מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, ממה שהתרשמתי עד כה, שוק מטורף. קשה לי מאוד לקבל החלטה.. רוכש מחשב עם כ.מסך gtx 1070 לקצת גיימינג, קצת רינדור בתלת מימד ומשרדי. מחפש תמורה טובה לכסף. חשוב גם שיהיה קצת anti glare. מה אתם אומרים על dell u2417h? למישהו יש ניסיון עם המסך הזה? כל המלצה נוספת תתקבל בברכה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה חשובה לגבי רזלוציות של מסכים. אם יש לי מסך טלוויזיה ברזלוציה 720P ואני מריץ סרט עליה ברזלוציה 1080P אז איכות התמונה תיהיה פחות טובה מאשר שאני יריץ סרט ברזלוציה 720P שמתאימה לאותו טלוויזיה, נכון? אני חושב כך מפני שראיתי שאם לוקחים תמונה ברזלוציה גבוהה יותר ממסך ומגדילים את התמונה על כל המסך, אז איכות התמונה יורדת. אני ינסה לנסח את זה אחרת, כחו לדוגמא תמונה ברזלוציה גבוהה מהמסך מחשב שלכם, ואז תגדילו אותה על כל המסך. אתם תראו שכאשר הגדלתם אותה אז איכות התמונה יורדת, ואם אתם לא מגדילים אותה על כל המסך שלכם אז איכות התמונה טובה. הנה לדוגמא התמונה הבאה: http://www.infosyncworld.net/resources/products/canon/canon_powershot_sx1_is_s02.jpg נסו לראות אותה בלי להגדיל…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין מאד לרכוש את המסך הזה , אבל אני רגיל לעבוד על רזולוציה נמוכה יותר מהמקסימלית (הטבעית) והנה זה מה שקראתי באתר PRAD: The ViewSonic VP930 doesnt offer any interpolation settings by itself. Resolutions other than the native resolution of 1.280 x 1.024 are always scaled to full screen. Since the resolution of 1.280 x 1.024 has an aspect ratio of 5:4, other resolutions whose aspect ratio is 4:3, for example 1.024 x 768, will be displayed slightly stretched. If the monitor is connected digitally, users can also make interpolation settings via the menu of the graphics card driver. Whereas in analog mode, there is no way of influencing the way resolutions other than t…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הדגמים הבאים - [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]"24 Asus LED VG248QE [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=class: xl24, width: 64, align: left]AOC G2460FQ GAMING 24" 144Hz 1ms[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 64] [TR] [TD=width: 64, align: left]BenQ LED XL2420T[/TD] [/TR] [/TABLE] אשמח לשמוע על אופציות נוספות/טובות יותר שקיימות בארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה https://www.pccomponentes.com/hp-250-g2-intel-core-i3-3110m-4gb-500gb-15-6- המסך שלו נשבר... בארץ עולה כ 1000 שקל חדש אילו חלקים אני צריך להזמין מחול כדי לתקן בעצמי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מראש - אל תצחקו יש לי מסך פיליפס 107E 17" משנת 1999 כבר איזה שנה וחצי שלפעמים הוא נהיה צר כזה ואני פשוט דופק כאפה והוא מתפכח.. קיצר אני חייל ולא הכי הייתי צריך את המחשב עד שלאחרונה עברתי תפקיד ועכשיו אני בהרבה יותר בבית וצריך את המחשב, גם לצורכי עבודה. ההורים שלי הציעו לי שיקנו לכבוד היומולדת מסך מחשב LCD... אני חייב לציין שהCRT עובד מעולה גם כשהוא בן 10 שנים!(חוץ מכאפה כאן, כאפה שם... ) כדאי לי להחליף לLCD אפילו אם הנוכחי עוד עובד? זה משנה לעיניים מבחינת קרינה וזה..? (ב800-900 ש"ח אפשר לקנות משהו איכותי שיחזיק מעמד כמה שנים טובות? אני לא משחק משחקי מחשב בכלל. סרטים, קריאה וכתיבה, מעט עריכת תמונות, וגלישה רגילה באינטרנט ופורומים...) תודה מראש על כל תשובה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרפיקאית זקוקה למסך איכותי, עבודה רצינית על פוטושופ. חשוב פאנל איכותי ודיוק בצבעים כמה שניתן בתקציב זה. במשרד היא עובדת על 22" אבל אני מניח שהכי שווה היום לקנות 24" ברזולציה 1920 או משהו דומה. טווח מחירים 1000-1500 שח. מה הולך היום בשוק שלנו? עדיין רק דל?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת כמה מחברי הפורום עדיין עם הטכנולוגיה הישנה והטובה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מסך DELL 2407WFP ברזולוציה של 1920x1200 כידוע (24 אינטש) ואני מעוניין לצרף אליו מסך שני כדי להגדיל את שטח העבודה הזמין. למיטב ידיעתי, לשם כך עלי לעבוד ב-Extended Desktop Mode עם מסך נוסף ברזולוציה אנכית של 1200 פיקסלים. בכל מצב אחר, אחד המסכים לא יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ואיכות הטקסט תיפגע קשות. אני צודק? 1. חשבתי על ה-SAMSUNG T220P שנותן 1920X1200 במחיר סביר בהחלט ואז ההגדרה שלי צריכה להיות 3840x1200, נכון? אמנם מדובר במסך מבוסס TN אבל מסכים איכותיים ברזולוציה כזו עולים פי 3 ובכל זאת, זה מסך משני ולא ראשי... 2. האם קיים דגם 24' ברזלוציית 1920x1200 במחיר סביר? הזול (והאיכותי) ביותר שראיתי הוא ה-PHILIPS 240BW8EB בפחות מ-1400 ש"ח... לא יודע לגבי זמינות בפועל. עריכה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה - קראתי באחת התגובות שכל המסכים האלה הם Wide אז אני מניח שאין צורך לציין זאת. בנוסף, אני מעדיף טלויזיה עם חיבור DVI ולא HDMI.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Eizo FlexScan S1931-SH או הדל 2007 fp? ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט רגיל עם 3 יציאות כשהצהוב מובר לVIDEO בממיר' והאדום והלבן מחוברים לאודיו.. עכשיו לאן אני מחבר את היציאות האלה במסך מבט מלמטה תווית תיאור 1 מחבר כבל חשמל ז"ח 2 מחבר חשמל ז"י עבור Dell Soundbar 3 מחבר DisplayPort 4 מחבר HDMI 5 מחבר DVI-1 6 מחבר DVI-2 7 מחבר VGA 8 מחבר Composite video 9 מחבר Component video 10יציאת שמע( תמיכה ביציאה עם שני ערוצים ) 11 יציאות USB במעלה 12 יציאות USB במורד 13 מנעול מעמד (השתמש בבורג עם תבריג M3x8 לנעילת המעמד, הבורג אינו כלול) אני חיברתי את הצהוב לצהוב ואת האדום לאדום ואת הלבן לירוק ולא הצלחתי זה רשם לי שאין סיגנל..אז אולי לא חיברתי נכון. הצעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מסך 22 אינץ' הוא ישומש במיוחד לגלישה באינטרנט וזהו .. שומדבר אחר .. אולי סרט מידי פעם כך שאני צריך שהוא יחזיק חדות לאורך זמן שלא כמו מסך שהטשטש עם הזמן (לא יותר מידי זמן .. לא ננקוב בחברות) שיהיה איכותי (מילה גדולה, אני יודע) אני לא ממש מבין בניגודיות כך שאני לא בטוח איזה כדאי ומה ההבדל אני בטוח ב 90% אחוז שכולם ימליצו לי סמסונג .. כי אני יודע .. לי יש מסך סמסונג 19" ואני ממש מרוצה ממנו רוב הסיכויים שהקניה תתרחש בארצות הברית ... כך שכנראה שם זה יצא זול יותר תציעו לי חוץ מסמסונג .. ואני מתרכז יותר על חברה מאשר דגם .. אבל דגם יתקבל בברכה תודה מראש לכולם ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתר הבית של היבואן יניר מערכות http://www.yanir.co.il הפלזמות של המותג הם לרוב של TATUNG לינק http://www.tatung.com והמסכי LCD הם לרוב של KTC לינק http://en.ktc.com.cn ועוד אחד http://www.b2blcd.com גם מותג VIEWCOM די דומה למסכים של FujiCom לינק http://viewcom.com.cn
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים
-
היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והמסך הזה נראה לי ממש טוב למחיר (סביבות ה500 ש"ח) אבל לפי מה שהבנתי זה מוצר מדבקה אז אני לא יודע אם כדי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-