מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום היקרים! אשמח לעזרה ברכישת מסך הכי טוב שניתן בהתאם להגבלות - 24 אינץ' ומעלה. - עד 1100 ש"ח. - לא מיועד לגיימינג אלא בעיקר לעבודה. - שוליים דקים, אנחנו לא בשנת 2000. - ללא רמקולים מובנים וכל מיני דברים גרועים כאלה למיניהם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חזרתי הביתה, באתי למחשב אני גולש לי באינטרנט ואני שם לב שהמסך מביא הבהוב כל בערך 4 שניות, וגם הבהירות השתנתה למקסימום, ניסיתי להוציא מהחשמל, את הכבל DVI הגדרות הכול לא עוזר. ועוד דבר הוא כשניסיתי לשנות את הבהירות הכפתור של ה - Menu של המסך נתקע כזה, לא פיזית אלא צריך ללחוץ עליו מלא פעמים והוא נתקע באיזה חלון בהגדרות וכ'... עצות ? ועוד דבר - כנראה שאני אצטרך להתחדש במסך חדש, יש לי בעיה אחת, אני רגיל ל - 16:10 .. (1920x1200) והמסך "24 של Dell שתומך ברז' הזאת עולה 2200 שקל שזה הרבה בשבילי .. יש חלופה למסך הנ"ל מבחינת הרז' ? (חוץ מ - http://tms.co.il/product/10396 כי הוא לא נראה לי משו ..) ועוד דבר, במידה ואני אתפשר על "23 1920x1080, על איזה Dell ללכת ? http://tms.co.il/produ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 24" בשביל אבא שלי, בעיקר לצורך עבודה עם חלונות רבים של סביבות פיתוח לתוכנות ופשוט גלישה באינטרנט. תקציב - משהו בתחום של 1000-1400 ש"ח. שאלה קטנה - אם כל מה שהוא עושה עם המחשב זה מה שציינתי פה, צריכה להיות איזושהי בעייה אם הכרטיס מסך הוא כרטיס מובנה בלוח אם? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכולם קיבלתי עכשיו את הDELL U2711 - עכשיו אני משתגע ! קודם כל - האייקונים נראים מפוקסלים !!! עכשיו אני מבין שהטקסט לא נראה טוב אלא אם כן אני מגדיר בהתאמה אישית את גודל הטקסט ל200% הבעיה היא שהאייקונים בשולחן העבודה גם כן גדלים ! ואז נהיה לי פחות מקום מהמסך הקודם שלי (שהיה FHD). גם פה הטקסט נראה זוועה אלא אם כן אני מגדיל בצורה משמעותית. מה אני עושה לא נכון ? האם WINDOWS פשוט לא מתאים מעל לרזולוציה של FHD ? ולמה על FHD הכל נראה עדיין חרא ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות מעבר לעבודה מהבית התדרדרתי משני מסך דל 1200p אחד ליד השני, למסך אחד מדגם U2412M. זה די מאט אותי עקב חוסר היכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל. לכן אני מחפש מסך ultrawide להחליף את הדל המיושן שלי למשהו קצת יותר מודרני. חשובה איכות תמונה בערך באותה רמה, פאנל IPS, יהיה נחמד אם יהיה HDR וצ'ופרים מודרניים למיניהם. אין מגבלת מקום על השולחן. מגבלת התקציב עומדת על 1000 פאונד (אני בבריטניה, מה לעשות), עדיף פחות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עדיין לא בטוח מה כדאי לי רחב או 4:3 אני חושב ש 4:3 יהיה יותר טוב כי 70 אחוז מהזמן זה טקסטים אינטרנט וכל זה עוד 20 אחוז זה סרטים ו 10 אחוז משחקים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לתרד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371023.0 יש לי fx5200 בל יציאת dvi במפרט של ה asus mw221c כתוב שהוא גם מתחבר ביציאת vga באתר של אייבורי. הוא יפעל באותה איכות כמו בחיבור dvi ? או שאני צריך כרטיס מסך אחר ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר... עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה?? 1350 + 5 שנים אחריות, 3 שנים בבית הלקוח ועוד 2 על אלקטרוניקה.. מפרט: PANEL : DISPLAY AREA (mm) : 410.0x256.5 MAX. RESOLUTION : 1440x900 DISPLAY COLORS : 16.2M RESPONSE TIME (ms) : 5ms BRIGHTNESS (nits) : 300 CONTRAST RATIO : 800:1 VIEW