עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. 2208WFP E207WFP 2007WFP 20.1'' 2007FP מה ההבדלים בינהם? ע"פ מה להחליט מה הכי מתאים לי ? (רחב או לא רחב זה לא שיקול מכריע אצלי)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by h-s,

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by naoriko,

בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קבלתי אותו היום חברתי אותו רואים בסדר גמור כאשר גולשים ברשת אבל בסרטים (אני משתמש ב VLC בשביל לנגן סרטים ובדקתי גם בנגן של חולונות) רואים נקודות ירקות קטנות כל הזמן גם בתמונות עם שחור רואים אותם צרפתי תמונה לדוגמא יש איזשה הגדרה שאני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היי כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך מחשב במחיר של עד 600 שח. חשוב לי שהמסך יהיה 21-23 אינץ, עם עדיפות ל 23. אין לי שום דרישה מיוחדת אחרת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yair71,

מה דעתכם על מסך זה? האם למישהו יש? במבצע לעובדי מפעל מסויים מוכרת חברה ידועה ביותר את המסך ב-1000 שקל ב-10 תשלומים. ומקבלים מייד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by barzanger,

אני רוצה לקנות את המסך iiyama 2407hdsb2 הבנתי שהוא מפתיע מבחינת איכות והמחיר שלו ירד ל 970 שקל שזה ממש זול האם שווה להשקיע עוד 300 שקל לסמסונג או שאין הבדל? אשמח להצעות אחרות אם יש וחוות דעת על המסך מה שחשוב שאני יצליח לחבר אותו למחשב ולאקס בוקס ביחד חיפשתי פרטים על החיבורים שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מתכנן לקנות היום מסך ואמרו לי שאני ילך על ה U2211H כי הוא 21.5 ס'מ במקום ה U2311H שהוא 23 אינץ. המרחק ממני למסך הוא משהו כמו 60 ס'מ,לפעמים אני יושב יותר רחוק וזה מגיע ל 80 ס'מ. אז איזה מסך עדיף לקנות אם המרחק שלי הוא בסביבות ה 60-80 ס'מ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by g0vner,

שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Naor2231,

המחשב שלי עם 8700k ו1080ti ככה שבלהריץ דברים אין בעיה. כיום אני עם 2 מסכים - LG 34UC79G-B Ultrawide FHD 144Hz Samsung U28E590D 4K 60Hz עכשיו האולטרה וייד נותן לי חוויית גיימינג מדהימה אבל הfhd קצת הורס אותה לצערי. מאחר והמסך הוא 34 אינץ ורק fhd אז דברים נראים טיפה מפוקסלים. אז אני מתכנן למכור אותו ולהביא 2 מסכי 2k 144hz 27' ולשחק איתם כאחד. ומעליהם ישב ה4k. אני צריך את עזרתכם בבחירת המסכים, כרגע הכי טובים שמצאתי ואני דיי סגור עליהם אלא אם כן תפתיעו עם משהו אחר, Dell S2716DG מציעים 2K 144HZ G-SYNC שזה בערך כל מה שאני מחפש במסך. ה"מגרעה" היחידה היא שמדובר בפאנל TN שאגב אין לי כל כך בעיה איתו אני לא מבין למה כולם מתעבים אותו בגיימ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חבר קיבל כמה הצעות מחיר למסכים בסביבות 700 ש"ח איזה מהדגמים האלה עדיף לו לקנות: 1. Fujicom LCD Monitor FJ2050 2. מסך "20 רחב SAMSUNG/EX2020X (5 ms 1:1M 3. מסך "22 רחב SAMSUNG/B2240M + (5ms 1:70000) אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://accidentalscientist.com/2014/12/why-movies-look-weird-at-48fps-and-games-are-better-at-60fps-and-the-uncanny-valley.html

14. Started by Olorin,

שלום ברשותי מסך סמסונג 971P שעובד ברזולוציה אופטימלית של 1280x1024, אבל ברזולוציה כזו הכל קטן מדי במסך ולכן שיניתי לרזולוציה של 1024x786, הבעיה היא שיש ירידה מורגשת באיכות בין הרזולוציה האופטימלית לרזולוציות אחרות. האם ישנה אפשרות לראות טוב גם ברזולוציה נמוכה יותר מהאופטימלית? האם יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by devek,

