עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה המצב חבר'ה ?.. אני צריך המלצה למסך LCD‏ רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ... תודה מראש, משה עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by AmosC,

שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avinatbezeq,

אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Class889,

התקציב עומד על כ2000. לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט) חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס. וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס. אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה? שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי? והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. http://www.amazon.com/gp/product/B00JR6GCZA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER סה"כ כולל מיסים ומשלוח יוצר בערך 4500 ש"ח !!! נכון לא מחיר זול אבל לעומת 7800 שקלים מחירו בארץ ....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by pergola,

מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by DxCx,

אני צריך המלצה למסך LCD זול וטוב.. נועד בעיקר לסרטים ומשחקים . עד 2000 שקל גג שבגגות מעדיף להוציא אפילו קצת פחות.. 22 אינץ' תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by UnwiZ,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב אשר ישמש אותי בעיקר לצרכי תכנות בעבודה (כאשר מדובר בסטארטאפ קטן בו הרבה מעבודות העיצוב גם-כן נופלות לתחומי, כך שחשוב שהמסך גם יציג "צבע נכון" ואיכותי). התקציב הוא בסביבות ה300$-400$, כאשר למקרים של מסכים מומלצים במיוחד תתאפשר חריגה. הגודל שאני מחפש הוא לדעתי בסביבות ה24-27 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ranan90,

איזה מסך יותר טוב? מבחינת הנתונים אני רואה שהGIGABYTE עם זמן תגובה של 0.5 ms לעומת 1ms של האסוס, האם זה משמעותי? בנוסף ראיתי שסוג המסך של ה-GIGABYTE הוא IPS לעומת VA באסוס, האם זה גם יתרון לגיימינג? המשחקים העיקריים זה cod ו-fifa.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי U2414H עם בעיה שהוא לא מתעורר ממצב שינה ב-DP, רק כיבוי והדלקה שלו עוזרים. היה לי U2414H A01 עם הבעיה הזו ודל החליפו לי את המסך הזה לסדרת A03, וגם עכשיו זה שוב ממשיך אחרי שבועיים בערך שיש לי אותו. למה זה ככה? מוזר לי מאוד. במידה ואגיד להם את זה אקבל דגם אחר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by edvin22,

הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nazgull,

שלום אנשים, אני צריך מסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, ולסרטים שלא ימרח בקיצור מסך מושלם למשחקים בתקציב של 800-1000 שקל בחנות באזור מגדל העמק השאלה היא איזה מסך יתאים למחשב שלי? מחשב שהוא פחות או יותר בן שנתיים אבל מריץ הכל על מקסימום במסך 17" e6750 2 giga crossair gts 250 512mb האם כדאי ללכת על 19 אינץ' או 20-22 וכמובן המלצות על מסך ספציפי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי בחדר טלויזיה LCD 32 בת חצי שנה היום בבוקר 2 האחים הקטנים שלי שיחקו ואיכשהו הטלויזיה נפלה קדימה על המיטה אך נפגה בפינות של השולחן ויש מין פיצוץ במסך בשני צידיו על הפאנל עצמו לא על המסגרת... בקיצור הפעלתי את הממיר HOT ורואים קווים וצבעים בקיצור לא רואים הלכה הטלויזיה מה אפשר לעשות? יש לכם אולי איזה רעיון נחמד מה אפשר לעשות או שפשוט לזרוק :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מתכוןן לקנות מסך נוסף (יש לי מסך אחד שמחובר למחשב) שבוע הבא, ואני די אבוד בנושא הבחירה. העבודה שלי היא עריכת וידיאו ותמונות, אז אני צריך מסך עם תמונה טובה מאוד. אני כרגע מנסה לבחור בין המסך הזה של אסוס - "23 Asus IPS LED VX239H-W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14815 והמסך הזה של דל: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15094 ראיתי שלשניהם יש ביקורות טובות מאוד, למרות שהאסוס קיבל ביקורות טובות יותר. אני צריך שהמסך יהיה עם HDMI, ושכמובן יציג את התמונה הכי מוצלחת שאפשר ושלא יהיה יהיה באק-לייט (האור הכחול הזה שלפעמים יש במסכים כאלה). יש גם את מסך ה-4K הזה של סמסונג, אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי להשקיע במסך כזה. http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=1614…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz.html תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב, הבעיה היא כזו: הצבע הלבן של המסך בהיר- בוהק מדי, מה שגורם לאי נוחות בעיני וכאב במצח. לא מדובר בבעיה של קריאה או ראייה של אובייקטים על המסך, הראות היא טובה, אך לאחר מספר דקות בגלל שהלבן הוא כזה זוהר ודומיננטי מתחילה הרגשה של אי- נוחות בעיניים. הבעיה אינה מגיבה לנסיונות הגדרה, ניסיתי לשחק עם הcontrast וה brightness גם בOSD של המסך עצמו וגם בהגדרות של ה ATI CATALYST, מה שאומנם מוריד מסך כל איכות הצבע ויכולת רואי נמוכה יותר, אך למעשה הצבע הלבן- למשל בדפדפן או בתוכנת וורד של מייקרוסופט נשאר דומיננטי ובהיר באופן לא נוח.... אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לטפל בבעיה הזו, אף על פי שקראתי שלסוג המסך הזה ישנה בעייה של בהירות...[br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 01:40:06…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by K0sTa,

שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TechRoy,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך חדש ומאוד מתקשה לבחור בין מסכי ה120HZ. מצאתי רשימת מסמכים שפורסמה על ידי NVIDIA של כל מסכי ה120HZ. http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html אשמח מאוד אם תוכלו להביא את דעותיכם לגבי המסכים האלה ולעזור לי לצמצם את האופציות. אני הייתי מאוד שמח למסך IPS או אפילו VA אבל פשוט לא מצאתי (והבנתי שזה גם לא קיים) מסך כזה בעל קצת רענון של 120HZ. קראתי הרבה ביקורות על הBenQ מבין הרשימה, כמעט סגרתי אליו סופית אבל אז ביקורת שלילית ממש ערערה לי את הבטחון. אני אביא את המסך מארה"ב ביבוא אז אם ידוע למישהו על מסך טוב מבין הרשימה שאפשר לרכוש בארץ אני אשמח, זה יצמצם את המחיר מאוד. גודל המסך הרצוי: עד 24" לפחות 21" (עדיף 22"). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mj23,

היי אני מתלבט בין שני מסכים אשמח לעזרה הדגש הוא למשחקים ב2K QNIX QX2710 LED Evolution ll DP Multi TRUE10 או DELL U2515H הדיל יותר קטן אבל יש עליו המלצות חמות בחול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Aviv C,

במה מסכי LCD טובים יותר ממסכי CRT? אני מתכוון מהבחינה הטכנית. לא היופי והנוחות וכו'.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים