מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לקראת קניה של טלווזיה חדשה, גודל 55 אינץ' עם תקציב של עד 5K (עם הנחות של מועדון חבר). מתלבט מאוד בין C9 לבין Q80R של סמסונג, כשההתלבטויות העיקריות סובבות סביב הפחד מצריבת מסך וסביב התמודדות לא טובה עם אור. השימוש כולל ברובו כדורגל וגיימינג, יכול להגיע גם ל6-9 שעות גיימינג כמעט רצופות, כמה פעמים בשבוע, במשחקי RPG שכוללים תפריטים קבועים על המסך. מבחינת כדורגל זה בערך 6-10 שעות בשבוע, תלוי שבוע. מפחד מאוד מצריבה שתחרב לי את המסך. אחריות מכסה את זה? הטלוויזיה תהיה ממוקמת בקיר המזרחי של הבניין שכולו חלון גדול, אז מפחד שבמהלך היום (נגיד בסופשים כשאני אצפה לא מעט במהלך היום) האור ישפיע על המסך. מה ממליצים? יוצא שהC9 תהיה בהפרש של בערך 700-800 שקל ומתלבט…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך למחשב שלי בגודל 24 אינץ בטכנולוגיית FULL HD שיתמוך ברזולוציה 1920 על 1024 , דגש על מסך באיכות גבוהה עם חיבור HDMI ורמקולים טובים תקציב עד 1400 ש"ח מחנויות בקריות וחיפה בלבד או חנויות שעושות משלוח עד הבית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש בכבל HDMI והבנתי שכבל DP יכול לשפר את הרץ של המסך, ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
(וואו... יותר מדי סמיילים קופצים בטופס הזה.... ) אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסכי IPS בארץ? בזאפ יש רק כמה מסכי NEC עם מהירות תגובה גבוהה מדי. אני מחפש: פאנל IPS 20 אינטש ומעלה מהירות תגובה 8ms ומטה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פאנלים של מסכי DELL החדשים שאוטוטו יימכרו פה בדגמי 2012 בהשוואה לקודמים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג לד 32 רק שבוע אצלי וכבר צצה בעיה...הופיע פתאום קו שחור מעצבן לאורך הטלווזיה..מישהו יודע מה אפשר לעשות? טלווזיה חדשה לגמרי זה לא החיבורים מכיוון שהקו הזה נמצא גם שאני מחבר USB וגם שאני צופה בשידורים דרך הממיר..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אפתח אומר שיש לי ניסיון זעיר מאוד בהזמנות מחו"ל אז מתנצל מראש על השאלות המפגרות. מצאתי אותו כאן http://www.amazon.com/BenQ-XL2420TE-Performance-24-Inch-Professional/dp/B00D7IG556 אשמח לעזרה בכמה דברים שמטרידים אותי: 1. למיטב הבנתי המוכר כאן הוא טוב ויש עליו פידבקים טובים+המוצר חדש, תקנו אותי אם אני טועה? 2. אני יודע שאני צריך לשלם תוספת של מכס/מע"מ או לא יודע מה, איך זה בדיוק עובד? למי משלמים, מתי משלמים את זה ואיך ניתן לשלם את זה? (אגב, יש למישהו מושג כמה יוצא כל הסיפור הזה של המכס/מע"מ וכו' וכו'.) 3. כשהמסך מגיע לארץ, אני צריך לגשת לאסוף אותו מאיפה שהוא, או שיש משלוח? אני מאוד מאוד אשמח לעזרה.. אני עוד תקוע עם מסך 20" של SAMSUNG ענתיקה ו GTX780. תודה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1) SAMSUNG 2243BW 2)SAMSUNG T240 3)SAMSUNG 971P 4) DELL E248 5)DELL 2208 -------------- כרטיס מסך: 4850 / 9800GTX+ זכרון 4 GB 2*2 E8400 מעבד מטרות: משחקים,סרטים, קריאה טקסטים וכו'... מה הכי עדיף? לפי מה שהבנתי , ל2243 המריחות ממש קטנה , ולT240 למשל היא גדולה...אבל אני ממש לא בטוח בזה , ואני חייב הצעה ממישהו שמבין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי חנות בירושלים שמוכרים את המסך הזה במחיר 1300 ש"ח. אני מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, אבל אם יש פה עוד חבר'ה שרוצים את המסך הזה, אני אנסה להשיג מחיר יותר זול.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קנה תמסך ב2015 ונשאר עוד איזה שנה אחריות והוא קונה עכשיו מסך של 4K והציע למכור לי אותו ב1200 שקל המסך מבחינת הכל במצב חדש הכל עובד תקין אין שריטות וכו, מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והמסך הזה נראה לי ממש טוב למחיר (סביבות ה500 ש"ח) אבל לפי מה שהבנתי זה מוצר מדבקה אז אני לא יודע אם כדי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3014 ניקיתי אותו מאבק באמצעות המברשת ונישארו לי סימנים קטנים על המסך כמו "שריטות" קטנות ועל מנת להוריד אותם הייתי צריך להשתמש במטלית לניקוי משקפיים. מדוע המברשת השאירה לי את הסימנים הללו? למרות שהיא מיועדת לניקוי מסכי lcd והאם מותר להשתמש במטלית לניקוי משקפיים לניקוי אבק?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מסך DELL 2407WFP ברזולוציה של 1920x1200 כידוע (24 אינטש) ואני מעוניין לצרף אליו מסך שני כדי להגדיל את שטח העבודה הזמין. למיטב ידיעתי, לשם כך עלי לעבוד ב-Extended Desktop Mode עם מסך נוסף ברזולוציה אנכית של 1200 פיקסלים. בכל מצב אחר, אחד המסכים לא יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ואיכות הטקסט תיפגע קשות. אני צודק? 1. חשבתי על ה-SAMSUNG T220P שנותן 1920X1200 במחיר סביר בהחלט ואז ההגדרה שלי צריכה להיות 3840x1200, נכון? אמנם מדובר במסך מבוסס TN אבל מסכים איכותיים ברזולוציה כזו עולים פי 3 ובכל זאת, זה מסך משני ולא ראשי... 2. האם קיים דגם 24' ברזלוציית 1920x1200 במחיר סביר? הזול (והאיכותי) ביותר שראיתי הוא ה-PHILIPS 240BW8EB בפחות מ-1400 ש"ח... לא יודע לגבי זמינות בפועל. עריכה…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ViewSonic VP930 או 971P Samsung ? אגב לפי מה שמעתי המסכים הנל לא טובים למשחקים כי יש מריחה בגלל הפאנל ועדיף מסך כממו DELL 1907FP מה דעתכם? ואגב מה זה אומר בדיוק מריחה,איך אני רואה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי מסכי led עם יחס ניגודיות של 1:1000 כמו http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 , שכפי שהבנתי זו ניגודיות סטטית, וראיתי עוד מסך כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 , עם יחס של 1:2000000 , שזו כנראה ניגודיות דינאמית, השאלה שלי איזו עדיפה מבניי השניים מבחינת ניגודיות ועל איזה מסך הייתם ממליצים לי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-