עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם , בעברי קניתי מסך של dell ועדיין הוא חי ובועט ואני מעוניין במסך דומה. אני צריך שיהיה בגודל סביב 23-24 אינץ לא יותר. שיהיה של חברת dell עקב ניסיון חיובי עם החברה הזאת. שיהיה ניתן לסובב אותו ימינה ושמאלה, למטה למעלה בחופשיות ואם יש אופציות לעתיד לתלייה על הקיר גם טוב אך לא חובה. רמקולים יהוו ייתרון אך לא חובה. יציאה לרמקולים יהווה יתרון רציני וממשי אך גם לא חובה. המחשב לא הולך להיות בכלל למשחקים. אלא בעיקר לגלישה וקריאה ויש לי עיניים רגישות אז נא לקחת בחשבון. צפייה מרובה בתכנים דרך המסך הזה. מבחינת תקציב אין לי בעיה למתוח עד 1200/1300 שח אם יש צורך והכרח לכך אבל עקרונית מעדיף כמה שיותר זול עם מקסימום תמורה …

2. רזולוציית 4K בקצב תצוגה של 144 הרץ היא פשוט יותר מדי מידע עבור תקני הוידאו העדכניים - וזה יוצר צורך בדחיסת מידה אשר עשויה לפגוע באיכות התוצאה הסופית לכתבה

3. Started by puhs,

היי אני מתכנת ואני זקוק למסך חדש. עד היום עבדתי על המחשב הנייד (וה13 אינץ' שלו), והגיע הזמן להתפנק. אני מקציב למסך בערך 1000 ש"ח, אך אם דרושים עוד 100-200 שקלים, אפשרי. על מה אני צריך לשים דגש? ובנוסף, איזה גודל מומלץ? האם יש המלצות לדגמים ספציפיים? רכישה אולי מאמזון? תודה רבה מראש ושנה טובה

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום יש לי כ.מסך 1070 ואני מחפש מסך גיימינג בגודל 27" עבורו. חשוב לי קצב רענון של 144Hz. התקציב הוא יחסית גמיש, אבל אני חושב ש~1500 ש"ח אמור להספיק למסך טוב. מן הסתם לא יהיה אפשר להכניס Gsync בתקציב הזה, אבל אם כן מה טוב. אם יש מסך ממש ממש משתלם שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב- אשמח גם לדעת. תודה מראש

5. מפתחת הליבות הגראפיות מבצעת עוד צעד שנועד להוסיף לה נקודות זכות בקרב הצרכנים ולהגדיל את נתח השוק הפוטנציאלי לכתבה

6. היי אנשים טובים אני מורגל לעבוד על שני מסכים כבר שנים רבות, היו לי בעבר שני מסכי DELL U2311 של 23", אחד מת מזמן והחלפתי אותו במסך פשוט של LG שהיה לי וכעת גם המסך DELL השני מראה אותות גסיסה. הגיע הזמן לשדרוג. אני בכל מקרה ארצה להשאר עם שני מסכים כי ממש קשה לי בלי. עיקר העבודה היא WEB ופוטושופ ובעריכת סרטונים. לא משחק בכלל. לא התנסתי עדיין ברזולציה מעל FHD במסך מחשב אז לא בטוח מה יתאים לי. השאלה אם לרכוש כעת 27" איכותי סטייל Dell S2719DGF שהוא 2560x1440 ולשים לידו אחד מהמסכים הישנים שלי. או ללכת על משהו זול יותר למשל DELL SE2719H שהוא FHD מסידרה פשוטה להבנתי ואז אוכל לרכוש שני מסכים כאלו. או שבכלל עדיף שני מסכי U2419H שהם קטנים יותר…

7. Started by makabi60,

LG 23.8" 24BK550Y-B החדש יותר יצא 2017 Dell 23.8" P2419H 3Y הישן יצא 2011 ואם יש לכם הצעה נוספת באותו כוון אשמח לבדוק גם כן בתודה מראש מכבי

