מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להתחדש במסך מחשב. התקציב שלי הוא 1500 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה אם צריך. אני צריך שיהיה אפשרות לחבר למסך XBOX 360. שיהיה יציאת HDMI. אני מעדיף FULL HD והעדפה למסך עם רמקולים מובנים. 23 אינטש. שימוש בעיקר למשחקים וסרטים. חשבתי על המסך הזה של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT23B350MA/CH
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על מפרט חדש בפורום הרלוונטי יחד עם הנ"ל הגיע הזמן למסך חדש אשמח לשמוע את דעתכם על: SAMSUNG S23A700D (זה 23 יש מקביל ב 24?) או Dell U2412M LED או כל המלצה אחרת תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי התלבטות בין שתי חברות, Dell ו Samsung. הגודל הרצוי הוא 23-24 אינץ', התקציב נע בין 850-1000 שקל. השימוש העיקרי במסך הוא צפיה בסרטים באיכות ממש טובה ומשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך U2312HM מTMS לפני כחודשיים. לפני יומיים הדלקתי את המחשב ופתאום ראיתי שכל הצד הימני של המחשב בצבע ורוד-סגול בהיר,מאוד מפוקסל,ברמה שאני בקושי קורא,אני רואה סוג של "השתקפות" של כרום אחרי שיצאתי ממנו, ו(לא יודע בדיוק איך לתאר את זה) אני רואה את הפיקסלים יורדים\זזים בפסים אנכיים(לא בטוח שבחרתי את המילה ההנכונה מימין לאמצע המסך) וזה משגע את העיניים.(שוב,רק הצד הימני,הצד השמאלי בסדר גמור) אז ניסיתי להליף דרייברים מגרסת בטא לגרסה מלאה ויציבה.לא עזר. ניסיתי לנתק את המחשב ולהיכנס לתפריט של המסך כדי לבדוק אם זה עדיין ככה.התפריט היה די מפוקסל(לא זוכר איך הוא נראה לפני שקרתה התקלה). ניסיתי לסובב את כבל הDVI ולהחליף אותו עם יציאת DVI אטחרת על הכרטיס מסך(אין לי כבל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, הזמנתי מTMS את המסך המדובר והיום הוא הגיע אליי. על הקופסא רשום Dell U2312HM והמסך נראה בדיוק כמו U2312HM האחרים שראיתי. על המסך עצמו אין שום כיתוב, אבל אני מתאר לעצמי שדל פשוט לא רושמים. מאחור במדבקה רשום שהמסך יוצר בדצמבר 2012 וגם כן דגם U2312HM. בכל מקרה, אני מנסה להתקין את הדרייבר לכיול הצבעים, אבל מסיבה כלשהי הוא רושם שיש לי מסך אחר והדרייבר מסרב לעלות. היה לי מסך נוסף, הדרייבר ביקש שאנתק אותו וכך עשיתי. צירפתי תמונה. אשמח להצעות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי לוח אם P8H77-M PRO עם החיבורים הבאים: 1 x DVI 1 x D-Sub 1 x DisplayPort 1 x HDMI חשבתי לשדרג את המסך שלי (LG L2000CP) לשני מסכים U2312HM של דל על מנת ליצור שטח עבודה גדול, אבל אני לא בטוח איך לחבר שני מסכים למחשב שלי :confused: באופן טבעי חשבתי לחבר אחד עם DisplayPort ואת השני עם DVI. האם זה יעבוד חלק? בתודה,
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך של חברת XEROX כבר 5 שנים (כבר אין אחריות ) דגם מדויק: xm7-22w היום בבוקר כאשר ניגשתי אליו והדלקתי אותו הוא נדלק לכמה שניות (הראה את הלוגו של xerox ) היה ווליום לכמה שניות מהממיר ואז הוא נכבה ועוד פעם נדלק לכמה שניות וכך זה חוזר על עצמו. חשוב לציין כי המחשב שמחובר אליו כן עובד בצורה תקינה וכך גם הממיר אז השאלה שלי היא האם בא יומו? ואם לא יש דרך לתקן אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ DELL XPS בעל יציאת HDMI. אין לי יציאת VGA. בבניית עמדת עבודה אני רוצה לקנות מסך מחשב, אבל מחירי מסכים בעלי כניסת HD גבוהים בהרבה. קניתי 2 כבלים מאיביי, אחד בדולר וחצי בערך והשני כבל עם ממיר מובנה ב8 דולר. שניהם לא עובדים, ולא רק על המחשב שלי. אני מפספס פה משהו? אשמח להארות והערות.