עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by IE696969,

שלום לכולם. תמליצו לי בבקשה על אחת מהאפשרויות 1-VIEWSONIC 22 דגם VX2260WM 2-LG W2262TQ 22 3-SAMSUNG P2250 *כולם 2MS תודה רבה על העזרה איציק

2. שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מסך לגיימינג בגודל 21.5 אינץ' עד 23 אינץ' עד 1000 ש"ח.. אבקש לקחת מוצר שיש לו יחס עלות/תועלת גבוה.. אני מבקש בכל לשון של בקשה לא להמליץ על מסכים של דל ואני יודע שזה די סותם פה כמה פיות :-X , אבל יש להם שירות חרא (לך תתקשר למוקד ותגיע לדל קפריסין, ואז תצטרך לשכנע אותם להוציא קריאת שירות כי זה עולה להם כסף כיוון שבארץ זו מעבדה פרטית [טרטורים קיצר, ואצלי שירות זה מעל הכל]).. חבר המליץ לי על MAG אבל אמרתי לו שהנושא בבדיקה.. מה אתם אומרים על מאג? לפי מה שאני יודע זו חרא של חברה והמוצרים גנריים לחלוטין וידועים בכך שיש להם זליגות אור, רמת שחור נמוכה וכו'.. כרגע אני די בכיוון של Samsung 2333T.. מה אתם אומרים עליו? חוץ מהסמסונג, יש הצעות? ;D

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. האם כדאי את המסך SAMSUNG 2053bw 1:8000 DVI 2ms במחיר של 900 בגודל "20.1 דגם: PHILIPS 200cw8fb במחיר של 696 תודה\

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by captaincaveman,

אפילו 4 ה-290X לא סוחבים 3X1440P (לא מאוד מפתיע, זה בערך 30% יותר פיקסלים מ-UHD) אני מנסה למכור אותם ולקנות מסך 4K גדול במקומם. חשבתי על [h=1]WASABI MANGO UHD420[/h]אבל פתוח לרעיונות. - - - תגובה אוחדה: - - - או שאולי זה: http://www.amazon.com/AMH-399U-Real-Monitor-3840x2160/dp/B00XTVGM7C/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8

7. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  8. Started by mtn9,

קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות.. מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה חוות דעת : אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה. אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד. אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה. המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי. במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Pini Mizrahi,

לכל חברי הפורום, בקרתי בתצוגה מעניינת של מספר מסכים איכותיים (eizo, nec, apple). מומלץ להציץ, לכל מי שעומד להשקיע בקניית מסך איכותי. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 פיני מזרחי

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  10. Started by adi518,

כרגע יש לי מסך של דל 2007 WFP מסך שאני די מרוצה ממנו, יש לו פאנל טוב, סטנד מעולה וכו'. הבעיה היא שאחרי כמה זמן גיליתי שהוא פשוט קטן מדי, 20" זה פשוט לא מספיק אז אני חושב לעבור ל- 24" שבאמת נותן גודל עצום ו- FULL HD. אז חשבתי לקנות את הדל 2408..רק חבל שבזמן שחשבתי המחיר קפץ באיזה 600 שקל בכל מקרה, מישהו מכיר אלטרנטיבה מוצלחת לדל ברמת מחירים של 2500 ש"ח ~ ?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  11. טוב נמאס לי מהסמך המעפן שיש לי ואני מחפש מסך 19 אינץ 2ms או 4 (עדיפות ל-2...) המסכים הם: 1. LG L1970HR - לא בטוח שאני קונה אותו כי שמעתי שיש לו בעיה במעמד שלו... מישהו יודע על זה משהו? 2.Samsung 931BF - יש לו נתונים יותר טובים משל הLG והמחיר פצצה... אז אני מנסה להבין איפה מנסים פה לעבוד עליי? הגיוני שמסך של סמסונג עם מהירות של 2 ויחס של 1:2000 יעלה רק 1750 שקל? משהו פה מסריח אבל אני לא יודע מה... יש למישהו רעיון? 3.Samsung 960BF- זה אומנם 4ms אבל יש לו pivot... השאלה היא איך זה שהסמסונג שמעליו יותר טוב בנתונים ועולה פחות? רק בגלל הPIVOT? תודה לכל מי שעוזר.. היום אני כבר חייב לקנות מסך אז אני מקווה שמישהו יעזור לי בהקדם... חוצמזה אם מישהו יודע איך הנוהל בדיקה של הפיקסלים…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by Bengo5,

חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?

13. Started by udi,

שאלתי היא כזאת האם משהוא מכיר את המסכים של HP ויכול להמליץ לי על אחד שנמכר בארץ ולבינתיים האם כדי לי לקנות את המסך HP w2007v 20.1" יש אותו גם בגירסת 22" תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש מסך מחשב עם רזולוציית 4K. פאנל IPS. אני עדיין לא סגור על רזולוציה אבל כנראה מ-24 עד 27. מה מתאים יותר ל4K? תודה. כרטיס מסך: GTX1080 אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. בוא נתחיל את הסיפור מהתחלה... לפני כשלושה שבועות הזמנתי את ה- Dell 2007WFP מפנדה , המסך כמובן לא היה במלאי וחכתי שהחנות תברר עם היבואן מתי המסך מגיע, אחרי הרבה התכתבויות הלוך ושוב אמרו לי שאין צפי להגעת המסך . שאלתי אותם אם המסך Dell 2007FP הוא באותו המצב כמו המסך שהזמנתי והם ענו לי שכן, אין גם לו צפי הגעה. מאוד התבאסתי מכל הסיפור ושאלתי אותם מה לגבי ה-Philips 200WP7ES אמרו שיבדקו זאת (לפני כמה ימים) ועדיין לא החזירו לי תשובה. אז אני מקווה שהם יכולים להשיג את ה-Philips 200WP7ES אבל אני לא אופטימי במיוחד בגלל שגם הייצור שלו הופסק על פי מיטב הבנתי. בדקתי כמה אופציות אחרות למסך כמו ה-NEC LCD20WGX2PRO שמחירו דיי גבוה ועולה כ-300 ש"ח יותר מאשר ה-Philips 200WP7ES , בעיקר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by roy7777777,

מה צורך יותר חשמל LCD או CRT?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by dids22,

המסך מיועד בעיקר לקריאה וסרטים וקצת למשחקים - יש המלצות? תודה !! ד"א תתעלמו לבינתים מהרכישה הקבוצתית של הDELL

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  20. אהלן אני מעוניין לקנות מסך בתקציב הנל בעיקר למטרות גיימינג וסרטים (שימוש ביתי לחדר) הקניה רלוונטית לקייאספי או באג או חנות אחרת באילת קראתי קצת בפורום והבנתי שההמלצה הולכת על דל. הלכתי לסניף של קייאספי ובמקרה היה אותו לתצוגה... האיכות היא מדהימה ואני מבין מאיפה בא כל השיבוחים אבל ששמתי וידאו עם תזוזה מהירה שמתי לב למריחה במסך. יש לציין שהמסך היה בvga היותר ישן. המוכרים המליצו לי שלצרכי גיימינג הדל לא מתאים וכדאי לי לקחת את הlg ips235t עם ה5 ms מה דעתכם? המריחה היא בגלל הvga או בגלל המסך? מה עדיף? מי שמתעסק בגיימינג ויש לו את הדל אשמח אם יענה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מוצרי הדגל של אייסר ואסוס בעולם המסכים השולחניים יתעכבו בהגעתם לכתבה

22. Started by massinvallus,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37968 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם יש מסכים צרכניים בגדלי 19-24 בעלי חיבור DP? האם נמכרים בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by bratwa_tut,

מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by mushon26,

שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.