עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Rockstatement10,

האם זה נכון שה-IPS שיש במסך הזה הוא דמוי IPS? הכוונה היא שזה לא באמת IPS אמיתי. ואם כן אז מה זה אומר? שהאיכות יכלה להיות טובה יותר עם אחד אמיתי?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by menas,

אני מחפש בשביל בן דוד שלי מסך למחשב. הוא מעוניין ב26-27 אינץ' (אפשר אולי אפילו 32 אינץ',אם כי אני מאמין שזה כבר לא נוח למחשב...),LED חובה,שיהיה פאנל טוב (PVA או IPS). שימושים:בעיקר אינטרנט וצפייה בטלוויזיה (יחובר לממיר) וסרטים (יהיה HD מן הסתם) ,בנוסף יש שימוש באופיס ובמעט מאוד משחקים (קצת מרוצים וGTA san andres,לא צריך להתחשב במיוחד). חשוב שלא תהיה בעיה עם טקסט! הסכום לא כ"כ משנה,פשוט שיהיה משהו איכותי תודה לעוזרים. הערה קטנה:המחשב ישמש גם לכל השימושים הרגילים של מסך מחשב,אבל הצורך שהוא יהיה כ"כ גדול כי הולכים לצפות בטלוויזיה ובסרטים בו ממרחק של כ2 מטר בערך. לכן צריך פה פתרון ביניים שיספק גם מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by XMB,

יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by eranir,

היי חבר'ה יש ברשותי שלושה מסכים שונים של עם רזולוציה טבעית שונה - u2711, 2407wfp, 2007fp. עד כה השתמשתי בהם כמסכים עצמאיים לעבודה. ניסיתי היום בפעם הראשונה להגדיר סטאפ של eyefinity (על כרטיס מסך hd5770 - אני יודע שהוא לא יסחוב יותר מדי 3 מסכים בגודל כזה, זה בשביל הניסיון) ולא הלך משהו. ציפיתי שתיכפה על המסכים רזולוציה אחידה לגובה (1200 - מה שאכן קרה), ובמקביל שתותאם הרזולוציה הרלוונטית לכל מסך לרוחב. כלומר 1600 ל-2007, ו-1920 לשני האחרים. בפועל נכפתה על כולם רזולוציה אחידה של 1200X1600, מה שכמובן גרם למריחה לא פרופורציונאלית של התמונה של שני המסכים הגדולים. אתחיל מלנטרל שתי תגובות שאני חושש שיופיעו במהרה: - החל ממאי השנה (גרסה 14.6 של קטליסט) ניתן להרים סטאפ של eyefinity …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ofir2808,

שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חשוב שהגודל יהיה לפחות 22 אינץ. הכרטיס מסך שכנראה יהיה הוא הGTS 460 1024 MB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by מאפיונר,

איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!

8. שלום לכולם! כיום יש לי מסך 19 של AOC. אני רוצה לשדרג למסך 22"(כרגע כנראה שזה הולך לכיוון של 2243). האם אני אראה נפילה בביצועי המשחקים כתוצאה מהשדרוג? או שכרטיס המסך מסוגל להתמודד עם זה? האם זה יכול להגיע למצב שמשחקים יהיו ממש ממש איטיים(משחקים שעלו קודם בFPS טוב ועכשיו יהיו בFPS נמוך מאוד?). תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by asaf999,

שלום לכולם, אחרי ששגעתי אתכם הרבה, בסוף החלטתי לקנות LCD 19" איכותי וטוב עד 3K המסך יהיה מיועד למשחקים כמובן, ככה ש8MS זה הגבול מבחינת זמן תגובה! חשבתי על הדגמים הבאים: VP930 Viewsonic Samsung 970P שמעתי יש גם איזה EIZO טוב.. אבל לא מצאתי, בכל מקרה, מה עדיף מבין השניים? או שיש משהו יותר טוב מהם .... אשמח לקבל תגובות! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  11. אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים

12. Started by doronz,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה על מסך 22 אינטש לסטודנט. המסך אמור לשמש כמסך חיצוני ללפטופ עם כרטיס NVIDIA 8400 שעובד ברזולוציה של 1280X800 Wide. אני מחפש מסך שישמש לגלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,וצפייה בסרטים. הענין הוא שאני עובד המון שעות מול המחשב ולכן מחפש מסך שלא יאמץ מדי את העיניים. ההתלבטות כרגע היא בין מסך 22 של chimei הנמכר למשל ב KSP ב 1300 שח לבין מסך סמסונג 22 אינטש הנמכר בכ 1700 ש"ח. האם ההפרש ביניהם שווה לשימושים הנ"ל? האם מישהו יכול להציע מסך אחר בטווח המחירים הנ"ל? תודה, דורון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ithamar21,

שלום לכולם! אז ככה יש ברשותי מסך מחשב של אסוס זה המסך: http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3092016 רציתי חוות דעת עליו? השימושים הם משחקים ולפעמים צפייה בסרטים. תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dark crystal,

אני לא מצליח לקבוע שהמסך ישלח אות דרך הDVI.. בנתיים אני מחובר עם הVGA. בנוסף, אני לא מצליח לקבוע את הרזולוצייה על 1920x1080 @ 60mHz.. זה עושה לי על 30 ואני לא מצליח לראות כלום.. מישהו יכול להסביר לי כיצב אפשר להפעיל את זה? לקח לי רק 30 דקות להכניס אותו לרגלית ועכשיו גם הרזולוצייה.. מעצבן

16. אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות מסך dell 2007fp ויש משהו שאני לא בטוח לגביו. אני יושב במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. האם במרחק כזה ה2007fp לא ירגיש גבוה מדי? אני לא חושב שתהיה לי בעיה בעניין של עבודה עם מסמכים ואינטרנט. אני חושש שכאשר אני אשחק למשל במשחק יריות מהמרחק שציינתי, אני ארגיש שהתמונה גבוהה מדי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by chaos_grenade,

אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by warezon,

עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by arik89,

בסביבות 1800 יש מסך 20 אינצ' רחב טוב למשחקים? אם לא אז באותו סכום מסך 19 רחב למשחקים.. תודה. גם המחיר של הצ'ימי 22 אינצ' ירד ל1800 האם הוא שווה קניה ?(למשחקים) איזה פאנל הוא? אם הוא TN אני יוותר עליו.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by smoke_man,

מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, הייתי מעוניין לדעת האם ה2407WFP יכול להתחבר לממיר של YES או HOT ולעבוד כטלוויזיה בנוסף למסך לסרטים ומשחקים. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  24. קניתי לפני שנה וחצי את המסך s24f350fh המסך עובד טוב אבל לפני כמה ימים צצו להם 3 פיקסלים מתים השאלה אם סמסונג נותנת אחריות ל 3 פקסלים תודה יש פה תמונה של המסך אני בספק אם זה 2 או 3

25. אני קונה מחשב חדש ועם המחשב אני קונה מסך. אני מעוניין במסך 22"\20" למחשב שישמש אותי נאמנות גם בגיימינג, וגם בסרטים. יש לי 1500 שקל ואולי אולי אולי עוד 100 ש''ח אבל זהו, התקציב מאוד לחוץ זה סכומים גדולים. אם יש איזה שהן שאלות - הרגישו חופשי. אגב אני כרגע על CRT 786PF [חרא של CRT],כלומר שגם אם זה לא יהיה מסך סופר איכותי וסופר מכויל, אני לא יתרגש וזה לא ישנה לי. בתודה, Quantom

• 7 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.