מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
השימושים הם אינטרנט, משחקים, פוטושופ ברמה חובבנית, סרטים וסדרות ושאר השימושים הרגילים. יש משהו טוב עם פאנל IPS בתקציב שלי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה שתקציב לא מהווה בעיה,על איזה מסך שווה ללכת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך 19 אינץ דגם 1970HR מבית LG שאני מעוניין לתלות על הקיר. אני משוכנע שזה אפשרי אבל אני לא יודע כל כך איך, האם יש איזה מתקן שאני צריך לקנות או איך זה עובד בדיוק עם המסך הזה.. אשמח לתשובה.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. ניגודיות זה רק סוג של תאורת המסך או שזה גם משפיע על חדות התמונה? / אם זה שום דבר אז מה זה? 2. יש הבדל מורגש בין מסך בעל ניגודיות 1:1000 לבין מסך בעל ניגודיות 1:500 ?? 3. יש הבדל גדול ? 4. יש הבדל מורגש/גדול בין מסך בעל ניגודיות 1:500 לבין מסך בעל ניגודיות 1:700 ?? ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שהצלחתי להבין עד כה על מסכי lcd , שפורפרת MVA עדיפה לצרכים של עריכת וידאו ותחנות עבודה. איזה מסכים קיימים בטכנולוגויה הזאת ? אני מכיר בנתיים את האפל ואת הויסוניק. יש המלצות או תיקונים ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בין אם מדובר בקצב תגובת פיקסלים של פחות ממילי-שנייה בודדת או בקצה רענון תצוגה של יותר מ-240 הרץ - נראה שהרצון לקבלת תמונה חדה וברורה בכל מצב עדיין כאן איתנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt. בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה הנתון הזה של lg שהם כותבים שלמסכי מחשב שלהם יש יחס ניגודיות שהוא (dfc (digital fine contrast? מישהוא יודע מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כיילתי את המסך שלי ואני מחפש דרך לדעת אם הוא באמת בערכים הנכונים של הכיול , אם הבהירות נכונה או הצבעים נכונים ב preset כזה או אחר כי יש כמה שנראים לי נכונים אבל לא יודע מי מהם הוא המדויק . אני מחפש תוכנה או דרך להציג את הנתונים בטבלה , כמו כאן לדוגמא - http://hwzone.co.il/reviews/graphics/20inch/10 הטבלאות הפרבוליות . אשמח אם תוכלי לעזור לי , אני לא בטוח שכאן הוא המקום הנכון לשאול את זה , אשמח אם תפנו אותי למקום מתאים יותר . תודה ושבת שלום נדב .
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-