עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ArielHatotah,

מה העניינים, אנשים..? אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך. ואני נורא מתלבט איזה מסך לקנות. אז אולי תעזרו לי לבחור. אני מתלבט בין Samsung SyncMaster 226BW לבין LG L226WTQ. מצד אחד ה-LG נראה מצוין עם יחס ניגודיות גבוה (3000:1). אבל מצד שני מישהו אמר לי שה-Samsung כנראה יותר טוב. כשהסתכלתי בתגובות על המסכים בזאפ, הבנתי מהתגובות של ה-Samsung שיש לו יחס ניגודיות נמוך יותר (1000:1 אבל אפשר להפעיל משהו שעושה יחס של 3000:1 - לפי מה שהבנתי מהתגובות), יש בעיה של פאנל (לא הבנתי בדיוק מה), ויש בעיה להזיז אותו למעלה ולמטה (הוא זז רק ב-90 מעלות). ודווקא התגובות של ה-LG היו חיוביות. אבל שוב, מצד שני, אמרו לי שה-Samsung יותר טוב. אז אני צריך דעות\המלצות. מהר לפני שאני קונה את המח…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, פרץ האימפולסיביות האחרון שלי גרם לי להזמין מאנגליה את הגרסה החדשה של ה- Nvidia 3d vision 2 kit . כמה דקות לאחר הזמנת המשקפיים הזמנתי גם מסך תומך 3d שנמצא ברשימת המסכים תומכי התלת מימד שבאתר של nvidia. כעבור שלושה ימים קיבלתי הודעה מבעל החנות שממנה הזמנתי את המסך שאין להם את המסך במלאי וגם לא יהיה בעתיד הקרוב. עכשיו המצב הוא שהמשקפיים בדרכם אלי ואני לא מוצא שום מסך מהמסכים שנמכרים בארץ שמופיע ברשימה באתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html בזאפ קיימים שלושה מסכים תומכי 3d שאינם מופיעים ברשימה באתר של nvidia ויש לי הרגשה שאם הם לא מופיעים אזי המשקפיים לא יעבדו עם המסך. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך שיעבוד עם הערכה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול, אם אני מחבר שני מסכי U2414H בDaisy Chain האם אני אוכל להתחבר לשני המסכים דרך חיבור HDMI בודד או שרק ע"י חיבור Display Port בודד? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by omri1958648,

קניתי מסך חדש pavilion 23 cw HP עכשיו יש לי בעיה כל פעם שאני באינטרנט חלק ממה שאני רואה מטושטש וחלק רגיל וגם אם נגיד אני עולה בעמוד חלק מהמטושטש הופך לרגיל ושאני יורד זה שוב מטושטש מה אני יכול לעשות ?? עדכנתי דרייברים והרזולוצייה מתאימה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by hosham,

כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך (ATI 9550) רזולוציה של 1680X1050 הכל עובד פיקס. אבל שאני משנה ל 1440X900 התמונה המתקבלת היא לא על כל המסך ויש שוליים שחורים מכל הצדדים. יש פיתרון? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by liel3,

רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dudu26,

הי חבר'ה! לאחר סקר קצר נשארתי עם 3 המסכים האלה: Viewsonic VX922 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375239 Viewsonic VP930B http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369995 LG L1970 HR http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 הם נראו לי הכי איכותיים. מה דעתכם? האם לקחתם תוכנת פיקסלים שרופים לבדיקה בחנות עצמה או שניתן לבדוק זאת בבית ואם יש בעיה - להחזיר לחנות? ושאלה נוספת - מה זה בדיוק PIVOT ? האם הכוונה לסיבוב המסף ב-90 מעלות למטרת קריאת מסמכים נוחה יותר על מסך מלבני? זה כל כך קריטי??? תודה רבה על העזרה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מהם ארבעת מסכי ה - LCD המהירים ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בבקשה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני רוכש מחב וחדש ויחד איתו מסך חדש. רציתי ללכת על 22 אינץ'. ה Samsung 22BW נראה טוב. גם ה Dell 228WFP נראה טוב. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אני מצלם הרבה ועורך הרבה תמונות בפוטושופ, משחק וצופה בסרטים, אני צריך מסך 22 אינץ' שיהיה טוב בשלושת הדברים האלה. על מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך בגודל 27 אינץ ברזולוציה 1440X2560 עם ארגונומיה טובה, שיהיה ניתן לעלות ולהוריד את הגובה שלו בקלות. אני מתכנן להזמין מEBAY/אמזון ולכן התקציב הוא 600-550 דולר כולל משלוח ומע"מ-עדיף כמה שיותר זול. המסך משמש לעבודה רגילה (אינטרנט, WORD וכו') וקצת למשחקים. האם יש חיה כזו או שאאלץ להסתפק במסך ללא ארגונומיה טובה? במידה ואין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על 27 ללא ארגונומיה. הכרטיס מסך הינו GTX760 מעבד 4770. תודה מראש, ערן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, ההורים שלי זקוקים למסך חדש למשרד שלהם (סוכנות ביטוח). השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים של המסך הם עבודה משרדית ו...עבודה משרדית. המון המון טקסים לאנשים שהראייה שלהם כבר לא.. משובחת במיוחד. התקציב הוא 600-100, זול יותר עדיף, מבלי לגרוע ולפגוע במסך. אין חשיבות מיוחדת לרכזת USB, שלל חיבורים וכו' - אולי רק Pivot. עדיף מTMS, אבל אם יש מקומות מומלצים עם מחירים טובים יותר/היצע טוב יותר - מה טוב. תודה, נעם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, התקציב הוא עד 2500 ש"ח, המסך במיוחד מיועד למשחקים וסרטים.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Silol,

שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gperry,

בשעה טובה החלטתי איזה מסך אני רוצה - DELL FP2007 הזמנתי את המסך ולאחר ציפייה לא קצרה קיבלתי אותו. התכוננתי נפשית : למצב של פיקסל בודד שרוף (בחנות אמרו שמעל 1 הם מחליפים) חיברתי את המסך ומהר מאוד חשכו עיניי :'( מקום גדול וברור למטה בצד שמאל בצבע אפור כהה. זה לא לכלוך על המסך. מדידה גסה עם סרגל מראה משהו בסדר גודל של 1.5mm x 0.5mm שלפי חישוב שלי זה 12 פיקסלים סמוכים שרופים ! צירפתי תמונה. מישהו יכול לעזור באבחנה ? מה עושים ? אני גר בחיפה והחנות במרחק שעתיים נסיעה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים - עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מ- 19 אינץ ומעלה,כולל 19 אינץ. מה דעתכם על LG 1970HR ?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by MaC_MaN,

שלום אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח... תאכלס היעוד שלו זה כמעט נטו לעבודה (טיפה משחקים, הרבה סרטים ולימודים ). רציתי לדעת מה כדי יותר לקנות LCD 17\CRT 17? של איזה חברה? כמה MS? ד.א: אני לא יודע כמה רלוונטי זה אבל הכרטיס מסך הוא NVIDA GEFORCE FX 5200

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות את ה-L1970HR של LG עקב הביקורות הטובות עליו ב-Zap וברשת ונתוניו הטובים יחסית (אני מודע לכך שיחס ניגודיות 1:2000 נובע משיטת מדידה שונה). לאחרונה, KSP הורידה את מחיר ה-VX922 של Viewsonic ל-1790ש"ח, שלפי דפדוף בפורום הוא מסך מצויין, מה שנכנס לי בול בתקציב (עד 1800ש"ח) ובנוסף לכך יש לי אפשרות לאסוף את המסך ישירות משם ולא לחכות שבוע להזמנה. השאלה היא כאמור, מה עדיף. אני יודע ששני המסכים מצויינים למשחקים, פושרים בסרטים וטובים לאינטרנט וטקסט. יותר חשובה לי איכות הצבעים וזווית הצפיה מזמן תגובה ויופי המסך עצמו. חיפשתי בפורום ותשובה חד משמעית אין, אז אשמח לשמוע את דעתם של בעלי המסכים. אם יש מסך אחר עד 1800ש"ח וללא חריגות, אשר טוב יותר מהנ"ל, לינק יתקבל …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by noos,

שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.