עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך הוא לעומת מסכי IPS של DELL

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. היי, אני מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 20 או 22 אינץ' המסך לעבודה משרדית - עבודת טקסט, קריאת מסמכים ומעט גרפיקה. ללא שימוש במשחקים וסרטים. הבנתי שעליי לבחור פאנל IPS. מצאתי ב ZAP רק מסך אחד בגודל 22: LG IPS226V LED מה משמעות ה LED ? האם זהו המסך היחיד כיום בגודל זה ? האם אין בגודל 20" האם יש למישהו במלאי DELL ? או HP? בעבר קניתי DELL 2209 בפנדה. אני מבין עכשיו שהם נסגרו. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עדכון 11.4.2012: קניתי דרך יד 2, קבוצת הרכישה לא רלוונטית יותר עדכון (4.4.2012): יצרתי קשר עם היבואן, כרגע מדובר על כמות של 5 מסכים, תהיה הערכת מחיר בקרוב. מי מעוניין להצטרף?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kak,

אהלן. במסגרת הלימודים שמתי לב שאחרי שעות עבודה מרובות מול המסך העיניים מתחילות לכאוב (עד כאן אין הפתעות...) קשה לי להחליט האם הגדרת בהירות וניגודיות גבוהות או נמוכות נחשבות לבריאות יותר, מצד אחד הנמכת הבהירות והניגודיות דורשת מהעיניים להתאמץ יותר בשביל לקרוא, מצד שני הגברת הבהירות והניגודיות "מסנוורת" את העיניים. יש תווך מומלץ לשימוש? אגב, אני שואל באופן כללי אבל אם זה רלוונטי אז אני משתמש בDELL LED U2312HM

• 9 תגובות
    • 8k צפיות
  7. Started by סופוקליס,

היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.

8. מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ronenosh8,

יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לינק: או לחפש: Dell 2209WA VS Dell U2311H הערות: 0. המצלמה מצלמת בפורמט רחב, 16:10 ללא הידפינישן. לכן הצילומים נראים מתוחים לצדדים. 1. המצלמה על פוקוס אוטומטי כך שלפעמים יש טשטוש. 2. ה - White Balance אוטומטי - כך שגם הצבעים לא לגמרי אמינים. 3. המצלמה נטתה להיות מול ה 2209WA דבר שאולי גרם לו להיראות יותר גדול. 4. בסוף יש כמה פריימים שהוספתי בלילה - כשיש חושך מסביב. 5.שימו לב להבדלים בגבהים וברוחב. זהו רק הסרטון השני שאני מצלם ועורך - לימוד עצמי, והתחלתי לפני שבוע - אז רחמנות בביקורות, מה גם שלא סיימתי...... בהמשך אני מתכוון לצלם חלק ב - חיבורים וOSD (שינוי בתפריט המסך). חלק ג' מתוכנן להשוות למסך 24"TN חדש של סמסונג 2494L, אקח מאחותי. אשמח לקבל בקשות, דגשי…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DIPSET,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למסך עבור סטודנט, כל מה שאני רוצה זה שהמסך יהיה בריא לעיניים.. ועדיף שיתכוונן טוב אם צריך, אולי גם עם רמקולים... מעבר לזה אני לא ממש מבין, אני לא בטוח גם איזה גודל נחשב הסטנדרט היום, האם 19 אינץ? במקרה נתקלתי ב NEWEGG במסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824254023 יש לו הרבה ביקורות טובות, נראה לי אבל שהוא נמכר רק בחנות אחת בארץ לפי חיפוש בגוגל: http://www.nokout.co.il/pl_product~HW191APB~10~125.htm אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת... לגבי תקציב, אני מניח שעד 1000 שקל, זה בערך העלות הממוצעת של מסך כיום לא? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kalimero1234,

כמה להגדיר Brightness ו Contrast במסך 2209WA? יש משהו מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by azaz,

אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ShoVaLK,

המסך הזה עולה 800 שקל שזה ממש זול אני חושב וזה מסך LED עם 1:20,000,000 ניגודיות שזה ממש הרבה ואני לא מבין למה זה כזה זול ואם זה שווה לקנות את זה בכלל וזה FULLHD משהו נראה לי קצת מסריח חחח אפשר חוות דעת הסברים אם שווה לקנות את זה..?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by adys,

הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by civic,

?(שאלה בכותרת) תודה

• 9 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 אני יודע שהפורום שינה באופן לא רשמי את שמו ל"מסכי מחשב של דל", אבל יש כאלו שלא יכולים להוציא 2,500 ש"ח על מסך 24 אינץ' למחשב.. (אסתייג ואומר שאני אישית משתמש מרוצה של Dell 2709..)

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by רמי רמון,

שלום לכם האם מישהו משתמש במסך מדגם זה? לא מצאתי עליו ביקורות תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by imac,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5928&CatCode= מחיר אטרקטיבי, פאנל IPS ביקורות טובות http://www.testfreaks.com/monitors/dell-ultrasharp-u2211h/ יש סיבה למה לא לקנות אותו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by LockOn,

מחפש המלצה למסך חדש.. שיהיה לפחות 22". כמובן מומלץ לד, IPS וHD.. בעיקר למשחקים, סרטים ותמונות.. התקציב הוא 900 ש"ח אבל אפשר למתוך ל1000.. תודה מראש =]

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by eliko78,

איפה אפשר לראות את המסך בפעולה? אני מאיזור פתח תקווה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by eliko78,

איך אני יכול לבדוק אם יש וכמה פיקסלים שרופים יש במסך? יש עוד משהו שצריך לבדוק?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by TGA,

אני מחפש מסך בגודל של 23' 24' עד 1300. מסך שיתאים לי למשחקים כמו COD, BAD COMPANY 2 ועוד... מסך שיתאים לעבודות בפוטושופ לעריכת תמונות. אני רואה מלא סרטים דרך המחשב שלי גם באיכות HD. הרבה אנשים דיברו על המסך הזה: Dell U2311H LCD הבעיה היא שהמסך הזה הוא 8 Ms יש מסך אחר שאת ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.