מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
crt סוני טריניטרון מצויין. ישן. יש אפשרות לטפל איכשהו בשריטות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ אני מחפש מסך גדול וטוב שיהיה לי טוב לעריכות ובין השאר משחקים ויש לי כבר מסך 17 אינטץ אז אני לא הולך להתפשר על פחות מ20 כי כל כך הרבה כסף בשביל 3 אינטץ' מסכנים לא שווה בכלל! אז ככה שאני מתלבט בין כמה של 22 אינטץ אם למישהו יש הצעה יותר טובה מהרשימה הזאת בהחלט יכול להציע אותו תודה... E228WFP Dell AL2216WAS Acer W2221A Nu Tech XP2211W Mag BP2219FW Mag FP226AFW Proview FP222W Benq אז....? איזה הכי טוב? נ.ב. אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי והכרטיס מסך יהיה ה8800 החדש עם הדיירקט 10.... אם זה משנה...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי עדיף מבין מסכי הסמסונג בעלות דומה ? האם היתרון של LED הוא באמת לא יתרון רב למשך השנים ? EX2220X VS 2333T http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765276 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? 2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen או 2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב וא י צריך גם לקנות מסך. השימוש שלי יהיה מגוון ויכלול משחקים, סרטים אך גם עריכה של וידאו (לא מקצועית). כפי שכתוב בכותרת, נראה לי לגיטימי להקציב 1000 שקל למסך, ואם לא צריך אז אפשר גם פחות. אם אני טועה ויש צורך ביותר, אשמח לקבל גם המלצות שחורגות ב500 שקל אפילו. אני מחפש עד היום היה לי מסך של 17 אינץ' אך רק בגלל שהוא היה גבוהה יחסית (בגלל הרגל שלו) ויש מגבלה של גובה בכלל מדף. לפי דעתי מסך של 22-25 יהיה גם טוב כל עוד יש אפשרות למיקם אותו קרוב יותר לשולחן יחסית. המרחק שאני יושב מהמסך יהיה בערך חצי מטר. אם יש עוד פרטים שאני צריך לציין אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ? בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך כדי לחבר ללפטופ כשאני בבית. הלפטופ הוא Lenovo X61 אם זה משנה. השיקול הכי חשוב לי הוא שיעייף כמה שפחות את העיניים (אם יש כזה פרמטר בכלל). אני עובד עם תכנות שמתעסקות עם טקסט, ובעיקר אינטרנט, ככה שאני קורא ממנו הרבה, ואני מחפש משהו שיהפוך את זה לכמה שיותר נעים. אני לא מתכוון לעבוד עם רזולוצייה של FHD (גם לא בעתיד) ולכן אין דרישה כזו. עוד נקודה חשובה מאוד היא שלא יהיה מבריק! השולחן שלי נמצא ליד חלון, ואני ממש לא רוצה השתקפויות שיגבירו את קושי הקריאה ואת המאמץ של העיינים. ראיתי שממליצים על ה samsung T2333, האם עבור הצרכים שלי הוא גם הבחירה הנכונה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב המעבר לעבודה מהבית, מחפש מסך שישמש בעיקר לפיתוח. חשוב שיוכל להתכוונן (גובה + טילט) 27", כנראה 4K. תקציב עד 1500. לא יודע עד כמה זה משנה, יחובר למקבוק. על מה אתם ממליצים? תודה :)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות היום מסך ואמרו לי שאני ילך על ה U2211H כי הוא 21.5 ס'מ במקום ה U2311H שהוא 23 אינץ. המרחק ממני למסך הוא משהו כמו 60 ס'מ,לפעמים אני יושב יותר רחוק וזה מגיע ל 80 ס'מ. אז איזה מסך עדיף לקנות אם המרחק שלי הוא בסביבות ה 60-80 ס'מ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שזה אתגר לא קטן לבקש כזה דבר - אך המצב הוא כזה. מסך הDELL 24 אינץ' שלי מלפני 4 שנים גוסס לאיטו (פס שחור של פיקסלים מתים צץ השבוע) - ואני מעוניין להשתדרג במסך מחשב שישמש גם לעבודה (כתיבת מאמרים ועריכה גרפית ב Lightroom, Photoshop, Illustrator..), גם כטלויזיה (עם רמקולים לא רעים של Audioengine שיש לי פה) וגם לגיימינג (בעיקר אסטרטגיה וסימולטורים - אך גם משחקי פעולה על בסיס היסטוריה כמו באטלפילד וכו') ולחיבור לקונסוליות (PS5 מישהו?). אין לי באמת הגבלה תקציבית משמעותית וגם מבחינת גודל - מניח ש32 אינץ' זה המקסימום אם אני ארצה גם לעבוד עם המחשב. אני שמתי עין על ה-Benq PD3200U- אבל אני מעוניין בעוד המלצות - בעיקר עקב ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב - 2,000 שקלים( ל2 המסכים ז"א 1,000 לכל אחד אפשרות חריגה קטנטנה אם זה באמת משפר ועוזר) המחשב הינו מחשב נייד מסוג Lenovo Ideapad Y50 70 קישור למפרט: https://www.amazon.com/Lenovo-Y50-Laptop-Computer-Generation/dp/B00KD5DUR2 בבקשה שימו לב איזה חיבורים יש כי אין לי מושג איך עושים חיבור 2 מסכים למחשב ניד( אשמח להסבר בנוסף איך לעשות זאת ) קצת פרטים חשובים של המחשב הנייד שברשותי לבחירת המסכים : 15.6" Full HD LED Backlit Anti-Glare Display (1920x1080) NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Graphics Card / Intel Dual Band Wireless-AC 3160 המחשב יהיה למטרות משרד ביתיות בעיקר: 85% תכנות, 15% גלישה באינטרנט. אני חושב ש 22-24 אינץ מספיק מאח…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-