יש לי כבר איזה חצי שנה ריצודים במסך שמקשים עליי ישיבה ממושכת על המחשב המעבדה שהלכתי אלייה אומרת שהמסך תקין ואני דיי חסר אונים אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורם אחר מלבד המסך כמו לדוגמא הכרטיס מסך שיכולים לגרום לתופעה הזאת? חבל לי לקנות מסך חדש ולגלות שהוא לא הגורם לבעייה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eranir,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי את ה-2711, ונהניתי מאוד משטח העבודה שהוא נתן לי מעבר ל-2407 אליו הייתי רגיל. כעת ברצוני להגדיל עוד את שטח העבודה, פעמים רבות אני מוצא את עצמי עובד עם 3 או 4 חלונות פתוחים ברגע נתון, ומסך אחד פשוט לא מספיק. האופציה שלי עלתה לראש היא הוספה של שני מסכים קטנים משני צדי המסך המרכזי. אין לי כוונה לקנות עוד 27, פשוט יקר מדי, וכל אופציה אחרת שכוללת תוספת של מסך אחד בלבד תראה ממש רע. המסכים שראיתי כאופציונליים למתאר הזה הם שני מסכים של דל, ה-1908FPT או ה-2007FP. אני מעוניין דווקא במסכים לא רחבים, גם בגלל מגבלת מקום, וגם בגלל אסתטיקה. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעה למסכים טובים אחרים אני פתוח להצעות. ועכשיו בנוגע לבעיה האמיתית: אין להשיג את המסכים האלו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני אבא לילד מטורף על משחקי מחשב מוטרפים. קראתי את רוב הכתבות הדנות ב24 אינטש. אני קיבלתי החלטה שהדיונים סביב דל די מעייפים. אני מוכן לזרוק עוד קצת (טרם החלטתי כמה) כסף, ולקנות מסך שהוא בטוח מצויין למשחקי מחשב ואין לגביו התניות על ביצועים למשחקים. יש לבן מחשב חזק ומחכים למשיח בנושא מסך. כל פעם יש משהו חדש: זמני תגובה, הרגל, מחבר חדש, USB, לחצן חדש וכו' הגדרת בקשת העזרה היא: 1) מסך מצויין למשחקים!!! ללא תנאים וגירסאות. זמני תגובה, צבעים וכו' 2) מתאים לצפות בטלוויזיה. זוויות צפייה. נושא החיבורים לא ממש ברור לי עד הסוף ולהערכתי ניתן להתפשר קימעא(יש לנו יס 3) PIP זה גם סדר העדיפות. החופש ניגמר, ואת המסך צריך בזמן הנכון, ולא בזמן כלשהו כללי. אשמח לקבל דירוג 3-4 מסכים. מיותר לצ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ערב טוב. אני חושב לקנות מסך מחשב חדש, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SyncMaser 730B, מסך מצויין. בכל זאת מאחר שאני הרבה שעות על המחשב חשבתי להחליף למסך חדש. תקציב עד 1000 ש"ח. השימושים יהיו בעיקר משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב. בקשר לפאנל אני לא חושב שיש בתקציב שלי IPS/VA, תקנו אותי אם אני טועה. בקשר לגודל - אני לא יודע, יש המלצות? אני כבר שנים עם 17 אינץ'. העיצוב גם כן חשוב. תודה מראש. ד"א שמעתי הרבה המלצות על Dell 2209WA, האם שווה לחרוג מהתקציב למענו? הפאנל הוא מה שמיוחד בו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך מחשב בגודל 19'-20'. השימוש במסך, נעשה בעיקר עם פוטושופ. אשמח להמלצות למסך בתקציב של כ-1500 ש"ח. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מעוניין לקנו את המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741 השאלה אם בתור אחד שהשימושים שלו זה סרטים ומשחקים זה יהיה מסך מושלם? כי ראית שיש לו 6MS כשלמסכי TN יש 2MS מה שמביא אותי ממה לשאול אותכם לפני קניה זה כי הגיע REV A01 לארץ, ואני לא חושב שמחיר של המסך ירד משמעותית יותר.. מה אתם אומרים? ועוד שאלה אם אני מוריד סרטים שהם 1080P FULL HD אני אראה אותם באיכות הזאת? ומה זה המסך הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14991 מה יותר טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sgsg,

לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by itamar_moa,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tal89,

עקב המעבר לעבודה מהבית, מחפש מסך שישמש בעיקר לפיתוח. חשוב שיוכל להתכוונן (גובה + טילט) 27", כנראה 4K. תקציב עד 1500. לא יודע עד כמה זה משנה, יחובר למקבוק. על מה אתם ממליצים? תודה :)

24. Started by חיקיים1,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים