מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
רגע לפני קנייה, אמרתי בהתחלה FHD 144HZ ואז אמרתי כבר עדיף להשקיע ל 2K אז החלטתי 2K 144HZ ואז אמרתי עדיף כבר כמעט באותו מחיר לקחת 4K 27" ואז כמובן אמרתי למה לא 34", אז הגעתי ל U3415W ורציתי לשאול איך הוא ירוץ עם 1080GTX? גם אם לא יריץ כל דבר על ULTRA אני אסתדר. נ.ב: איך אני מריץ משחקים שלא תומכים ב 21:9 (אני חייב windowed mode?) והאם יש הרבה משחקים שלא תומכים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרץ האימפולסיביות האחרון שלי גרם לי להזמין מאנגליה את הגרסה החדשה של ה- Nvidia 3d vision 2 kit . כמה דקות לאחר הזמנת המשקפיים הזמנתי גם מסך תומך 3d שנמצא ברשימת המסכים תומכי התלת מימד שבאתר של nvidia. כעבור שלושה ימים קיבלתי הודעה מבעל החנות שממנה הזמנתי את המסך שאין להם את המסך במלאי וגם לא יהיה בעתיד הקרוב. עכשיו המצב הוא שהמשקפיים בדרכם אלי ואני לא מוצא שום מסך מהמסכים שנמכרים בארץ שמופיע ברשימה באתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html בזאפ קיימים שלושה מסכים תומכי 3d שאינם מופיעים ברשימה באתר של nvidia ויש לי הרגשה שאם הם לא מופיעים אזי המשקפיים לא יעבדו עם המסך. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך שיעבוד עם הערכה …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, KSP מוכרים מסך chi mei cmv wide "22.1 ב 2350 שקל , נותנים לו אחריות של 3 שנים. אני יודע שהייצרן לא ממש מוכר, וכבר דיברתי עליו, ולא המליצו בגלל הייצרן. אבל העובדה שנותנים עליו 3 שנים לא משנה משהו ?? לא שווה לחשוב על העסקה פעם שנייה ? תודה MORIEL
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במסך חדש לשימושי טקסט (שעות של עריכת מסמכי WORD) וגרפיקה (שכות של עריכת תמונות בפוטושופ). קראתי קצת בפורום ונראה לי שאלך על מסך 20" של DELL, אבל נתקלתי בשני מודלים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם - הפרשי הרזולוציה ו-150 ש"ח במחיר (בכיוון הלא נכון של הרזולוציה) רק מבלבלים אותי. אם מישהו יכול להסביר לי מי מהם עדיף לשימושים שלי - אשמח מאד. ועוד שאלה: חשבתי גם על סמסונג 971P לאותם שימושים - האם יש הבדל כה גדול בביצועים ששווה לי לקחת 20" בשביל עוד 400 ש"ח? תודה,
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ( יותר שיאפשר יהיה לעבוד בריבוי מסכים ) - ולאיטים רחוקות קצת גיימינג מחפש מסך קעור היום יש לי Samsung C27f591FDM המסך ברזולוצית FHD חשבתי ללכת על המסך הזה : "34 LG LED IPS 34UC89G-B 21:9 UltraWide המחיר שלו כמעט 3 2560x1080 המסך השני אני בטוח הוא יותר טוב כי גם הרזולוציה יותר גבוה הוא: Asus PG348Q 34'' מה יותר מומלץ האם שווה להשקיע את ה 1300 ש"ח ? שניי המסכים תומכים ב GSYNC כי יש לי GTX 980 בעתיד אולי ישדרג אותו i7-5820 16gb האם לא כדאי להשקיע במסך כזה ? (עם GSYNC) ולקנות מסך עדיף 4K ללא גימינג במידה ואני…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לשימוש בעיקר בעבודה עם הרבה חלונות במקביל או חלון אחד רחב עם המון פרטים. לסרטים יש לי מקרן FHD ולגיימינג אין לי ממש זמן. חייב להיות IPS כמובן. ראיתי משהו CURVED מבית LG אבל לא רואה לזה יתרון של ממש. היום אני משתמש בשניים או שלושה מסכי 24 אינטש 1920X1200 כך שכל רזולוציה מתחת ל-4K לרוחב היא פחות טובה ממה שיש לי היום. תקציב גמיש כרגע. חבר שלח לי לינק: השוואה למטה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המסך לא מזמן (מעולה ד"א), סידרתי את הבהירות והניגודיות כמה שיוציא לי פחות את העיניים בטקסט, אבל מידי פעם זה קופץ אני לא יודע למה נגיד רגע אחד אני גולש באתר ואז הבהירות הופכת להיות גדולה מאוד. והבהירות לא עולה בתפריט שבמסך. וכשזה במצב הזה אם אני מנסה להעלות או להוריד את הבהירות זה לא משנה (אלא אם אני יורד מ10 ואז פשוט זה נהיה כחול מוזר...) יש עצות? נ.ב איך אני מפעיל את הOVERDRIVE?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש מאתרי ביקורות -הכי איכותי שיש..גם יותר מדל החדשים מה אתם אומרים NEC 20WGX http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung 2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 . כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI? מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם. נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך לגלישה ולמשחקים לא כבדים (כרטיס מסך Nvidia 295 quadro). הכרטיס לא יריץ יותר מGTA3 לדעתי. היציאות של הכרטיס Display port אבל יש לי גם מתאם של DVI to DisplayPort. מה לדעתכם הסכום שעלי להוציא על המסך? הבנתי שמסכי IPS מתחילים מ1000 שקל. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מסך לא איכותי, מצד שני השאלה אם כדאי להשקיע כסף על מסך שיקר יותר מהמחשב עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, אם אני מחבר שני מסכי U2414H בDaisy Chain האם אני אוכל להתחבר לשני המסכים דרך חיבור HDMI בודד או שרק ע"י חיבור Display Port בודד? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מסך שעולה 500 שח של LG ומוגדר כמסך גיימינג(באתר אחת מהחנויות) הוא באמת מסך גיימינג איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה השבוע לקנות מסך רחב בסביבות ה19 אינצ' ואני ממש לא מבין במסכים ראיתי שהרבה קנו את הסמסונג 940BW איך הוא? כדאי לקנות אותו או שיש מסך אחר יותר טוב במחיר הזה? יש לי כרטיס מסך x800gto הוא יתמוך ברזולוציה כזאת של מסך רחב במשחקים חדשים? ידוע על מסכים חדשים שעומדים לצאת במחירים כאלה? כי לא אכפת לי לחכות עוד חודש חודשיים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי מסך SAMSUNG 2053BW High-gloss Black 20" 5ms (2ms GTG) Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 DC 8000:1(1000:1) איתי כבר 8 שנים ונראה שהוא גוסס לאט לאט. אני אשמח למשהו דומה או טוב יותר אם אפשר כמובן, לשימושים רגילים, קצת סרטים ועריכת וידאו, אבל לא חייב כמובן להיות מושלם, אלא פשוט טוב/טוב מאוד זה מספק. הגודל יכול להיות 20-24 אינץ', התקציב 400-800 שח, מעדיף כמה שפחות ועדיין לקבל מסך IPS טוב. יש לי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GTX980M תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה,יש ברשותי כבר 3 שנים את Dell U2311H במחשב שלי. המסך בחדר של הילדים הלך לעולמו (כעבור 5-שנים ) גם מסך דל ..טוב הוא נפל כמה פעמים אם כי לא לריצפה . . אז חשבתי להעביר לילדים את Dell U2311H . ולקנות לי חדש. יש את U2312HM https://www.tms.co.il/product/13198 ויש איזה יתרון באיכות התמונה שמצדיק כזאת הוספה למחיר לשני המסכים הללו ? U2412M https://www.tms.co.il/product/10846 U2414H https://www.tms.co.il/product/13200 ארגיש בכלל בהבדל בין סדרת U לP ? P2414H https://www.tms.co.il/product/13285 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=15095,15400
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-