.... זאת אחרי שנכנסתי להגדרות הכרטיס מסך ושם סימנתי בהגדרות מסך את האופציה force HD resolutions, ואז ניתנה לי ההאפשרות לשנות את הרזולוציה עד ל 1920X1080... השאלה שלי היא האם תיתכן פג…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shosh49,

האם זמן תגובה 8MS מורגש? לא מוצאת מקום שאפשר לראות את המסך. וגם האם מישהו יודע מה ההבדל בין המסך ל- P2311H?

24. Started by afterdarkk,

מסך מאוד מוערך, במיוחד לגיימרים. חיפשתי די הרבה ולא מצאתי, מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eranir,

סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו. לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו. הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות. הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדוב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים