עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by davidsh12,

יש לי את הכרטיס מסך הזה: Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E חשבתי על המסכים האלה מה אתם אומרים: Samsung S24F350FH Dell SE2416H האם המסכים האלה טובים? והאם ההבדל ביניהם משמעותי? התקציב שלי עד 700 ש"ח אם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות תודה לעוזרים.....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אדי44,

שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bob24,

לאחר חיפושים רבים שעלו בתוהו ,אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אני אוכל למצוא את המסך הנ"ל בA01 והאם יש דרך לבדוק שזו הגרסה כאשר אני בא לחנות \פותח את האריזה האם זה כתוב איפשהו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ran500,

היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by OmerMan92,

היי לכולם, אשמח להמלצה למסך מחשב עד 750 ש״ח. השימושים יהיו ללימודים - צפייה ממושכת בשיעורים אונליין וגם לתכנות (programming). לא מתכנן לצפות בסרטים או לשחק במחשב.. דאגה עיקרית - שלא יעייף את העיניים. חשבתי על המפרט הבא - אשמח לחוות דעת (אולי עדיף לי לשנות משהו) ולהמלצה קונקרטית אם יש (עדיפות לכזו שבמבצע): 23.6״ עד 27״ (עדיפות ל-27״) מסוג IPS רזולוציית FHD, לא צריך 4k.. עם איזושהי טכנולוגיית Flicker-Free לדעתי מספיק לי 60Hz כניסת HDMI, ואם יש USBC אז בכלל טוב (אבל לא חובה) אם במבצע בלאק פריידיי אז מצויין. מעדיף לקנות מרשת בארץ ולא להזמין מחו״ל כדי שתהיה לי אחריות על המוצר. ת…

6. Started by Chymes,

איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by spaltiel,

יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. סוף סוף אחרי חודשיים של תיכנונים הזמנתי את המסך מפנדה סך הכל עם המשלוח עלה לי 2400 רציתי לשאול כמה שאלות לגביו 1.איך אני יודע שבאמת הפאנל שלו הוא S-IPS והגירסא גירסא: A04 (איזה גירסא הכי טובה ?) 2.המשחק הראשון ששיחקתי היה פרו 6 למה יש מריחות ככה זה אמור להיות ? סך הכל חיצונית המסך נראה מדהיפ פשוט

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by יניב51,

אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nimrod342,

האם מסך SyncMster T190P יכול להתאים לכרטיס מסך GeForce gtx760? (שיעבוד בצורה יעילה ושהכרטיס מסך יוכל לעבוד בצורה מקסימלית?) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.amazon.com/gp/product/B00JR6GCZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER סה"כ כולל מיסים ומשלוח יוצר בערך 4500 ש"ח !!! נכון לא מחיר זול אבל לעומת 7800 שקלים מחירו בארץ ....

13. שלום לכולם, מתלבט אם לרכוש מסך מחשב חדש (או שמא טלוויזיה?). כיום המסך שלי הוא: Philips 231E1SB 23 inch Wide LCD 1080p DVI https://www.amazon.co.uk/Philips-231E1SB-inch-1080p-Monitor/dp/B002L6OAY8 הצרכים שלי: עובד מהבית כבר 7 חודשים (OUTLOOK ותוכנות רגילות. לא משהו שדורש יכולות מיוחדות אבל העבודה שלי כוללת המון מלל). בנוסף ולא פחות חשוב. ה PS4 (פיפא בעיקר) מחובר למסך. אחי המלךךךךךךך הציע לי את מסך מחשב Lenovo L27Q-30 27'' LED IPS https://www.amazon.com/Lenovo-L27q-30-27-inch-Monitor-Backlit/dp/B089FMXYHT אשמח לעזרתכם, המלצות וכיוון. תקציב: 1100 שח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dani2k,

היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אנשים יקרים! מזה כמה זמן אני שוקל לקנות מסך LED לשימוש ביתי. המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, קצת וידאו, וקצת פוטושופ. ההתלבטות היא בין 3 דגמים, וכמה סוגיות לגבי כל אחד. הדגמים הם: 1) AOC I2353FH 2) DELL U2412M 3) Samsung XL2370 4) ASUS VE248H הממצאים: יש לציין שאני יושב באופן יומ יומי מול מחשב, שזה מגיע אפילו ל12 שעות עבודה ביום. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח, ולא יעייף לי את העיניים. סוגייה שנייה שאני מתלבט לגביה היא חשיבות הארגונומיה, אני לא יודע עד כמה האפשרות לסובב, להזיז ולהטות את המסך יהיה בכלל שימושי. סוגייה שלישית היא חשיבות חיבורים למיניהם כמו USB, HDMI וכו'. אפרט בהמשך. אז לגבי הAOC, לפי מה שהבנתי סה"כ מדובר במסך IPS איכותי וזול, שאמור לספק לי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חברים,אני רוצה מסך גיימינג 27 אינץ׳ מאחת החברות הבאות:SamsungLGDellעם עדיפות ל Dell ושוליים צרים ככל האפשר.תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by דקל,

שלום מבקש המלצה מסך שימוש משרדי , אני יושב שעות מול המחשב כל יום יש לי מחשב עם כניסת hdmi ו- vga האם לגבי רמקולים כדאי בנפרד או כחלק מהמסך? תקציב גמיש - ראיתי כי מסכים טובים מתחילים ב- 800 ש"ח קיבלתי המלצות על 2 מסכים אבל אשמח לקבל המלצה גם על אחרים 1. s24c650 של סמסונג - הבנתי כי מגיע עם רמקולים ו-hdmi 2. p2414h של dell - הבנתי כי ללא רמקולים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by boaz_aizik,

כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by skunky2,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD 20 אינץ ואני מתלבט בין 2 דגמים SAMSUNG 206BW לבין DELL 2007WFP רציתי לדעת מי מבניהם יותר משתלם?ולמה והאם הכרטיס מסך שלי (GEFORCE FX 5200) מתאים למסך רחב ולא ימרח לי את התצוגה. רציתי גם לשאול מישהו שיש לו את אחד מהמסכים האלה איך רואים בהם ואם התצוגה לא מכווצת מדי? ואם באמת יש חיבור לטלויזיה דיגיטלית במסך של DELL? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל אחד ממליץ על מסך אחר ויש מלא מחירים ומלא מסכים שכולם ע"פ נתונים שווים אני לא מצליח להינעל על מסך וזה מתסכל אותי חבל שאין פה המלצות כמו בפורום של הרמקולים בקצב הזה כדור בראש לעצמי חח..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by The-StiG,

אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן כל עוד יש איכות צפייה טובה. מאמין שיש מסכים טובים במחיר האלה ואפילו נמוכים יותר בימים אלה) יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.