8. Started by giliep,

היי, אני מחפש מסך קעור שישמש בעיקר ל sim racing. חשבתי על 2K סביב ה 100HZ בגודל 32' או אם זה יהיה יותר מדי יקר. אז מסך 1080 עם 144HZ. גם ב 32 או גדול (רחב) יותר. עם מהירות תגובה של 4-5 ms. ממה שקראתי זה אמור להספיק... אני עושה גם עבודה הנדסית על המחשב, למרות שזה פחות שיקול. הכרטיס מסך הוא 1070ti AMP extreme! מומהר. השיקול הוא האם לקנות מסך זול (יחסית) כדי להיכנס לVR בהקדם. או לקנות מסך איכותי ולחכות אם ה-VR. חשוב לי לציין שנקודת הייחוס שלי היא 3 מסכים שנותנים שדה ראייה כמעט מלא. לכן השאיפה היא למסך רחב כמה שיותר. מבחינת תקציב, אני נמצא סביב ה 2000-2500 שח. עדיף כמה שפחות.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Cavalier,

מחפש מסך לגיימינג בתקציב של 500-700 ש"ח גודל עד 24' המומלץ ביותר יחובר למחשב עם I5 9600K וכרטיס RTX 2070 OC אז כמובן דגש על קצב רענון וצפיפות פיקסלים וכו'

10. שלום ברצוני לקנות מסך גיימינג עקב קניית כרטיס מסך חדש שקניתי האם כדאי לי מסך שתומך ב 144Hz -1440p או 60Hz -1080P? שאלה נוספת האם כרטיס המסך הזה יוכל לתמוך ברזולוציה 2560x1440 עם ביצועים טובים? או שהוא יתן לי ביצועים יותר טובים אם רזולוציה 1920x1080 ? איזה מסך יתאים לכרטיס הזה? GeForce RTX 2070 GV

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by law89,

היי חברים חיפשתי לא מעט בנוגע למסך טלויזיה למחשב והגעתי למספר אתרים כולל האתר הזה. ראיתי כאן באיזה טופיק דעות חלוקות שיותר נטו לכיוון לא לקנות מסך כזה, מצד שני פותח אותו דיון רשם שברגע שהוא שינה את היציאה של המסך, הוא ראה בצורה טובה. אז אשמח למעט סדר בבלגאן. אם אני צריך מחשב לגלישה באינטרנט, קריאה או כתיבה של מסמכים וצפיה בסרטים, האם מסך טלויזיה ישרת את מטרותיי?

12. Started by OmerMan92,

היי לכולם, אשמח להמלצה למסך מחשב עד 750 ש״ח. השימושים יהיו ללימודים - צפייה ממושכת בשיעורים אונליין וגם לתכנות (programming). לא מתכנן לצפות בסרטים או לשחק במחשב.. דאגה עיקרית - שלא יעייף את העיניים. חשבתי על המפרט הבא - אשמח לחוות דעת (אולי עדיף לי לשנות משהו) ולהמלצה קונקרטית אם יש (עדיפות לכזו שבמבצע): 23.6״ עד 27״ (עדיפות ל-27״) מסוג IPS רזולוציית FHD, לא צריך 4k.. עם איזושהי טכנולוגיית Flicker-Free לדעתי מספיק לי 60Hz כניסת HDMI, ואם יש USBC אז בכלל טוב (אבל לא חובה) אם במבצע בלאק פריידיי אז מצויין. מעדיף לקנות מרשת בארץ ולא להזמין מחו״ל כדי שתהיה לי אחריות על המוצר. ת…

