עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TrancEnergY,

שלום.... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים שהרכיבים העיקריים שלו הם: Intel - E6600 ASUS - P5B Deluxe GeForce 8800 GTs הדילמה היחידה שנותרה לי היא בחירה של מסך שישיג את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט וכמובן לדרישות כרטיס המסך כמו כן המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שאני לא מעוניין במסך רחב כי הבנתי שלא כל המשחקים תומכים בזה התקציב הוא עד 2500

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by amir77a,

אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by imac,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5928&CatCode= מחיר אטרקטיבי, פאנל IPS ביקורות טובות http://www.testfreaks.com/monitors/dell-ultrasharp-u2211h/ יש סיבה למה לא לקנות אותו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Vlad3,

אני מת לקנות תמסך הזה, הוא "25 1440p. בקיצור, הוא מושלם כמסך משנה.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by boaz_aizik,

שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

אז מה הכי עדיף משלושתם? השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ^GunX^,

אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ranran,

טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by itai_hazan,

השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yoni8866,

שלום, קניתי הרגע מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ואני צריך קצת עזרה בלכוונן אותו. דבר ראשון, אצלי במחשב מאחורה יש כמה כניסות, יש כניסה אחת לבנה ויש כניסה אחת כחולה. הכבל שהגיע יחד עם המסך הוא כחול. את המסך הישן שלי הייתי מחבר לכניסה הלבנה (הכבל עצמו היה כחול, אבל חיברתי לכניסה הלבנה יחד עם מתאם). השאלה האם כדאי לחבר ללבן עם מתאם או לחבר לכחול. בנוסף, יש עוד 2 כבלים, כבל אחד שנראה כמו USB, וכבל אחד שנראה גם כמו USB אבל אחת היציאות שלו היא מרובעת. רציתי לדעת מה אני עושה עם הכבלים האלה. ולסיום, הצבעים נראים לי בוהקים מדי, יכול להיות שאני לא רגיל לזה עדיין, ורציתי לדעת איך לכוונן את המסך ככה שהוא ייתן את התצוגה הכי טובה. ושאלה אחרונה, בחנות הסבירו לי שלמר…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by oren12,

תעיינו פה: http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85 מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה) חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by Kak,

אהלן. במסגרת הלימודים שמתי לב שאחרי שעות עבודה מרובות מול המסך העיניים מתחילות לכאוב (עד כאן אין הפתעות...) קשה לי להחליט האם הגדרת בהירות וניגודיות גבוהות או נמוכות נחשבות לבריאות יותר, מצד אחד הנמכת הבהירות והניגודיות דורשת מהעיניים להתאמץ יותר בשביל לקרוא, מצד שני הגברת הבהירות והניגודיות "מסנוורת" את העיניים. יש תווך מומלץ לשימוש? אגב, אני שואל באופן כללי אבל אם זה רלוונטי אז אני משתמש בDELL LED U2312HM

• 9 תגובות
    • 8k צפיות
  14. Started by haim6130,

מהי הרזולוציה הכי גבוהה ל 22" ? נגיד ל 19" יש 1280X1024...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by maor676,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך 19 אינצ' לא רחב. מוכן להשקיע כסף בשביל איכות. עדיף שיהיה מהחברות: samsung, lg. חשוב לי שהוא לא ימרח במשחקים, שיראו יפה צבעים,שיהיה נוח לעבודה ממושכת ונעים לעיינים. (ד"א מה לגבי הדגמים: 932bf , L1960TR) תמליצו לי עוד חוץ מהם. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by civic,

?(שאלה בכותרת) תודה

• 9 תגובות
    • 10.7k צפיות
  17. אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מנסהלחבר מסך שיש בו יציאת display port ללפטופ לנובו thinkbook 15 G2 שיש בו 2 כניסות של usb -c, אחת מהן thunderbolt 4. קניתי את הכבל הזה https://ksp.co.il/web/item/48025 אבל המחשב לא מזהה. יכול להיות שצריך מתאם? או משהו אחר? תודה

19. במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by The Ripper,

במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by eliil1,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058# http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692075 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 תקציב הוא 1000 , אפשר לחרוג ל 1200 ככה , 1300 גג... כבר בחרתי את SAMSUNG 2243. אבל רציתי לשמוע גם חוות דעת על החמישה האלה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by miim17,

הם מוכרים אותו ב 1300, ויש תלושים ותנאי תשלום נוחים. מישהוא מכיר את התנאי אחריות שלהם ? אני מסתכן כאן ? תודה.. ואיך המסך באופן כללי ? ראיתי כאן בעיקר המלצות .. (השימוש - סרטים ואינטרנט ...)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  24. יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור) אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה שמתי לב שהDELL פופלורים מסך מחשב Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש מסך מחשב Dell U2412M ‏24 ‏אינטש תודה!!

25. Started by Lahad,

האם קיימים היום מסכי LCD ,שמריצים 100הרץ ? למכירה בארץ? אם כן , אשמח ללינקים \ דגמים. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.