מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הצרכים שלי הם סרטים בעיקר עבודה שוטפת,אינטרנט וגם משחקים. המפרט שלי יהיה מבוסס קונרו עם כרטיס מסך 7600GS כפי הנראה או משהו אחר באותה רמה +-. מקריאה בפורום הגעתי למסקנה שה-VP930 הוא הדבר הטוב ביותר לצרכים שלי ואני מוכן להשקיע את הסכום הזה. אני רק מתלבט בינו לבין הEIZO שלגביו לא ראיתי תגובות פה. את שניהם ניתן להשיג באותו מחיר בערך 2,300 ש"ח. יש מישהו שמכיר את המסך ויוכל לחוות דעתו עליו ביחס לVP930 בהתאם לצרכים שלי כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. במגזין מחשבים )אינני יודע אם מותר לי לציין את שמו(, ישנה כתבה על המסך הנ"ל המשבחת אותו בין היתר ש"יועד לשמש מקצועני גרפיקה ......". "...הודות למכלול הצבעים הרחב שלו" "...איכות צבע מעולה" "מפיק צבעים שרוב מסכי ה LCD יכולים רק לחלום עליו" וכו'. ובהמשך שוב "קהל היעד של המסך הנ"ל, הוא מעצבים גרפיים, גיימרים" חתום על המאמר ג'ון ר. דילייני. (סרקתי את דף המאמר+צילום המסך הנ"ל אבל לא בטוח שידעתי איך להעביר) האם מי מכם יודע האם יש כיסוי להמלצות אלו, האם יש מבחן למסך זה? ותודה לעונים. אגב, מה או מי זו החנות KSP אפשר פרטים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1400 גג, לא רוצה לשלם יותר. איזה מסך הכי כדאי במחיר הזה? חשבתי על אחד מאלה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?...ID=9&Cat2ID=32 http://www.zap.co.il/model.aspx?mode...rby=totalprice שניהם נראים לי טובים, אבל מה יותר? האם ישיבה קרובה הורסת את העניים בצפייה במסך שכזה?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המליצו לי על מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ב-KSP הוא עולה 975 ש"ח: http://ksp.co.il/?uin=22772 ב-TMS המליצו לי על Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led ושם הוא עולה 844 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13454 וגם על Dell 24 Monitor - P2414H שעולה 921 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13285 אני אישית ביום יום מתעסק בעריכת וידיאו (בתוכנת Premire) ומדי פעם ב-After Effect ופוטושופ. אמרו לי שהמסכים האלה מצוינים לזה, אבל אני לא כזה סומך על המוכרים. רציתי לדעת מה מבין שלושת המסכים האלה הוא הטוב ביותר, והאם אולי יש מסך טוב יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני כרגע שוקל קנייה של מסך גדול יותר למחשב שלי, השימושים העיקריים שאני עושה במחשב הם צפייה בתוכן ווידאו מהמחשב, עבודה עם טקסט לצורך הלימודים וכמו כן מעט משחקים. אני מעוניין במסך רחב שיהיה מסוגל לענות על הצרכים שלי, חדות הצבע לא צריכה להיות ברמה הדרושה לגרפיקאי אך בכל מצב חשובה לי איכות תמונה שתאפשר צפייה מהנה בסרטים ובמשחקים. כרגע יש לי מסך 17" של Asus מדגם PW17TU ואין לי תלונות לגביו בכלל, מסך גדול יותר שיספק לי את אותה האיכות ירצה אותי בהחלט. שמעתי הרבה דברים בפורום בנוגע לפאנלים שונים אשר מתאימים יותר או פחות לדרישות אילו ואחרות אבל ממש לא נכנסתי לעובי הקורה בנדון ולכן אני מעוניין לדעת איזה מסך מתאים לצרכים שלי, האם להתפשר על גודל של 20" לטובת פאנל איכותי יותר או שמא א…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המסך מיועד לילדה בבית ספר יסודי, כל השימושים הם אינטרנט, אופיס, וקצת משחקים פשוטים. הייתי רוצה לדעת איך המסך בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ''24 1920x1200. מחיר כ-1,000 ש"ח. צריך חיבור HDMI עדיף אפשרות לשנות גובה לצורך תכנות וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה את Dell P2421 אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום. וגם דגמים דומים לא במלאי. כמעט ואין מסכים בגודל הזה וזה חבל כי מקבלים עוד 10% גובה ביחס ל-1080. האם מישהו מכיר מסך ברזולוציה הזו ובמחיר של כ-1,000 ש"ח עם המלצה מניסיון שהמסך טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את הדגם philips 200w6cs/00. כשהסתכלתי על האריזה ראיתי שכתוב עליו שיש לו 16ms זמן תגובה. אני יודע שלphilips היה דגם ישן באמת עם פאנל IPS עם 16ms (פאנל LG.Philips LM201W01), ושהם הפסיקו לייצר אותו ועברו ל-P-MVA עם 8ms g2g (פאנל AUO M201EW01 V0). המסך הוא לכל מיני שימושים, עריכת וידאו, משחקים ושימוש משרדי. ההתלבטות שלי אם להחזיר אותו ולדרוש את ה-P-MVA או להשאר עם הנוכחי. מצד אחד הפאנל נשמע לי יותר איכותי, מצד שני אני מפחד מהזמן תגובה האיטי ומכך שהמסך ישן. מישהו שמבין יכול לייעץ לי מה לקחת ולמה?
