מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ? כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp) ,תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב אשר יש לו ציפו זכוכית (אוהב מאוד) באיכות טובה. כל המקומות שראיתי מסכים LED/LCD כולם ללא הציפוי הזה. יש מסך אחד שמישהו מוכר של זירוקס מדגם MX4-22 מישהו מכיר הוא יכול להגיד לו אם הוא מסך טוב? הנה נתונים שלו: המסך בעל רזולוציית צפייה גבוהה ביותר 1920X1080 פיקסלים FULL HD למסך ישנו מסנן זכוכית אופטית להגנה על הצג ולהגברת הניגודיות תאורת LED אחורית המעניקה גווני שחור עשירים יותר ותמונה ריאליסטית יותר עיבוד וידיאו ברמה גבוהה ביותר ששם דגש על דיוק הצבעים ונאמנותם למקור זמן תגובה של 2ms לשמירת זרימת וידיאו רציפה ללא כל עיוות זוית צפייה רחבה בגודל של 170 מעלות ניגודיות דינאמית של 1:50,000 הודות לתאורת ה-LED החדשנית כניסת DVI-D לקישוריות משופרת עם מגו…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למסך LCD, עדיין לא החלטתי אם 17 או 19. בכל אופן, הוא לעבודה משרדית (אינטרנט וכו'), ומעט למשחקים. כמו כן, יכול להיות (כנראה שאם אני אקנה 19), שהוא ישמש לסרטים וסדרות שמורידים מהאינטרנט. הבנתי שכל מסכי ה-TN לא משהו, אבל שמסכים עם פאנלים אחרים לא מתפקדים כמו שצריך במשחקים ויש מריחות (לפי תגובות של אנשים שקנו את המסכים בזאפ... אומרים שהם מעולים ואין מה להשוות למסכי TN, אבל שבמשחקים יש מריחות שלפעמים מציקות). בקיצור - אני רוצה מסך איכותי ברמה גבוהה, עם אחריות טובה של היבואן (לא LG, למשל, שהיתה לי איתם חוויה נוראית בקשר לאחריות), בין 1100 ל1400 ש"ח. 1400 הוא גבול עליון למסכי 19, ולא 17... אז אם אפשר להתחשב בערך בתקציב הזה. תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין הדגמים הבאים של DELL (אלא אם מישהו רוצה להמליץ על דגם/חברה משתלמים יותר בטווח הזה): 350 יורו כרגע זה הטווח העליון של התקציב שלי למסך. אני גולשת הרבה, אבל חשוב לי קודם כל להנות מתצוגה מרהיבה של סרטים ומשחקים (במיוחד כל מיני MMO אם זה משנה). ניסיתי לקרוא ביקורות ברחבי הרשת וזה רק בלבל אותי יותר. אני רושמת את הדגמים ואת המחיר שלהם, כי הקונספט זה לא לקנות את היקר ביותר, אלא את הנכון ביותר: 2209WA שיעלה לי 352 יורו ST2220T שיעלה לי 349 יורו P190S שיעלה לי 292 יורו U2311H שיעלה לי 270 יורו אודה מאוד לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשך כחודשיים היה אצלי ה- samsung 226bw של חבר, כאשר הרצתי משחקים ברזולוציה גבוהה המשחק עבד יותר לאט מאשר במסך 19 crt שיש לי. השאלה אם זה בגלל גודל המסך שצורך יותר כח מהכרטיס מסך או שזאת בעיה במסך?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש דברים שאני צריך לדעת בחיבור ? (אני נורא זהיר בדברים כאלו) אני לפני בדיקת פיקסלים שרופים ובאנדינג... האם הכבל DVI צריך להתחבר לאותו סוקט של הVGA . זה הגיוני ? עניין שני - אני זקוק לקובץ wincolor http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx שאני לא יכול להוריד מסיבה "כלשהי" . בבקשה תשלחו לי אותו לכתובת : mail_me@nana.co.il
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 19 בשבוע הקרוב, וסוגייה שמאוד מטרידה אותי היא הרזולוציה. אני עובד על 1024X768 בCRT כרגע, ונראה לי מאוד מרתיע לעבוד על 1280X1024' שזאת הרזולוציה הטבעית של מסך 19. האם הטקסט לא קטן מדי כדי לקרוא באינטרנט, לעבוד בוורד וכו'? כמו כן אני מתלבט בין הVP930 לבין הLG1970HR. התקציב הוא 2000 ש"ח, יש מתמודדים אחרים בתחום?