13. Started by ravnadal,

רכשתי לפני שנים את המסך והאמת שממש לא נהנתי ממנו, החומרה בזמנו ממש לא תמכה ב 4K gaming לפחות לא בפריימים נורמלים. גם היום צריך מחשב ממש רציני בשביל ביצועים כאלה מרגיש ששילמתי סתם על פ'יצרים כמו g-sync וגם ככה הוא היה בתדר 60hz הדבר היחיד שהיה טוב בו זה איכות התמונה יחסית למסכים האחרים בזמנו והעובדה שאפשר לסובב אותו למצב אנכי (כמו סמארטפון ענק) היום אני בונה מערכת ולא רוצה לעשות שוב את אותה הטעות, לכן חשבתי מראש ללכת על מסך 2k עם תדר רענון גבוה 144hz אולי אפילו יותר ופאנל IPS או VA. אני פחות מתחבר למסכים קעורים והייתי רוצה אפילו לעלות לכיוון 30-32-34 אינץ. אשמח להכוונה\המלצה ושאלה נוספת האם רכישה של מסכים מNEWEGG מלבד עניין האחריות היא כנ"ל כמו רכי…

14. זה התקציב.

15. אני מנסהלחבר מסך שיש בו יציאת display port ללפטופ לנובו thinkbook 15 G2 שיש בו 2 כניסות של usb -c, אחת מהן thunderbolt 4. קניתי את הכבל הזה https://ksp.co.il/web/item/48025 אבל המחשב לא מזהה. יכול להיות שצריך מתאם? או משהו אחר? תודה

16. Started by roeesnir,

יש לי מסך LCD 19. הוא שבק חיים לפתע. אפשר לכבות ולהדליק אותו, אבל לא רואים עליו כלום. גם לא no signal. הוא חשוך כל הזמן. הנורה הכחולה שלו, אמורה להפוך לאדומה כשאין סיגנל, אבל היא נשארת כחולה כל הזמן. ומהבהבת. אפשר לתקן אותו בקלות? מה יכולה להיות הבעיה שלו?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Avidar.R,

רציתי שתעשו השוואה בין מסך מחיר LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!! ש"ח1300- 1462 ובין Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 מחיר 940 ש"ח שימוש המסך הוא למשחקים וסרטים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by X-BLADE,

המחיר שלו זול והנתונים שלו נראים מעולים. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5978 האם הוא קנייה כדאית? האם יש מסכים טובים ממנו (ובאותו גודל) בטווח מחיר של +-200 שקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות את הטלויזיה LG LD460 עם המסך IPS אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשחק איתו גם יחסית מקרות זה אומר חצי מטר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. דגם 190cw? מסך רחב רזולוציה של 16:10,1440X900..כניסות:VGA,DVI נקנה לפני כשנתיים וחצי בכ-1200 ש"ח? עקב קניית מסך גדול יותר(u2412m).. *חשוב לציין שהמצב של המסך מצוין. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BandiT,

שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by TopNotch,

ניסיתי לנגב עם מגבונים ולייבש עם נייר רגיל ועכשיו מן פסים כאלה שרואים בשחור.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by rankazan,

עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by daniel9876,

אני מעוניין לקנות מסך ''32 למחשב, אבל לפני זה יש כמה דברים שאני צריך לדעת.. 1. כרגע יש לי מסך ''22 עם רזולוציה של 1680X1050, והרזולוציה של המסך ''32 שאני מעוניין לקנות היא 1366X768. כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של NVIDIA והורדתי את הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי מ-1680X1050 ל-1366X768 ראו מאוד מטושטש ועליי לדעת אם יראו מטושטש כל כך במסך החדש, או שיראו חד, בדיוק כפי שרואים ברזולוציה המקסימלית של המסך הנוכחי.. 2. במידה ואני אפעיל משחקים במסך ''32 עם רזולוציית משחק של 1680X1050- שזו הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי, האם המשחקים ירוצו בדיוק באותה מהירות שהם רצים על המסך ''22 שלי, או שלמרות זאת הם ירוצו בצורה איטית יותר? 3. הדגם של המסך שאני מעוניין לקנות, הוא SAMSUNG LCD MONITOR 32'…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.