מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא מבינה בנושא ואשמח לכל עזרה בבחירת מסך טוב.ניסיתי לקרוא כאן בפורום ולהבין מה כדאי אבל ללא הצלחה הגעתי להבנה שיותר מתאים לשימושים שלי מסך רחב וגם שבין 20" ל22" עדיף 20". אני מבלה ה מ ו ן שעות מול מסך מחשב וצריכה משהו באמת טוב. ראיתי המלצות על: DELL 2007WFP ASUS PW201 VS2035 (איזו חברה לא הבנתי) כולם יפים אבל מה הכי כדאי/שווה/איכותי וגם מתאים לכרטיס המסך שלי: GeForce 7600GT ? כמובן שאם יש עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם. אודה לכם על כל עזרה :hi:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שמתאים לכרטיס מסך geForce GTX 1060 6GB. התקציב עד 1500 שח אפשר גם לקנות מחו"ל. מעדיף גודל של 27 אינץ'. השימוש היחידי הוא למשחקים, הכי כבדים שאני משחק זה gta v ,arma 3 וסימולטורים. האם מסכי 4k כמו ASUS MG28UQ או LG 27UD58 מתאימים לכרטיס המסך הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם גמר חתימה טובה. בשבוע האחרון החלטתי שאני מחפש מסך מחשב. עקב המצב של הקורונה אני גם כן עובד מהבית ולעבוד מהלפטופ של העבודה זה לא כזה נחמד. אז עלה לי רעיון לקנות מסך מחשב סביב 27-28 אינצ שישמש אותי גם לגיימינג ב xbox series x (הזמנה מוקדמת). וגם לעבודה יום יומית ושימושים סטנדרטיים (לא עריכה מקצועית או משהו). עכשיו ה xbox series x יגיע עם תקן hdmi 2.1 שאמור לספק משחק ב 120HZ. אבל לפחות ממה שאני מבין וקורא אני לא רואה סיכוי כזה שמלבד כמה כתרים בודדים שיצאו יהיו משחקים נוספים שיתמכו בקצב פריימים כזה. שקלתי תחילה לחכות לדגמים האלו שיתמכו ב 2.1 אבל בפועל אני לא חושב ש 60HZ או קצת יותר זה נורא אני לא שחקן תחרותי או משהו בסגנון …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/low_cost_seiki_pro_branded_4k_ultra_hd_displays.html פנאל VA
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. ניגודיות זה רק סוג של תאורת המסך או שזה גם משפיע על חדות התמונה? / אם זה שום דבר אז מה זה? 2. יש הבדל מורגש בין מסך בעל ניגודיות 1:1000 לבין מסך בעל ניגודיות 1:500 ?? 3. יש הבדל גדול ? 4. יש הבדל מורגש/גדול בין מסך בעל ניגודיות 1:500 לבין מסך בעל ניגודיות 1:700 ?? ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעתם על המסך: W2243T 21.5'' LCD 5ms LCD DVI WideScreen Black מבית LG שמעתי שהמסך הינו FULL HD האם זה נכון שהוא בתמיכה מלאה בFULL HD או שמה זהו רק משהו כזה חפיף? בכלל הייתי מעונין לדעת האם המסך שווה את מחירו והאם הוא מומלץ מאנשים שרכשו או עובדים עליו סתם לידע כללי, אני מעונין במסך מחשב במחיר סביר כמו של זה (בסביבות 800-900 שקלים) וכאשר קיבלתי עליו הצעה הוא נראלי לכאורה במסך טוב מקווה לשמוע את המלצותיכם ודעתכם. בתודה מראש ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה LCD לחדר סטאנדרטי על כמה אינטצ' אתם ממליצים? ואיזו LCD עד 5000 שקל
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש, חיפשתי כאן המלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי ולבסוף הלכתי על Dell 2007WFP. אולם, לא מצאתי חנות שמחזיקה את המסך הזה, הוא פשוט לא מיוצר יותר (וחבל) הדגמים החדשים יותר של דל (2009/ 2008 ) הם בעלי פאנל TN, ולכן החלטתי לוותר עליהם. אז שבתי לHwzone עם צורך להמלצה חדשה, של מסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי למשחקים, סרטים, והרבה גלישה באינטרנט. תקציב: עד 3000 שקל ( ממש לא חייבים לנצל הכל, עדיף באיזור ה2300+-) תודה מראש לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מיועד לשמש גרפיקאי, כך שחשוב שאיכות המסך וחדותו תיהיה מצויינת. גודל מסך 23'', יציאות HDMI (אם קיים בנוסף DVI מעולה). תקציב 800-1000 ש"ח, עדיפות לרכישה מ-KSP. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ההתלבטות שלו היא בין 2 אלה : http://www.general.org.il/default.asp?id=177&CatId=88 או דגם XEROX XAP-192I אני יודע שהראשון הוא MVA , השאלה שלי האם השינה גם הוא פאנל MVA ? חשוב מאוד שלא יהיה TN . תודה ויום טוב , אריק.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בין אם מדובר בקצב תגובת פיקסלים של פחות ממילי-שנייה בודדת או בקצה רענון תצוגה של יותר מ-240 הרץ - נראה שהרצון לקבלת תמונה חדה וברורה בכל מצב עדיין כאן איתנו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-