מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=404 איך המסך הזה לגיימינג?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, אני סטודנט ומבלה המון זמן מול המחשב, אני צריך מסך איכותי שייתן מענה טוב לעבודה שוטפת וגם יראה וידאו טוב (כמה שפחות "מריחות"). חשבתי על הדגמים הבאים: Samsung 931BF Samsung 970B/ 960 Viewsonic VP930/ VX924/ VX922 ומישהו בכלל הציע לי ללכת על LG 1970HR כשהלכתי לראות את המסכים VS נראה הכי טוב אבל זה לא ממש משקף... אשמח לקבל עזרה... מכל הבירורים יצאתי יותר מבולבל מאשר התחלתי... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המסך מוואלה שופס במכירה פומבית, התקשרתי למרכז מכירות שלהם ושאלתי אותם על הפאנל, הם אמרו לי שאין אפשרות לבדוק איזה פאנל מגיע וזה מגיע כחבילה אחת, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם וכאשר שהמסך יגיע אליי ואני לא יהיה מרוצה מהפאנל (רק S ירצה אותי) אז כדאי להחזיר את המסך לחיון ולקחת כסף? אמרו לי שעד 14 יום הם יחזירו לי את הכסף, תודה לעוזרים..
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טכנולוגיית FreeSync של AMD, המקבילה לטכנולוגיית ה-G-Sync של אנוידיה, לוקחת צעד אחד קדימה בעזרת הסכמים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-freesync-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-2015/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך לא מזמן (מעולה ד"א), סידרתי את הבהירות והניגודיות כמה שיוציא לי פחות את העיניים בטקסט, אבל מידי פעם זה קופץ אני לא יודע למה נגיד רגע אחד אני גולש באתר ואז הבהירות הופכת להיות גדולה מאוד. והבהירות לא עולה בתפריט שבמסך. וכשזה במצב הזה אם אני מנסה להעלות או להוריד את הבהירות זה לא משנה (אלא אם אני יורד מ10 ואז פשוט זה נהיה כחול מוזר...) יש עצות? נ.ב איך אני מפעיל את הOVERDRIVE?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות. חשבתי לקנות מסך LCD חדש לבית ואני לא יודע מה לקנות. יש המלצות על מסכים ספציפיים? אני לא מחפש יקר מדי. המסך הנוחכי שלי הוא Sony SDM-S81. לאחרונה יש גלים כאלו במסך שלא מפריעים הרבה אבל בכל זאת. הם נראים לפעמים כאשר יש מסך בצבע לבן. בעיה נוספת לאחרונה איתו הוא פס מאוד דק בצבע תכלת בתחתית המסך. צבע שדומה לצבע windows xp.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המלצתם באתר על מסך CHIMEI והלכתי לראות אותו בשופרסל ממש מגניב החיבורים מאחורה כמו TV LCD לכל דבר . אבל שהסתכלתי על המחיר " 1400 " חשבתי פעמיים ... עם כל הכבוד לחיבורים זה עדיין " CHIMEI " זה לא מסך בדיוק באיכות גבוהה ואני לא מדבר על אורח החיים שלו תקלות וכו' ... עשיתי חיפוש באינטרנט מסכים ב 1400 ש"ח TV LCD רגילים ו..חשבתי זה לא עדיף ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSNX2240W אחריות של אומניטק שנתיים . יש שם את כל היציאות כמו ב CHIMEI אולי זה 1:1000 , בהירות 300 בניגוד ל CHIMEI שזה 1200 , 330 .. אבל תגידו לי אתם מה עדיף ? ב VIEWSONIC יש גם SCART שזה חיבור דיגיטלי ועדיף מ RCA . והמחשב אפשר לחבר ל TV דרך VGA , HDMI , SVIDEO . אני רק לא בטוח שהוא תומך ב HDCP …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, אז את המסך הבאתי ביום שלישי, בדקתי בחנות למשהו חריג.. או איזה נקודות שחורות או פיקסלים שרופים... טפו טפו טפו אין... הגעתי הביתה וחיברתי עם חיבור הכבל DVI שהגיע עם המסך... בהתחלה כמעט התעוורתי, כן בהיר... אז פישפשתי כאן בפורום ולפי הגדרות שאחרים עשו... הגדרתי את שלי על: בהירות: 30% RGB - כל אחד מהערוצים על 75%. לבינתיים מספיק לי... הורדתי את התוכנה softMCCS... איך אני עובדת איתה, לשיפור יותר? אשמח אם תכוונו אותי... רואים מדהים... ועוד שאלה... כרגע אני שמתי אותו על שומר מסך אחרי דקה ללא שימוש... וכיבוי צג אחרי 10 דקות ללא שימוש. יש לכם עוד הכוונה בשבילי לנושא? אני רגילה לשומר מסך... השאלה מה הכי טוב לעשות עם המסך שלא יגרם נזק או צריבות ? התרשמות שלי... מסך מדהים... א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H 23.8 אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יום רביעי הזה יש לי יום הולדת וכבר לפני חודשיים יתלוננתי להורים שלי שאני צריך מסך חדש (הוא מלוכלכך רצח) אז הם קונים ליום הולדת אחד, אני צריך את העזרה שלכם לבחור איזה לקנות. המסך מיועד למשחקים ולסרטים המסך צריך להיות 17 אינטש (עם אפשר 19 בכיף) תקציב- 2000ש"ח אפשר לחרוג קצת, אבל נסו שלא תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו. פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין). העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA. לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוי…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בלהחליט איזה מסך יותר כדאי לי לקנות: את הרחב (2007WFP) או הרגיל (2007FP) של DELL?? בקשה רק מי שמבין או שיש לו ניסיון עם המסכים הנ"ל שיענה פה כי אני לא רוצה סתם עובדות מטעות. אנא קחו בחשבון שהמסכים נועדו לשמש למשחקים כבדים, כמו כן גם צרכים בסיסיים.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות dell 24 בקרוב.. ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: מישהו שקנה את המסך אמר לי שאיכות סרטי HD 1080 שרואים בו לא משהו, אשמח לדעת אם זה נכון ויש לו בעיות עם זה וביחס למה. ועוד משהו... המפרט שלי הוא כזה: AMD ATHLON 64 3000+ כרטיס מסך: Redeon 9800 pro 2 ג'יגה ראם (אם צריך עוד רכיבים תגיבו) המחשב במצב הנוכחי יריץ לי HD על המסך? כי כרגע אפילו על המסך crt שיש לי על HD 1080 הוא מקרטע.. אז רציתי לדעת איזה רכיבים אני צריך להחליף, ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שיש כרטיסים לסרטים בלבד ואני לא משחק במשחקים ככה שזה יכול להיות אחלה אפשרות. מה שכן שהכרטיס יאפשר גם אינטרנט ותוכנות בסיסיות אבל גם עריכת וידאו.. תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש הבייתה עד 1000 ש"ח. רוצה גודל של 23-24 אינץ. לא רואה בו סדרות או משחק משחקים אלא נטו ללמידה (וורד, אינטרנט).. כרגע המסך שלי ישן מאוד של סמסונג ועושה לי המון כאבי עיניים. יש לי במשרד מסך של DELL וממש אהבתי אז נראה לי DELL זו יכולה להיות אחלה אופציה. תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-