עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מבקש המלצה למסך: 24 אינטש ומעלה 1080X1920 ומעלה בעיקר לעבודה לתוכנות: photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects ומשחקים כמו GTA V תקציב 2200~ האם יש צורך להשקיע יותר או פחות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול, אם אני מחבר שני מסכי U2414H בDaisy Chain האם אני אוכל להתחבר לשני המסכים דרך חיבור HDMI בודד או שרק ע"י חיבור Display Port בודד? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ISR Soldier,

שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by --Shadow--,

קניתי מסך חדש מאתרי ביקורות -הכי איכותי שיש..גם יותר מדל החדשים מה אתם אומרים NEC 20WGX http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. בצג מחשב בעל רזולוציה 1440P(טבעי) , אם יהיו תכנים/משחקים מסויימים שארצה להוריד לרזולוציה 1080P, יראו בו פחות טוב מאשר בצג 1080P טבעי?

9. שלום, האם ניקוי LCD בחומר לניקוי משקפיים יפגע במסך ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ofird,

יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור) אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה שמתי לב שהDELL פופלורים מסך מחשב Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש מסך מחשב Dell U2412M ‏24 ‏אינטש תודה!!

12. שלום. נכון להיום אני עובד עם מסך crt hp p1130 21 inch. רוב היום אני עובד על מסמכים או תכנות (eclipse/ visual) ובגלל התכנות החלטתי לעבור למסך רחב. בנוסף יש לי טלוזיה 37 hdready 1360*768 שמחוברת למחשב בשביל הסרטים... נכון להיום אני עובד על רזולוציה של 1024*768, במסך ה crt. אני יודע שמסכי LCD עובדים בצורה הטובה ביותר ברזולוציה הטבעית שלהם. אבל בשבילי 1920*1080 זה קטן מדי. (בנוסף אני לא רוצה שכל האייקונים בדסקטופ יחליפו מקום כל פעם שאני מעביר תמונה לטלווזיה וחזרה) והשאלה שלי היא איך המסך dell u2311h מתמודד עם רזולוציות 1360*768 או 1280*768. האם התמונה נראית חדה\כמעט חדה כמו ברזלוציה הטבעית שלו? או שהיא נראת מפוקסלת כמו רוב מסכי ה lcd ששמים אותם לא ברזולוציה הטבעית שלהם ? תוד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nir567,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות לחלק את המסך ל-2 חלקים וכך ליעל את העבודה כשעובדים על מסמכים וכדומה.. יש לי מסך 22" של proview fp2226w. לא מצאתי את האפשרות במסך או בכרטיס מסך (geforce 9500gt). למישהו יש רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, עד היום היה לי מסך SAMSUNG 2053BW High-gloss Black 20" 5ms (2ms GTG) Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 DC 8000:1(1000:1) איתי כבר 8 שנים ונראה שהוא גוסס לאט לאט. אני אשמח למשהו דומה או טוב יותר אם אפשר כמובן, לשימושים רגילים, קצת סרטים ועריכת וידאו, אבל לא חייב כמובן להיות מושלם, אלא פשוט טוב/טוב מאוד זה מספק. הגודל יכול להיות 20-24 אינץ', התקציב 400-800 שח, מעדיף כמה שפחות ועדיין לקבל מסך IPS טוב. יש לי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GTX980M תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ggg123,

שלום, ברצוני לרכוש מסך חדש LCD למשחקים, סרטים ועבודה כללית באינטרנט וכו'. תקציב 1500 מעדיף 19 אינץ' אבל מוכן לקחת מסך גדול יותר וטוב יותר במסגרת התקציב הזה אם יש. מהו המסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה? שאלה נוספת- האם איכות ההצגה של מסכים בגודל 20-22 אינץ' נפגמת במשחקים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מה נשמע חברים? שוב אני בא להתייעץ איתכם קצת. אני מחפש מסך רחב (16:9) שמספק תמורה טובה למחיר יחסית נמוך. כמובן רזולוציה נתמכת שתתאים למסך רחב, תקנו אותי אם אני טועה 1680x1050 רמקולים ממש לא מעניין אם יש או אין, יש לי רמקולים כבר. ראית כמה מסכים במחירים שנראים אחלה השאלה אם מה אתם אומרים עליהם. אחד, של ASUS - שאין לי מושג איך הם במסכים, אבל בחומרה אחרת אני יודע שהם מותג אחלה : http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=864447 שהמחיר שלו נראה מדהים ממש ביחס למסך הזה! אחד של MAG, שעד כמה שאני יודע, בעבר נחשבה לאחת היצרניות הטובות בתחום המסכים, השאלה אם גם היום : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2508&category_id…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ייתכן ומדובר בבקשה חריגה, אך יש לי בעיה עם מסכי 16:9 רחבים שהאורך שלהם לא פרופורציונלי לגובה. עכשיו אני מודע לכך שמרבית המסכים (אם לא כולם) הם רחבים ולכן אני מחפש מסך שיהיה גבוה ככל הניתן אך יחד עם זאת לא ארוך במיוחד. מבחינת מחיר, סוג פאנל, יציאות וכדומה... אני גמיש. עדיפות לעד 3000 ש"ח ופאנל IPS, אך לא קריטי. שימושים עיקריים: סרטים וגלישה (לא גיימינג או שימוש בתוכנות גרפיות שונות, מה שאמור להוזיל את המחיר) אכן בקשה מוזרה, לכן אם תהיה תגובה עניינית אופתע לטובה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Taco,

אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by orel.z,

שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו: בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו.. הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.