מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מסך 19 או 20 אינצ' שיתאים באופן עקרוני לכל השימושים (חוץ מעריכת גרפיקה). ז"א- משחקים מהירים, סרטים וטקסט. שלושת הדגמים שביניהם אני מתלבט הם: viewsonic pb30 dell 2007FP dell 2007WFP לא כל כך ברור לי מה ההבדל בין שני המסכים האחרונים, אז אני אשמח אם תאירו את עיניי גם בעניין הזה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לתוכנות גרפיקה . מתלבט בין 24/27 ונוטה יותר ל27. הבנתי שDELL היא הכי מומלצת. וכמה יש הבדל בין 2K לFHD בתוכנות גרפיקה מתלבט בין מסך מחשב "27 Dell LED IPS P2717H מסך מחשב "23.8 Dell UltraSharp LED IPS U2417H תודה רבה מאוד.
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון חשבתי על מסך 27 אינץ' וגם חשבתי על תקציב סביב ה 700 שח, אבל הבנתי מהפורם שעבור מסך 27 אינץ' מומלץ ללכת על רזולוציה גבוהה מ FHD, דבר המייקר את המחיר מעבר לתקציב. השאלה קודם, האם מסך 27 אינץ מתאים לישיבה קרובה לצפייה בסרטים ? והשאלה השינה איזה מסך מומלץ ? (גם ב 24 אינץ). יתכן ואם השתכנע שמסך 27 יתאים אשקול להגדיל את התקציב. (לידיע: אני מתכוון אחרי שאבחר מסך להזמין מחשב חדש ונראה שהמסך יהווה שיקול בבניית המחשב, גם יתכן שישפיע על התקציב וגם מבחינת החומרה) תודה
-
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למי שמכיר - מה דעתכם על המסך NEC LCD2070NX? איך הוא בהשוואה לחביב הפורום DELL 2007FP? האם היבואן יניר מערכות נחשב אמין? אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון בעבודה עם מסכי NEC ועם היבואן. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות למסכי S-IPS איכותיים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, רוב השימוש בו יעשה לגיימינג ושאר העבודה תיהיה באינטרנט אשר כוללת קריאה מרובה של טקסטים. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: LG W2486L Samsung BX2450 אמרו לי שהצבעים של SAMSUNG הם לא קבועים בין מסכים ויכולים להראות לא חיים ושידרש כיוונון שלהם. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת שלכם לגבי מסכים אלו, ואם יש לכם הצעות כלשהן אחרות למסכים 24" (לא בהכרח 24, אבל זהו המינימום )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 19 אינצ' שיתאים לתכנות/גלישה ( יותר מזה אני לא צריך ) חשבתי על דגם 1970HR http://zap.co.il/model.asp?model_id=410956 של LG שהוא מסך 4X3 או על L196WTQ http://zap.co.il/model.asp?model_id=577957 מסך רחב 16X9. במה יותר יותר נוח לתכנת ולגלוש באינטרנט? איזה מסך יותר איכותי בין שניים שציינתי? ומה ההמלצות הכלליות, אולי תמליצו על דגמים יותר מתאימים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי בינואר השנה מסך DELL P24H14, כי קראתי שהוא PWM FREE, והמחיר היה 980 אם איני טועה. (http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm) סה"כ אני מרוצה, חוץ מכך שלפעמים יש בו פליקרים (לעיתים כחולים על רקע לבן, או אדומים על רקע שחור בעת צפייה בסרטים), אבל נראה לי שזו בעיית אחריות שאני צריך לממש ולהחליף. כעת אני רוצה לקנות מסך נוסף בגודל 24", ולא יודע אם לקנות בדיוק את אותו מסך, או שאולי כיום כבר יש משהו יותר טוב במחיר סביר? בקישור שצירפתי רשום שה U24H14 הוא גם PWM FREE, ופיזית הוא נראה אותו דבר, אז מה הם בכל זאת ההבדלים והאם הוא עדיף? (הוא עולה כ- 300 ש"ח יותר) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש (מחכה ל-i5) והתחלתי לחשוב מה אני הולך לחבר לו כמסך. עד כה הייתי די משוכנע שאני אלך על ה-dell 2709. היום תוך כדי מעט שיטוטים ברשת ובחינת סטאפים של כל מני משוגעים לדבר, התחלתי לחבב את הרעיון של להוסיף למסך המרכזי עוד שני מסכים קטנים בצדדים. ייתכן ואופציה זו אפילו תהיה זולה יותר מבחינתי, שכן כיום יש בבית הורי dell 2407 אותו אני יכול לקחת (תמורת החלפה ב-dell 2209) ולצרף אליו זוג מסכי 17". הסתכלתי על הסטאפים המוכנים בלינק הזה: http://www.digitaltigers.com/zenview-three-screen-lcd-monitors-powertrio.asp?type=pro&intro=0. מה שאני מתקשה להבין זה כיצד מסתדרים המסכים הקטנים עם הגדול מבחינת הגודל והרזולוציה. לפי החישובים שעשיתי, יוצא שגם במקרה של ה-24+1…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם מכיוון שאין יותר להשיג את ה דל 2007WFP נאמר לי פה בפורום ש מסך HP LP2065 20-inch מחילף אותו מי יודע? מי שמע? מי חושב שזה נכון ?ומי חושב שזה לא נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים. הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. ( = דימוי נחמד למצב) התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ. יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי? כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנים השונים בניסיון לבדל את עצמם בתחרות ,מפגיזים את הלקוחות בשלל מונחים בומבסטיים כאשר אחד הבולטים בהם, זה -"מסך קעור" , שעליו הם דורשים כמובן פרימיום. השאלה היא ,האם יש לזה באמת ערך ושימושיות אמיתית למשתמש המצוי ביום יום או שמדובר בגימיק מסחרי פר-אקסלנס?
-
- 8 תגובות
- 22.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך LCD 22 מדגם: W2252TQ של LG תומך ב HD. האם PS3 נראה במסך מחשב בצורה טובה? רואים HD? חשוב לזכור שבגלל שמדובר במסך מחשב יושבים גם קרוב יותר ולא כמו במסך טלוויזיה שיש מרחק צפייה גדול יחסית. האם זה ישפיע על האיכות?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
25.5 אינץ' .. מישהו יודע אם הוא איכותי בתור מסך לגיימינג http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6013825 וגם יש T260 רגיל בלי hd ..מה הבבדלים ביניהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-