מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את את המסך הזה, כשקניתי אמרו 3 שנים אחריות וזה. בכל מקרה הגעתי הביתה עם הקופסה, על הקופסה עצמה יש מדבקה שזה הקופסה הזאת נשלחה למישהו בשם Amit Paz ולחברה בארץ שנקראת משהו כמו סי.אמ.אס. הקופסא עצמה הייתה סגורה מן הסתם והכל היה סגור. אבל אני מפחד שאין שם את האחריות של ה3 שנים. חוץ מחשבונית שקניתי מאייבורי אין לי שום דבר מעבר לזה. לא אמורה להיות בתוך הקופסא עצמה איזו אחריות 3 שנים של היבואן בארץ? אין לי פה שום דבר כזה. יכול להיות שנפלתי קורבן למרמה של אייבורי? :[
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרישות: גודל: לפחות 20", רצוי 21-22. עדיפות גדולה למסך רחב שימוש משרדי בעיקר, אולי מעט וידאו חשוב זוית צפייה רחבה. הרבה פעמים מגיעים אורחים וצריכים לראות בבירור מזויות שונות מחיר: רצוי באיזור 2200-2500, אך אם יש מסך טוב במחיר גבוה יותר(עד 3000) אשמח גם לשמוע. בתודה מראש [move] [/move]
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*הגודל מתוכנן להיות 19" ויש אפשרות לסטייה של 200ש"ח אבל לא יותר... *חיבור DVI נדרש מן הסתם... *ללא רמקולים! *המסך מיועד למשחקים בעיקר אבל עדיף שיהיה נוח גם לפעילות שוטפת (שלא יטיש את העיניים אחריי פעילת ממושכת)...
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
Size: 22 LCD Resolution: 1680 x 1050 Pixel: 0.282mm Display colors : 16.7M Response Time: 5ms Contrast: 1:700 Brightness: 300cd/m2 Design Color: Black Silver Monitor size (wXhXd) 524x404x210 Net weight 6.5 kg DVI אחריות: 3 שנים
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC 922VX שהתקלקל לי פתאום ועלה בזמנו 2000שח. ואגב אתמול הזמנתי מחשב חדש עם HD4850 בחנות FOXPC את הVIEWSONIC קניתי בKSP פ"ת לפני שנה בערך ואני מקווה שיצליחו לתקן אותו אחרת אני אצטרך מסך אחר ולא ממש בא לי להחליף... אם לא תיהיה ברירה אלא להחליף יש בKSP רק שני דגמים נורמלים בגודל 19" - LG L1972H SAMSUNG 943B איזה מביניהם עדיף? או שיש בKSP משהו טוב יותר? והאם שווה להוסיף כסף ולקנות מסך גדול יותר? אני אישית מעדיף את הרזולוציה של ה19 אינץ'.. ואין לי מושג איך המשחקים ירוצו עם מסך בגודל אחר אני מעדיף שיהיה לי מחשב שיחזיק משחקים לזמן רב והרזולוציות הגבוהות שבמסכים הגדולים קצת מרתיעות אותי.. מה דעתכם??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מ SKYPC את המסך ! האם יש להם את הפנאל S?.... ושמעתי עליו שיש לו לאגים במשחקים וצניחת FPS... האם זה נכון ?.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
רכשתי מסך טלויזיה 32 אינץ של פיליפס HD READY וחיברתי אותו למחשב ורואים גרוע שחבל על הזמן. בהתחלה גם לא היתה תמונה על כל המסך אבל הצלחתי לסדר את זה באמצעות הגדרות הגרפיקה של אינטל המובנות בכרטיס האם הראשי במחשב באמצעות התאמה אישית של יחס גובה ורוחב של המסך אבל עדיין יש שוליים שחורים מסביב לתמונה בערך של 7 מ"מ שלא הצלחתי להעלים אותם. מה שיותר גרוע וזה מה שחששתי אם אחליף את המסך מחשב מ-27 למסך טלויזיה-32 הוא שרואים גרוע את הכתב,הסמלים על שולחן העבודה וכו.... הכל מטושטש,כמובן שקריא,אבל מטושטש. ניסיתי לשחק בהגדרות של הטלויזיה ושום דבר לא עזר. כרגע הרזולוציה במחשב נמצאת על הרזולוציה המומלצת ע"י ווינדוס 10 והיא-720*1280 והמסך הוא HD READY.ניסיתי גם לשחק …
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך מסך למחשב שיהיה כמה שיותר איכותי... ו...התקציב הוא 1000 ש"ח אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לעבודה באינטרנט, טקסטים וצפיה בסרטים מדי פעם. ראיתי בזאפ מבחר גדול של מסכים אך איני יודע מה מומלץ, או מתאים יותר לצרכים שלי. אז אשמח לחוות דעתכם.. כ. מסך שלי: Leadtek winfast PX8800GT 512mb PCle זה הסינון בזאפ לפי הדרישות שלי : http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB346073=346075&DB4147=4919,4920,4151,145179,4922,663024,4153,4923,4152&DB346076=346077
