מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לרכוש מסך LCD לשימוש גרפיקה ואינטרנט הכי טוב שאתם מכירים במחיר של עד 2500 ש"ח. אני חייב לרכוש אותו עד סופה"ש הקרוב אז תמהרו, בבקשה, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קנייה להורים שלי את המסך VA903B ViewSonic ניהיה לי חשק גם למסך דק (ה CRT 17 אינצ' שלי כבר הזדקן והגיע הזמן להחליפו) הלבטים שלי הם כאלה, אני יכול לקחת את ה VA903B ואני דיי בטוח שהוא יספיק לי, ראיתי את הביצועים שלו במשחקים ולא ראיתי מריחות כלשהםואני גם יחסוך קצת כסף, יחד עם זאת, ראיתי עכשיו ב KSP מסך ?203B 20'' של SAMSUNG וה 20 אינצ' דיי קנו אותי. ניסיתי לחפש בפורום תגובות על המסך הנ"ל אבל לא מצאתי איזכור שלו. האם יש עוד אלטרנטיבות של 20 אינצ'? איך החברה Chi Mei ? עשרים אינצ' עולה 1200 שקל. אולי עדיף במחיר הזה לקחת 19 אינצ' במקום 20' אינצ' פחות איכותי? תודה מראש, jogogold
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים מחפש מסך שיתאים לצרכים שלי ותאמת אני עדיין לא בטוח איזה דגם יהיה עדיף לי. לפי מה שהבנתי מסכים עם פאנל MVA איכותיים יותר ונותנים איכות תמונה מעולה אבל לצערי המחיר שלהם חורג מאוד מהתקציב שלי שהוא 2000 שקל. קראתי מספר תגובות פה בפורום וראיתי שהדגם של סוני הוא בעל פנאל MVA והמחיר שלו לא גבוהה. האם הוא שווה קניה או שאני אאלץ להיסתפק במסך בעל פנאל TN ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ארבעת המסכים הם: 1. PHILIPS 200W6CS 2. DELL 2007WFP 3. NEC 20WGX2 4. LG L2000C מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין הפאנלים של המסכים האלה ? ומי הכי טוב מבחינת איכות תמונה ? (לכולם הרי יש את אותן זוויות צפייה, נכון ?) (מי הכי מכויל ?) ומהם היתרונות והחסרונות של כל מסך פה ביחס לשאר ? ( זמן תגובה,ארגונומיקה, חיבורים, פיבוט, וכל דבר אחר שנראה לכם חשוב...) אני מבקש לפרט בהרחבה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הבדלי המחירים באמת שווים את זה? המסך X95F של Sony שווה את המחיר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוב המקורות שעוסקים ב LCD בד"כ לא עדכניים מספיק, אמינים ככל שיהיו. ובכן, האתר הבא: http://lcdresource.com/ מתעדכן בסדירות, מצויין, וכולל מידע נרחב לגבי מסכי LCD, וממנו קישור לדיון הבא ב Anandtech: (האתר lcdresource נפתח, אפשר לומר, בעקבות הת'רד המרשים הזה) http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344 שימו לב לכך שמעבר לאינפורמטיביות המצויינת בקישור השני, יש בו (תגללו עוד קצת למטה) את מה שרבים מחברי הפורום כאן רצו - רשימה מגוונת של מסכי LCD מומלצים לשימושים שונים, במחירים שונים לגדלים 19 - 20 אינטש, והכי חשוב - כל הפרטים, כולל רשימת המסכים הנ"ל, מתעדכנים באופן סדיר. תהנו חשוב לציין שחברי הפורום הזה ויוצרי האתר מגלים סובלנות קטנה מאוד עד …
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איזה מבין הדגמים הנ"ל הוא הטוב ביותר? LG L204WT MAG BP2219FW Samsung 204BW השימוש הוא אינטרנט, סרטים, קצת משחקים, קצת אופיס וקצת עריכת וידאו.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם שווה לקנות מסך רחב? אני יכול לקנות 20 לא רחב ו20 רחב מה עדיף? מבחינת הרחב האם הוא טוב? משחקים יפעלו טוב עם הרוזולוציות שלו? סרטים רגילים ירצו עליו טוב? *ואני רואה מלא סרטים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסביבות 1800 יש מסך 20 אינצ' רחב טוב למשחקים? אם לא אז באותו סכום מסך 19 רחב למשחקים.. תודה. גם המחיר של הצ'ימי 22 אינצ' ירד ל1800 האם הוא שווה קניה ?(למשחקים) איזה פאנל הוא? אם הוא TN אני יוותר עליו.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המסך מגיע עם רגל לבנה ,לא ממש תואם למסך שחור. מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות רגל למסך הזה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שיש משהו יותר שווה ב 1500? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ'.. אין לי שום ידע בקשר למסכים דקים, אז מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב עד הסביבות 1500 ש"ח.. אם צריך לדעת עוד פרטים אז תשאלו אני יענה.. פשוט אני לא מבין בזה כלום.. תודה.!
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך LCD בגודל "17-"20, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, מעט עריכה גרפית, מעט סרטים). ראיתי הרבה המלצות כאן לגבי ה-SONY LCD 19 SDM X95F בטווח של 1,500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות נוספות בתחום המחירים הנ"ל, כולל הסבר לגבי ההבדלים המרכזיים בין המסך המוצע למסך SONY הנ"ל. כאמור, טווח המחירים הוא עד 2,000 ש"ח וחשוב לי מאוד יחס "עלות/תועלת" (כלומר, אם מסתובבת היום "מציאה" במחיר נמוך יותר, אשמח לשמוע). תודה רבה, דוד
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בכללי אני מרוצה מהמסך החדש, זהו מסך ה-LCD הראשון שלי והתרשמתי לטובה. סרטים אני רואה בצורה מאוד טובה על המסך הבהירות בסדר גמור גם טקסט רואים טוב. אבל... במשחקים יש לי מריחה או מה שזה לא יהיה מופיעה לי הילה אדומה סביב דמויות שנעלמת מהר אבל מעצבנת. הכרטיס מסך שלי הוא x1950xt 512mb רציתי לדעת מהו סוג הפאנל שיש במסך הספציפי שלי איך אני מברר את זה בדיוק. בכללי אמרו לי PVA איך אני נפטר מהמריחה או מקטין אותה בזמן המשחק? תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני יחסית רגיש לקפיצות ו FPS נמוך כלומר אם אני משחק בכרטיס מסך שגורם ל FPS מעט נמוך העין שלי שמה לב כשהתנועה לא מספיק חלקה. אבל אני לא יודע על אילו מספרים מדובר, שאילתי היא כזה, כשמגדירים משחק שרץ חלק על כמה בערך FPS מדובר? אני יודע ב 30 אמור לתת כבר תנועה חלקה אבל שמתי לב שמשחקים שאני רואה שכתוב 30 ברגע מסויים ולא לא בדיוק רץ לי מספיק חלק. האם 50 אמור להיו תחלק מספיק בשביל להנות מהמשחק בצורה חלקה? מאיזה מספר בכלל לא אשים לב להבדל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-