עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dos,

שלום וברכה לחברי הפורום, אני מחפש מסך מעל "19 שיחס הגובה לרוחב הוא 4:3. בנוסף אני אעבוד איתו במצב אנכי כך שאני צריך שיהיה לו סטנד PIVOT, או שאפשר יהיה לתלות אותו במצב אנכי. אני בעיקרון מעדיף שיהיה IPS, אבל הכי חשוב שתהיה זוית צפיה טובה. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by flowmeter,

שלום. קיבלתי אתמול את הדל החדש שלי. האם צריך לכייל אותו בדרך מסוימת? כי יש לו אינספור כיונונים? והכי חשוב מהי הרזולוציה שבו אתם עובדים עם המסך? אני כרגע עם 1920* 1080 וכל השולחן עבודה והכל נראה מאוד קטן. האם זוהי רזולוציה רק לסרטים ומשחקים? מה המומלץ לשימוש אינטרנט וכאלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by rroonnii,

טוב אז ככה,יש ברשותי כבר 3 שנים את Dell U2311H במחשב שלי. המסך בחדר של הילדים הלך לעולמו (כעבור 5-שנים ) גם מסך דל ..טוב הוא נפל כמה פעמים אם כי לא לריצפה . . אז חשבתי להעביר לילדים את Dell U2311H . ולקנות לי חדש. יש את U2312HM https://www.tms.co.il/product/13198 ויש איזה יתרון באיכות התמונה שמצדיק כזאת הוספה למחיר לשני המסכים הללו ? U2412M https://www.tms.co.il/product/10846 U2414H https://www.tms.co.il/product/13200 ארגיש בכלל בהבדל בין סדרת U לP ? P2414H https://www.tms.co.il/product/13285 תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by abatiah,

ה MAG יותר זול. כמו כן, אין לי מושג מה הפאנל שלו. מקריאה יבשה בשאר הSPECS הנתונים שלו יותר טובים, אבל אין לי מושג כמה זה רלוונטי לעולם האמיתי. קפה-פסטה מאייבורי: Dell דגם U2312HM גודל מסך "23 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:2,000,000 זמן תגובה (ms) 8ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, DP, VGA, USB רמקולים ללא תקן תליה (VESA) כולל אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי מותג Mag דגם H2400 גודל מסך "23.6 טכנולוגיה LED רזולוציה מקסימלית 1920x1080 יחס ניגודיות דינמי (DCR) 1:5,000,000 זמן תגובה (ms) 5ms בהירות (cd/m²) 300 חיבורים DVI-D, D-Sub רמקולים כלולים תקן תליה (VESA) ללא אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרשמי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by amnesia,

רגע לפני קנייה, אמרתי בהתחלה FHD 144HZ ואז אמרתי כבר עדיף להשקיע ל 2K אז החלטתי 2K 144HZ ואז אמרתי עדיף כבר כמעט באותו מחיר לקחת 4K 27" ואז כמובן אמרתי למה לא 34", אז הגעתי ל U3415W ורציתי לשאול איך הוא ירוץ עם 1080GTX? גם אם לא יריץ כל דבר על ULTRA אני אסתדר. נ.ב: איך אני מריץ משחקים שלא תומכים ב 21:9 (אני חייב windowed mode?) והאם יש הרבה משחקים שלא תומכים?

8. המסך שלי התקלקל ואני זקוק לרכוש מסך חדש בהקדם. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחקים, אך יש לי תקציב של עד 750 ש"ח. אשמח להמלצות למסכים יעילים למשחקי מחשב בטווח הזה. גודל המסך לא משנה. כל עוד הוא 19" כולל ומעלה. אעדיף מסך קטן וטוב למשחקים מאשר גדול ופחות יעיל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Naor2231,

אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?

10. http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/samsung-syncmaster-f2370h-f2380mx-high-contrast-lcds-launched/ לפי הניגודיות הסטטית, מדובר בתאורה אחורית LED, ולפי ההבטחה לזויות צפיה של 178 מעלות והפקת צבעים נאמנה למקור, מדובר בפאנל IPS. במקרה שזה נכון, המחירים מעולים. ;D

11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לבסוף החלטתי לקנות את ה2007WFP. עכשיו, אני עומד להזמין, ואני מתלבט מאיזה חנות לקנות. אפשרות ראשונה: חנות - (מוכרת)LCDTV מחיר - 2,700 ש"ח (גבוה לטעמי) במלאי - כן, מגיע לאחר יומיים. אחריות - 3 שנים. לינק - http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=243 אפשרות שניה: חנות - VCR מחשבים (לא מוכרת...) מחיר - 2,382 ש"ח במלאי - מגיע לאחר שבוע\שבוע וחצי אחריות - שנה לינק - http://www.vrc.co.il/Product.asp?productid=65 אז במה לבחור? כי האפשרות השניה נראית יותר מפתה, אבל האחריות היא רק שנה והחנות עצמה לא מוכרת. גם לא מצאתי איפה החנות נמצאת. אם מישהו יוכל "לחטט" קצת לגבי החנות אני אודה לו לקנות, וכמובן - מאיזה חנות לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מסך 22 חדש.. לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני כנראה אקנה אחד משלושת המסכים הבאים: Asus MW221C - Samsung 2253BW - Samsung 2243BW המחירים שלהם פחות או יותר זהים, כש Samsung 2243BW זול בכ 100 שקל מהשניים האחרים. בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מהם לקחת, כי כרגע אני עם מסך CRT מטושטש ומחשב חדש שאני רוצה להתחיל להנות ממנו אני מקווה ללכת לקנות מחר ככה שזה דיי דחוף לי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, פרץ האימפולסיביות האחרון שלי גרם לי להזמין מאנגליה את הגרסה החדשה של ה- Nvidia 3d vision 2 kit . כמה דקות לאחר הזמנת המשקפיים הזמנתי גם מסך תומך 3d שנמצא ברשימת המסכים תומכי התלת מימד שבאתר של nvidia. כעבור שלושה ימים קיבלתי הודעה מבעל החנות שממנה הזמנתי את המסך שאין להם את המסך במלאי וגם לא יהיה בעתיד הקרוב. עכשיו המצב הוא שהמשקפיים בדרכם אלי ואני לא מוצא שום מסך מהמסכים שנמכרים בארץ שמופיע ברשימה באתר של nvidia: http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html בזאפ קיימים שלושה מסכים תומכי 3d שאינם מופיעים ברשימה באתר של nvidia ויש לי הרגשה שאם הם לא מופיעים אזי המשקפיים לא יעבדו עם המסך. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך שיעבוד עם הערכה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי אנשים, רכשתי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 2333T והתצוגה שלו מפריעה לי מאוד. האובייקטים מפוקסלים ואינם בפוקוס. יש לי חיבור VGA. לאחר שראיתי המלצה באינטרנט, הורדתי תוכנה של סמסונג בשם NATURAL COLOR PRO אך זה לא עזר. אשמח לעצות מחכמי הפורום! תודה, נמרוד

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מסך זול מאוד שמצאתי, רציתי לדעת אולי מישהו נתקל בו בעבר ויכול לפרט קצת יותר על מוצר המדבקה הזה http://www.atlantic.co.il//product.asp?productid=651&CatCode=100

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by daniel_com12,

איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by moshen1169,

1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה

18. הבנתי שההבדלים העקריים בין 2243BW לבין 2253BW הם : ה 43 בעל ארגונומיה טובה יותר (ובמילים פשוטות, אפשר להזיז את המסך בצורות שונות) ל 53 יש זמן תגובה של 5 מילי שניות, לעומת 2. ה 53 עולה בכ 100 ש"ח יותר 1. האם יש הבדלים נוספים ? 2. בהנחה והארגונומיה לא מעניינת אותי, ואני יכול להשיג את 2 המסכים באותו מחיר, האם עדיף לקחת את ה 53 בשל הנתונים הטובים יותר ? (גם אם הם רק על הנייר, זה עדיף מכלום, לא ?), או שיש פרמטרים נוספים ?

19. Started by shelley duncan,

בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by alord,

טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, עד היום היה לי מסך SAMSUNG 2053BW High-gloss Black 20" 5ms (2ms GTG) Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 DC 8000:1(1000:1) איתי כבר 8 שנים ונראה שהוא גוסס לאט לאט. אני אשמח למשהו דומה או טוב יותר אם אפשר כמובן, לשימושים רגילים, קצת סרטים ועריכת וידאו, אבל לא חייב כמובן להיות מושלם, אלא פשוט טוב/טוב מאוד זה מספק. הגודל יכול להיות 20-24 אינץ', התקציב 400-800 שח, מעדיף כמה שפחות ועדיין לקבל מסך IPS טוב. יש לי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GTX980M תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by noos,

שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אוקיי אני מתכנן לקנות dell 24 בקרוב.. ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו: מישהו שקנה את המסך אמר לי שאיכות סרטי HD 1080 שרואים בו לא משהו, אשמח לדעת אם זה נכון ויש לו בעיות עם זה וביחס למה. ועוד משהו... המפרט שלי הוא כזה: AMD ATHLON 64 3000+ כרטיס מסך: Redeon 9800 pro 2 ג'יגה ראם (אם צריך עוד רכיבים תגיבו) המחשב במצב הנוכחי יריץ לי HD על המסך? כי כרגע אפילו על המסך crt שיש לי על HD 1080 הוא מקרטע.. אז רציתי לדעת איזה רכיבים אני צריך להחליף, ובקשר לכרטיס מסך הבנתי שיש כרטיסים לסרטים בלבד ואני לא משחק במשחקים ככה שזה יכול להיות אחלה אפשרות. מה שכן שהכרטיס יאפשר גם אינטרנט ותוכנות בסיסיות אבל גם עריכת וידאו.. תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by pinkmasta,

שלום , צריך המלצה למסך LCD 19 למטרת משחקים ועבודה משרדית. עד 2500 רצוי יותר מהמלצה אחת תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eliko78,

מסך 3D 24 מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים