עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הם יורדים כל כמה זמן כמו כרטיסי מסך/מעבדים....?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  3. חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ccc,

חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום לכולם אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר. הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה. עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה) אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול, והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד. השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר? אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות .…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  6. יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה

7. Started by dog_foot,

אני רוצה להשתדרג למסך LCD בתקציב של 1600 שקל לערך, חשוב שיראו כמובן ברור, אני לא יודע מה עדיף, מסך רחב או מסך רגיל. שפחות יאמץ את העיניים שלי, שאוכל לשחק משחקים, שיראו סבבה. אשמח לעצות ורעיונות לדגמים מכל סוג שעומדים לערך בתקציב. תודה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by Richardsmith,

התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by hj4ever,

אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  11. היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Proctocal,

צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  13. היי, האם במסך 34 רחב רזולוציה של 3440x1440 תיראה חדה יותר מאשר במסך 32 עם רזולוציה של 2560x1440 ? הרי מסך 34 רחב יותר אבל מבחינת גובה הוא בערך כמו 27 אינץ. תודה לעוזרים

14. [move][move]שלום,[/move][/move] אני צריכה עזרה דחופה לגבי בחירת מסך LCD(באופן זמני אני נאלצת לעבוד כרגע עם CRT) אני מעונינת במסך 24 שישמש אותי לגלישה +מעבדי תמלילים בעיקר ולצפיה בסרטים(חיבור HDMI ל-DVD) וטלויזיה. המסך מיועד לחדר לא גדול ולכן צריך לשמש לשני הפונקציות. לפי תחקיר שעשיתי אין יותר מדי מסכים שמשמשים כטלויזיה כולל שלט. אני רוצה לחבר אנטנה ישרות למחשב ללא צורך בממיר. אשמח להמלצות כולל אופציה של מסך ללא חיבור לטלויזיה ותוספת של טיונר שיכלול שלט ואפשרות להתחבר לאנטנה תודה, הילה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב אז ככה רכשתי מסך "32 FULL HD של חברת נו-ניים בשם BAYERE מסך חביב לחלוטין ובמחיר דיי זול בכל מקרה אני חיברתי את המחשב למסך (הכ.מסך - 8800GTS 320MB) והוא מראה תמיכה רק עד 1360X768 ולפי החוברת מידע שהגיעה עם המסך בישביל להגיעה לרזולצייה FHD צריך WUXGA עכשיו השאלה בעצם היא מה זה אומר WUGA כבל VGA איכותי יותר? או אולי יש בעצם כבל בשם WUXGA? או שזה חלק הגדרתי באחד מהרכיבים?.. תודה לכל מי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by achiya1,

אני רואה בו סרטים ומשחקים באיכות טובה מאוד ... אבל טקסט וכל שאר הדברים אני רואה מטושטש ורק אני מצליח לקרוא בו כולם אומרים שזה מטורף שאני לא זורק את המסך אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? כי זה לא שבהכל אני רואה מעפן.. נראה לי שזה לא פיקסלים שרופים כי בדקתי ולא מצאתי אולי לא בדקתי טוב? מה עושים תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by Syrex,

אני רוצה לקנות מסך מחשב 22 lcd אינצ' שישמש לי גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה.... אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה ולהתקין אותו במחשב...עכשיו יש לי כמה שאלות.. האם אפשר לחבר ממיר של יס למחשב כי כבלים בכללי אני יודע שאפשר (ע"י כרטיס טלויזיה) מה דעתכם על המסך הבא...chimei 22" *5 ms *300 cd\m *1:700 האם מישו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?(אם הוא לא איכותי אלך על מסך 19" סמסונג\LG) מבחינה תאורתית זה הכל מסתדר...השאלה איך המסך יציג טלויזיה (מריחות, איכות קצב ריענון)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amnesia,

רגע לפני קנייה, אמרתי בהתחלה FHD 144HZ ואז אמרתי כבר עדיף להשקיע ל 2K אז החלטתי 2K 144HZ ואז אמרתי עדיף כבר כמעט באותו מחיר לקחת 4K 27" ואז כמובן אמרתי למה לא 34", אז הגעתי ל U3415W ורציתי לשאול איך הוא ירוץ עם 1080GTX? גם אם לא יריץ כל דבר על ULTRA אני אסתדר. נ.ב: איך אני מריץ משחקים שלא תומכים ב 21:9 (אני חייב windowed mode?) והאם יש הרבה משחקים שלא תומכים?

