מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נדרש מסך 24" לחדר לסטודנטית, בעיקר word וצפיה בהרצאות בוידאו. המסך ישב על שולחן ויחובר למחשב נייד (שאמור לשבת סגור בצד) ולמחשב יציאת Micro HDMI בלבד. רוצים רק Dell (מרוצים מהאיכות, מהאחריות וכו'). ממעט הביקורות לא מצאתי חסרונות ל-SE2419H, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות אם הוא מבריק במיוחד ועלול להוות בעיה אם יש מקור אור ישיר שמכוון אליו (במקרה הזה- יש אור ישיר שמכוון אליו ואין ככ מיקום אחר למקם את המסך). אשמח לשמוע ביקורות אם מישהו שמע/ראה/התנסה או לקבל המלצה על מסך 24 אחר של Dell - באותו טווח מחיר (עד 800 ש"ח). לא צריך תכונות ארגונומיות מיוחדות, גם לא צריך תליה על קיר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי חודשים של חסכון יש לי מספיק כסף לרכוש מסך נורמלי! אך עדיין נותרתי עם כמה שאלות, כעת אני זוכר רק כמה אך אני משער שאני אזכר בהמשך. בלי שום קשר רציתי להציע לכתוב FAQ בנעוץ, כי רוב השאלות בפורום הן בד"כ אותן השאלות. 1. אני עוד לא סגור לגבי איזה מסך לקחת, את ה2007 הרגיל או את הרחב, אני לא משחק, אבל קורא בפורומים,רואה הרבה סרטים(לא תמיד בHD) ומעצב/מתכנת מדי פעם. עלי לקחת את הרגיל או את הרחב? 2. איזו חנות בסוף היא הכדאית ביותר לרכישה? אני רוצה פאנל ISP וLCDTV יקרים מאוד. חשבתי על נועה, אבל אני לא יודע אם הם מאפשרים לבדוק את המסך בחנות, אין לי כוח לסוע אליהם פעמיים. 3. יש לי כרטיס מסך FX550, הרזולוציה הגדולה לא תעמיס לי על המחשב בצפייה בסרטים? 4. אין לי כבלים או לווי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהגדרות מסך שלי במחשב יש אפשרות כמובן ל4:3 או 16:10 , לעומת זאת רוב המסכים היום הWIDE הם ב16:9 , אז בעצם על מה צריך ללכת? האם בעצם ההגדרות מסך הם בהתאם לכרטיס מסך או המסך ואם אקנה מסך 16:9 אוכל להגדיר אותו גם ב16:9 ? [br]פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 16:54:21 שאלה נוספץ אני עובד ע ם מחשב P4 2.4 512Kהאם צריך כרטיס מסך שונה מהgeforce4 mx440 שיש לי?< ואם כן איזה (AGPX4 X8? )
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גרפיקאית זקוקה למסך איכותי, עבודה רצינית על פוטושופ. חשוב פאנל איכותי ודיוק בצבעים כמה שניתן בתקציב זה. במשרד היא עובדת על 22" אבל אני מניח שהכי שווה היום לקנות 24" ברזולציה 1920 או משהו דומה. טווח מחירים 1000-1500 שח. מה הולך היום בשוק שלנו? עדיין רק דל?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת כמה מחברי הפורום עדיין עם הטכנולוגיה הישנה והטובה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים,אני רוצה מסך גיימינג 27 אינץ׳ מאחת החברות הבאות:SamsungLGDellעם עדיפות ל Dell ושוליים צרים ככל האפשר.תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.pc365.co.il/product-16577-HP_Z27n_G2_27_1JS10A4 https://www.pc365.co.il/product-18487-Dell_UltraSharp_27_USB_C_Monitor_U2719DC_3Y_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 מתלבט בין שני מסכי 27' 1440P Dell U2719DC HP Z27n G2 המטרה היא לחבר את המסך ללנובו C930 דרך חיבור USB-C (בעיקר על מנת לחסוך קניית תחנת עגינה) את שניהם שוקל לקנות מ'שניידר מחשבים'. המחיר שלהם דומה וגם המפרט. אשמח לייעוץ בבחירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מסך 22 אינץ' הוא ישומש במיוחד לגלישה באינטרנט וזהו .. שומדבר אחר .. אולי סרט מידי פעם כך שאני צריך שהוא