עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by UV1,

מי עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by orent,

שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.

4. לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו. פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין). העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA. לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוי…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ייתכן ומדובר בבקשה חריגה, אך יש לי בעיה עם מסכי 16:9 רחבים שהאורך שלהם לא פרופורציונלי לגובה. עכשיו אני מודע לכך שמרבית המסכים (אם לא כולם) הם רחבים ולכן אני מחפש מסך שיהיה גבוה ככל הניתן אך יחד עם זאת לא ארוך במיוחד. מבחינת מחיר, סוג פאנל, יציאות וכדומה... אני גמיש. עדיפות לעד 3000 ש"ח ופאנל IPS, אך לא קריטי. שימושים עיקריים: סרטים וגלישה (לא גיימינג או שימוש בתוכנות גרפיות שונות, מה שאמור להוזיל את המחיר) אכן בקשה מוזרה, לכן אם תהיה תגובה עניינית אופתע לטובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מסך 19", בתקציב של כ 2200 שקל. המסך מיועד לשימוש כללי. קראתי את הדיונים והבנתי שה VS 930 הוא המומלץ ביותר למטרה זאת, אבל הוא מחוץ לטווח התקציב שלי ואין לי אפשרות לקנות אותו.לאחר הקריאה פה בפורום ואתרי היצרנים צמצמתי את הבחירה ל3 מסכים: 1) Samsung 930B LG L1950B (2 L1970HR (3 חשוב לי שלא יהיה אפקט ghosting, ושאיכות התמונה תהיה טובה (אני מתכוון במסגרת מגבלות התקציב). קראתי תגובות וביקורות טובות על שלושתם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות עליהן אנשים דיווחו, ממה שהבנתי הם גם פחות או יותר שווים מבחינת איכות התמונה והתכונות. הלכתי גם לראות אותם בחנות ה L1970HR לא היה במלאי וגם לא הופיע בתצוגה, ובין הL1950B ל 930B לא ראיתי הבדל גדול באיכות התמונה אבל אני חייב ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי חברים. נמצא בהליך בניית אולפן ביתי ומחפש מסך לעבודה שוטפת לעריכת סאונד. ברשותי מסך 22" בו אשתמש כ"משני" למיקסר/פלאגינים וכו'. במסך הראשי ארצה לבצע את עבודה העריכה ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי קעור? בנוסף, לא כ"כ יודע איזה גודל נחוץ. הגדרתי תקציב בסיס (1000) אך מאחר ואינני בקיא בנושא, אין לי שמץ האם מספיק למטרות. *השולחן הנתון הינו זמני להמחשת העמדה, בהמשך אמקם שולחן רחב שיאפשר מעמד של 2 מסכים. *יש לי עיוורון צבעים מסויים ועיניים יחסית רגישות, אם זהו פרמטר חשוב.. *לא בטוח לגבי גודל מתאים אך יכול לומר כי 22" לעבודת העריכה מאד קטן לי ולא נוח. אשמח לקבל המלצות. מוסיף תמונה של החדר, שיהפוך לאולפן אקוסטי בהמשך. תודה רבה חברים!

8. Started by llrefael,

מחיפוש בפורום עלו לי שני מסכים לקניה: Dell 24 - P2414H Dell - U2414H האם ישנו הבדל בתצוגה בין שני המסכים? ללא התחשבות בusb וכד'

9. Started by ram4000,

שלום אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' ואני לא יודע איזה מסך הכי כדאי אני רוצה מסך רחב 16:9 השימושים שלי הם הכול אינטרנט עבודות סרטים משחקים התקציב שלי עד 2000 ש"ח מה המסך הכי כדאי לקנייה? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by 23fonrt,

שלום, אבקש את המלצתכם למסך לשימושי אינטרנט (בעיקר טקסטים) בעלות של עד 900 ש"ח שמתי לב לשני הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30896 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=28547 אודה לעזרה הדחופה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ראיתי את המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ואת המסך הזה SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI (זמן התגובה מאוד חשוב לי.) במחיר ממש נחמד. השאלה שלי איך הוא יתמודד עם משחקים וסרטים בתודה נתנאל.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום רב אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון. מי מהם עדיף? בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח?? השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB. כמו כן רציתי לשאול לשאול אם אפשר להשיג פאנל יותר טוב מTN ואם זה משנה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני חושב להחליף מסך ואני מעוניין לדעת האם קיים אחד בעל פאנל P-IPS, תאורת RGB LED ושמחירו 3500~ ש"ח? *בגודל "24 1200*1920~. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום. האם יש חיה כזו? משהו שלא מבוסס TN עם כיול ברמת הסביר מהקופסא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by freerider,

מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הוא גדול, מעוצב, מתקדם - ויעלה לכם הרבה כסף לכתבה

18. שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Taco,

אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kokoki,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך של אסוס pg279q, הדילמה שלי היא, שיש לי gtx1070 והוא לא יכול למקסם את הביצועים שהמסך יכול לתת, השאלה היא האם בכל זאת כדאי לי להשקיע במסך הזה או שאולי כדאי לרדת מהעץ ולקנות מסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by es88,

שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by HydroIT,

כמובן שיהיה איכותי, ונוח לשימוש. תקציב - אני עוד לא בטוח לגבי זה, לכן אשמח לקבל אפשרויות מכל קשתות התקציב האפשרי. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bbking,

שלום מה דעתכם על המסך?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים