מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מסך מחשב רחב ורציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ משחקים שלא תומכים ברזולוציות רחבות על גבי מסך רחב. אני לא מתכוון שהתמונה תמתח, כי לגרום למשחק למתוח את התמונה זה אפשר לעשות גם במשחקים הכי ישנים, אלא השאלה שלי היא- האם יש דרך לגרום לתמונה להיות באמצע המסך כאשר בצדדים של המסך יש חלקים שחורים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17' נחמד, לא יקר במיוחד, רצוי פחות מהסכום שציינתי.. המלצות? שאלה נוספת, אם אני קונה את המסך עצמו הישר מהיבואן/ספק המחיר יהיה יותר נמוך מן הסתם, נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ! קודם כל אני מודה לכל מי שהמליץ על המסך הנ"ל רק האורגונומיות שלו הדהימה אותי .. עם כל הכבוד למסך שהוא אוריגמי (מישו אמר סקופילד?) אני צריך קצת עזרה בנושא דבר ראשון לא קיבלתי מדריך אחד נורמלי עם המסך כל מה שקיבלתי לא באנגלית ואפילו לא בעברית וגם הדיסק שקיבלתי אין בו כלום באמת..סתם אזהרות בטיחות אני לא יודע אם צריך בכלל להתקין דרייבר בכל אופן לא מצאתי באתר של דל את הדגם מסך כדי להוריד יש שם רק ל30 ול27 אינץ' משום מה.. יש לי כמה שאלות א.איך אני בודק פיקסלים שרופים ? באותה תוכנה Dpb ? לא יצא לי לראות פיקסלים מתים בתוכנה הזו..יש סיכוי שגם אין לי שרופים ? או שאני לא אמור כל כך לראות בעין לא מזוינת? ב.קיבלתי כבל USB שאמור להתחבר למסך רק שאני לא יודע למה זה עוד …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אני מתכוון להעיף את המסך מחשב הקשיש שיושב בחדר שלי (ואו, יותר מעשור! טפו טפו טפו) אני רוצה שהמסך הבא ישמש גם בתור מסך מחשב, וגם טלויזיה (שתתחבר לממיר הyes) אז מה אני צריך,מה יתאים לרעיון - טלויזית LCD, או מסך מחשב LCD? ומה בעצם ההבדל? אשמח שתאירו את עיני בקשר לענין. אחרי זה שאני יבין מה אני צריך נכנס להגדיר מסגרת מחיר ולבחור מסך. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
805 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876035 815 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876037 אני מחפש טלויזיה ל PC גיימינג. אני פחות או יותר סגור על אחד משני אלה. מה שחשוב לי זה backlight strobing או black frame insertion זמן תגובה נמוך לא מעניין אותי frame insertion תלת מימד זה נחמד כבונוס. מישהו יודע מה ההבדל בין 2 הדגמים האלה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יותר משנה לאחר שנחשף בפעם הראשונה, ה-UP3017Q החדש והיחיד במינו (לעת עתה) סוף סוף זמין לרכישה באופן ממשי, ואף במחיר נמוך מהמוצהר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהוא יודע מה זה הנתון הזה של lg שהם כותבים שלמסכי מחשב שלהם יש יחס ניגודיות שהוא (dfc (digital fine contrast? מישהוא יודע מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לברר האם יש למישהו בפורם את המסך הזה ויכול להחוות דעה ,קיבלתי המלצות חמות לגביו אך מדובר במסך יקר מאוד יחסית ואני רוצה להיות בטוח ,תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש למחוק את ההודעה, הבעיה טופלה, תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. ניגודיות זה רק סוג של תאורת המסך או שזה גם משפיע על חדות התמונה? / אם זה שום דבר אז מה זה? 2. יש הבדל מורגש בין מסך בעל ניגודיות 1:1000 לבין מסך בעל ניגודיות 1:500 ?? 3. יש הבדל גדול ? 4. יש הבדל מורגש/גדול בין מסך בעל ניגודיות 1:500 לבין מסך בעל ניגודיות 1:700 ?? ??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ) המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל המסך הזה. אני לא ממש גיימר, וגם כשאני משחק אין לי בעיה להתפשר על הגדרות בינוניות (ואני אפילו לא מדבר על פילטרים...). אני כרגע מתלבט בקניית המחשב בין 8800 (640 או ש-320 יספיק?) ו-x1950xt. בנוסף, איך עדיף לי לחבר את הממיר של הכבלים למסך, דרך כניסת הקומפוזיט שלו, או דרך כרטיס טלויזיה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך זה שרב המסכים הרחבים הגדולים אינם 16:9 אמיתיים? כמו למשל רב מסכי ה22" הם בגודל 1050*1680 זאת אומרת 16:10. (ולמה לעזאזל מפרסמים בנתונים למשל בזאפ שהם 16:9נתון שקרי) גם מסכי ה-24" הם 1200*1920 שזה 16:10. ככה שיוצא שרואים סרטים HD עם שוליים... כי התקן לסרטים הוא 16:9 אמיתי. למשל 1920*1080 ב-FHD. מישהו יכול להסביר לי? ואגב מה קורה בסרטים עם כל המסכים האלו? האם הם נמתחים או עוברים אינטרפולציה לפיקסלים ? מה קורה למסכים עם רזוליציות נמוכות בזמן צפייה בסרטים?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-