מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי Geforec 6600. אני אוכל לראות עליו תכני HD?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 22:59:11 עוד שאלה, כדי לנצל את הפוסט שכבר פתחתי.יש לי רמקולים Creature של JBL. הסאב יושב ממש מימין למסך. זה יכול לדפוק את המסך בצורה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
המסך הנ"ל מומלץ בביקורת באתר: http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ ובנוסף: 1. עד כמה הוא ממולץ לצפיה בסרטים? 2. איזה פנאל יש לו? 3. ומה המשמעות של "אפקט המראה"? עד כמה זה חיסרון בולט? איך זה בא לידי ביטוי מעשי? האם כשהמסך דולק אני אראה השתקפות של כל מה שמסביבי? (יש לי מספיק מראות בבית) בקיצור, אני מעוניין במסך טוב לצפיה בסרטים (מינימום "19) בתקציב של עד 1,700 ש"ח. רצוי מסך רחב (אגב, במסך רחב אוכל לצפות בסרטים מבלי שהתמונה תמתח לצדדים?) חס וחלילה פאנל TN. אין לי דרישות מיוחדות כמו יציאות וכניסות רבות, מבחינתי רמקולים מובנים הם מיותרים לחלוטין.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הLG E2360 שלי במסך 23" אחר כי אני עובד הרבה מול המסך בקריאת טקסט ואני מוצא שהמסך הזה מאמץ מאוד את העיניים והן נהיות אדומות במהירות, יש למישהו המלצה למסך בגודל 23"-24" במחיר זול יחסית שאני אוכל לשבת מולו כמה שעות כל יום בלי בעיה? אני צופה גם בסדרות וסרטים מדי פעם אז אל תמליצו על מסך E-ink או משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות בקרוב מסך מחשב חדש,שמעתי המלצות על המסך הנל במחיר 1500 ש"ח,אני לא כלכך מעודכן בנושא המסכים לכן רציתי לדעת אם בתקציב הזה יש מסך אחר שעדיף עליו ? השימוש העיקרי זה עבודה עם טקסט\אינטרנט ואופיס,הרבה שעות מסך. תודה מראש לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יותר נכון CRT נגד LCD מבחינת רזולוציה וכאלה, זה נראה כאילו ה F900P ייתן לי איכות יותר טובה, לעומת זאת ה VX922 הוא LCD, מה עדיף לקחת מבין שניהם? בהנחה שהמקום שהמסך תופס זו לא הבעיה שלי. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לאחר שהHanns G 2801 נדפק לי והחברה שקניתי ממנה את המסך פשטה תרגל... רציתי לדעת האם המסך הנ"ל = http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22900 מומלץ למשחקי מחשב\ סרטים וכו'... האם כדאי להתחיל לחסוך? כי ממה שהבנתי ה2401 הייתה לא בעיה בInput lag אני מקווה שגם במסך הזה אין את אותה בעיה.. תודה לעוזרים:]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע. כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון? תודה וסוף שבוע נעים לכולכם. מיכאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך 2770HD הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון. אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן. כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ? האם יש למסך NATIV RATE ? מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ? אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ? מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר של…