ANGLE: HORIZONTAL : 85/85 VIEW ANGLE: VERTICAL : 80/80 DOT PITCH (mm) : 0.285x0.285 PANEL SURFACE : ANTI-GLARE HORIZONTAL FREQ. : 30~82KHz VERTICAL FREQ. : 56~75Hz BANDWIDTH (MHz) : 137MHz I/O PORT : COMPATIBILITY : PC/MAC ANALOG INPUT : D-SUB x1 OTHER SPEC : STAND : PLASTIC VESA MOUNT (mm) : 75x75 POWER : CONSUMPTION : 60W VOLTAGE : AC100-240V/50-60Hz OFF MODE : <=1W POWER TYPE : BUILT-IN REGULATIONS : FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך הנ"ל, אמא שלי בדקה פיקסלים מתים בחנות ולא היה, אבל היא לא בדקה צבע שחור אלא רק RGB. בבית הרצתי את הDEAD PIXEL BUDDY וגיליתי שרק בשחור פיקסל אחד לא פועל. בשאר הצבעים הוא עובד. רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר.. ואיך מטפלים בזה מבחינת אחריות? ד"א החנות שממנה קניתי היא KSP.[br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:26:39 -הקפצה-זה ממש חשוב לי, אני רוצה לדעת אם הפיקסל הזה שלא מאיר בשחור ועפור כהה(כלומר נקודה לבנה), לאחר זמן מה פשוט יכבה ואני יראה אותו גם בגוונים בהירים כנקודה שחורה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.הבנתי שהמסכים הללו הם בבעלי פאנל IPS הכי מומלצים פה, רציתי לשאול, אם יש אולי עוד מסכים מומלצים עם פאנל זהה, אבל בעלי מסך דק יותר? אומנם רשום שהמסכים הם בעלי תאורת led, אבל הם נראים לי טיפה מיושנים מבחינת מראה ועובי, ולא דקים בדומה לשאר המסכים בשוק. 2.כמו כן, ראיתי שמדי פעם אנשים מזכירים את גירסת המסך Rev0, האם בקניית המסך חשוב להדגיש לקבל מסך מגירסא מסויימת? ומדוע? 3.ושאלה אחרונה, האם יש פה מישהו שקנה את ה24 אינץ על פני ה23, הבנתי שהתוספת אינץ היא רק לגובה, ויש תוספת מכובדת למחיר כאשר מסתכלים מבחינת ה% תוספת למחיר, ואחרי הכל זה נראה לא כל כך משתלם, או שיש משהו שאני מפספס, ויש עוד הבדים ביניהם פרט לאינץ הנוסף?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לפתוח תנושא ולשאול תשאלה אומרים שמסך 2 ms מומלץ למשחקים בגלל שהוא עקרונית "יותר מהיר" ממה שאני הבנתי העין האנושית לא שמה לב להבדל מתחת ל 8 ms אז בעקרון 5-2 זה בעצם אותו דבר לא ? ואם לא אז מה ההבדל האמיתי בנהם אני מבולבל וצריך הסבר רציני תודה :]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמע על המסכים האלו? http://www.swiftworld.net/2012/04/14/budget-korean-27-ips-monitor-information-and-comparison-of-the-different-brands-and-models/ יש מספר דגמים שמוכרים בקוריאה המבוססים על אותו פאנל של LG שעליו מבוססים מסכי ה IMAC. הקטע הוא שמוכרים באיביי, החל ב 285$ ומעלה. בזאפ מסכים בגודל הזה וברזולוציה הזאת מתחילים ב 3500 ש"ח... זה נשמע מאוד מפתה, האם מישהו ניסה אותם? האם מישהו הזמין מסכי מחשב מחו"ל ויודע מה העלויות הנוספות הכרוכות בזה? מכס? מע"מ? מס קניה? אגרות שחרור ממכס?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים רכשתי לפני שבוע בערך את המסך האמור לצערי בכל רזולוציה כולל הטיבעית של המסך ( 1680X1050) - פשוט קשה לי ליצפות בו לאורך זמן ( אפילו 3 דקות ) - העיניים שלי שורפות ופשוט לא נוח מה עושים ? מחזירים אותו ? - הבעיה אצלי ? - אובד עצות ומחכה לעזרתכם נ.ב - אם מישהו הצליח לכייל אותו כמו שצריך - אשמח לקבל את הפרמטרים של הכיול מחכה ומצפה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום בפורום הנכבד יש המון הצעות למסכים שונים אשמח שהמומחים כאן יארגנו נאץ בטבלה מסכים ממולצים לפי אפיון וצרכים אשמח שמישהו כאן ירים הנושא וזה יקל על כולם בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-