עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם , רוצה להזמין את אחד מהמסכים הקוראנים מאיבי , כמובן שיש דיי הרבה אפשרויות והמון דיי דומים אחד לשני עם כל מיני שינויים קטנים. מה מומלץ נכון להיום בין 27" לבין 32" ברזולוצית 2K , המסך מיועד בעיקר לגיימינג על הגדרות הכי גבוהות. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kukishin,

האם ההבדל בגודל מורגש באופן קריטי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by user-69225,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ראיתי שהרבה ממליצים על המסך DELL U2412M, ורציתי לשאול שתי שאלות: *אני מתכנן לרכוש כרטיס gtx 670 או HD7970 1) לגיימינג המסך טוב? כיוון שהניגודיות שלו היא 16:10 ברזולוציה 1920x1200 2) 8ms זמן תגובה למשחקים (בעיקר ברשת) לא יפגע ביעילות שלי כשחקן? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 בעיני הוא נראה טוב,מה דעתכם? 2ms...

5. Started by lipa,

סוף סוף [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ariel234156,

שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב 27 ברזולוציית 2K רציתי לדעת חוות דעת על DELL U2715H, אני משתמש במחשב ללימודים ולעריכת וידיאו בעיקר עם PREMIERE תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. זה המסך שיש לי https://www.lg.com/africa/monitors/lg-23MP65HQ-P לזה אני רוצה לשדרג https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UK850-W-4k-uhd-led-monitor

10. Started by achiya1,

בוקר טוב לכולם ! קודם כל אני מודה לכל מי שהמליץ על המסך הנ"ל רק האורגונומיות שלו הדהימה אותי .. עם כל הכבוד למסך שהוא אוריגמי (מישו אמר סקופילד?) אני צריך קצת עזרה בנושא דבר ראשון לא קיבלתי מדריך אחד נורמלי עם המסך כל מה שקיבלתי לא באנגלית ואפילו לא בעברית וגם הדיסק שקיבלתי אין בו כלום באמת..סתם אזהרות בטיחות אני לא יודע אם צריך בכלל להתקין דרייבר בכל אופן לא מצאתי באתר של דל את הדגם מסך כדי להוריד יש שם רק ל30 ול27 אינץ' משום מה.. יש לי כמה שאלות א.איך אני בודק פיקסלים שרופים ? באותה תוכנה Dpb ? לא יצא לי לראות פיקסלים מתים בתוכנה הזו..יש סיכוי שגם אין לי שרופים ? או שאני לא אמור כל כך לראות בעין לא מזוינת? ב.קיבלתי כבל USB שאמור להתחבר למסך רק שאני לא יודע למה זה עוד …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kobi_sion,

מה היתרונות של המסך הנל מול מסכים דומים 24 אינצ של והאם הוא מצדיק את ההפרש במחיר (המסך יקר) ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Thant,

אז ככה, המסך שלי החליט שהוא עשה את שלו ומת, אני מחפש לקנות חדש במיידי וכרגע ההתלבטות היא בין השניים הנ"ל. שימושים עיקריים הינם צפיה בסדרות, סרטים, וגם משחקים כגון Skyrim, Dragon age וכדומה. התקציב הוא באזור ה 1000 שקל. אשמח לתשובות בהקדם כי מעדיף לקנות היום (גג מחר בבוקר). לא ממש מצאתי הרבה ביקורות על הסמסונג, אבל על הגרסת 22" היו ביקורות די טובות ב newegg ו amazon חשבתי על "24, אבל השולחן מחשב לא גדול וגם ה"22 הקודם שהיה לי די הספיק מבחינת הגודל.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by zabal12,

שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה) ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה? אני לא יודע עד כמה האופציה של לרכוש את הסאונד בר של דל יהיה חכם כי אמנם זה נוח אבל אם בעתיד ארצה לשדרג מסך ? למרות שאני מרוצה ממנו..

16. האם יש לזה איזה בעייה של עייפות בעיניים? או שזה יותר נעים לעיין?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by pinkmasta,

שלום, יש ברשותי מסך 19 אינץ דגם 1970HR מבית LG שאני מעוניין לתלות על הקיר. אני משוכנע שזה אפשרי אבל אני לא יודע כל כך איך, האם יש איזה מתקן שאני צריך לקנות או איך זה עובד בדיוק עם המסך הזה.. אשמח לתשובה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. רכשתי מסך LCD בגודל 20 אינץ' של סמסונג, דגם 203B. http://zap.co.il/model.asp?model_id=463203 הפעם בניגוד להרגלי, מסיבות שונות, לא טרחתי לראות אותו במו עיני והסתפקתי בביקורות שקראתי. חשבתי לקנות 20" גם כדי לשדרג את חווית הצפייה בסרטים למרות שהבנתי שה-CRT עדיין מציג יכולות משופרות יותר בתחום הזה. עם זאת, בבדיקה מקרוב התאכזבתי מאוד לראות עד כמה ההבדלים משמעותיים ופוגמים בחווית הצפייה. גוסטינג, קוביות של קידוד וכיוצא בזה בעיות שכמעט לא קיימות במסך ה-CRT הישן שלי ואציין עוד שאת ה-LCD אני מחבר ב-DVI הדיגיטלי. האם נפלתי על יחידה בעייתית או שזאת תופעה מוכרת במסכי LCD ואין תרופה? אני שוקל ללהחזיר את המסך אם לא אצליח לשפר את איכותו. בתודה מראש על כל תגובה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by idaneqw,

המסך מיועד לשמש גרפיקאי, כך שחשוב שאיכות המסך וחדותו תיהיה מצויינת. גודל מסך 23'', יציאות HDMI (אם קיים בנוסף DVI מעולה). תקציב 800-1000 ש"ח, עדיפות לרכישה מ-KSP. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by flowmeter,

שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by SS2Ricer,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by djz,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות את המסך מוצג איפה שהוא? ניסיתי בכמה וכמה מקומות שרובם לא מוכרים אותם והשאר פשוט לא מציגים אותם.. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן לראות את המסך בתצוגה (באיזור המרכז)?? ועוד דבר.. רציתי גם לדעת איזה REV הוא העדכני כרגע כדי לדעת מה אני מקבל כאשר אני אקנה את המסך תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום , מחפש מסך איכותי לעבודה משרדית , 24 אינץ התקציב הינו עד 2500 ש"ח אשמח להמלצות איכותיות תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.