מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך LCD ומברר כל מיני פרטים טכניים וכאשר ראיתי את המפרט של חברת samsung באתר של ZAP ראיתי שיש יחס ניגודיות של 1:2000 אולם כאשר נכנסתי לאתר של samsung ראיתי שיש בנתון הזה סוגריים שבהם רשום ש.... : dynamic =1:2000 static=1:700 כלומר הנתון שהם מציגים הוא לגבי מצב דינאמי במסך ... השאלה היא מה קורה עם הנתונים הטכניים של שאר החברות ? האם יחס הניגודיות שלהם הוא דינאמי או סטטי ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736277 איך הוא אני חייב תשובה אני רוצה להזמין עכשיו יש הצעות החל מ555 שקל ואני יקח .....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות. והזמן דוחק בי להחליט. למעשה, חשבתי לרכוש את המסך כבר מחר, אבל לא יודע איך להחליט. ועל כן אני שב ופונה אליכם, אנשים יקירים ומביני עניין. אני מבקש לקנות מסך טוב, אפילו מאוד, מפני שאני מרבה בישיבה מול המחשב. החלטתי על גודל של 24", מפני שנראה לי שאהנה יותר לראות סרטים בו. אני בעיקר רואה סרטים ועובד עם טכסטים. אין לי שום עניין בעריכת ווידאו או חלילה בעריכת תמונות. אם כן, מה בין smamsung לבין Dell?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חשבתי על LG או סמסונג יתאים? חובה FHD.?או יספיק HD בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
המסך הזה טוב למשחקים 144HZ ? יש לי כרטיס מסך GTX1650 אני מגיע איתו ל 90-120 פרמים בהגדרות אולטרה המסך הזה יכול להיות טוב נכון ? המסך שלי כרגע תומך ב 60HZ , ההבדל הוא משמעותי ? בין ה 144 למסך הפשוט ? מחיר : 740 שקל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=30305 ================================================================ המסך הזה גם נראה טוב MAG 165HZ ב 1300 שקל : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29048
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך לעריכה גרפית, שישמש אותי כמוניטור לתוכנה after effects. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. מדברים פה הרבה על הDell 2209wa, אבל הבנתי שהוא לא תומך בצורה מלאה בHD, ואני מתחיל לעבוד עכשיו הרבה עם HD. אתם יודעים האם אמור לצאת איזשהו שיפור למסך הזה שיכול להראות 1080p? יש מסך שתומך בHD עם פאנל כמו זה בתקציב שלי? כדאי לדעתכם להשקיע עוד בשביל שהמסך יוכל להגיע לרזולוציית HD, או שזה זניח? תודה! גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה לצורך עבודה עם המחשב מה אני צריך לבדוק לצורך הענין אם יש דגמים מועודפים התקציב עד 4K מיועד לחדר - לסרטים משחקים גלישה וכו' + איך מחשבים את המרחק מהטלויזיה (לדוגמא אם אני יושב כ- 3 מטר מהמסך לדוגמא) בתודה מראש, קובי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המסכים האלו ? אני יודע שה 2312HM מאוד מומלץ אבל עכשיו ראיתי שיש גם את הדגם השני, מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחדשתי במסך LG 27EA33. הייתי מרוצה מאוד בהתחלה, עד שהתחלתי לשים לב שבסצנות שחורות במשחקים ובסרטים יש דליפת תאורה מאוד ברורה בצד שמאל התחתון של המסך. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של המסך אבל שום שינוי לא משפר (כולל החלפה ל- HDMI במקום DVI). כל האיזור השמאלתי התחתון מואר עמום. זה מאוד מפריע בסצנות חשוכות. האם יש מה לעשות עם מצב כזה או שפשוט צריך להתרגל? עריכה: אני מצרף תמונה באיכות על הפנים כדי להמחיש. במציאות הכתם יותר מורגש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות אם מישהו מכיר איזה מבצע או מסך איכותי לעבודה משרדית בתקציב הזה. רצוי שיהיה בעל שני חיבורים לפחות של VGA ודיגיטלי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאר המסך המצב PIVOT הוא נוטה שמאלה, לא בצורה קצינות ובכול זאת מפריע לי. מישהו מכיר את התופעה? האם זה מכוסה ע"י האחריות של דל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
samsung b2030: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: Samsung . LG E2040T: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. שניהם 20 אינץ' ה-LG הוא led לדעתי ועולה 740 והסמסנוג 720 ככה שבמחיר אין הבדל רציני. מה הייתם לוקחים? יש אולי 20 אינץ במחיר הזה מומלץ יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מסך LCD בגודל 19" עם tv tuner (מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה). בחנות מחשבים שאני עוד בה המסך היחיד העונה לדרישות שאני יכול לקבל הוא של חברת ktc. מייבא את המסכים האלה היבואן של XFX ושל זיכרונות קורסייר. חברת ktc לא מוכרת לי בתחום המסכים ורציתי לשאול כאן אם מישהו שמע עליה ואיך המסכים שלהם. הדגם עליו הומלץ לי הוא KTC - KPD 9005L-TD. אבקש תגובות בנוגע למסך שהזכרתי והצעות למסכים אחרים במחירים סבירים שעונים על הדרישות שציינתי (19" עם tv tuner). תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-