מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מסך מחשב עד 2,000 ש"ח וזה עם החריגה. חשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736008 איך הוא?? והאם יש טוב יותר??
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LG1970HR ומסך - LG1953t אני מעוניין לקנות מסך חדש. אז בהנחה שאני אשמח למכור אחד מהם כדי לממן חלק מעלות המסך החדש - מישהו יכול בבקשה להעריך מה השווי שוק שלהם כיום? (אם השאלה לא תואמת לפורום זה אשמח להכוונה למקום הנכון) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהגדרות מסך שלי במחשב יש אפשרות כמובן ל4:3 או 16:10 , לעומת זאת רוב המסכים היום הWIDE הם ב16:9 , אז בעצם על מה צריך ללכת? האם בעצם ההגדרות מסך הם בהתאם לכרטיס מסך או המסך ואם אקנה מסך 16:9 אוכל להגדיר אותו גם ב16:9 ? [br]פורסם בתאריך: 13.10.2009 בשעה 16:54:21 שאלה נוספץ אני עובד ע ם מחשב P4 2.4 512Kהאם צריך כרטיס מסך שונה מהgeforce4 mx440 שיש לי?< ואם כן איזה (AGPX4 X8? )
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק. רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה? בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנוסף לדיון הזה, בפורום מפרטי מחשב, מתוכננת רכישה של מסך חדש. הדגם שעומד על הפרק הוא זה. השאלה הראשונה היא האם למישהו יש נסיון עם שימוש במסך קעור למשחקים ויכול לחוות דעה האם זה שווה את העלות הלא מבוטלת. דבר שני, האם למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצות למסך גדול/רחב לעבודות גרפיקה/פוטושופ ותלת מימד עם רזולוציה טובה וגוונים טובים? סביב ה 1500-2,000 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. עוד כמה שעות אני נוסע לאייבורי כדי לקנות מסך..כי הCRT הקודם "מת". יש לי התלבטות בין כמה מסכים.. לפני שאני אתן את הדגמים , רצוי לציין שהמחשב שלי מצוייד ב7800GT N AMD63BIT 3200 אז ככה שאין לי מושג אם המסכים הללו יכבידו על המחשב, מחכה לתשובה.. בכל מקרה, אלו המסכים. Samsung 2553bw Samsund T220 ואם יש לכם דגם נוסף עד 1.1K אשמח לשמוע. תודה, מחכשה לתגובות ענייניות ומהירות. עריכה: לא לתת דגמים של BENQ N CHIMEI
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט האם לקנות את ה Dell U2415 שהוא מסך 16:10 מצוין כך הבנתי לפי ביקורות מהרשת, כולל Recommended מהאתר TFTcentral, הבעיה שהוא קצת ישן, לעומתו יש את המסך Dell U2417H שהוא חדש יותר וביחס 16:9 אבל מהאתר הנ"ל קיבל רק approved שזה קצת פחות ממומלץ... אשמח לתובנות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדרש מסך 24" לחדר לסטודנטית, בעיקר word וצפיה בהרצאות בוידאו. המסך ישב על שולחן ויחובר למחשב נייד (שאמור לשבת סגור בצד) ולמחשב יציאת Micro HDMI בלבד. רוצים רק Dell (מרוצים מהאיכות, מהאחריות וכו'). ממעט הביקורות לא מצאתי חסרונות ל-SE2419H, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות אם הוא מבריק במיוחד ועלול להוות בעיה אם יש מקור אור ישיר שמכוון אליו (במקרה הזה- יש אור ישיר שמכוון אליו ואין ככ מיקום אחר למקם את המסך). אשמח לשמוע ביקורות אם מישהו שמע/ראה/התנסה או לקבל המלצה על מסך 24 אחר של Dell - באותו טווח מחיר (עד 800 ש"ח). לא צריך תכונות ארגונומיות מיוחדות, גם לא צריך תליה על קיר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על המסכים הזולים -400 דולר כולל משלוח לארץ. האם יש מישהו יכול לתת לינק/שם של מסך מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב MacBook Pro חדש, בעיקר עריכת טקסט, תכנות, גלישה באינטרנט, בקיצור - הרבה טקסט. אני לא אוהב רזולוציות מטורפות שגורמות לממשק להיראות ממש קטן, אבל מצד שני אוהב שהממשק נראה חד וברור. אני צריך לרכוש מסך 27" חיצוני ומתלבט בין 4K ל 1080. הבנתי של mac יש תמיכה טובה ב 4K ע"י scaling, ואם אני אקנה מסך 4K כנראה אשתמש ב feature הזה, אבל אם ככה, לא עדיף כבר לקנות מסך שהרזולוציה הטבעית שלו נמוכה יותר? מישהו מכיר איך זה עובד ב mac והאם יש יתרון בלקנות 4K ולעבוד במצב scaled?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מחפש זוג מסכים לשימושים בסיסיים ולעריכת סאונד עם תוכנת קיובייס, לא למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח לשניהם ביחד פרטי מערכת: כרטיס מסך מובנה עם מעבד i5 4590 יש יציאת vga dvi ו hdmi
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ViewSonic VP930 או 971P Samsung ? אגב לפי מה שמעתי המסכים הנל לא טובים למשחקים כי יש מריחה בגלל הפאנל ועדיף מסך כממו DELL 1907FP מה דעתכם? ואגב מה זה אומר בדיוק מריחה,איך אני רואה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מסך U2715H בחצי מחיר - ללא מעמד . יש לי מסך U2414H האם המעמד של U2414H יתאים ? תודה מראש ! בכבוד רב, swg .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-