מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 בעיני הוא נראה טוב,מה דעתכם? 2ms...
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדברים החשובים הם : עלות תועלת מירבית. אני קורא על המחשב ולכן שיהיה נוח לקרוא איתו מסמכים או באתרים. המחשב משמש גם למשחקים כגון COD6 קרייסיס ובסגנון ... מרחק המושב מהמחשב הוא בערך מטר. המחשב משמש גם לצפייה בסרטים, ואז יושב רחוק יותר כ 3 מטר מהמחשב. מעדיף מסך בלי פאנל TN הבנתי שזה לא טוב לעיניים.. ואחרון, המסך צריך להיות 16:10 אינץ כי זה פחות רחב מ 16:9 אינץ פשוט לא אוהב את המסך המלבני מידי. תודה רבה לכל מי שיעזור. כרטיס המסך שלי : HD4380
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית. המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמן כשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים. אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול. מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך של אסוס pg279q, הדילמה שלי היא, שיש לי gtx1070 והוא לא יכול למקסם את הביצועים שהמסך יכול לתת, השאלה היא האם בכל זאת כדאי לי להשקיע במסך הזה או שאולי כדאי לרדת מהעץ ולקנות מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך VX2025WM כבר קרוב ל 3 שנים, והפורט DVI שלו תקול ובעייתי. אחרי מחקר באינטרנט גיליתי שזה קורה לאלפי אנשים בעולם, שזה בעיה רצינית. נורא התבאסתי, והלכתי למעבדה של היבואן שם הוא ב"בתיקון" וחקרתי על הנושא ואני בספק אם יצליחו לסדר. באמת. הוא מסך סופר איכותי, בעל פאנל P-MVA ממש איכותי שאני סופר מרוצה ממנו הוא פשוט מושלם, לדאבוני לא מייצרים אותו כבר, ויכול להיות מצב שיחליפו לי אותו. מוזר מאוד שגם בכל האתר של viewsonic אין לו שום אזכור!!! מה גם מוזר, שבאתר שלהם הם לא רושמים את סוג הפאנל של המסכים שהם מייצרים!! מזה?? ממש מוזר. אני ממש ממש לא רוצה TN, ואומניטק הטיפשים אפילו לא יודעים מזה TN!! והם היבואנים של המסכים האלו! פשוט בזיון. מישהו מכיר מסך טוב של viewsoni…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=404 איך המסך הזה לגיימינג?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מדוע מעולם לא ראיתי פה בפורום המלצה על המסך הנ"ל? הוא נשמע מאוד מרשים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו. פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין). העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA. לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוי…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה 1440X2560 עם ארגונומיה טובה, שיהיה ניתן לעלות ולהוריד את הגובה שלו בקלות. אני מתכנן להזמין מEBAY/אמזון ולכן התקציב הוא 600-550 דולר כולל משלוח ומע"מ-עדיף כמה שיותר זול. המסך משמש לעבודה רגילה (אינטרנט, WORD וכו') וקצת למשחקים. האם יש חיה כזו או שאאלץ להסתפק במסך ללא ארגונומיה טובה? במידה ואין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על 27 ללא ארגונומיה. הכרטיס מסך הינו GTX760 מעבד 4770. תודה מראש, ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נערך! עידכון למטה. אני מחפש מסך איכותי 19" בעיקר לעבודה משרדית ועריכת תמונות. אין צורך בשום ביצועים כמו זמן תגובה מהיר או כל דבר אחר הנוגע לסרטים/משחקים. רק תמונה חיה ואיכותית. התקציב הוא כרגע "כמה שיותר זול", כלומר בכיוון ה 1000 ש"ח. נ.ב חדות וגודל פיקסל קטן כמה שיותר חשובים מאוד.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני עדיין מתלבט לגבי הדגם אבל ראיתי אצל חבר שיש בעיה של כאילו "גלים" על המסך כאשר יש מסך לבן כלומר אם לדוגמא פותחים חלון ריק של אינטרנט אקספלורר אז רואים כאילו גלים על הרקע הלבן האם זה ככה בכל ה-LCD ? או שישנה בעיה במסך? האם זה אומר משהו על הפאנל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני מסכי ה24 האלו. יש השוואה טכנית כאן: http://www.shopmania.co.za/compare~online-monitors~p-138962~compare-961467,138962~pp-up.html מה שמפריע לי, ב T240, הוא שאומרים שהצבעים שם לא משהו, וכל הפאנל דיי גרוע, לא ניתן לכוונן אותו, מצד שני יש לו tv tuner. מה שמפריע לי ב 2494HM, הוא שהוא לא מוכר בכלל בחו"ל. אין אותו ב amazon, מצד שני הוא חדש, כן מתכוונן, ויש לו תכונות יותר טובות. אבל אין לו tv tuner . שזה דבר שאני לא באמת צריך. חוץ מזה הוא 16:9 בדיוק והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים... המחיר שלהם זהה, אולי 100 שקל רחוק אחד מהשני, שזה לא עניין מבחינתי. מה דעתכם? אגב זו כתבת יחצ"ון על ה 2494 בעברית http://www.technolog.co.il/2009/02/15/2396 וזו ביקורת מעולה על ה t240: …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי שתי יציאות USB במקלדת ובמסך מחשב,כל מה שאני מחבר לשם לא עובד,אז למה זה? למשל אני מחבר פלאש USB ,הוא לא מזוהה ע"י המחשב
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-