מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD כמו שמצויין בכותרת ובלי חריגה... אני מודע לסוגי הפאנלים אני לא חושב שזו בעיה שאמורה להפריע לי.. יש לי רק שאלה אחת: מה כול כך גרוע במסך LCD עם פאנל TN? אני יודע שעכשיו מלא יצחקו ויחשבו שאני איזה מטורף אבל למרות כול מה שאתם אומרים פה ועם כול החסרונות הלא כול כך מוצדקות פה אני לא מוצא סיבה אחת טובה להוציא על מסך 2000 ש"ח ומעלה כשיש מסכים שונים במחירים יותר זולים שמספקים צרכים כמו: קריאת טקסטים משחקים וכו'.. כמובן שאני לא מדבר על משתמשים מקצועייים שזקוקים למסכים יקרים. אבל למשתמש הפשוט שאפילו כמוני משחק משחקים... לא צריך יותר מממסך פשוט.. אם יש לכם כסף מיותר אז תקנו גם מסך בעשרות אלפי שקלים!! אבל למה להגיד "זבל" (כמו שאמרו פה הרבה על מסכים…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי המחיר פחות או יותר זהה והזמן תגובה של ה53 יותר טוב..
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך (ATI 9550) רזולוציה של 1680X1050 הכל עובד פיקס. אבל שאני משנה ל 1440X900 התמונה המתקבלת היא לא על כל המסך ויש שוליים שחורים מכל הצדדים. יש פיתרון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI. א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך). ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080. כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו... האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי? מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה? המון המון תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מסך שיהיה טוב לי לעיניים כי במסך הנוכחי (ישן) אחרי כשעה וחצי קריאה כואבות לי העיניים. במובן הזה הייתי שמח לשמוע האם באמת יש יתרונות ל IPS מבחינת העיניים? והאם יש הבדל בין LED ו LCD מבחינת העיניים? לגבי מסך הסכלתי על המסך הזה - LG 22EA53T-P LED כי הוא נראה לי בסדר (אני לא מבין גדול) , הוא בתקציב (מעדיף לא לחרוג מ 750 800 שכזה) והוא IPS , האם יש למישהו חוות דעת עליו והאם יש המלצות אחרות ? (לא יותר גדול מ 22 אינץ' כי שולחן קטן) הרבה תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש את המסך הטוב ביותר בתקציב שצויין בכותרת ואני צריך שיתמוך ברזולצייה של 1600X1200
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך: 24 אינטש ומעלה 1080X1920 ומעלה בעיקר לעבודה לתוכנות: photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects ומשחקים כמו GTA V תקציב 2200~ האם יש צורך להשקיע יותר או פחות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות dell 24 בקרוב.. ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: מישהו שקנה את המסך אמר לי שאיכות סרטי HD 1080 שרואים בו לא משהו, אשמח לדעת אם זה נכון ויש לו בעיות עם זה וביחס למה. ועוד משהו... המפרט שלי הוא כזה: AMD ATHLON 64 3000+ כרטיס מסך: Redeon 9800 pro 2 ג'יגה ראם (אם צריך עוד רכיבים תגיבו) המחשב במצב הנוכחי יריץ לי HD על המסך? כי כרגע אפילו על המסך crt שיש לי על HD 1080 הוא מקרטע.. אז רציתי לדעת איזה רכיבים אני צריך להחליף, ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שיש כרטיסים לסרטים בלבד ואני לא משחק במשחקים ככה שזה יכול להיות אחלה אפשרות. מה שכן שהכרטיס יאפשר גם אינטרנט ותוכנות בסיסיות אבל גם עריכת וידאו.. תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לבסוף החלטתי לקנות את ה2007WFP. עכשיו, אני עומד להזמין, ואני מתלבט מאיזה חנות לקנות. אפשרות ראשונה: חנות - (מוכרת)LCDTV מחיר - 2,700 ש"ח (גבוה לטעמי) במלאי - כן, מגיע לאחר יומיים. אחריות - 3 שנים. לינק - http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=243 אפשרות שניה: חנות - VCR מחשבים (לא מוכרת...) מחיר - 2,382 ש"ח במלאי - מגיע לאחר שבוע\שבוע וחצי אחריות - שנה לינק - http://www.vrc.co.il/Product.asp?productid=65 אז במה לבחור? כי האפשרות השניה נראית יותר מפתה, אבל האחריות היא רק שנה והחנות עצמה לא מוכרת. גם לא מצאתי איפה החנות נמצאת. אם מישהו יוכל "לחטט" קצת לגבי החנות אני אודה לו לקנות, וכמובן - מאיזה חנות לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המסך מוואלה שופס במכירה פומבית, התקשרתי למרכז מכירות שלהם ושאלתי אותם על הפאנל, הם אמרו לי שאין אפשרות לבדוק איזה פאנל מגיע וזה מגיע כחבילה אחת, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם וכאשר שהמסך יגיע אליי ואני לא יהיה מרוצה מהפאנל (רק S ירצה אותי) אז כדאי להחזיר את המסך לחיון ולקחת כסף? אמרו לי שעד 14 יום הם יחזירו לי את הכסף, תודה לעוזרים..
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ועוד שאלה אם מחברים למסך שהוא FHD חיבור של DVI זה אותה איכות של מסך רגיל לא?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות. חשבתי לקנות מסך LCD חדש לבית ואני לא יודע מה לקנות. יש המלצות על מסכים ספציפיים? אני לא מחפש יקר מדי. המסך הנוחכי שלי הוא Sony SDM-S81. לאחרונה יש גלים כאלו במסך שלא מפריעים הרבה אבל בכל זאת. הם נראים לפעמים כאשר יש מסך בצבע לבן. בעיה נוספת לאחרונה איתו הוא פס מאוד דק בצבע תכלת בתחתית המסך. צבע שדומה לצבע windows xp.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-