עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avi2006,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  4. רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MasterDK,

יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  6. אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Roy-L,

אז לבסוף, אחרי הקדיחה בפורום (שרשור מלפני כמה ימים), התחדשתי ב- Dell U2412M, ואני סה"כ מרוצה. בתור מי שרגיל ל-2209WA (ועדיין רואה אותו בתדירות גבוהה כי יש עוד אחד כזה במשפחה), אוכל לומר שהתמונה סה"כ דומה מאוד. הצבעים ב2209WA כנראה טיפה טובים יותר, אם כי לא ראיתי את המסכים זה ליד זה, כך שייתכן שישנה הטיה פסיכולוגית שלי לטובתו, שכן לגביו אני יודע שמדובר בפנל 8 ביט, כאשר ל- U2412M יש פנל 6 ביט + FRC. כך או כך, לעניין הצבע, מדובר בFeel כללי דומה עד זהה. אחרי כיול לפי ההוראות ב- tftcentral.co.uk התמונה באמת נראית יוצא מן הכלל (יש שם הוראות מדוייקות לעניין הרכב צבעי היסוד), אם כי אני מעדיף אותה בהירה יותר (הם מכיילים את הבהירות ל- 35, שזה חשוך לטעמי). Out of the box הוא בהיר מי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dudyphoto,

שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TheReaper,

טוב אחרי בערך חודש~ של שימוש במסך E197FP לא היו בעיות כלשהן רק שפתאום אחרי פורמט (או קצת אחרי אני לא ממש סגור על זה) התחילה להופיע קורונה על הפונטים (לפעמים ממש קטנה ולפעמים מורגשת בהחלט) ניסיתי לעשות את ה AUTO ADJUST המובנה במסך אבל זה לא עזר ממש... עוד שאלה- האם באמת הכרחי להשתמש בדרייברים של דל למסך? (ופלטת צבע באותה הזדמנות)

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by joniar,

יש לי 4870 ואני חושב על 22" 24" וחשבתי שעדיף כבר ללכת על 24" במחיר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לקנות את ה-DELL 2007WFP. יש לי היום כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 (כן, כן, מה לעשות). אני לא מחפש כרגע ביצועים למשחקים ולכן חשבתי שרזולוציה גבוהה לא אמורה להיות גורם הפרעה אבל לא לקחתי בחשבון סרטים. האם אוכל לראות בצורה נורמאלית לדעתכם סרטים? בתודה מראש, אור.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by רועי אלגרבלי,

מחפש המלצה למסך התקציב הוא עד 1600 שקלים בלי לחרוג ולא חייב להשתמש בכל הכסף כלומר אם יש משהוא שנותן תמורה וביצועים ביחס למחיר והוא עולה פחות אז תתנו אותו השימושים שלי הם: שימוש ביתי ומשרדי, צפייה בסרטים, קריאת ספרים במחשב, וגלישה מרובה באינטרנט חשוב לי שיהיו ביקורות חוות דעת והמלצות על המסך והמסך יהיה חד ונוח לקריאת ספרים וצפייה בסרטים ונוח לעבודה רצופה שעות ארוכות גודל מסך: לפחות שמתחיל ב23 אינטש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DarkLloth,

המסך הממולץ של DELL או LG ? והאם יש מסכי LED שהם בכלל בגדר אופציה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by izhark,

יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות מסך FHD למשחקים (התקציב המקסימלי הוא 900 ש"ח ללא חריגות ) חשבתי על המסך הבא : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1933 הבעיה שאני לא יודע מה האכות שלו והעים יש מסך מישתלם יותר במחיר הנ"ל המסך יקנה בחנות rsm שקרובה לעזור מגורי ותיתחבר למפרט מחשב הבא: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪398 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1833 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 13…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Y-T-M,

מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by deloy40,

אני עומד לקנות מחשב עם שתי כרטיסי מסך ואני מחפש מסך שימצא את הפוטנציאל שלו.חשבתי על משהו בכיוון של או מסך עם 140hz וgsynch או מסך 1440P. תודה מראש ומצטער עם אמרתי דברים הדיוטים כלשהם.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי כרגע מסך 2209wa ואני מאוד מרוצה ממנו. אחותי סטודנטית וצריכה מסך. אני נוטה להמליץ לה על Dell אבל רציתי לשאול אתכם האם בגלל ההבדל במחיר שווה לקחת את Samsung.

24. שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by idanmal,

היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.