עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shimi58,

לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Nasok,

בקיצור הגעתי למסקנה שהם שתי המסכים הכי טובים לתקציב השאלה מה יותר טוב. 1) מה יותר טוב לעבודה מרובה על מחשב וסרטים 2) מה יותר טוב למשחקים ובבקשה תנסו לבסס על עובדות וגם על ניסיון אישי עם שניהם תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by GbeTech,

הזמנתי מחשב מ www.rsm.co.il, והם הפסיקו למכור את המסך שהמליצו לי עליו פה - Samsung P2350 23". במקומו הציעו את ה LG E2350, שעל פני השטח נראה יותר טוב, עד כמה שאני מבין. ה LG: http://www.productwiki.com/lg-e2350/ ה SAMSUMG: http://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-p2350/ בנוסף, הוא LED. איך זה משפיע על ביצועים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by harbinger,

כי לפי מה שאני הבנתי ה BWX יש לו גם רכזת USB מובנת , אז אם כל השאר אותו דבר לא עדיף לקחת אותו?? כי אני לא ראיתי הבדלים אחרים... אני יביא קישור... תקנו אותי אם אני טועה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/features.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MYKRFV/XAA http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7023

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. והאם קיימים מסכים כאלה עם גודל נקודה שמקביל לזה של מסך 19 עם רזולוציה של 1280x1024?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה? תודה מראש. גבע טל.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by d800,

שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by CocainHore,

טוב חברים, אני מתכוון לקנות את המסך הזה עד שבוע הבא. אני קונה מחשב חדש לגמרי באיזור אוקטובר נובמבר, מסך אני חייב להחליף כי שלי כבר ישן פצצות ואין טעם שאני יחכה... עדיף להתרגל מעכשיו.. השאלות היחידות שלי שאני חייב לדעת, למרות שאני יודע שנפתחו 20 נושאים על המסך הזה אם לא יותר אני פשוט חייב לדעת כי וואלה זה 1300 שקל + דלק נסיעה מהצפון הרחוק לפנדה מחשבים בחיפה : 1. האם אני ירגיש איזשהם הבדלים בין המסך הזה למסך 2ms במשחקי מחשב ? [ כי אני מתכוון לשחק הרבה במחשב הבא ] 2. האם בכלל כדאי לחכות חודשיים ולקנות מסך אחר שייצא ? ואם בכלל ייצא מסך באיכות יותר טובה במחיר דומה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by skyd,

אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Track,

האם יש חנות כלשהיא או מקום שבו אני יכול לפחות לראות את המסך שאני מתכוון לקנות? ביקרתי במקומות כמו אופיס דיפו אבל אין להם מסכים מעל 20 אינץ. אני מחפש את ה2407WFP או יותר גדול. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום.אני מחפש מסך LCD עם זמן תגובה די קצר,משום שאני משחק הרבה במחשב וקצב הריענון הוא חשוב לי.כאמור התקציב הוא עד 1100 בערך (בערך אומר לא יותר מ1500 אבל 1100 זה בהחלט מספיק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by TAsn,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10336 אני משתמש הרבה במחשב, רואה סרטים\סדרות וקורא הרבה מאוד טקסט (מתכנת). יושב לפעמים 12 שעות ביום על המחשב (בימים עמוסים). מה דעתכם? מסך טוב? אם מדובר על 500 שקל או העיניים שלי, אני מוכן להשקיע עוד כסף מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב, אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך לעבודה גרפית בפוטושופ בעיקר (ללא סרטים, משחקים וכד'), בסכום של עד 6000 ש"ח, כשהדברים החשובים עבורי זה הדיוק בצבעים ואיכות התצוגה והמסך. כרגע ההתלבטות היא בין ה-Dell U2410, ה-Apple 27" וה-Eizo CG245W. האמת שה-27 של אפל נראה לי קצת גדול, אבל זה הגודל היחיד שאפל מייצרים עכשיו (כבר אין את ה-24) ואם הוא איכותי יותר מהמתחרים, אז אני אלך עליו. כמה שאלות: ממה שקראתי, המסך של אפל הוא היחיד המבריק, בעוד שהשניים האחרים מט. האם מסך מבריק זה יתרון או חיסרון? עוד משהו זה שהאפל וה-eizo יצאו לאחרונה, בעוד שה-dell רץ כבר כמה זמן. האם ידוע אם צפוי לו מחליף בקרוב? קראתי גם את השרשורים הזה והזה לגבי בעיה בצבעים במסך דל, אבל מצד שני גם ביקורות טובו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב חדש וברצוני להוסיף עוד שני מסכים. בעקרון אני רוצה לבנות מערך של שלושה מסכים כאשר הראשי הוא 1920X1200 למשחקים והצדדים הם 1600X1200 לשימושי 2D, בעקרון טקסט ותמונות סטטיות - איכות לא משנה הרבה בצדדים. Uploaded with ImageShack.us כמה שאלות שאני מתקשה למצא להן תשובה ברורה ברשת: - האם 5120X1200 זה הרבה פיקסלים עבור כרטיס מסך אחד? - האם אני יכול לקנות כרטיס שיריץ את המשחקים על המסך הראשי בלבד ולחסוך כסף. ואת שני המסכים האחרים להריץ על כרטיס חלש נפרד? - האם יש צורך ביותר זכרון עבור דקסטופ כ"כ גדול? יותר מ 4 גיגה. - האם יש צורך במעבד יותר רציני עבור שטח עבודה כ"כ גדול והרבה תוכנות פועלות? כמו כן אם אני מגיע למצב בו יש לי 20-25 טאבים פת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by psybrain,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה בקרוב .. שימוש : משחקים (גרפיקה כבדה) סרטים HD ומולטימדיה וכו... רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת איכות, מהירות, יכולת ועומד לפי הדרישות שלי ? והאם יש מסך שהוא יותר איכותי מהיר וחזק ממנו? להזכירכם זה מסך 24 אינטש לד.. 2 MS 1:5000000 FULL HD 1920X1080 אשמח לקבל רעיונות ולקבל תגובות עליו למי שיש לו אותו ! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by aynrand,

שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xeyt,

אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כן, כן. עוד נושא חרוש לחלוטין. מבצעי black friday נגמרו ועברתי בערך על ה-20 העמודים האחרונים, כמה ביקורות באינטרנט וכדומה. במחשב שלי כרגע מורכב 1070 ואני לא חובב גדול של AA, bloom או פוסט אפקטים בכללי. אני מחפש מסך למשחקים, קוד ועיצוב בתקווה מתחת ל-4000 שקל. הבעיה היא שאני לא מוצא מסך בלי בעיות כרוניות כאלו או אחרות. עד לא מזמן הייתי סגור על s2716dg בתור פשרה לא רעה בכלל אבל תלונות על inverted pixels ואיכות התמונה במשחקים אפלים יותר. יש את xz350cu שנראה טוב בגלל פנל VA אבל גם לו לא חסר בעיות: יצא לי גם לראות את מסך ה-4k החדש של אסוס בגודל 27״ עם g-sync שקצת חורג לי מהתקציב אבל 60hz לא קורצים לי יותר …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ben389,

כיום אני משתמש בשני מסכים. הראשי הוא סוני S73 והמשני הוא מאג XJ700T שאתמול אחרי 8 שנים+- החליט לכבות את התותח שלו. כמו שזה נראה היום לא משנה במה אני אבחר בסוף הוא יצורף לסוני ולא יהיה מסך יחיד. זה מה שקורה אחרי 7 שנים עם זוג מסכים, אי אפשר לחזור אחורה. הדרישות שלי מהמסך החדש זה איכות איכות ושוב איכות. עד כמה שהבנתי אני צריך מסך עם פנל ips. יש צדק בדברים? אחרי בדיקות באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php שלא נראה מעודכן שמתי לב שמסכי 19 עם פנל ips די נדירים בארץ ואלה שקיימים מתומחרים בצורה לא נורמלית. ההתלבטות היא אם כדאי להשקיע במסך כמו הדל 2007 או ללכת על 19 רגיל במחיר די דומה. היתרנות של הדל בשבילי הם הרוחב, הרזולוציה והכניסה לאות וידאו מה שמאפשר להשתמש בו גם כטלוי…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Tal14,

כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יצאתי מעט מבולבל מכל המידע שניסיתי לאסוף פה, לכן אשאל כמה שאלות ואשמח לתשובתכם: 1) בתקציב של עד 2000 ש"ח מהו המסך הטוב ביותר לצפיה בסרטים ולקריאת טקסט!! 2) האם לשימושים אלו עדיף מסך רגיל או רחב? 3) שאלת הבן השלישי בהגדה ???: האם כשינם שתי חיבורים - אנלוגי ודיגיטלי יש להשתמש באחד מהם או שיש תועלת משימוש בשניהם? 4) אין לי נסיון כלל עם מסכי LCD, אבל קבלתי לבדיקה מסך LG L1970HR וכשניסיתי לראות איתו סרט, היה משהו לא חלק בתמונה! קשה לי להגדיר, מעין טשטוש. הדבר בלט בקטעים בהם הצבעים היו כהים מאוד ובמיוחד בשחור - היו מעין כתמים כחולים! ממה זה נובע? ומהו המסך איתו לא 'אחווה' מראות כאלו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים