עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by pinkmasta,

שלום , צריך המלצה למסך LCD 19 למטרת משחקים ועבודה משרדית. עד 2500 רצוי יותר מהמלצה אחת תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by חננב,

נערך! עידכון למטה. אני מחפש מסך איכותי 19" בעיקר לעבודה משרדית ועריכת תמונות. אין צורך בשום ביצועים כמו זמן תגובה מהיר או כל דבר אחר הנוגע לסרטים/משחקים. רק תמונה חיה ואיכותית. התקציב הוא כרגע "כמה שיותר זול", כלומר בכיוון ה 1000 ש"ח. נ.ב חדות וגודל פיקסל קטן כמה שיותר חשובים מאוד.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by haifaboy,

שמתי לב שמבחינת המפרטים ה 14 הרבה יותר פשוט מה 13 שאותו הוא אמור להחליף ( רזולוציה פחות חדה , אין HDMI ) . מה עדיף לדעתכם ??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yossi21,

עד לא מזמן היה לי מסך 20 אינץ' של LG והוא מת לי אחרי 5 שנים. עכשיו יש לי מחשב חזק ואני משתמש בו למשחקים וסרטים בעיקר אבל אין לי מסך להנות מכול זה. חבר הציע לי לקנות מסך של דל, הוא אמר שהמסכים שלהם איכותיים. אז חשבתי והחלטתי שאני רוצה מסך דל 23 אינץ' Full HD ברמה טובה שאני באמת אוכל להנות ממשחקים וסרטים.. ומצאתי את הדגם הזה: http://www.dell.com/il/p/dell-p2314h/pd?~ck=anav הבעיה היא שיש למסך הזה זמן תגובה של 8ms והמסך LG שהיה לי, היה לו זמן תגובה של 2ms וזה די משמעותי כשמדובר במשחקי מחשב. יש לי חבר שיש לו את המסך הזה: http://ms.esupermarket.sk/samsung-s23c650-23-w-led-pls-1920x1080-mega-dcr-5ms-250cd-dp-dvi-pivot-cierny/ והוא המליץ לי עליו. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, מספ…

8. Started by kuku gril,

שלום לכולם , התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית. המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמן כשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים. אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול. מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. וואו וואו ועוד וואו DELL חברה שיודעת לייצר מסכים זה בטוח!!! ה 2407WFP זה מסך 24 אינטש מדהים מכל הבחינות אם יש למישהו התלבטות לגבי קניית מסך בסדר גודל כזה, אז אין מה להסס, שווה את המחיר שלו ובגדול!!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by bbking,

שלום מה דעתכם על המסך?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by סופוקליס,

היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.

13. Started by SyRenity,

היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Kopi8,

אהלן, קיבלתי היום מסך חדש - 2209WA של Dell. כשניסיתי לחבר אותו באמצעות כבל ה-DVI לכרטיס המסך שלי, 6600GT, גיליתי כי הדבר לא מתאפשר והמסך לא מציג שום תמונה (מופיעה הודעה כאילו הם לא מחוברים כלל). לעומת זאת, החיבור האנלוגי תקין. יש לציין כי לא התקנתי דרייברים עבור המסך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מתלבט בין כמה מסכי LCD למחשב החדש שלי . תקציב : 1,550 ש"ח , לא שקל אחד יותר . מהחנויות : או נועה - www.noacomp.co.il , או זיגזג - www.zigzag2000.co.il , ולא משום חנות אחרת . לא רוצה מסכים של NU . הנה המסכים שאני מתלבט ביניהים : - LG L1750B 8MS 1,482 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,380 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,498 ש"ח - Samsung 740B 8MS 1,520 ש"ח - אחר עד 1,550 ש"ח אם אפשר תפרטו לי למה בחרתם במסך , ובמה הוא יותר טוב מהאחרים . ושימו לב למחירים , כי יכול להיות הבדל קטן בביצועים אבל הבדל גדול בכסף . תודה רבה עריכה : יש מכירים חדשים , אני חושב שזה משנה את כל התמונה - - LG L1750B 8MS 1,450 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,350 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,290 ש"ח - Samsun…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by debil,

בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אשמח לשמוע על חוות דעת עליו!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bbbe,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מסך שיהיה טוב לי לעיניים כי במסך הנוכחי (ישן) אחרי כשעה וחצי קריאה כואבות לי העיניים. במובן הזה הייתי שמח לשמוע האם באמת יש יתרונות ל IPS מבחינת העיניים? והאם יש הבדל בין LED ו LCD מבחינת העיניים? לגבי מסך הסכלתי על המסך הזה - LG 22EA53T-P LED כי הוא נראה לי בסדר (אני לא מבין גדול) , הוא בתקציב (מעדיף לא לחרוג מ 750 800 שכזה) והוא IPS , האם יש למישהו חוות דעת עליו והאם יש המלצות אחרות ? (לא יותר גדול מ 22 אינץ' כי שולחן קטן) הרבה תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב רכשתי מחשב חדש (לפי המלצות מפה כמובן) , המערכבת הוכבה לצורך עבודה בתלת מימד ורנדר. כמו כולנו, ביום אני עובד ובלילה משחק ואני מאוד מתלבט אם להשקיע 3K ב24 אינצ שיתן לי שטח עבודה הרבה יותר גדול לעומת 22 ב1250 שאולי יכול גם להספיק. אשמח לעצות מכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.