עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אורי מ.,

בנוסף לדיון הזה, בפורום מפרטי מחשב, מתוכננת רכישה של מסך חדש. הדגם שעומד על הפרק הוא זה. השאלה הראשונה היא האם למישהו יש נסיון עם שימוש במסך קעור למשחקים ויכול לחוות דעה האם זה שווה את העלות הלא מבוטלת. דבר שני, האם למישהו יש נסיון עם הדגם הספציפי הזה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ח'ברה בבקשה תענו לי על השאלה הזאת שמשגעת אותי ואני לא יודע איזה מסך לבחור מה ההבדל בין מסך שהוא Full HD ומסך רגיל כלומר פחות מ 1920x1080. מה ההבדל?? תודהה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by andrei21,

משדרג מסך מ22 אינטש, מטרות, אינטרנט, סדרות... טיפה משחקים פעם ב , כגון אסטרתגיה בתורות, RPG,פחות רייל טיים אז לדעתי קצב רענון וזמן תגובה פחות חשוב, אבל אני לא מבין גדול במסכים, ולא בא לי שהמסך יתחיל להקרע בסרטים סדרות ומשחקים הדגש על איכות תמונה ונוחות לעיניים, זווית צפייה אנכית, כיוונון גובה וזוית המסך אנכית . תקציב עד 1200שח רצוי כמה שפחות אם אפשר תודה

4. Started by Idosavir,

שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל כ21 אינץ לעבודה משרדית ממושכת. הבנתי שאם הספק הוא חיצוני אז יש פחות קרינה שזה חשוב לי מאחר ואני מול המחשב כ12 ולפעמים יותר שעות ביום. על מה אתם ממליצים? אין לי מגבלה כלשהיא מבחינת המחיר מאחר וזו קנייה אחת לכמה שנים תודה, אידו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אז ככה התקציב שלי הוא 1400 שקל אבל מחול זאת אומרת שמסך שעולה פה בארץ 2000 -2500 עולה לי הרבה פחות מחול כבר בדקתי כמה אני ממש אוהב את LG ראיתי את השלישיה החדשה שלהם של ה3D ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם (ראו באתר של LG) אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ואחר כך סרטים אבל אני רוצה את כל חווית המשחק ככה שאם יש 3D אני יהיה מאוד מאוד שמח! הגדלים לא הכי משנים העיקר שיהיה יותר מ22 ולא יותר מ27 (אני יושב דיי קרוב למסך)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by יניב51,

אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Kurt,

מינימום 29 אינץ, תקציב 3500 בערך. ראיתי את זה ביד שנייה: https://hwzone.co.il/advert/dell-3415w-ultrawide-219-2/ אבל זה קצת מעבר לתקציב.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים קצת יותר ממני ויש להם קצת יותר ניסיון אז הייתי רוצה לשאול להמלצתכם אני עובד המון על המחשב שעות ארוכות והמסך שיש לי כרגע הוא LG 226WTQ ואני בכלל לא מרוצה ממנו... אני שוקל בין ה Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ל Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ו Samsung 24 LCD 2443BW מה הכי טוב? מה שאני בעיקר מחפש זה מסך חד מאוד אם צבעים טובים...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. השבוע היו הכרזות של מסכים חדשים של שני החברות הללו כאשר השינוי המפתיע הוא שLG מספקת כעת מסכי IPS מישהו יודע מחירים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Oxygen87,

יש לי אפשרות להביא אותו חדש ב-400 שקל. זה מסך 19 ואני בעיקרון צריך אותו כי המסך שלי מקרטע שאני משחק במשחקים. המסך הזה יעבוד חלק במשחקים ? נ.ב זה דיי דחוף להיות מחר זה כבר לא יהיה רלוונטי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nimrodgans,

חברי הפורום היקרים! אשמח לעזרה ברכישת מסך הכי טוב שניתן בהתאם להגבלות - 24 אינץ' ומעלה. - עד 1100 ש"ח. - לא מיועד לגיימינג אלא בעיקר לעבודה. - שוליים דקים, אנחנו לא בשנת 2000. - ללא רמקולים מובנים וכל מיני דברים גרועים כאלה למיניהם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by יוספי,

