מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מסך מאוד מוערך, במיוחד לגיימרים. חיפשתי די הרבה ולא מצאתי, מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לרכוש את המסך במחיר 1700 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים . קראתי ברשת והעלתה סוגיה לגבי הפאנל לפי ההגיון ומה שהבנתי עד עכשיו זה אמור להית פאנל TN-f , אבל יש באינטרנט איזכורים שזהו פאנל MVA 8BIT האיזכורים שמצאתי 1. (Chi Mei Optoelectronics S-MVA ) 2. Type .......................... 22" Wide TN Colour TFT active matrix ESXGA+ LCD Display Area................ 47.4cm horizontal x 29.6cm vertical: 55.9cm diagonal Pixel Pitch ................... 0.282mm Optimum Resolution..... 1680 x 1050@ 60Hz Pixel Clock.................. 150MHz Contrast Ratio.............. 700:1 (typ.) Viewing Angle.............. 150°horizontal,140° vertical (at 10:1) Responce Time......…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. איפה כדאי לקנות? ב"אופיס דיפו" או KSP או TMS ואיזו חברה כדאי לקנות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות בזמן הקרוב מסך חדש. כרגע יש לי מסך LG Flatron L1953TR שעובד מעולה, אבל אני מבין שכיום גם עם הכוח של כרטיסי מסך חדשים וכן שיפור הרזולוציות לרמות גבוהות בהרבה ה - 1280*1024 וכו'.. כדאי לי להשתדרג למסך יותר טוב. אז השאלה היא - איזה מסך? אני לא מקובע לגבי הגודל - יכול להיות 22, 23, 24 לא קריטי לי כל כך. מה שחשוב לי היא האיכות והרזולוציה. הבנתי שיש היום מסכי IPS / EIPS - שנחשבים לטובים יותר בהרבה, ממה שראיתי - הדגש הוא בעיקר על זווית הצפייה לא? ואם זה מחשב לגיימינג אז זווית צפייה אולי לא כל כך קריטית??? בכל מקרה אשמח להמלצות קונקרטיות וכן סתם לטיפים לקראת רכישה... תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 16.11.2010 בשעה 13:00:20 אאהה כן.. שכחתי לציין תקציב..בעיקרון התק…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי כמה שאלות לגבי מסכים, אודה מאוד אם תגיבו 1) זמן תגובה: אם אשחק משחק יריות במסך עם זמן תגובה של 5ms ולא 2ms, יש סיכוי שהמשחק יתקע מידי פעם? 2) גודל המסך: נגיד אני משווה "22 ו-"24, האם יש עוד שני אינטץ' מכל צד? או אינץ' אחד מכל צד וזה מתחבר ל+2 אינץ' (ההפרש בין "22 ל"24)? ומה לגבי הגובהה? 3) מרחק צפייה: מה מרחק הצפייה המומלץ במסכי "24, ובמסכי "26? מי שיודע רק מניסיון אישי בבקשה (או מנתונים רשמיים של חברה כלשהי) תודה! העדכון החדש למטה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למסך מחשב מיועד בעיקר לעריכת וידיאו מקצועית, עם מעט גרפיקה וגיימינג. גודל מסך 27 אינץ'. רזולוציה או 1440p QHD אבל אפשרי גם 4K. חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדיוקים ישר מהקופסא, ושם הניגודיות תהיה כמה שיותר נכונה וחשוב מאוד שזה מסך שיכול לעזור נגד מאמץ על העיניים (אם קיים דבר כזה בכלל) תקציב עד 2500 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המסך ישמש בעיקר ללמידה (מעט מאד למשחקים), תקציב 1200 ש"ח עם חריגה של עד 300. חשבתי על המסך P2719H של DELL המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה, אופציה לקנייה מחו"ל גם במידה ויש אפשרות לממש את האחריות בארץ. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחזיק בשני מסכי Eizo S2431. בתקופה האחרונה, אני חווה 3 תופעות עם המסכים ואשמח לסיוע להבין מהן אותן תופעות. תמונות מצורפות: 1) החלו להתפתח מעיין שריטות ע"ג המסכים. הכוונה היא לממש שריטות שאפשר לחוש אותן עם האצבעות (לפני שאשאל, שללתי את האפשרות שמישהו שרט את המסכים). השריטות החלו להתפתח בהדרגה בשני המסכים במקביל. 2) סביב אותן שריטות יש מעיין "כתמי"/"כיסי" אור - כלומר חלקים בהירים יותר. אם מזיזים את הראש נראה שמדובר בבליטות על המסך עצמו. 3) המסכים הפכו מאוד בהירים בתאורה. המסכים בין 8 שנים שניהם. הנחת המוצא שלי שמדובר בהתבלות של איזה חומר פלסטי על המסך, אבל אין לי באמת מושג. אשמח לסיוע. …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים יקרים רכשתי לפני שבוע בערך את המסך האמור לצערי בכל רזולוציה כולל הטיבעית של המסך ( 1680X1050) - פשוט קשה לי ליצפות בו לאורך זמן ( אפילו 3 דקות ) - העיניים שלי שורפות ופשוט לא נוח מה עושים ? מחזירים אותו ? - הבעיה אצלי ? - אובד עצות ומחכה לעזרתכם נ.