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1) איזה פאנל נוא הפלתי את גוגל ו את האתר של אסוס ללא הצלחה יש מצב שמישהוא יודע איזה פאנל יש לו 2) האים הוא שווה את המחיר הנקוב למעלה צודה רבה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220 אם אתם מכירים מסך אחר יותר טוב אז אני מחפש לפחות 22 אינצ ו 2 MS מהירות תגובה למשחקים מהירים כמו QUAKE 3 תודה מראש אביב עריכה: אגב בקשר לאחריות איך איבורי מגיבים לפיקסל שרוף ? ובכלל לאחריות למסכים LCD
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה המפרט שלו: מסך מחברת Samsung דגם 931Bf גודל מסך: "19 חיבור אנלוגי ודיגטלי גודל נקודה: 0.294 מ"מ רוזולוציה מקסימלית: 1280X1024 כמות צבעים: 16.7 מיליון רמת בהירות: CD/M2 300 יחס קונטרסט: 1:2000 זוית צפיה אופקית/אנכית: 160/160 זמן תגובה: 2ms צבע: לבן שנהב יחס הקונטרסט וזמן התגובה בהחלט קורצים לעין.... מה גם שהמחיר שלו בארץ הוא 1960 ש"ח! (בדקתי בנועה) האם הוא מתחרו של ה-LG 1970HR, ואולי הוא אף מנצח אותו? מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושש מלקנות את המסך בעיקר בגלל העובדה שהוא רחב, ולפי המסך שראיתי של ה19, הוא היה לי פשוט קטן מדי באורך שלו. השאלה שלי לאיזה סוג של מסך רגיל אני יכול להשוות את האורך (רק של הצג בלי המעמד) של המסך? כלומר אם האורך של מסך 17 אינץ' באורך (סתם זורק מספר) הוא 20 סנטימטר ואם נגיד במסך הזה של ה20 אינץ' האורך הוא 19 סנטימטר אז זה יהיה פחות או יותר סביר לעבוד עליו.. יהיה לי קשה לעבוד פשוט עם מסך רחב אבל קטן לאורך..
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. המסך הישן שלי מת במפתיע , לכאורה היו לו רעשי גסיסה לאחרונה אך הייתי בטוח שזה קשור לכרטיס המסך (זאת נגלה בהמשך כשנקנה מסך חדש) בכל אופן היה לי מסך 22, סמסונג 2mS והצבעים היו דיי "מתים".... אני מחפש מסך חדש 22' - 24' מסך שיהיה מעולה עם צבעים חיים ושיהיה איכותי עם יחס עלות תועלת טוב- למשחקים וגרפיקה . בכל אופן מה המלצתכם נכון להיום?? :s05: תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מסך LCD 19' של חברת יונדאי. לפני מספר ימים נשפך מים על המסך עצמו, לאחר כמה ימים, הופיעו 2 עיגולים שחורים מתוך המסך. העיגולים בהתחלה היו קטנים ועכשיו הם גדלו לגודל של בערך חצי אצבע. מה עושים ?!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כנראה שטובה. רכשתי לפני מספר ימים VP930 אצל גיבור מחשבים, המוכרים היו אחלה, פתחו את הקופסא, חיברנו אותו ובדקנו שאין פיקסלים שרופים. שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע בצד הימני של המסך (לבן על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. לקחתי את המסך לאומניטק היום, הסברתי, החלפתי, בדקתי (ביתר קפדנות על ידי ועל ידי הבחור מהמעבדה שם) שמח על הרכישה החדשה חזרתי הביתה, הרכבתי, חיברתי, הדלקתי, החשכתי את החדר, בדקתי וגיליתי פיקסל תקוע במרכז המסך (אדום על שחור) היה או לא היה בחנות? לא יודע.. חזרתי שוב לאומניטק, קצת פחות שמח עם המסך התקול. הסברתי, החלפתי, דרשתי חדר חשוך, בדקתי (ביתר יתר קפדנות) חזרתי הביתה ושתיתי כוס מים.…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה שהוא הבדל משמעותי בין הדגמים, כי ראיתי ביקורת מקיפה רק על ה-1960TR, ורציתי לדעת האם ה-1970 יותר טוב ממנו או ההפך, במיוחד שמצאתי לנכון שה-1960TR עונה על רוב הדרישות שלי כמו מסך טוב למשחקים במחיר תקציבי של 1500+-.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים להתפנק במסך HDR יוקרתי או במסך הראשון עם רזולוציית 8K מטורפת? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה מסך שהוא קמור (קעור) ,עם 144 הרץ ,וגם עם G-SYNC ,כמובן 27 זה יהיה בדיוק בגודל שאני רוצה , אבל רק 2 דברים שאני לא כל כך בטוח , הרזלוציה של המסך הזה הוא רק 1080P , וכמו כן אין אחראיות (לא שאני מזלזל באחריות אבל לא קרה לי כלום עם המסך שקיים לי מ2009) ,כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר נ.ב יש לי כרטיס מסך 980TI במידה ותרצו לדעת איזה כרטיס מסך יש לי וזה המסך שאני מדבר עליו http://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-model/UM.HX1AA.006 אודה לקצת דעות\עצות תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-