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך של סמסונג דגם 971P ורציתי לשאול איך מסכי ה LED לעומת המסך שלי. האם בהכרח מסך LED טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
LG w2261V VS samsung t220/p?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי המסך 2407WFP.. ולפעמים כשאני רואה סרטים (והמחשב הזה נועד במיוחד לסרטים) אז הצבעים והבהירות הם לא מי יודע מה. אני מסרב להאמין שהמסך הזה מראה לי שחור כ"כ בהיר, כשאני מכבה את המסך יש כבר שחור יותר שחור. אני פשוט לא רואה סרטים באיכות שלהם, אני תמיד יראה סרט באיכות מעט פחות טובה ממה שהוא יכול להציע. יש לי כמה סרטים באיכות של HD.. ספציפית 720P וניתן לראות בבירור פסים ונקודות על המסך... הוא לא מצליח להציג את זה בצורה נאותה. וזהו, רק שתי הבעיות הנ"ל. צבעים/בהירות... ו-HD. דרך אגב, ניסיתי דרך תוכנה וניסיתי דרך המסך עצמו להוריד את הבהירות וכל מיני דברים כאלו, אבל זה גם לא נח כי לפעמים אני גולש באינטרנט- שם יותר נח שזה בהיר, ולפעמים רואה סרטים. ולפעמים בסרטים יש סצנות חשוכו…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני לא עורך... משחק לעיתים בעיקר מחכה לתוכן של מדיה של 4K, האם זה שווה את ההשקעה, רק בשביל העתיד?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך lcd בגודל 20' עד 3000 ש"ח, אבל שלא יהיה רחב. בשביל משחקים , קצת סרטים וכל שאר הדברים. חשבתי על הLC2000c, כיוון שחשובה לי איכות הצבעים ויש לו פנאל ISP. זה לא יפגע בביצועים שלו במשחקים וסרטים? יש המלצות למסך טוב יותר במסגרת התקציב ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056# מסך טוב למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף מסך למחשב, ואני צריך אותו בעיקר למשחקים ומדי פעם לסרטים (המחשב שלי מחובר ברשת לXBOX 360 שמחובר לטלויזיה) ועריכה גראפית קלה. הכי חשוב לי שתהיה איכות תמונה מעולה ושלא יהיו מריחות ושזוויות הצפייה יהיו סבירות. גודל המסך עדיף בין 20-22", אבל אפשר גם 19 אם זה הכרחי מאוד. שהמחיר לא יעלה על 1300-1400 שקל. אגב, שמעתי שהמסכים של דל די טובים, אז הם אופציה בכלל? אני לא מבין בגרוש במסכים ולכן אני לא רושם התלבטות בין מספר מסכים, אני מבקש שתמליצו לי אתם מה יהיה הכי טוב. אם זה חשוב, הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 320MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ש-95% מהזמן עובד עם טקסט/אינטרנט/מאמרים/תכנות. שאר הזמן מתחלק בין סדרות לסרטים. מכיוון שאני קונה מסך חדש, אז אני מנסה לבחור אחד שהכי מתאים לעבודה כזאת (בהנחה שקיים כזה). המליצו לי בעבר על המסך הבא (חושב שזה Dell ultrasharp, לא כתוב במפורש): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/op-rd09-5649.htm קראתי גם מאמר על פאנל VA שמציג ניגודיות גבוהה, ואולי מצוין להצגת טקסט. דוגמה למסך כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859737 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-