עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  2. ערב צך ערב זך אם מישהו פה הוא בעל שני מסכי 22 או 24 שאפשר להציב במצב מאונך PORTRAIT , צמודים אחד ליד השני תוכל ( או תוכלי ) בבקשה להעלות לפה תמונה במצב הזה, כשהדסקטופ פרוס על פני שתי המסכים ? תודה רבה ( מאוד מאוד ) מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gal,

היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה...אחרי התלבטויות רבות החלטתי לבחור בין שתי המסכים הבאים...רציתי שתמליצו לי מה מבין שניהם הוא מסך שטוב יולר למשחקים וסרטים..מקווה שיותר אני לא אצטרך לשגע אותם עם השאלות שלי ותודה לכל מי שעזר ויעזור. הנה הקישורים למפרט של כל אחד מהמסכים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=nzlfsl9B8IdmdM1h http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nikon,

שבת שלום! אני מחפש מסך שטוב לפוטושופ בלבד! בשילוב של הכי זול שניתן למצוא מבלי לפגוע באופן משמאותי באיכות הצבעים והדיוק של המסך.לא משנה לי אם הוא 19 או 22 אינץ לא משנה לי איך הוא לסרטים או משחקים העיקר שיעשה את העבודה עם פוטושופ. אשמח לקבל המלצות מכם! ותודה

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  6. חריגה אפשרית - 100 שקלים לכל היותר כטובה לחבר, מחפש מסך שמכיל את האפשרות לתלייה בזרוע או מתלה. יחובר למערכת דיי חדשה (E8400\GTX260). מן הסתם הפאנל יהיה TN יציאה DVI ייתרון ואם לא אז HDMI... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום לכולם! אח שלי מעוניין במסך מחשב. כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..) בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה).. התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22.. (במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..). יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים? בכל מקרה נשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש! היי לכולם עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24.. האם עד 1500 זה ריאלי? ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר? שוב תודה! (:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by thebenjamin,

אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by username80,

שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eranir,

בקרוב אני קונה מחשב חדש (מחכה ל-i5) והתחלתי לחשוב מה אני הולך לחבר לו כמסך. עד כה הייתי די משוכנע שאני אלך על ה-dell 2709. היום תוך כדי מעט שיטוטים ברשת ובחינת סטאפים של כל מני משוגעים לדבר, התחלתי לחבב את הרעיון של להוסיף למסך המרכזי עוד שני מסכים קטנים בצדדים. ייתכן ואופציה זו אפילו תהיה זולה יותר מבחינתי, שכן כיום יש בבית הורי dell 2407 אותו אני יכול לקחת (תמורת החלפה ב-dell 2209) ולצרף אליו זוג מסכי 17". הסתכלתי על הסטאפים המוכנים בלינק הזה: http://www.digitaltigers.com/zenview-three-screen-lcd-monitors-powertrio.asp?type=pro&intro=0. מה שאני מתקשה להבין זה כיצד מסתדרים המסכים הקטנים עם הגדול מבחינת הגודל והרזולוציה. לפי החישובים שעשיתי, יוצא שגם במקרה של ה-24+1…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by ofekd23,

מסך ישמש בעיקר למישחקים http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22946138&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947768&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948225&af=2055&bid=true איזה מסך אתם ממלצים לי בין שלושת אילה הוא כול מסך עד 1200 שקל

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by ofirXD,

המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by bigbosf,

שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by yo-c24,

שלום, יש לאחותי יום הולדת והוחלט לקנות לה מסך חדש כי היא צופה די הרבה בסדרות שהיא מורידה וסרטים, לכן אני אשמח אם תעזרו לי נורא רציתי לקנות לה את המסך שיש לי שאני מבסוט עליו זה 2243bw אבל מסתבר שבאיזור ראשון אין אותו יותר יש את הewx. בקיצור האופציות שעומדות לפני הן כאלו 2243ewx 2233bw philips 220E1SB FULL HD השימושים כמו שאמרתי הם לרוב לסרטים/סדרות ועבודה עם הוורד ואינטרנט. בלי משחקים. תודה אשמח לתשובה מהירה.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

23. Started by ccc,

חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by $Ariel$,

היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.