יש לי מחשב כזה https://www.pccomponentes.com/hp-250-g2-intel-core-i3-3110m-4gb-500gb-15-6- המסך שלו נשבר... בארץ עולה כ 1000 שקל חדש אילו חלקים אני צריך להזמין מחול כדי לתקן בעצמי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Roy Froimovici,

נפלה בחלקי ההזדמנות לקנות, בחצי מחיר, מתצוגה, את המסך הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14297 למישהו יש נסיון איתו? בגלל שזה מתצוגה מדובר בשנה אחריות במקום 3,שווה את הסיכון? איך הוא בהשוואה ל dell u2715h? חשבתי לקנות אחד נוסף בשביל להשלים סט, האם מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Eliya,

רשום בכותרת הכל שיהיה רזולוציה 1920X1200 למשחקים וסרטים ב1400 אולי חריגה קטנה גם טוב אשמח לשמוע הצעות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מעוניין מאד לרכוש את המסך הזה , אבל אני רגיל לעבוד על רזולוציה נמוכה יותר מהמקסימלית (הטבעית) והנה זה מה שקראתי באתר PRAD: The ViewSonic VP930 doesnt offer any interpolation settings by itself. Resolutions other than the native resolution of 1.280 x 1.024 are always scaled to full screen. Since the resolution of 1.280 x 1.024 has an aspect ratio of 5:4, other resolutions whose aspect ratio is 4:3, for example 1.024 x 768, will be displayed slightly stretched. If the monitor is connected digitally, users can also make interpolation settings via the menu of the graphics card driver. Whereas in analog mode, there is no way of influencing the way resolutions other than t…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dani2k,

היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Dor Adiv,

אהלן אני נמצא בדילמה בנוגע למסכים האלו : Samsung C24FG73FQM וViewSonic XG2402 שני המסכים האלה מיועדים למשחקים עם 144hz והם דיי דומים ... לסמסונג יש מסך VA ולSONIC יש מסך TN השאלה שלי היא כזאת , מדוע לא ללכת על הsamsung למרות שהוא עקור ( אני מודע לזה שזה גימיק וזה כמעט חסר משמעות באינצ'ים הללו אך דווקא בגלל שהוא VA ובגלל שזה חסר משמעות אני שוקל יותר לכיוונו ) בגדול אשמח לשמוע מה דעתכם זה מאד יעזור לי . בגדול פתוח להצעות במידה ואתם מכירים משהו בסגנון , תודה רבה לעוזרים נ.ב : אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia gtx 1070 ואני מודע לזה שקיים דבר הנקרא g-sync וfreesync אומנם רוב המסכים הם של freesync ממה שראיתי . אשמח לדעת אם זה הכרחי באמת …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום יש לי שאלה חשובה לגבי רזלוציות של מסכים. אם יש לי מסך טלוויזיה ברזלוציה 720P ואני מריץ סרט עליה ברזלוציה 1080P אז איכות התמונה תיהיה פחות טובה מאשר שאני יריץ סרט ברזלוציה 720P שמתאימה לאותו טלוויזיה, נכון? אני חושב כך מפני שראיתי שאם לוקחים תמונה ברזלוציה גבוהה יותר ממסך ומגדילים את התמונה על כל המסך, אז איכות התמונה יורדת. אני ינסה לנסח את זה אחרת, כחו לדוגמא תמונה ברזלוציה גבוהה מהמסך מחשב שלכם, ואז תגדילו אותה על כל המסך. אתם תראו שכאשר הגדלתם אותה אז איכות התמונה יורדת, ואם אתם לא מגדילים אותה על כל המסך שלכם אז איכות התמונה טובה. הנה לדוגמא התמונה הבאה: http://www.infosyncworld.net/resources/products/canon/canon_powershot_sx1_is_s02.jpg נסו לראות אותה בלי להגדיל…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים