עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rambo122,

שלום לכולם , קניתי בשעה טובה Samsung 22 226BW . אני מאוד מרוצה ממנו , הבעיה היחידה שהוא נמצא במצב "שכיבה" (נוטה חזק כלפי מעלה) . ניסתי להוריד אותו אבל לא הצלחתי בשום דרך , יש דבר מסוים שצריך לעשות ע"מ ליצב אותו שיהיה יותר קל לראות ? תודה וחג שמח .

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  2. אני טס עוד שבוע וחצי ל-Nevada לתקופה קצרה (אז אני לא מתכוון להזמין באינטרנט אלא לאיסוף מקומי). יש איזשהו מסך באזור ה-400 דולר ששווה להסחב איתו משם? אני מדבר על גודל של 24". ראיתי למשל את ה-W2452T-TF של LG ב-400 דולר ב-Best Buy. ביקורת משתמשים מעטות ב-NG דיי חיוביות אבל זה לא אומר כלום: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824005113 אשמח לשמוע אם יש איזשהן הצעות מפתות. כמו כן - על מסכים בעצם חובה לשלם מע"מ בכניסה לארץ נכון? זה לא בדיוק משהו שיכנס במזוודה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HilaX3,

ראשית, אני נורא מצטערת אם זה לא שייך לפה. אני לא הייתי כ"כ בטוחה לאן זה שייך אז הלכתי על מה שנראה לי הכי בטוח - מסכים. עכשיו, חיברתי למחשב שלי מסך נוסף - יש לי כרטיס מסך ATI REDON HD 5770. המסך השני עובד, ורואים נפלא והכל, אבל השאלה שלי היא.. איך משחקים עם שני מסכים? אני לא רוצה שמסך אחד יפעיל את המשחק והשני פשוט יראה את הדסקטופ שלי. תודה לעוזרים, הילה~

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by FishnZone,

קניתי מסך מחשב חדש, חיברתי אותו והכל נראה דהוי (מקווה שאני מסביר את עצמי טוב), ניסיתי לשחק עם הבהירות והניגודיות אבל זה לא כזה משפיע, עדין נראה דהוי. זה המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19685 אמרו לי שזה בגלל שזה פאנל TN, זה נכון? אני בעיקר משחק משחקים כמו LoL למי שמכיר, סרטים ומתכנת. אז חשבתי על המסך הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24640 איך הוא? דרך אגב, את המסך הבעייתי קיבלתי היום ופתחתי את האריזה ורק לאחר מכן שמתי לב לביצועים הירודים שלו, האם אייבורי יסכימו לקבל חזרה ולהחליף אותו באחר תמורת הסכום החסר?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Godmoney,

קיבלתי אותו אתמול והוא פשוט לא יאמן. TN לא TN - לא איכפת לי. איכות מדהימה. איך אני יודע איזה פאנל קיבלתי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ofir_16,

היי! אני יודע שהנושא קצת נטחן אבל בכל זאת.... יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח וחשוב לי לציין שרוב השימוש במסך הוא לאינטרנט ומדיי פעם לקצת משחקים וקטעי וידאו (סרטים אני לא רואה דרך המחשב - בשביל זה יש מכשיר DVD שקורא DIVX... מחיפוש שעשיתי ראיתי שרוב ההמלצות נעות לכיוון ה- LG 1970HR ול- SAMSUNG 931BF. (הם בעיקר למשחקים, לא?! האם הם יהיו טובים גם לשיטוט באינטרנט?) לי עד עכשיו היה סמסונג (מסך CRT 17 אינץ 757DFX) והייתי מאד מרוצה ממנו.... אני רוצה פשוט המלצה על מסך טוב לשימושי כפי שפירטתי קודם.... ראיתי לא מזמן אצל חבר מסך של סמסונג דגם 960BF והוא נראה לי אחלה.....מה דעתכם? אשמח להמלצות... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by oDot,

שלום, אני מעוניין במסך 24", התקציב שלי לא מוגבל. לפי מה שאמרו לי המסכים של אפל הם מאוד טובים, אפילו שה2408 יותר זול, יש איתו הרבה פאקים לפי מה שהבנתי. עוד 2 שאלות: 1.יש מידע בנוגע לזמינות של מסכי AMOLED? 2.למה ה2409 כל כך זול? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by ymss69,

אישרו לי 12 אחוז הנחה על ה971 וזה יוצא לי משהו כמו 1650, עכשיו רשום על הקופסא החדשה ניגודיות 1:4000 האם הפנל עדיין זהה וזה מסך מומלץ מאוד או שזה חשש לפאנל tn?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by Airtel,

ראיתי עליו המלצות פה בפורום וגם בNEWEGG, והוא נראה לי די סבבה ומתאים לי לצרכים - הבעיה היחידה שיש לי זה הרזלוציה הגבוהה 1680X1050 בינתיים על משחקים כיום המחשב שלי עוד יכול איכשהו להסתדר איתה, אבל בעתיד שיצא CRYSIS, UT07 ומשחקים בסגנון המחשב שלי ממש לא יעמוד ברזלוציה הזאת ועד שאני ישדרג (מה שיהיה עוד יחסית הרבה זמן אני מניח כי קניתי את המחשב לפני איזה 8 חודשים) אני יצטרך לשחק ברזלוציות נמוכות יותר, עד עכשיו אני כל החיים שלי תקוע עם CRT 17" לא התנסתי עדיין ממש עם מסך LCD אבל שמעתי אם לא עובדים על הרזלוציה הרגילה שלו אז זה נראה זוועה, מה יש לכם להגיד? זה יהיה נורא אם אני ישחק משחקים לא ברזלוציה 1680X1050? ד"א המפרט שלי: amd opteron 148 (2.2@2.8) | dfi lanparty nf4 ultra-d |…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by o.s,

שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  11. כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kOblenZ,

אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר כדאי לי לקנות, בהתחשב בכך שהמחשב נועד למשחקים חזקים וצפייה בסרטים, כמו גם גלישה באינטרנט ודברים בסיסיים אחרים. בעניין המחיר חשבתי בסביבות ה1500 ש"ח ורציתי לדעת איזה מסך יותר יתאים לי: 1. מסך 19 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410956) של LG 2. מסך 20.1 אינץ' (http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=479778) של DELL לפי מה שהבנתי בגלל שהם מאותו פאנל (TN) ההבדל המשמעותי הוא שהDELL הוא מסך רחב.. אז מה בעצם יותר כדאי לי לקנות?? או שאולי בכלל כדאי לי לחסוך ולקנות מסך עם פאנל יותר טוב? ודרך אגב קחו בחשבון שאני כנראה יחבר את המחשב מידי פעם לטלוויזיה שלי, וישחק עליה, אבל לא תמיד..

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  13. השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Shay17,

איך המסך הזה ? http://www.skypc.co.il/pl_product~L194WT~9~0.htm מסך רחב או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~L1919S~9~0.htm מסך רגיל מסך רחב או רגיל ? יש דגם ממולץ ? ועדיף DVI לא ? מצטער על כל השאלות אבל אני חייב לדעת לפני הקנייה אה איך מסך רחב משפיע על משחקים יראו כמו בסרטים ככה עם הפסים השחורים http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap001.jpg http://www.paing.com/text/matrixreloaded/cap004.jpg

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by ElectRoulette,

שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Arik.G,

כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?

17. Started by is2k,

האם מישהו מחזיק/החזיק במסכים הנ"ל ויכול להשוות איכות תמונה: בעיקר שחורים ובהירות. כבעלים של DELL 2007p, שמחפש לקנות מסך נוסף, מעניין אותי האם יש שיפור, וכמה, בין הדורות. ה- 2007 שברשותי מסך טוב יחסית למסכי ה TN שהיו בזמנו, אלא שהבהירות שלו לא להיט, מה שמקשה על שימוש בסלון מואר באור יום, וגם רמת השחור הייתה יכולה ליהיות טובה יותר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ואני מאוד מרוצה ממנו רק רציתי לדעת איך אפשר לבדוק שזה באמת הפאנל מהסוג הטוב (שכחתי את שמו)? והאם יש דרך לפתור את הבעיה שלפעמים במשחקים כמו BF2 יש מריחות קטנות כאלה למשל אם טסים במטוס או יורים בתנק? (כאשר התמונה צריכה להשתנות מהר) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by thebenjamin,

אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב. אני זקוק להמלצה על: 1 מסך מחשב 22 אינץ לצפיה בסרטים בתקציב עד 2500 שקל 2. מסך מחשב למחשב שהשימוש העיקרי שלו זה משחקים אך גם אופיס אינטרנט ... תקציב עד 2500 שקל (אני יהיה מול מסך זה הרבה מאוד זמן כך שחשוב מאוד!!! שיהיה נוח לעיניים) המון תודה גרג

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  22. מבוא: טכנולוגיית המגע קיימת כבר שנים רבות, היא הוצגה לראשונה בשנת 1982 באוניברסיטת טורונטו קנדה אשר הייתה אחראית על פיתוח הראשוני של מסכי המגע שהמשיכו להתפתח בהדרגה ובמהירות רבה עד לצאת המוצר הסופי הראשון שהושק בשנת 1999. אחד הפיתוחים העיקריים בתחום מסכים המגע נקרא "ריבוי מגע" או בשמו הלועזי והמוכר יותר: Multi-Touch, שזה למעשה ממשק המאפשר למשתמש לשלוט על ידי יותר מאצבע אחת על המחשב והאפליקציה, להבדיל מטכנולוגיה מגע סטנדרטית המאפשרת לשלוט באמצעות אצבע אחת בודדת. דוגמא טובה לשימוש ב Multi-Touch היא האפשרות לצפות בתמונות מוצגות וליצור הקרבה (זום), במסכי מגע רגילים נשתמש בלחיצה כפולה או בסיבוב אצבע יחידה כדי להקריב את התמונה, בעוד שבמסכי המולטי נשלב ונרחיק שני אצב…

• 8 תגובות
    • 19.3k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by asael23,

יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  25. מתלבט רבות בנוגע למסך חדש וסיננתי את כל המסכים נטולי חיבור DVI או DP זאת מפני שבטלוויזיה שלי נוכחתי לגלות שכאשר המחשב מחובר אליה באמצעות כבל HDMI אין מצב המתנה או יציאה ממנו מה שאומר שהטלוויזיה אינה כבת ונדלקת סימולטנית מול המחשב בניגוד לחיבור ה VGA שהיה בה. מאחר שאני לא מעוניין להתחבר בחיבור אנלוגי ובטח שלא רוצה כל פעם לכבות ולהדליק את המסך באופן ידני חשבתי לנכון שכל המסכים נטולי DP או DVI (ויש הרבה כאלה, מסתבר) פשוט אינם עונים לצרכים שלי. אני צודק או שבמסכי מחשב זה לא ככה וסתם יצאתי דבע ? האם בניגוד לטלוויזיות, חיבור המחשב באמצעות HDMI יודע לכבות ולהדליק את המסך סימולטנית מול המחשב? (זה אומר שעליי שוב לצאת למסע חיפושים בין גלקטי !) עריכה: הגדלתי ראש וניסיתי לענות לע…

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.