עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מישהו ראה\מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by laviko1,

איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rin,

כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tomerzhr,

אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  6. מסך חדש למשחקים - 1500ש"ח ומטה. *רחב בלבד* כמו הכותרת, אני מעוניין במסך חדש, קניתי היום מחשב מחברת IQPC, חברה מעולה, ממליץ. הכרטיס מסך הוא Albatron 8800GT 512MB. ואני רוצה מסך חדש ורחב, בסביבות ה20 אינץ' - 19 אינץ'. חשבתי על ה LG 19WTQ ועל כמה מסכי 20' של XEROX, אבל עוד לא הגעתי להחלטה... בקשר לסאמסונג, בהתחלה רציתי מסך 206BW, אבל אני כבר לא מעוניין בסאמסונג. בקשר לגודל עדיף 20' , המחשב מיועד למשחקים. מקווה שתמצאו את הפתרון הכי טוב למעני...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Alon32,

אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המפרט הוא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ₪725 לוח אם: DFI INFINITY NF-M2 מחיר: ₪424 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪368 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪401 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪4134

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by Hierophant,

אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Sygnus,

שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קראתי כאן בפורום שמסכי 20 אינץ המומלצים הם מתוצרת Dell או LG. רציתי לקבל את חוות דעת חברי הפורום על מסך של חברת viewsonic מדגם vx2025wm , שעל פי המפרט שלו מגיע לזווית צפיה של176 מעלות, מה שמרמז על פאנל איכותי. http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2025wm/ http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#specs באתר viewsonic הבריטי נכתב כי הפאנל הוא מסוג MVA מבדיקה שערכתי באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php , מצאתי כי הפאנל הוא מסוג P-MVA ViewSonic VX2025wm (widescreen) has a 20 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M201EW01 V0) panel האם המסך מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orent,

שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.

15. נכון להיום אני מוצא עצמי יושב שעות רבות מול טקסטים על מסך NT שלי (SAMSUNG SYNCHMASTER T200 ברזולוציה 1680X1050) ואני אכן מרגיש סוג מסוים של עיפות בעיניים, עכשיו השאלה שלי היא האם מעבר למסך מסוג VA או IPS והשיפור באיכות המסך מצדיק קנייה של מסך חדש? או במילים אחרות, לא הבנתי כל כך עד כמה מסך IPS עדיף לישיבה ממושכת מול טקסט (דבר שאני לא יכול לבדוק אותו בחנות, מאחר ואני לא יכול לשבת 8 שעות מול מסך מחשב בחנות ...) כך שאם משהו יוכל לחלוק איתי את ההתנסות שלו עם הפאנלים הנ"ל בתחום השימוש הנ"ל אשמח מאוד.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. איך הוא ? 19" רחב ו2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זה משהו שלא הבנתי והייתי רוצה שיסבירו לי...

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by eART,

שלום לכולם, אני עכשיו בתהליכי קניית מסך (ואני מתכוון שאני בתהליכים, בעוד כשעה וחצי אני כבר יוצא לקנות) חדש למחשב. מטעמי מקום בחדר, אני מחליף את מסך הCRT שלי (LG Flatron EZ T710SH ) במסך LCD LG 19" L1970HR. קצת פרטים על המסך החדש כולל כניסת DVI רזולוציה: 1024x1280 זמן תגובה: 2ms בהירות: 300cd/m2 זווית צפייה: 160 יחס ניגודיות 1:2000 המחיר הוא 1884 ש"ח. רציתי לדעת את חוות הדעת שלכם, והאם המחיר הוא סביר למסך הזה. תודה רבה מראש. NEXT

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Avidar.R,

רציתי שתעשו השוואה בין מסך מחיר LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!! ש"ח1300- 1462 ובין Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 מחיר 940 ש"ח שימוש המסך הוא למשחקים וסרטים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. (מן הסתם) עכשיו אני מפחד להחליף את הכבל עם אחד ישראלי שכבר יש לי בבית מחשש לדפוק את המסך. עדיף לקנות מתאם? מה בדיוק אני אמור לעושת? אני דיי תקוע :\ על הכבל שקיבלתי עם המסך כתוב LL41230 גיגלתי את זה והגעתי לחיבור הבא: http://www.tedss.com/2024000649 המצד השני של הכבל אכן רשום l-SHENG מתחת כתוב: IS-14 10V 125V 1250W אין לי מושג מה לעשות עם האינפורציה הזו :\ יש לי בבית כבל אחר של מסך שהביאו לנו ואנחנו לא משתמשי (מישראל, עם חיבור ישראלי כמו שאמרתי), אני מפחד סתם ככה לחבר אותו. (אם אתם צריכים לדעת מה כתוב עליו אז תגידו לי, אני סתם לא רוצה להעמיס יותר מדי מידע שאוליי יהיה מיותר כרגע) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Artemis Entreri,

שלום ראיתי מודעה בעיתון (גם באתר) של ניו פארם שהם מוכרים מסך 22" LCD (לא מצויין שם החברה) ב-699 למי שקונה ב-50 שקל רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה סוג מסך זה ואם זה שווה בכלל להתעסק עם מסכים במחירים כאלה.. תודה

22. Started by azaz,

אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בין אם מדובר בקצב תגובת פיקסלים של פחות ממילי-שנייה בודדת או בקצה רענון תצוגה של יותר מ-240 הרץ - נראה שהרצון לקבלת תמונה חדה וברורה בכל מצב עדיין כאן איתנו לכתבה

24. Started by the king2006,

בשבוע הבא אני מתכנן לקנות את המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=15213 מישהו ניסה מכיר ??? האם שווה לקנות??האם המסך בא עם יציאת DVI OR VGA?? תודהה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.