עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Tantalus,

שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by schumih,

אהלן קיבלתי מסך 19" רחב של PROVIEW. בהוראות מומלץ לבחור ברזולוציה של 1440*900. לפני מספר ימים עשיתי זאת והכל עבד כמו שצריך, ראו מעולה. התקנתי מחדש XP PRO, לא משנה למה - ועכשיו אין לי אופציה לשנות לרזולוציה הזו ב-NVIDIA CONTROL PANEL. יש הרבה רזולוציות אחרות, אבל זו לא נמצאת שם... מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by j,

יש הבדל של כ1000 ש"ח בין שני המסכים. האם זה מוצדק? והאם יש הבדך ביניהם פרט לציפוי קריסטלי/מט? אני מביו ששניהם מגיעים עם פאנל S-IPS...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by izhark,

יש לי את המסך בערך שבוע - הנה סקירה קצרה (למרות שאני לא מתימר להיות מומחה, ולא השוותי ישירות מול מסך אחר): מראה: : נראה מצוין, איכות הרכבה טובה. הכיסוי זכוכית גם תורם למראה חיצוני יותר איכותי ארגונומיה: לא משהוא. אין pivot וכמעט אין אפשרויות כוונון - רק זווית אופקית בנוסף - מנורת הpower היא בכחול בוהק - זה יפה , אבל לפעמים קצת מפריע ביחוד בחדר חשוך כשהמסך בסטנד-ביי והנורה מהבהבת איכות תצוגה: מרשים, ביחס למחיר. תצוגת צבעים טובה ומדויקת, אחידות טובה. ב"מסך הסגול" רואים את הפינות קצת יותר בהיר אבל לא משמעותי זווית הצפיה גם טובה, למרות שאף פעם לא באמת הבנתי למה זה משנה במסך מחשב. בכל זווית סבירה לעבודה מול המסך - הזווית לא משפיעה על הצבעים והבהירות. אני לא שיחקתי במש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ציטוט מהאתר: 08/04/2007 ועוד במחיר הנמוך ביותר ברשת כיום - ישר כוח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מחפש טלויזיה לסלון בגודל בינוני, די מואר, בתקציב של 10,000 שקל בערך - גמיש אם זה שווה את זה. גודל - 32 אינץ' ומעלה. בעיקר לשידורי HOT, DVD וסרטים מהמחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by קיפוד,

שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  12. שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open&current=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by alonlior,

שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  15. היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by nim901,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך. בכלמקרה, אני מעוניין בלקנות מסך 42 עכשיו השאלה היא - פלזמה או LCD ? הבנתי שבתנאי תאורה עם הרבה אור, לLCD יש יתרון אך כשאר מוצגת סצנה חשוכה, לפלזמה יש יתרון אז על מה כדאי ללכת? מה הטווח מחירים של טלוויזיה ברמה טובה ? (עדיף כמובן שתיהיה מוכנה לFULL HD, 16X9 ותכלול HDMI וחברים) יש לציין שאני לא מבין כלום בנושא אז אל תפציצו אותי במושגים, אני גם מתכוון להקרין בטלוויזיה סרטים מהמחשב (וכשאקנה חדש אז הם יהיו באיכות הכי גבוהנ שיהיה אפשר להשיג)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KoM,

יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אני צריך המלצה למסך מחשב למשחקים.. כבר הרבה זמן שאני מברר והחלטתי ללכת על 2007WFP/FP (תכננתי במעמד הקנייה להטיל מטבע ולהחליט איזה מהם ) היום הייתי בIQPC (באשדוד), התייעצתי לגבי מפרט, שהגענו לנושא של מסך ואמרתי שאני רוצה את הדל המוכר העלה את הנושא של האחריות של הדל (שיש עליה לא מעט הודעות בפורום). הוא אמר שעד שישה פיקסלים שרופים לא מחליפים ושהוא לא היה לוקח את המסך עם כזאת אחריות (או משהו כזה P: ) הוא המליץ על SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI שעולה אותו דבר.. מה דעתכם עליו? זה קצת בעייתי בשבילי לקנות כזה מסך עכשיו אחרי שקראתי את כל הקטילות לפאנל TN.. מה דעתכם? מה לעשות? אשמח להמלצות.. (אין מצב שאבא שלי קונה לי מסך ב2400 שקל עם אחריות שערורייתית כמו של הDELL )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asafnn,

אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כידוע ניתן לעשות שימוש בDell 2407WFP גם לצפיה בטלויזיה בחיבור לממיר הדיגיטאלי (YES/HOT). אחת האפשרויות הינה באמצעות חיבור הCOMPONENT שבמסך ולשם כך יש צורך בהמרת האות מפורמט RGBcvS (מהממיר הדיגיטאלי) לYPBPR (קומפוננט). בעלות של כ-400 ש"ח ניתן לרכוש TRANSCODER מסוג SCART to Y-U-V Converter וכעת לשאלתי: האם מישהו מבעלי ה2407 עושה שימוש בממיר מ-SCART ל-COMPONENT לצורך חיבור המסך לממיר הדיגיטאלי? והאם קיים שיפור משמעותי באיכות התמונה (בהשוואה לComposite)? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=csy2100&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506#

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 114508534,

שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  22. בכל מסכי הLCD שלהם הם מפרטים בנתונים את הניגודיות הדינאמית (והמפוצצת) כמו 1:3000, ובסוגריים את הניגודיות האמיתית והדי נמוכה. למשל כאן http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA ב226 הנפוץ שלהם הם מפרסמים את הניגודיות הדינמית 1:3000, והניגודיות הרגילה שהיא בעצם 1:700. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 16:26:53 או כאן-http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!

• 7 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.