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך מחשב רחב ורציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ משחקים שלא תומכים ברזולוציות רחבות על גבי מסך רחב. אני לא מתכוון שהתמונה תמתח, כי לגרום למשחק למתוח את התמונה זה אפשר לעשות גם במשחקים הכי ישנים, אלא השאלה שלי היא- האם יש דרך לגרום לתמונה להיות באמצע המסך כאשר בצדדים של המסך יש חלקים שחורים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הCRT תופס המון מקום בשולחן החדש שקניתי וגם מייצר המון חום (21! באורך חצי מטר!wtFz0Rrr1!) ואני מעוניין במסך לשימוש עיקרי למשחקים והמיקום שלו זה יהיה על קיר תודה. אפשר אפילו בפחות לא אכפת לי מהפאנל העיקר שלא יהיו מריחות. זוויות הצפייה לא משנות כי אני יושב מול המסך מן הסתם .. Mesatla.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. החלטתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על ה-VW224U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236050 ולפי החוות דעת בnewegg הוא נראה מצויין.. בארץ הוא עולה 1150 ש"ח, כדאי לקחת אותו? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לשדרג את המסך שלי ל1440 בשביל גיימינג, אבל לא רוצה מסך גדול מידי. 27 אינץ' זה ממש ענק לי. כמו כן, דגמים כמו הAsus pg279q לא נראים לי מצטיינים מבחינת איכות הצבעים, וזה יותר חשוב לי מאשר מהירות המסך. יש לי כרגע 3 אופציות: 1. Dell u2515H Ultrasharp. למסכי דל יש איכות טובה, אך המסך יחסית איטי - 8MS זמן תגובה - https://www.youtube.com/watch?v=Qo-PZZ8CjzQ 2. Dell Up2516d Ultrasharp. שזו גירסה עם איכות צבע יותר גבוהה למסך הקודם - (הסרטון הבא הוא של האח הגדול של אותו המסך, אותו המסך פשוט בגודל של 27 אינץ') https://www.youtube.com/watch?v=2H-Hgk0lN-M 3. Asus vx24AH. הוא הכי קטן, מה שאומר שגם הכי חד, לא יודע לגבי איכות הצבעים - https://…
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הייתי במרדנית וביררתי בקשר למסך ואמרו לי שכבר לא כותבים A,S על המסך ואין דרך לבדוק, האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים האלה לסמסונג יש פאנל Pva ולדל יש פאנל Ips מה אתם ממליצים לי ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לאדע אם זה בדיוק שייך לפורום הזה אבל w\e איך אנשים שמים תמסכים שלהם אנכית? ראיתי מתכנתים שיש להם מסך רחב ושפשוט שמים אותו במאונך ככה שהם יוכלו לקרוא יותר שורות קוד. הם משעינים אותו על משו? יש מכשיר מיוחד שמאפשר לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש (LG 2353) עם תמיכה ב-FULL HD. כרגע הוא מחובר בחיבור VGA רגיל לכרטיס מסך OB ואני רואה ברזולוציה המקסימלית - 1920*1080. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותו לחיבור דיגיטלי (HDMI/DVI) ? הרי הרזולוציה לא תשנה ? האם לעיקר השימושים שלי (אינטרנט) אני אראה הבדל כלשהו בחיבור דיגיטלי ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי שאלה...קניתי נייד של דל, דגם XPS 15..עם חיבורי HDMI וכו'... אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית, ולחבר את הנייד לטלוויזיה, וככה לשחק בו. השאלה שלי היא כזאת...איזה מסך אני צריך לקנות, כדי שיראו טוב במסך שאליו אני מעביר...על מה צריך להיות דגש בקנייה. יש מסכי מחשב, יש טלוויזיות, יש מחשב וטלוויזיה ביחד...התבלבלתי כבר... מה הכי טוב? מחיר כרגע לא רלוונטי...אני פשוט צריך לדעת איך להתחיל לחפש .. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך הזה ? Acer XB271HU אם הבנתי נכון הוא אמור להתחרות ב Gigabyte F127Q-P מי מבין השניים טוב יותר לגיימינג ? שואל ספציפית על האייסר כי אני יכול לקבל אותו במחיר טוב. תודה *אם יש דגמים נוספים של אייסר אשמח לשמוע - מעוניין ב 2K מינ' ורק 27 אינץ'
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-