עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by red4ever,

השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Psycho_mAn,

שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=5561 הם באותו מחיר מה יותר טוב מבניהם

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קניתי אותו לפני פחות מחצי שנה ועכשיו כשנכנסתי לפורם כל העולם רוצה את המסך של DELL 2007FP. אני מתעניין במסך הזה רק בגלל שהוא מסך רחב,אבל שמתי לב ששאר האנשים כאן אומרים שהוא טוב יותר מהקודמים בגלל הפאנל שלו. רציתי לדעת אם שלי נחשב לזבל בגלל הפאנל ואם אני רוצה להחליף איזה פאנל הכי טוב לסרטים,אינטרנט ומשחקים בעיקר(מסך בעל MS גבוה) האם המסך של DELL שציינתי טוב למשחקים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. בוא נתחיל את הסיפור מהתחלה... לפני כשלושה שבועות הזמנתי את ה- Dell 2007WFP מפנדה , המסך כמובן לא היה במלאי וחכתי שהחנות תברר עם היבואן מתי המסך מגיע, אחרי הרבה התכתבויות הלוך ושוב אמרו לי שאין צפי להגעת המסך . שאלתי אותם אם המסך Dell 2007FP הוא באותו המצב כמו המסך שהזמנתי והם ענו לי שכן, אין גם לו צפי הגעה. מאוד התבאסתי מכל הסיפור ושאלתי אותם מה לגבי ה-Philips 200WP7ES אמרו שיבדקו זאת (לפני כמה ימים) ועדיין לא החזירו לי תשובה. אז אני מקווה שהם יכולים להשיג את ה-Philips 200WP7ES אבל אני לא אופטימי במיוחד בגלל שגם הייצור שלו הופסק על פי מיטב הבנתי. בדקתי כמה אופציות אחרות למסך כמו ה-NEC LCD20WGX2PRO שמחירו דיי גבוה ועולה כ-300 ש"ח יותר מאשר ה-Philips 200WP7ES , בעיקר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם היום סוף סוף קיבלתי את המסך מבאג. הגעתי הביתה ניסיתי להתקין את התוכנות magicTune ו magicRotation בגרסת הפרימום (התקנה משולבת של שתיהן). כפי שקרה למס' אנשים פה אחרי שהתוכנה עלתה היא טענה שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה (דיחלק XP איזה מין תוכנה את?). הורדתי אותה והלכתי לאתר כפי שהפנו פה, הורדתי משם גירסה חדשה שמחליפה את גרסה 4, גם גרסה זו היא "פרימיום". אחרי שהתקנתי אותה המחשב עלה , נתן מסך כחול ונתן לעצמו אתחולים בלי להתייעץ איתי קודם. חשבתי שאולי התקנתי את הגרסה של הויסטה אז הורדתי והתקנתי מחדש ושוב קרתה אותה תופעה. אמרתי לעצמי , אוקי לא נאמר נואש ואחרי שהורדתי את ה"פרימיום" החלטתי להתקין בנפרד את שתי התוכנות האמורות כשהתחלתי מ magicTune לבדה (בלי הmagicRotation)…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by levy18,

יותר לסדרות וסרטים מאשר משחקים (אבל גם משחקים) מסך מחשב LG W2486L LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 מסך מחשב Dell U2311H LCD דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 ה-LED הוא לא LED אמיתי, נכון? והאם המסכים תומכים ב-3D? אם לא אז איזה מסכים כן? בקיצור איזה מסך עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by vvvictor,

שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by willyp,

היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ASTR4L,

שלום הזמנתי מאמזון את המסך asus vg248qe עכשיו גיליתי שיש גירסה עם g-sync המסך בדרך (משלוח ימי). מקצת חקירה הבנתי שיש ערכה של עשה זאת בעצמך של g-sync איפה אפשר להשיג כזו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ido135,

יש לי כרגע מסך DELL U2414H כשלוש שנים והוא עושה בעיות עם הצבעים במסך וירדתי מהעניין של לתקן אותו המסך לא בשימוש בגלל הבעיה שציינתי ובקרוב אאלץ לזרוק לפח כי התיקון לא נראה משתלם מחפש המלצה לזוג מסכים עד 1000 ש"ח למסך מטרות השימוש יהיו משחקים סרטים וסדרות מתלבט בין כמה דגמים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19458 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19160 או שאולי כדאי לשקול גם מסך של יצרן אחר שנחשב טוב ברמה של הדל? לא נעול ספציפית על דל ופתוח לעוד אפשרויות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Matanki,

היי חברים, יש ברשותי נייד גיימינג מדגם Lenovo Legion Y-520. הבנתי שהצג שלו הוא 60HZ מחיפוש באינטרנט. יש לי כמה שאלות, אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזיה של Samsung זה המפרט של מסך הטלוויזיה: Specification 32-inch Wide HD LCD TV 1366 x 768 WXGA Monitor 500cd/m2 35,000:1 5ms Response Time VGA, USB, Progressive, Cable and HDMI אני רוצה לחבר אליו את הנייד שלי לצורך עבודה בAutoCad וגיימינג. למשל משחקים כמו פורטנייט, באטל פילד וכו׳ במשחקים אני מקבל 140FPS אבל הבנתי שאני לא באמת מרגיש את זה כי המסך של הנייד שלי נותן רק 60HZ. רציתי לדעת אם אחבר את הנייד שלי למסך הטלוויזיה אני אבחין בשינ…

14. שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי את המסך (האמת שאמא שלי רכשה אותו אבל לא משנה) CMV T39D 20" בחנות KSP ברעננה. המסך עונה על צרכיה של אמי בצורה סבירה מאוד ואף מעבר לכך ואני מרוצה. הבעיה- ישנו פיקסל שרוף בקצה העליון של המסך. הפיקסל אינו ממש מפריע, אך עם זאת, זה פיקסל שרוף על ההתחלה.... הפיקסל נראה שרוף רק בחלק מהצבעים (מה שאני חושב שנקרא "סאב-פיקסל" או משהו כזה). האחריות של KSP מכסה בימינו גם פיקסל שרוף אחד ב 10 הימים שלאחר הרכישה (סוף סוף). האם אתם יודעים אם זה כולל גם "סאב-פיקסל"? (אין לי רצון להטריח את אמא שלי לחנות סתם, היא עובדת הרבה מאוד) תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by roes,

1. ניגודיות זה רק סוג של תאורת המסך או שזה גם משפיע על חדות התמונה? / אם זה שום דבר אז מה זה? 2. יש הבדל מורגש בין מסך בעל ניגודיות 1:1000 לבין מסך בעל ניגודיות 1:500 ?? 3. יש הבדל גדול ? 4. יש הבדל מורגש/גדול בין מסך בעל ניגודיות 1:500 לבין מסך בעל ניגודיות 1:700 ?? ??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ^GunX^,

אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by KoDkOd,

שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by orel.z,

שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by david2k,

שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by orent,

שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?

21. Started by aleminio,

משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ro-man,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב +מסך מחשב, הכרטיס מסך שהולך להיות לי או HD5750 או HD5770... השימוש במחשב ומסך יהיו למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD... אם לDELL היה FHD הייתי לוקח ללא התלבטות... לLG יש FHD?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Garm,

שלום, אני סטודנט המשתמש בנייד "14. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הזולות למסך חיצוני בגודל "צנוע" שיאפשר לי להשתמש בנייד כשולחני, בעל יכולת הפרדה של לא יותר מ 1920x1080. התקציב הינו עד 1,000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by owen,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.