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המסכים מחוברים לכרטיס מסך 280X בכבל MINI DP-DP אחד בלבד. זאת אומרת שהמסך הראשון מחובר ישירות למחשב, המסך השני מחובר לראשון והמסך השני מחובר לשלישי. לפני כמה ימים המחשב התחיל לעשות בעיות ואין לי תמונה בשניים מהמסכים, ולא שיניתי כלום בחיבורים. ניסיתי לעשות ריסטרטים, ולהחליף שקעי חשמל (סתם ניסיון לא קשור) ולפעמים המחשב בכלל לא מזהה את המסכים, או שמזהה כמסך גנרי בלי אפשרות שינוי רזלוציה ונעול על VGA. לפעמים גם כל שלושת המסכים מזוהים, אבל בפועל בשני המקרים אין תמונה במסכים והם אוטומטית נכנסים למצב שינה.. הייתי מחבר כל מסך בכבל נפרד לכרטיס מסך, אבל בכרטיס יש רק HDMI, DVI ו - DP, ובמסכים אין DVI.. הבנתי שלא כל כבל DP-DVI מתאים.. מה אני עושה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת עם כל מסך עם רזולוציה של 1050X1650 ומעלה תומך ב-HD, או שזה משהו נפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 בצפייה בסרטים הסרטים לא נראים טוב, אין הפרדה בצבעים והם נראים כאילו אתה עובד באיכות צבע נמוכה (נגיד כמו 256 צבעים בהגזמה). לפני זה היה לי מסך CRT ולא היתה כל בעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיון הקודם המלצתם לי על המסך Dell 2007 WFP, אך לאחר חיפושים רבים בניסיון למצוא חנות שיש לה את המסך במלאי (ולא דורשת הזמנה מראש על מנת לקנות אותו) התייאשתי... פשוט לא הצלחתי למצוא. אז החלטתי להגדיל את התקציב בכ-1000 ש"ח בניסיון למצוא מסך טוב כמוהו או יותר (עדיף יותר ;D). בכל מקרה, השימושים למסך הם (מסודר לפי חשיבות): 1. משחקים (הכי חשוב) 2. גלישה באינטרנט וכתיבת מסמכים 3. צפייה בסרטים ותמונות אני רוצה מסך LCD רחב כ-20 אינץ' ושיעבוד טוב עם כרטיס המסך הזה: NVIDIA GeForce 6800 GS (איך המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=399264?) אנא המליצו על מסכים רק בעלי פאנלים טובים ואיכות תמונה מעולה תודה מראש (מעריך את עזרתכם כאן מאוד ), Dark Phoenix
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מבין המסכים הללו: LG L1960TR LG L1953TR Asus 19" LCD VW193D Wide ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE על מה אתם הכי ממליצים לי ולמה? או כל מסך ברמה הכי טובה במחיר של עד 1200 שקלים, רצוי 19" של מותג. תודה, אשמח אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעברי קניתי מסך של dell ועדיין הוא חי ובועט ואני מעוניין במסך דומה. אני צריך שיהיה בגודל סביב 23-24 אינץ לא יותר. שיהיה של חברת dell עקב ניסיון חיובי עם החברה הזאת. שיהיה ניתן לסובב אותו ימינה ושמאלה, למטה למעלה בחופשיות ואם יש אופציות לעתיד לתלייה על הקיר גם טוב אך לא חובה. רמקולים יהוו ייתרון אך לא חובה. יציאה לרמקולים יהווה יתרון רציני וממשי אך גם לא חובה. המחשב לא הולך להיות בכלל למשחקים. אלא בעיקר לגלישה וקריאה ויש לי עיניים רגישות אז נא לקחת בחשבון. צפייה מרובה בתכנים דרך המסך הזה. מבחינת תקציב אין לי בעיה למתוח עד 1200/1300 שח אם יש צורך והכרח לכך אבל עקרונית מעדיף כמה שיותר זול עם מקסימום תמורה …
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אני עכשיו מחפש מסך אחרי שנהרס לי המסך של הCRT בעיקרון אני מעוניין במסך טוב 19" 2MS אני חושב אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ובמה זה עוזר במיוחד הMS מסך רגיל ולא רחב 3X4 המסך מיועד בעיקרון להכל סרטים משחקים אינטרנט בקשר לזווית צפיה שהיא תיהיה טובה ושלא תיפגע כשמסתכלים מזווית אחרת חיבור DVI הרמקולים ממש לא נחוצים אבל אם המסך יבוא עם אז יבוא עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ATI X800GTO אם יש עוד משו שאתם רוצים לדעת אז רק תגידו P: תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הטלויזיה LG LD460 עם המסך IPS אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשחק איתו גם יחסית מקרות זה אומר חצי מטר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-