מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן , אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1200 אפשרות לחריגה קלה ... מטרות המסך הם לחבר אליו לפטופ מטרת תחנת עגינה ועבוד נוחה יותר ולחבר אליו PS4 . חשוב שיהיה לו חיבור HDMI והוא יוכל להציג בצורה איכותית משחקי מחשב/PS4 תודה רבה לממליצים .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אגיע לעיקר. כל מספר דקות קופץ תפריט אם של המסך ונעלם לאחר דקה~. ניסיתי את כל הכפתורים אין כפתור שנדבק ולא היה נזק מים. המסך שמור וטוב, לא נפל ולא שום טראומה פיזית אחרת. הדבר הכי הזוי הוא זה שהתפריט שקופץ לא קיים בשום אחד מהלחצנים שיש.... זה תפריט פאנטום. וניסיתי לחיצה ממושכת על כל אחד מהלחצנים ועדיין אין אני מוצא את לחצן שמעלה את התפריט הזה. זה מאוד מנג'ס במיוחד במשחקים, ניסיתי לנתק מהחשמל ולא שינה כלום. אין לתפריט המקפץ שום קצב כרונולוגי, הוא יכול לבוא פעמיים בחמש דקות ואף פעם בעשר. שברתי את הראש עם זה. שלב הבא אני עושה buttonsectimy. עזרה פליז.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב: הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיתאים גם למשחקים וגם לסרטים/סדרות. גודל מסך: 23/24 רזולוציה: 1920/1080 מקסימום השקעה: 1200 אם יהיה ב-1300 בהרבה יותר טוב אז גם בסדר ההבנה שלי DELL חברה מעולה למסכי מחשב. תודה מראש אביחי נ.ב. והגודל מסך והרזולוציה כמובן נתנים לשינוי לפי ההמלצה שלכם זה סתם הצעה.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם משתלם להזמין מחו"ל רק את המסכים הקוריאנים או שגם לפעמים יש מבצעים טובים על דגמים שאין בכלל בארץ או איזה דל ? כמה עולה העסק (מיסים + משלוח + ביטוח) וכמה זמן זה לקוח ? מה קורה ברגע שיש תקלה ? בכל זאת זה לא משהו קטן. האם בד"כ קונים ב EBAY או גם מחנויות מומלצות / אמאזון ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדלים ביניהם חוץ ממסגרת דקה ועוד חיבורים? האם יש הבדל באיכות התמונה? דווקא התחברתי יותר ל-U כי אהבתי את המסגרת הדקה. וסתם שאלה, שניהם עדיפים על U2312HM?
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ממש התחברתי אליו וכנראה אני אזמין אותו מחר. אבל בעיה קטנה - אין בו VGA ו-DVI... מה אעשה אם כרטיס המסך שלי ימות או משהו בסגנון? כי בלוח שלי אין HDMI... לדעתכם זה משהו קריטי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו את ה-"24 Samsung ,2494HS LCD http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000S1h__MKtCAaBgl80soCgUP4:12bbi68k5?id=4175410&pr=QJ5&N=2%2031512&sgID=10 מה אתם אומרים? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD ואני לא יודע איך לקנות אותו יש תכשיר מיוחד בשביל מסך LCD ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחור פרסם ביקורת מעניינת על מסך זה של סמסונג, לגביי היותו מתאים לגיימרים: http://www.flatpanelshd.com/flatforums/viewtopic.php?f=26&t=20 שימו לב שמדובר בדגם שנגמר בRZ ולא בצירוף אחר של אותיות! הוא מובדל מדגמיי ה2233 האחרים בהיותו בעל קצב רענון של 120 HZ. אכן קפיצה רצינית. אגב, עקרונית הקטע של המסך הזה הוא שהוא יתמוך בטכנולוגית ה3D VISION של NVIDIA, כלומר, ניתן יהיה לראות במסכים האלה בתלת מימד, למי שיהיה כרטיס מתאים ומשחקים/סרטים שתומכים בכך. למרות זאת, עצם הקפיצה לקצב רענון גבוה, מקפיצה את איכות התמונות הנעות המסך מציג. האם מישהו יודע אם בכלל ניתן להשיג אותו בארץ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מסך 1440*700 מתאים להצגת סרטים ב- high definition ? ומהי רמת הכניסה להצגת היי דיפינישן מבחינת רזולוצית מסכים.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי המלצות ברורות לצרכים שלי לכן, אני מעלה את נושא מסך ה24 אינץ' בתאימות לצרכיי. אני מעוניין לקנות מסך LCD 24 אינץ' למטרה... (בכותרת). אין לי בעיה עם פאנל TN כל עוד אני אוכל לערוך תמונות ולקרוא 12 שעות טקסטים כל יום. (אני חולם אני יודע : אבל אולי במקרה!) רק אם יש לעונה נסיון אישי בTN לעריכת תמונות וטקסטים. יש לכם איזושהי המלצה? אם אין ברירה אני אשאר עם ה 19 אינץ' CRT שלי :-\ עד שאוכל לקנות, הלוואי משהו כמו ה - Philips 240PW9EB תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי היום מסך מהחנות NOTEBOOK CLUB והמסך הוא Dell E2209WA. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2209wa.htm ראיתי בכל מיני חנויות שמוכרים את אותו המסך רק בלי הE האם יש הבדלים? אני זוכר שבדגמים האחרים E זה בדר"כ פאנל TN ואני רוצה E-IPS... תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! חייב לומר שאחרי כל השנים הללו עם מסך 15", לעבוד פתאום עם 22" זה וואו מטורףףףףףף!! מה שכן, אני שם לב בכל המשחקים שישנם קיטועים בפריים כאשר אני מסתכל ימינה או שמאלה [משחקי FPS במיוחד]. אני מוצא עצמי נאלץ להשתמש ב VSYNC כל הזמן. האם זה מובן מאליו כשמתעסקים עם מסכים בגדלים כאלה? או אולי זה פשוט המסך עצמו של סמסונג, שכנראה 5MS לא מספיק טוב? או האם ישנה תקלה מסויימת או שהחומרה שלי לא מספיק מהירה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משהו שלא הבנתי והייתי רוצה שיסבירו לי...
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-