עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Naor2231,

אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?

2. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב לבית בכדי לחבר אותו למחשב נייד. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה בסביבת אופיס (כמעט ולא משחק במשחקים). חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות (שאחת מהן היא HD), ואם יש 3 יציאות אפילו יותר טוב. כמו כן, חשוב לי שלמסך תהיה יכולת תנועה לא מוגבלת יותר מדי (הכוונה שיצא לי להיתקל במסכי מחשב שאפשר להטות אותם רק למעלה ולמטה, ולא על ציר סיבוב לדוגמא). כמו כן, חשוב שהמסך יהיה לפחות בגודל 23 אינץ'. סכום ההשקעה הוא לא גבוה ונע סביב 600-700 ש"ח. אשמח להמלצות ממי שמבין בתחום... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Golden Fish,

אשמח לפרטים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ychig,

זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Super Sonic,

אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by abo9,

http://hk.viewsonic.com/en/products/productspecs.php?id=404 איך המסך הזה לגיימינג?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה

8. Started by RONNNN,

אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by lader,

איך א931B לעומת ה932B?? הלכתי לאופיס דיפ ושם הם אמרו שנגמר להם 932B וגם לא יהיה להם בשום סניף יותר את המסך הזה אז הם המליצו כל ה931B במקום. מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by orlupo,

אני מחפש מסך LCD בסביבות ה-2000 ש"ח שישמש אותי גם לעריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. הבנתי שמסך PVA לא הכי יתאים לי ומצד שני מסך IPS יקר מאוד. שמתי עין כרגע על ה-LG 204WT. ראיתי שיש גם את ה-CMV 221D ואת ה-Samsung 226BW. איזה מסך מבין השלושה הוא המומלץ ביותר? האם יש מסך אחר מומלץ? בתודה מראש, אור.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני צריך עזרה בלהחליט איזה מסך יותר כדאי לי לקנות: את הרחב (2007WFP) או הרגיל (2007FP) של DELL?? בקשה רק מי שמבין או שיש לו ניסיון עם המסכים הנ"ל שיענה פה כי אני לא רוצה סתם עובדות מטעות. אנא קחו בחשבון שהמסכים נועדו לשמש למשחקים כבדים, כמו כן גם צרכים בסיסיים.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by maormark,

איזה מסך הייתם לוקחים מאלה?ולמה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=490583 http://zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dennis14,

משום מה A4 יקר יותר משמעותית. *הכוונה היא להבדל בין EF227A4 ל - EF227A8 במסך HP LP2065.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם אני מתלבט בין 5 מסכים (יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לשלם פחות, אבל תמורת מסך מעולה מוכן לשלם את מלוא הסכום). הדרישות שלי הן מסך לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ (אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מסך MVA כמו VS VP930B שעולה 2400 ש"ח) לכן איכות התמונה מאוד חשובה לי. פחות חשוב לי מהירות המסך (למרות שזה נחמד) כי אני לא משחק משחקים כמעט, וגם לא זווית צפיה מושלמת (כשאני משתמש במחשב אני יושב ממש מולו, ולא צופה בסרטים במחשב). אני גולש הרבה באינטרנט. מה עוד? מסך רחב זה יתרון בשבילי (בגלל כל תיבות הכלים של הפלאש והפוטושופ שגונבות משטח העבודה). להלן המסכים שעליהם אני מתלבט: 1. LG L204WT - גודל 20", רזו' 1680 על 1050, 5 מ"ש (GTG), ניגודיות 1:2000, תמיכה ב HD…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by duhifat,

כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה. המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר). תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט). אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין. אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי כיום מסך סמסונג 21" די ישן מחובר לכרטיס מסך חדש gtx 780 nvidia בעיקר לעבודה יום יומית, טיפה משחקים, Photoshop / visual studio אני גם שוקל להשאיר את המסך הישן שלי ושיהיה לי 2 מסכים אחד ליד השני חשבתי לקנות Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 + שאלה, האם יכול להירגם נזק לכרטיס מסך מחיבור HDMI לאורך זמן ? כי למסך הזה אין DVI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.

18. Started by nimrodim,

מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BoOoM2008,

יש מסכי מחשב התומכים ברזולוציה הזאת? אם אין תוכלו להגיד לי איזה רזולוציות יש שהם פחות או יותר קרובות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by redead,

ממה שאני ראיתי המחיר פחות או יותר זהה והזמן תגובה של ה53 יותר טוב..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by AcidBurns,

נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טכנולוגיית FreeSync של AMD, המקבילה לטכנולוגיית ה-G-Sync של אנוידיה, לוקחת צעד אחד קדימה בעזרת הסכמים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-freesync-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91-2015/

23. ערב טוב ברצוני לרכוש מסך מחשב של DELL, ומתלבטת בין 24 אינש ל27 אינש. אני מעוניינת לגלישה תכתובת ומיילים בחנויות מחשבים לא מצאתי מסך 27 אינש עובד, אלא באריזה בלבד מידות השולחן שלי הם 1.60X70 מה יותר מומלץ לפי מידות השולחן מהו המרחק הרצוי בין המסך לעינים של הגולש האם המקלדת תוכל להיות על השולחן כאשר אני רחוקה מהמסך והשולחן לא רחב במיוחד. האם ידוע לכם על חנות מחשבים שאוכל לראות מסך כזה בתיפעולו? תודה נישה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. היי, אני סטודנט ומבלה המון זמן מול המחשב, אני צריך מסך איכותי שייתן מענה טוב לעבודה שוטפת וגם יראה וידאו טוב (כמה שפחות "מריחות"). חשבתי על הדגמים הבאים: Samsung 931BF Samsung 970B/ 960 Viewsonic VP930/ VX924/ VX922 ומישהו בכלל הציע לי ללכת על LG 1970HR כשהלכתי לראות את המסכים VS נראה הכי טוב אבל זה לא ממש משקף... אשמח לקבל עזרה... מכל הבירורים יצאתי יותר מבולבל מאשר התחלתי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MasterOfMuppets,

אני מחפש מסך"19/"20 לעבודה משרדית, אפילו לא לעריכת טקסט. לראות תמונות, למלא טפסים. מחפש Bang for the Buck לטווח ארוך. חשוב שאיכות התמונה תהיה טובה, התמונות שמסתכלים עליהן הן אנליזות רפואיות של אנשים. אין טעם במשהו מאוד מאוד איכותי (אחרת היו מביאים צילום מיוחד), אבל צריך משהו איכותי. לפי מה שמצאתי בZAP ושוטטות באינטרנט, אני מתלבט בין הבאים: SyncMaster 932BF Samsung 943BMוSamsung 961BFוSamsung אין לי חיבה מיוחדת לשום חברה, והטווח מחירים גמיש יחסית, אך לא מעל 1500. יש למישהו נסיון פרקטי עם אחד מהמסכים האלה או המלצות נוספות? תודה! משה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.