עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS‏ - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS‏ - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. הנתונים נצויינים- 4K, IPS, בהירות וניגודיות טובות. מה אני מפספס?

3. Started by azaz,

איך לדעת להגדיר את brightness and contrast???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוכש מחב וחדש ויחד איתו מסך חדש. רציתי ללכת על 22 אינץ'. ה Samsung 22BW נראה טוב. גם ה Dell 228WFP נראה טוב. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אני מצלם הרבה ועורך הרבה תמונות בפוטושופ, משחק וצופה בסרטים, אני צריך מסך 22 אינץ' שיהיה טוב בשלושת הדברים האלה. על מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BoOoM2008,

יש מסכי מחשב התומכים ברזולוציה הזאת? אם אין תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות יש שהם פחות או יותר קרובות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by coorva,

מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by יוסףש,

רציתי לדעת מה ההבדל בין שני המסכים האלה של LG . http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EB23PM/technical-specifications לבין זה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=883237 תודה !

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Alex_1k,

איך הוא למשחקים וסרטים ? יש לו אופציה של סיבוב ב90 מעלות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by spaltiel,

יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by hardgore1,

שימוש: אינטרנט, סרטים, גיימינג. ה LG, איזה ips הוא? מי שיודע- איפה אני יכול לראות אתזה? לא מצאתי בנתים : ) האם יש עוד אתרים כמו tftcentral? איך הוא בכללי, מישהו מכיר אותו? הוא 1080. המסך שאקנה, אשים אותו במקום סטנדרטי, שאהיה ממנו כ60 סמ. האם מסך 27", 1080, זה בסדר למרחק כזה? או שזה קרוב מידי, ואראה את הפיקסלים, והתמונה לא תהיה ברורה? האם עדיף מסך "24, 1080, למרחק הזה? מתלבט: אני יכול להשיג את הLG מתצוגה ב1000. האם לקחת אותו, או את Dell U2414H במחיר המוזל 1100 בtms, (כשאצטרף לקנית מחשב חדש של מישהו ; ) איזה מסך איכותי מהשניים? (מבחינת איכות תמונה) איפה אני יכול לראות בתצוגה מסך 27"? היתי בכמה חנויות היום והכי הרבה זה 24. תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עם יהיה צריך בשביל המסך אז כך העם מסך למשחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עם פאנל IPS‏ - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עם פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כמעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עם הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למשחקים פאנל IPS‏ - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/he/business/…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Symbore,

במידה ולמסך מחשב יש יציאת DVI בנוסף ל HDMI כיצד עדיף לחברו למחשב והאם אני אראה הבדל בעין?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yonatanph,

אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by UVnet,

כעיקרון השאיפה היא למחיר כמה שיותר נמוך אבל שלא יהיה זבל. משהו עם יחס מחיר/ביצועים טוב. כמה נמוך אני יכול לרדת במחיר בלי להתפשר? אחד מאלה שווה משהו? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB4165=144719,231267,186421&orderby=price ובכלל שאלת השאלות (יכול להיות שאני צריך להקים בשביל זה נושא חדש תגידו לי אתם): עד כמה זה חכם לקנות מסך Widescreen? בכל מקרה שימוש הוא הרבה משרדי, הרבה משחקים ומעט סרטים/טלוויזיה (אם כי מסך טוב יכול להגדיל את זה) לגבי איזה כרטיס מסך: עדיין לא ברור (מחשב חדש). יהיה כרטיס לא רע בכל מקרה. X1950XT בתקווה, וגם אם לא זה אז משהו קרוב.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by zedisdead,

מסך לא למשחקים בגודל 19 אינטץ

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Kukishin,

האם ההבדל בגודל מורגש באופן קריטי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Eliya Melamed,

התקציב שלי הוא 600 שקל עם חריגה של 50 מקסימום. השימוש העיקרי בו יהיה למשחקים, ואם אפשר שהמסך יהיה מtms או מksp. תודה מראש @--- The King --- ישלך המלצה בשבילי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by 3emi,

מישהו מכיר את המסך? האם הוא חדש או ותיק? אני לא זוכר שראיתי אותו בעבר אבל הוא מופיע עכשיו בחנויות עולה 1029 שקל איך הוא משתווה ל Dell UltraSharp U2414H שעולה 1330 http://www.amazon.com/Samsung-23-6-Inch-Viewing-Monitor-S24D360HL/dp/B00IEZGYNA/ref=cm_cr_pr_product_top ביקורות די חיוביות ונראה לי שהמסך די חדש מ 2014

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by LRa,

שלום, הבוקר קניתי לסבתא שלי Toshiba 32WL66. בגדול רואים סבבה בטלווזיה, אבל שמתי לב שכשאני מחבר מכשיר(DVD, ממיר...) שיש לו תפריטים, הכתב בתפריטים מטושטש לחצי שניה ואז הוא נהייה חד, וזה קורה כל פעם שאני זז עם החיצים. למישהו יש מושג למה זה קורה? נ.ב. חברתי את המכשירים עם AV.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by rony77,

כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים