עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AmosC,

שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by liran_al,

אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו. אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote. המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI) אין צורך ברמקולים. התקציב - 600+-

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kondason,

שלום שלום, יש לי ממיר HD של חברת הוט , ויש לי מסך עם כניסת HDMI. האם יש אפשרות לחבר את הממיר למסך (ושהמסך ישמש כטלויזיה לכל דבר?)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GMTK,

שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nimrodim,

אז כנראה שהמסך הזה כן יצא בסוף (לאחר שמועות ועיכובים בעבר): http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2824.html 270- 250 אירו בארופה. לא ברור לי כרגע מה תהיה הרזולוציה מאחר ובאתר המקושר למטה רשום 1920X1200. ??? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ftechnic3d.com&langpair=de%7Cen&hl=de&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

8. Started by mj23,

היי אני מתלבט בין שני מסכים אשמח לעזרה הדגש הוא למשחקים ב2K QNIX QX2710 LED Evolution ll DP Multi TRUE10 או DELL U2515H הדיל יותר קטן אבל יש עליו המלצות חמות בחול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. השבוע היו הכרזות של מסכים חדשים של שני החברות הללו כאשר השינוי המפתיע הוא שLG מספקת כעת מסכי IPS מישהו יודע מחירים ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ביולי/ אוגוסט (עם סיום התואר השני) אני קונה מחשב חדש. כנראה שאקנה את המסך הבא: S27A850D http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27A850DS/ZA באמזון הוא עולה בערך 860$. (בערך 3200 שקל). מישהו יודע אם יש אותו בארץ, ובאיזה מחיר? (או מארגן קנייה קבוצתית..)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Chymes,

איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, יש לי מסך IPS של LG דגם 27MP35 בכל פעם שתוכן התצוגה מכיל רק שחור מוחלט (ללא אף פיקסל בודד שאיננו שחור מוחלט) המסך מחשיך את רמת הבהירות בתהליך הדרגתי מ100% ל0% הנמשך כשנייה אחת, עד כדי כך שהמסך כבה. אם אלחץ על לחצן הכיבוי במקרה שכזה, לא יקרה דבר בעצם מאחר והפאנל כבר פשוט דאג לכבות את עצמו... יש את האתר הזה שהוא למעשה חלון שחור ריק לחלוטין כך שבעזרתו הכי קל לשחזר את הסיטואציה: www.e-try.com/black.htm נכנסים לאתר לוחצים F11 כדי לפרוס אותו כל כל המסך ועכשיו רק להזיז את הסמן אל מחוץ לתצוגה. ברגע שהסמן מחוץ למסך - לא נותרו עוד פיקסלים שאינם מוגדרים כ-0, לכן המסך מרשה לעצמו לכבות את עצמו. הבעיה היא שההתעוררות מתרחשת תוך שבריר …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz.html תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by orelzion,

שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yosgold,

קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by n00kie,

ראיתי כל מיני דיבורים באינטרנט על OC למסך שמתבטא בהעלאת קצב הרענון עם תוכנה בשם CRU. העלתי את הקצב של המסך שלי מ60 ל70 בלי בעיות, ול75 אני מקבל מסך שחור בזמן השינוי אבל אחרי זה זה נשאר על 75. נראה לי שרואים הבדל במשחקים ובתנועות חדות על המסך, יכול להיות שזה סתם פסיכולוגי. זה באמת OC? הרי זה לא משנה את הטמפ', האם זה מקצר את אורך החיים של המסך בצורה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by FireStar,

היי לשימושים של עיבוד תמונה (פוטושופ + לייטרום) וגלישה, איך המסך Dell S2718D לעומת Dell U2717D? כולם ממליצים בדר"כ על סדרת ultrasharp, אבל יש מחיר טוב על Dell S2718D באמזון כרגע. תודה, מאיר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kishta,

אתמול רכשתי את המסך, המשלוח היה מהיר מאוד והמסך הגיע היום. לצערי כבר במהלך ההפעלה של ה XP הבחנתי בנקודות חשודות ... הורדתי DPB ומצאתי 4 נקודות שחורות (2 נקודות במסך הכחול ו 2 במסך האדום. זה אומר שאלו פיקסלים שרופים או שאלו פיקסלים תקועים ?). בכל מקרה, במסגרת האחריות נאמר לי (עוד לפני הקניה) שמעל 3 פיקסלים מחליפים. מעבדת השירות דרך אגב מחליפה בתנאים מקלים יותר (לפחות זה מה שענו לי במייל ...). אני מניח שאני הולך לבדוק את ה"אחריות בבית הלקוח" שלהם. בקיצור - מבאס ! הסיבה שאני מעלה את ההודעה הזאת היא כיוון שמרבים להמליץ על המסך הזה, אבל צריך לקחת בחשבון שלמרות שהוא האיכותי ביותר במחיר הזה (פאנל VA ב 1400 ש"ח) הרי שאני מניח שלהתקע עם 3 פיקסלים שרופים לא שווה את החיסכון של 600 ש…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.