ב - אם מישהו הצליח לכייל אותו כמו שצריך - אשמח לקבל את הפרמטרים של הכיול מחכה ומצפה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתלבט בין 3 הדגמים האלו: Samsung 971P Viewsonic VP930b Samsung 226BW יש קודם כל התלבטות "גדולה", בין איכות לגודל - 22" TN, או 19" VA, שזה האם לוותר על ה-226BW או לא. אחרי זה, נניח שהלכתי על 19", מה עדיף? שניהם מאוד דומים בתכונות ובמחיר. שמעתי על בעיות עם ה-VP930b אבל מצד שני ל-971P יש גם כל מיני "פאשלות" כמו מסך Glossy וכו'. מה אתם אומרים? לקחת את ה-971P או את ה-VP930b, או בכלל ללכת על 226BW שהוא הרבה פחות איכותי אבל יותר גדול? השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש עד 1500 ש"ח ואם אפשר פחות אז יותר טוב אני גולש באינטרנט משחק במחשב ומידי פעם צופה בסרטים(לא יותר מידי).. ביינתיים חשבתי על : LG L1953TR 19'' LCD 2MS+DVI - ש"ח 1215 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112 איך המסך הזה הוא טוב? יש מסך אחר שכדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום בפורום הנכבד יש המון הצעות למסכים שונים אשמח שהמומחים כאן יארגנו נאץ בטבלה מסכים ממולצים לפי אפיון וצרכים אשמח שמישהו כאן ירים הנושא וזה יקל על כולם בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש לקבל חוות דעת על מסך "19 של דייהו EF1901 נתונים: גודל מסך : 19" רזולוציה מקסימלית : 1280 * 1024 16.7 מיליון צבעים גודל נקודה : 0.294mm H / 0.294mm V זווית צפייה : 150 ° (H) / 135° (V) יחס ניגודיות Contrast Ratio : 1:700 בהירות Brightness : 300 cd/m² זמן תגובה מקסימאלי: 8 ms תדר אופקי : 31KHz ? 81 KHz תדר אנכי : 55Hz - 75 Hz כניסות : כניסה אנלוגית : (RGB) - חיבור D-SUB כניסה דיגיטלית : DVI
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371 מסך: Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 מסך : Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם. אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה. אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לקבל חוו"ד על המסך הנ"ל? האם זה באמת ניגודיות 1:3000?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ מה עושים? יש לציין, שהחיבור הוא ב 15PIN (ישן) ולא ב DVI. הדבר קורה ב MPC וב WMP ב VLC הדבר עובד טוב, אבל אני לא מחבב את הנגן הזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח שלי קונה מחשב חדש (כנראה מ-RSM) עם מסך חדש, והוא רוצה שתהיה לו אפשרות לחבר את המסך לממיר של ערוצי טלוויזיה ולהשתמש במסך כטלוויזיה.שמתי לב שב-RSM ההבדל במחיר בין ה-U2311H dell למסך LG IPS236V-PN הוא 150 ש"ח בהזמנה מהאתר (לא הבדל גדול). לפני שנה קניתי לעצמי את ה DELL ואני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני רואה את המסך החדש יותר של LG שיש בו חיבור HDMI שנראה לי שצריך את החיבור הזה בשביל להתחבר לממיר טלוויזיה(תקנו אותי אם אני טועה) , וגם המסך LED ככה שנראה לי שהוא רמה מעל ה-DELL. אז קודם כל רציתי לבקש ממכם קישור ל-review על המסך של LG כי לא מצאתי לבדי. וגם לשאול האם אני צודק לגבי החיבור HDMI (אם לא אז מה כן צריך בשביל להתחבר עם המסך לממיר של טלוויזיה) ולבסוף רציתי לשאול את דעתכם א…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
BLUESONIC דגם 1920D הדגם הנ'ל עולה בסביבות 1700 שקל ויש מלא מכרזים שאפשר להשיג אותו ב1200 שזה פרון קל למי שאין כסף ל19 אינ'צ טובים יותר השאלה פה האם הוא יהיה שווה את הכסף? על הנייר יש לו 3 שנים אחריות dvi 8 ms ניגודיות 600... אמור להיות מסך סביר אבל לא מתאתי שום ביקורת עליו... מישהו יכול להמליץ לי עליו לטובה או לרעה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מסך 27" איכותי למחשב עד 2000 ש"ח (קצת גמיש) יעבוד עם הכרטיס מסך הנ"ל. אין כוונה לעבוד ב-4K , לא בטוח שאפילו הכרטיס מסך שלי יאפשר את זה. 1 Sapphire Radeon RX 480 8GB GDDR5 HDMI 3xDP PCI-E VGA Cards 39388 תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין בקניית מסך ואולי תהייה לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי.. האם המסך של המחשב צריך לתמוך בHD בשביל כרטיסי מסך HD? אם כן, אני צריך מסך HD של בערך 18-22 אינץ' ולא יעלה יותר מ1,000 ש"ח.. רצוי של חברה מוכרת כמו LG תודה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף לגיימינג וסרטים? כי מצד אחד לASUS יש זמן תגובה טוב יותר והרבה יותר HZ אבל פאנל TN לעומת הIPS של הDELL שגם זול משמעותית ונמכר בארץ. בנוסף, מאיפה כדאי להזמין את הASUS מבחינת מחיר, משלוח, ואחריות? שאלה כללית- איזה יחס עדיף לגיימינג וסרטים? 16:9 או 16:10?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-