20. Started by haim855,

היי חברים אני מחפש המלצה למסך מחשב גודל 24-27 בעיקר שימוש למשחקים לא גיימיג מטורף אלה נורמלי! כרטיס מסך שברשותי gtx 970 אני מחפש כבר כמה ימים מסכי מחשב אני רואה שלרוב יש תמיכה במשחקים לבעלי כרטיס מסך amd FreeSync מימה שהבנתי עם אני רוכש מסך שכזה לא תיהיה לי אפשרות להנות מימנו במצב משחק כי אני כרטיס מסך nvidia נכון? Samsung S24F350FH לדוגמא מסך שניראה לי מעניין במחיר סביר מאודד השאלה עם לרכוש אותו או שלחפש מסך אחר. לכן מחפש המלצה למסך שכן יעשה תעבודה עם gtx 970 וכן אתן שיפור למשחקים במחיר סביר ולא להשתגע .. תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by ep-120,

אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

23. Started by hedva,

CRT AOC +K9 המסך הוא 19 אינץ http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=1035&ref=yes&refname=zap לאומת דל 2007 FP לדל מחיר יותר מכפול הדל נותן יותר שטח עבודה אבל בלי בדיקה מעמיקה סביר להניח שאיכות התצוגה פחותה, בדל יש בעיית פיקסלים שיכולה לגרום להרבה הצקה פסיכולוגית (יותר מאשר בעיית ביצועים) כנ"ל לגבי סוג הפאנל הדל תופס פחות שטח על השולחן וכנראה יותר עמיד בטילטולי העברת דירות (אינטואיציה) אורך חיים של המסכים? ולשאלה היותר מציקה, עקב שיטות עבודה שונה של המסכים, הם כנראה פולטים קרינות שונות וטווחי הנזק שלהם משתנים. בהנחה שעובדים ממרחק 50 ס"מ (שם רמות הקרינה נמוכות), איזה מסך יותר יפגע בראיה (לאורך זמן) ובמידה שלפעמים בלי לשים לב עובדים קרוב למסך (כ 30 ס"מ), איזה מסך יגרו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by iporat,

שלום אני רוצה לעבור למסך שטוח (הגיע זמן לא) אני עובד הרבה בעיבוד תמונות במחשב בתוכנות כגון PICASA , P.S קצת התוכנה של CANON - DPP . אני שוקל לרכוש מסך 20 אינטש ומתלבט לגבי הפירמה והסוג שמעתי ש-ViewSonic טובים. האם מישהו מכיר את הדגם: ViewSonic VG2021m או אולי כדאי לרכוש 22 אינט: VX 2235-7 יש המלצה למסך לעבודה רבה בעיבוד תמונות בתקציב 1,600-2,500 ש"ח אילן

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by HaVoC_850,

אני יודע שזה חיבור למסכי LCD החדשים יותר השאלה שלי במה הם טובים יותר מהחיבור הנוכחי והישן ששכחתי מה שמו ועוד שאלה שלא קשורה כל כך לפורום אבל אין טעם לפתוח עוד הודעה סתם בכרטיסי מסך החדשים יש DUAL HDTV זאת אומרת שאפשר לראות בשני מסכים בו זמנית דברים שונים או את אותו הדבר (כשאני אומר שני דברים שונים אני לא מתכוון ללראות המשך תמונה אם המסכים צמודים לדוגמה, אלא לשתי תמונות שונות לחלוטין ולא קשורות אחת לשניה בשום אופן - פרט לחיבור לכרטיס עצמו כמובן)

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.