יחזיק חדות לאורך זמן שלא כמו מסך שהטשטש עם הזמן (לא יותר מידי זמן .. לא ננקוב בחברות) שיהיה איכותי (מילה גדולה, אני יודע) אני לא ממש מבין בניגודיות כך שאני לא בטוח איזה כדאי ומה ההבדל אני בטוח ב 90% אחוז שכולם ימליצו לי סמסונג .. כי אני יודע .. לי יש מסך סמסונג 19" ואני ממש מרוצה ממנו רוב הסיכויים שהקניה תתרחש בארצות הברית ... כך שכנראה שם זה יצא זול יותר תציעו לי חוץ מסמסונג .. ואני מתרכז יותר על חברה מאשר דגם .. אבל דגם יתקבל בברכה תודה מראש לכולם ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מסך מחשב עם פאנל איכותי, שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. יש לי ניסיון טוב מאוד עם מסכי DELL ואשמח להמלצה על מסך שלהם. גודל: 23" של DELL תקציב: 600-700 ש"ח בנוסף אשמח מאוד גם להמלצה למסך נוסף גדול יותר (25"-27") גם אם הוא יחרוג מהתקציב בכמה מאות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז קניתי מסך LCD חדש. ה-L1970HR של LG (כן נו...). בקצרה, זה חרא של מסך, ואו שאני קיבלתי משהו דפוק, או שבזאפ ישנם 17 אידיוטים עם ראיה 2:2. רוצים LCD דחוף? תחסכו למינימום פאנל MVA או תשברו תוכנית חסכון. בכל אופן, בעיה נפוצה (עד כמה שאני מבין) היא בהירות משתנה במסכי TN. אני מן הסתם לא היחידי בעולם עם הבעיה הזו כך שיכול מאד להיות שקיים פתרון. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך lg דגם 43ud79 הבעיה משגעת אותי לפני יומיים שמתי לב שיש לי בעיה במסך והיא שחצי ממנו או חלקים ממנו או לפעמים כולו נהיה שחור אני איצרף תמונה של הבעיה היחלפתי כבל displayport איפסתי הגדרות מסך אך זה לא עזר הבעיה נמשכה יומיים אחרי זה היחלפתי מסך שמתי את המסך הבעייתי בצד ובמקרה היה לי מסך חדש של פליפס כשמתי אותו במקומו אין כבר שום בעיה דיברתי איתמול עם שירות הלקוחות של lg ואמרו לי שבעוד שבועיים בא טכנאי לתקן את המסך אז בשביל להיתכונן להגעת הטכנאי היחזרתי את המסך של lg ומה שמוזר כבר שלושה ימים נכון למועד כתיבת הודעה זו אין שום בעיה והמסך עובד תקין חשוב לי לציין שיש לי שני כרטיסי מסך של asus 1080ti לפני שקרתה הבעיה קיבלת…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש צמד מסכי מחשב לפיתוח, חשובה כמובן חדות המסך ושלא יעייף. 23" בגלל שהם יותר זולים מ-24". אין הגבלה כספית אבל כמובן עדיף ביצועים\עלות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מסך שישמש למחשב וכמסך טלויזיה לחדר שינה בתקציב של כ-1000 ש"ח. האם יש אחד ראוי מהרשימה הבאה: Samsung SyncMaster 2494LW LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=736917 Envision G2461 LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748170 LG W2443T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=732966 או שזה טעות חמורה לותר על מסך LED: Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black http://www.skypc.co.il/pl_product~BX-35BX2335-LED~9~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך העיקרי שלי הוא 47 אינץ 3D...ואני משתמש בו ב90 אחוז מהזמן. המסך המשני הנוכחי שלי 19 אינץ מאוד ישן שאינו תומך ב1080 ואני רוצה להחליף אותו. אני מחפש מסך שיתמוך לי בFHD ... גודל 21-24 המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד. מה האופציות שלי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לקנות להורים שלי.בתקציב הזה אולי עם חריגה קטנה יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-