מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הוא למשחקים וסרטים ? יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי זקוקים למסך חדש למשרד שלהם (סוכנות ביטוח). השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים של המסך הם עבודה משרדית ו...עבודה משרדית. המון המון טקסים לאנשים שהראייה שלהם כבר לא.. משובחת במיוחד. התקציב הוא 600-100, זול יותר עדיף, מבלי לגרוע ולפגוע במסך. אין חשיבות מיוחדת לרכזת USB, שלל חיבורים וכו' - אולי רק Pivot. עדיף מTMS, אבל אם יש מקומות מומלצים עם מחירים טובים יותר/היצע טוב יותר - מה טוב. תודה, נעם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
סמסונג תולה את תקוותיה ב-AMD עם תמיכה רחבה של טכנולוגיית ה-FreeSync במסכים החדשים של החברה, שצפויים להגיע ברזולוציית UHD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-freesync-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הדגם HP 250 G2 גודל 15.6 אינץ, מסך רגיל לא טאצ' נשבר לי המסך. בארץ הציעו לי להחליף ב 400 שקל האם כדאי להזמין מחו"ל ולהחליף לבד? כמה קשה? אם כן, אשמח לקבל לינקים (אם אפשר כאלה ששולחים מהר) אם יש חיסכון משמעותי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, עד לאחרונה עבדתי בקונפיגורציה של 2 מסכי 19 אינץ', כאשר הראשי LCD מדגם ViewSonic VP930 והמשני היה CRT 19 ישן. עושה רושם שהCRT התקלקל. אני אפילו לא רוצה לברר מה בדיוק קרה לו. בא לי מסך גדול. אם הוא יהיה יחסית קטן אני אחבר את VP930 כמשני. אם לא אני אנסה להנדס את החדר כך שאני אוכל לחבר אותו כמשני בכל זאת. תקציב - מצויין בכותרת. ואני לא אתלהב לרדת באיכות מהVP930. (מצד שני אם הירידה באיכות באה עם עליה רצינית באינצ'ים... זה כבר מעניין) שימושים: אינטרנט, סרטים, סדרות (+HD), משחקים, גרפיקה בקטנה( אני ממש לא מתיימר ליהיות גרפיקאי אבל עורך ווידאו/סטילס פה ושם וגם מתעסק ב3D לפעמים) הסתכלתי על שני אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&pr…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם היום סוף סוף קיבלתי את המסך מבאג. הגעתי הביתה ניסיתי להתקין את התוכנות magicTune ו magicRotation בגרסת הפרימום (התקנה משולבת של שתיהן). כפי שקרה למס' אנשים פה אחרי שהתוכנה עלתה היא טענה שהיא לא תומכת במערכת ההפעלה (דיחלק XP איזה מין תוכנה את?). הורדתי אותה והלכתי לאתר כפי שהפנו פה, הורדתי משם גירסה חדשה שמחליפה את גרסה 4, גם גרסה זו היא "פרימיום". אחרי שהתקנתי אותה המחשב עלה , נתן מסך כחול ונתן לעצמו אתחולים בלי להתייעץ איתי קודם. חשבתי שאולי התקנתי את הגרסה של הויסטה אז הורדתי והתקנתי מחדש ושוב קרתה אותה תופעה. אמרתי לעצמי , אוקי לא נאמר נואש ואחרי שהורדתי את ה"פרימיום" החלטתי להתקין בנפרד את שתי התוכנות האמורות כשהתחלתי מ magicTune לבדה (בלי הmagicRotation)…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך מחשב רחב ורציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ משחקים שלא תומכים ברזולוציות רחבות על גבי מסך רחב. אני לא מתכוון שהתמונה תמתח, כי לגרום למשחק למתוח את התמונה זה אפשר לעשות גם במשחקים הכי ישנים, אלא השאלה שלי היא- האם יש דרך לגרום לתמונה להיות באמצע המסך כאשר בצדדים של המסך יש חלקים שחורים?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/179615/dell...18q-announced/יש מישהו שיכול להסביר לי על זה והאם זה רלוונטי לגיימינג? האם יש מסכי 2K שמיוצרים עם הטכנולוגיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי לי השבוע במסך הזה ואין מה להגיד, רואים מדהים! עכשיו כשאני מנסה לסובב אותו בדריברים אני מקבל את ההודעה הבאה: "The requested rotation mode is not supported by your current display mode (resolution and/or refresh rate and/or colour depth)." כמובן שניסיתי את כל הרזולוציות והצבעים האפשריים (הקצב ריענון תקוע על 60HZ). ניסיתי גם לבטל את הDUAL וזה גם נותן את אותה הודעה כנ"ל גם שאני מנסה "לסובב" את סוני. יש דרך לסדר את זה או שזאת בכלל בעיה של הכרטיס מסך ATI 9200? הכרטיס למרבה ההפתעה עובד לא רע כשבדל הרזולוציה היא על 1920X1200 ובסוני 1280X1024. הוא גם מצליח להריץ את FARCRY ברזולוציה 1920X1200 כאשר הכל על LOW והסוני מבוטל. ועכשיו מצא את ההבדלים: הראשונה מה 12…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה רבה לחברי הפורום על כל העזרה! חיברתי אותו ונראה ממש אחלה! אשתמש בו בשבוע הקרוב ואעלה ביקורת מסודרת על הכל, בדגש על חוויה בשימוש.. המסך הוא aoc g2460pg. ויש לי שתי שאלות של שימוש ראשוני.. המסך ממש בהיר, אני רוצה צבעים יותר בולטים.. איך עושים את זה בהגדרות? שיחקתי ב gtav עם gsync. אני משחק על 144hz ויש לי בדרך כלל בסביבות 80 fps. צריך להוריד את קצב הרענון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אני מתכוון להעיף את המסך מחשב הקשיש שיושב בחדר שלי (ואו, יותר מעשור! טפו טפו טפו) אני רוצה שהמסך הבא ישמש גם בתור מסך מחשב, וגם טלויזיה (שתתחבר לממיר הyes) אז מה אני צריך,מה יתאים לרעיון - טלויזית LCD, או מסך מחשב LCD? ומה בעצם ההבדל? אשמח שתאירו את עיני בקשר לענין. אחרי זה שאני יבין מה אני צריך נכנס להגדיר מסגרת מחיר ולבחור מסך. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אומר מראש, שאני לא מבין כלום במסכים. כבר יותר משלוש וחצי שנים יש לי מסך LCD בגודל 17" של LG - הL1730B. הוא עלה לי הון בזמנו, ושירת אותי נאמנה. אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך, בהתחשב במפרט שלי הנמצא בצד. המחשב הזה יישאר איתי 3 שנים, אולי תוך UPGRADE של כרטיס המסך והזכרון - אבל לא מעבר. גם המסך שאקנה מצופה להישאר איתי כ3-4 שנים. היות ואני קצת לחוץ בתקציב ואין לי את הכספים שהיו לי לפני 3.5 שנים, אבקש להמליץ לי על המסך הטוב ביותר בכמה שפחות. הייתי אומר שהתקציב שלי כ1300-1400 ש"ח. חשבתי על 22", אין טעם לקנות אחד פחות בימים אלו כאשר ה22" הוא הגודל הממוצע, אבל אני לא בטוח שיש משהו טוב בתקציב הזה, מצד שני אני לא מת להשקיע הרבה מעבר. כמובן שלפני כל …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-