עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bbking,

שלום מה דעתכם על המסך?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by saarxee,

איזה מסך עדיף? זה נכון שה-P2314H חדיש יותר? ושמתי לב שב-U2312HM יש USB בצדדים וב-P זה נמצא מאחורה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by DoroS,

שלום, אבקש המלצה למסך מחשב אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות באיכות FHD כמו כן מדי פעם משחק COD GHOSTS. דרישות המסך : 1. 23" או יותר 2. פאנל IPS שלפי הבנתי זהו הפאנל המומלץ 3. עדיפות גדולה לחיבור HDMI אך לא חובה, במקרה הצורך אשתמש בכבל HDMI TO DVI 4. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח, אם אפשר בפחות מה טוב. במידה ובמחיר קצת גבוה יותר ישנה קפיצה גדולה באיכות אשקול הגדלת התקציב. 5. המסך ישמש לפטופ עם כרטיס מסך GTX760m תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Arik.G,

כרגע יש לי מסך בודד 19״ של סמסונג. רזולוציה 1440*900. פאנל tn. יש לי אפשרות לקנות מחבר מסך נוסף במחיר סמלי זהה למה שיש לי. חשבתי לקנות עוד אחד כזה ביד 2 ולחבר את שלושתם כאשר הם עומדים על הצד. הכוונה לקבל רזולוציה של 1440*2700. השימוש הוא למשחקים. הכרטיס מסך יהיה כנראה gtx760 או שווה ערך בamd מה דעתכם? או שכבר לחכות ולנות מסך בודד 23״?

5. שלום לכולם, אני סטודנט ש-95% מהזמן עובד עם טקסט/אינטרנט/מאמרים/תכנות. שאר הזמן מתחלק בין סדרות לסרטים. מכיוון שאני קונה מסך חדש, אז אני מנסה לבחור אחד שהכי מתאים לעבודה כזאת (בהנחה שקיים כזה). המליצו לי בעבר על המסך הבא (חושב שזה Dell ultrasharp, לא כתוב במפורש): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/op-rd09-5649.htm קראתי גם מאמר על פאנל VA שמציג ניגודיות גבוהה, ואולי מצוין להצגת טקסט. דוגמה למסך כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859737 תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי לכולם, אשמח לעזרה. אני מחפשת מסך מחשב ייעודי לעיצוב גרפי. (לא EIZO. יקר) כיום אני עם LG (כבר מספר שנים)- מרוצה מאוד ממנו. מחליפה כיוון שהוא כבר ק-ט-ן (בגודל וברזולוציה). בקריאה בפורום ראיתי שיש המלצה גורפת על DELL עם הדגם U2413 אכן המפרט נראה על פניו סבבה. אבל קריאת ביקורות (מחו"ל) של אנשים שרכשו היה ממש מייאש. עם backlight, פיקסלים רבים שרופים, ghosting, הצבעים לא הסתנכרנו כמו שהובטחם וכו'... המסך לא זול.. אז די חוששת.. שאלותי: האם מישהו מכם רכש מסך זה והוא מרוצה? האם קיימת חנות או מקום שניתן לראות אותו? מה לגבי שאר החברות האם רק DELL נחשבת טובה? האם יש מסך אחר שמומלץ ויכול לבוא בחשבון (גודל מסך 24)? בכרטיס המסך יש לי חיבור DVI-I האם תהיה בעיה לחבר ל-DV…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Liran Shlomo,

שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המליצו לי על מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ב-KSP הוא עולה 975 ש"ח: http://ksp.co.il/?uin=22772 ב-TMS המליצו לי על Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led ושם הוא עולה 844 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13454 וגם על Dell 24 Monitor - P2414H שעולה 921 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13285 אני אישית ביום יום מתעסק בעריכת וידיאו (בתוכנת Premire) ומדי פעם ב-After Effect ופוטושופ. אמרו לי שהמסכים האלה מצוינים לזה, אבל אני לא כזה סומך על המוכרים. רציתי לדעת מה מבין שלושת המסכים האלה הוא הטוב ביותר, והאם אולי יש מסך טוב יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב בתוך התקציב שלי ( עד 2000, עדיף פחות) שיספק את הצרכים שלי בכל הנוגע לעריכת ווידיאו, ובעיקר תיקוני צבע של תמונה. המוניטור שלי כרגע הוא מסך הטלוויזיה שלי, LG 42LD550 . הנה המפרט שלו: http://www.lg.com/il/tv/lg-42LD550-lcd כרטיס המסך שלי הוא AMD Radeon HD 5800 לאחרונה קניתי מכשיר כיול מבית היוצר של SPYDER, וכשניסיתי לכייל את הטלוויזיה עם המכשיר, קיבלתי תוצאות שונות תחת הגדרות טלוויזיה שונות. זאת אומרת, כאשר עשיתי כיול לטלוויזיה במצב של Sport, ובמצב של Standard הם הגיעו לתוצאות שונות לחלוטין לאחר הכיול. כששיחזרתי את הטלוויזיה למאפייני היצרן כמו שתכנת הכיול ביקשה, זה הגיע לתוצאות הכי פחות טובות. אני אומר תוצאות פחות טובות, אבל אין לי שום דר…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by anat1,

ראיתי את זה ורואים ששל דל הרבה יותר יש זליגת אורלעומת סמסונג מה דעתכם ? http://oi62.tinypic.com/dy148.jpg http://oi59.tinypic.com/2hwnsw2.jpg

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by taltarablus,

הטכנולוגיה, שפותחה על ידי AMD ומוצבת אל מול טכנולוגיית ה-GSync של Nvidia, תוצע במסכים זולים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-freesync-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by דנדן,

שלום לכולם ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש. לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים? ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל? איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL? והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-23 אינץ' (גמיש בגודל) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. המטרה לבוא לבית ולחבר אותו למסך גדול (או עבודה ב2 מסכים) תקציב מסך בסביבות ה1000 שח. (כמה שפחות עדיף כמובן כל עוד יש איכות צפייה טובה. מאמין שיש מסכים טובים במחיר האלה ואפילו נמוכים יותר בימים אלה) יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Kziza,

אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אם מישהו מתעניין במסך אפשר גם סתם לענות כדי שנעמוד על כמות הביקוש.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by IDO-G,

מקריאה בפורום הבחנתי ש U2414H הוא בין המומלצים. יש רעיונות אחרים ? שווה לחכות לדגמים חדשים ? (אני יכול להמתין כ 6 שבועות). תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by חן מ,

שלום כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים? בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה? תודה לילה טוב

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by zombie,

לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Thant,

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Kriz,

אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by moshon89,

שלום אני מתכונן לקנות מסך כנראה בגודל של 22 אינץ' (אם בא לכם תשכנעו אותי אחרת) בעיקרון ראיתי בKSP את המסך הזה: CHIMEI ‎225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers‎ הם רוצים עליו 700 ש"ח התקשרתי לברר בקשר לאחריות והמוכר שענה ניסה לשכנע אותי לקחת את המסך הזה: LG ‎W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen‎ במחיר של 830 ש"ח בטענה שהמסך של צ'ימיי על הפנים והצבעים שלו מתים ולעומתו ה-LG נראה מצויין ויותר טוב מה אומרים עדיף לקחת את הLG ? כדאי בכלל ללכת על המסכים האלה? אני מחפש את המסך שהכי משתלם מבחינת עלות\תועלת תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220 אם אתם מכירים מסך אחר יותר טוב אז אני מחפש לפחות 22 אינצ ו 2 MS מהירות תגובה למשחקים מהירים כמו QUAKE 3 תודה מראש אביב עריכה: אגב בקשר לאחריות איך איבורי מגיבים לפיקסל שרוף ? ובכלל לאחריות למסכים LCD

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by rabbit,

אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MiniMizer,

ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…

• 8 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.