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך מחשב חדש כי הגיע הזמן להחליף את הסמסונג 19" הישן שלי... אשמח אם תוכלו לעזור: השימושים שלי במסך יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop אני עתיד לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ברזולוציות גבוהות, כרגע הכיוון שלי הוא לGTX 660, מי שרוצה יותר ממוזמן להתעדכן בדיון שפתחתי על כך כאן: כרטיס מסך חדש. על המסך לתמוך כמובן בצפייה בHD, רצוי מסך LED. ייצא לי לשבת הרבה שעות מול המסך, איכותו חשובה לי, לכן ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך אם ישנו מסך מומלץ ומשתלם. בנוסף שאלה - האם על כרטיס המסך להיות בעל יציאת HDMI או שDVI יספיק למסכים בסגנון זה? האם יש הבדל באיכויות וכדומה? אשמח אם מישהו יוכל להסביר…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי צג ראשי. פעם אחת מחובר אליו מחשב נייח. בפעם השניה מחובר אליו מחשב נייד. האם בשורה התחתונה הצבעים אמורים להיות זהים על אותו מסך למרות שבכל פעם מחובר אליו מחשב שונה ? (המחשבים משפיעים בכלל?) יש לכם מושג איך אני עושה השוואה כדי לאמת את זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד. ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב גימיינג חדש והמסך בו אני הולך להשתמש הוא טלויזיה (איכותית?) samsung es6200 ארבעים אינץ'. אשחק בעיקר FPS למיניהם ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה והאם יש דברים שצריך לקחת בחשבון בהרכבת המפרט החדש? מבחינת רזולוציה, כמות זיכרון לכרטיס, חיבורים (זו טלויזית תלת מימד) וכו'... אפתח ת'רד אחר בפורום מפרטי מחשב אחרי התשובות לשאלות פה. מאפייני הטלויזיה: http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA40ES6200MXRD-spec
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המסך אצלי פחות משבוע ומחובר בVGA עד שהכבל HDMI to DVI יגיע אלי. בינתיים, יש גלים כאלו על המסך. האם זה בגלל שהוא מחובר בVGA? תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מסך שיהיה טוב לי לעיניים כי במסך הנוכחי (ישן) אחרי כשעה וחצי קריאה כואבות לי העיניים. במובן הזה הייתי שמח לשמוע האם באמת יש יתרונות ל IPS מבחינת העיניים? והאם יש הבדל בין LED ו LCD מבחינת העיניים? לגבי מסך הסכלתי על המסך הזה - LG 22EA53T-P LED כי הוא נראה לי בסדר (אני לא מבין גדול) , הוא בתקציב (מעדיף לא לחרוג מ 750 800 שכזה) והוא IPS , האם יש למישהו חוות דעת עליו והאם יש המלצות אחרות ? (לא יותר גדול מ 22 אינץ' כי שולחן קטן) הרבה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי בינואר השנה מסך DELL P24H14, כי קראתי שהוא PWM FREE, והמחיר היה 980 אם איני טועה. (http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm) סה"כ אני מרוצה, חוץ מכך שלפעמים יש בו פליקרים (לעיתים כחולים על רקע לבן, או אדומים על רקע שחור בעת צפייה בסרטים), אבל נראה לי שזו בעיית אחריות שאני צריך לממש ולהחליף. כעת אני רוצה לקנות מסך נוסף בגודל 24", ולא יודע אם לקנות בדיוק את אותו מסך, או שאולי כיום כבר יש משהו יותר טוב במחיר סביר? בקישור שצירפתי רשום שה U24H14 הוא גם PWM FREE, ופיזית הוא נראה אותו דבר, אז מה הם בכל זאת ההבדלים והאם הוא עדיף? (הוא עולה כ- 300 ש"ח יותר) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-